Forum: Saluta comunitatea Marmotescu
- Marmotescu
arts&crafts
29.06.2012, 14:21:50 - Marmotescu
Ziua buna la toata lumea...inca mai descalcesc treaba asta cu handmade-ul online,forum,etc. La facut ma pricep, la on line mai putin :)). Datorita problemelor tehnice pe baza de aparat foto care a sucombat misterios in urma unui studiu initiat de piticania din dotare o sa mai dureze un pic amenajarea magazinului :D. Tot datorita piticanie ritmul productiei este destul de lent.
29.06.2012, 14:26:13
Noroc cu criza asta ca am mai avut ceva timp de explorat pasiuni vechi(handmade-uitul) si sa incerc chestii noi(bijutereala). Nu am mai facut de ani de zile ceva in sensul asta si acum m-a apucat o pofta nebuna de mesterit. Sper sa va placa ce iese. - gemsgems
Bine ai venit printre noi! :D
29.06.2012, 18:01:11
Sper sa iti mearga toate bine si sa ne minunezi in continuare cu frumuseti! Ce vad acum in magazin imi place foarte mult! :)
Cu aspectul magazinului nu-i nici o graba pentru ca momentan numai cei cu magazin de vanzator pot vedea cum arata noua fata a magazinului. ;)
Spor! - Jewelswithlove
Adorabile lucruri face Marmotescu!:)Spor la invelit ciocolata in staniol si la realizat fel de fel de minunatii!
30.06.2012, 22:21:14 - Live
Frumoase, minunate lucruşoarele...învelite-n staniol de marmota-mamă!
01.07.2012, 13:03:03 - 3cot
Bine ai venit ! Din ce vad in magazinul tau, merita sa rupi un pic din timpul acordat puiului tau.
01.07.2012, 18:40:55
Cu "problemele tehnice", oricare ar fi acestea, nu iti face griji. Aici vei intalni oameni dornici sa te ajute cand ai nevoie. Deci, intreaba si ti se va raspunde. - Attessories
Bine ai venit! Deosebite produsele! Iti doresc mult succes!
24.07.2012, 13:44:52 - gydesi
Buna! Sunt noua pe Breslo si acum am ajuns si la Forum. M-am uitat in magazinul tau si ideile tale crosetate sunt superbe. Ai fantezie si mult gust. Imi palc descrierile produselor - la mine nu merge partea cu "vorbaria". Felicitari !
20.09.2012, 12:37:02