• Marmotescu
    Marmotescu

arts&crafts

29.06.2012, 14:21:50
  • Marmotescu
    Marmotescu

Ziua buna la toata lumea...inca mai descalcesc treaba asta cu handmade-ul online,forum,etc. La facut ma pricep, la on line mai putin :)). Datorita problemelor tehnice pe baza de aparat foto care a sucombat misterios in urma unui studiu initiat de piticania din dotare o sa mai dureze un pic amenajarea magazinului :D. Tot datorita piticanie ritmul productiei este destul de lent.
    Noroc cu criza asta ca am mai avut ceva timp de explorat pasiuni vechi(handmade-uitul) si sa incerc chestii noi(bijutereala). Nu am mai facut de ani de zile ceva in sensul asta si acum m-a apucat o pofta nebuna de mesterit. Sper sa va placa ce iese.

29.06.2012, 14:26:13
  • gemsgems
    gemsgems

Bine ai venit printre noi! :D

Sper sa iti mearga toate bine si sa ne minunezi in continuare cu frumuseti! Ce vad acum in magazin imi place foarte mult! :)

Cu aspectul magazinului nu-i nici o graba pentru ca momentan numai cei cu magazin de vanzator pot vedea cum arata noua fata a magazinului. ;)

Spor!

29.06.2012, 18:01:11
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Adorabile lucruri face Marmotescu!:)Spor la invelit ciocolata in staniol si la realizat fel de fel de minunatii!

30.06.2012, 22:21:14
  • Live
    Live

Frumoase, minunate lucruşoarele...învelite-n staniol de marmota-mamă!

01.07.2012, 13:03:03
  • 3cot
    3cot

Bine ai venit ! Din ce vad in magazinul tau, merita sa rupi un pic din timpul acordat puiului tau.
    Cu "problemele tehnice", oricare ar fi acestea, nu iti face griji. Aici vei intalni oameni dornici sa te ajute cand ai nevoie. Deci, intreaba si ti se va raspunde.

01.07.2012, 18:40:55
  • Attessories
    Attessories

Bine ai venit! Deosebite produsele! Iti doresc mult succes!

24.07.2012, 13:44:52
  • gydesi
    gydesi

Buna! Sunt noua pe Breslo si acum am ajuns si la Forum. M-am uitat in magazinul tau si ideile tale crosetate sunt superbe. Ai fantezie si mult gust. Imi palc descrierile produselor - la mine nu merge partea cu "vorbaria". Felicitari !

20.09.2012, 12:37:02