Forum: Idei si sugestii Mai multe profiluri de livrare

• CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Iata ca mi-a mai venit o idee.

Cum ar fi sa putem adauga mai multe tipuri de livrare in descrierea produsului? De ex. multi dintre noi au 2 tipuri de taxe transport : unul pt plata in avans si celalat pentru ramburs. Sau unul pentru colet normal si celalalt pentru prioripost/curier etc. Ma gandeam sa apara ambele tipuri de transport la livrare. Ar mai fi cool ca la confirmarea comenzii, clientii sa aiba un drop-down-menu din care sa selecteze modalitatea de llivrare pe care o vor.Cum e pe ebay, daca stiti.

Credeti ca ar fi util? sau ar confuza tare rau clientii?

16.12.2009, 20:39:31
  • anky
    anky

Salut!

Sa stii ca si eu m-am gandit ca ar fi folositor.
    De exemplu, eu cred ca intotdeauna e bine sa ii oferi clientului mai multe posibilitati, sa poata sa aleaga ce ii convine/place mai mult.

In concluzie, cred ca este o idee buna si folositoare! Ma declar pentru! :)

17.12.2009, 10:24:35
  • orangepunctgreen
    orangepunctgreen

Si eu m-am gandit la asta. Chiar daca apare scris frumos in politica magazinului, e posibil ca nu toti sa citeasca.

Eventual, in loc de mai multe profiluri, poate ar fi ok sa putem edita noi campul 'catre', sa nu fie confuzie daca se suprapun destinatii in cele doua.

09.01.2010, 21:51:16
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Badaboom a scris:

Buna!
    Am si eu o intrebare/ idee:
    La profilul de livrare a unui produs, nu exista decat 2 categorii: in orasul meu/ alte orase. Dar daca se face plata in avans, atunci ar trebui sa apara o casuta/ optiune speciala pentru asta, nu? (pentru ca chiar daca apare ca accept transfer ramburs si pay-pal...nu exista nicaieri posbilitatea sa le accesez! - sau exista si nu stiu eu sa le folosesc?!?)
    In cazul meu, la profilul de livrare, am livrare 8lei pt "alete orase" si 0 pt orasul meu. Dar ar fi frumos sa am 8lei ramburs/ 3 lei avans/ o lei livrare...pentru ca asa cum este acum trebuie sa explic de fieare data clientului ca daca plateste avans are livrarea mai ieftina sau chiar 0...
    Pareri? Multumesc...

07.05.2012, 19:53:09
  • badaboom
    badaboom

Multumesc Cinnamon!
    Nu stiam de existenta acestui topic, dar ma gandeam ca daca in celalalt topic se discuta pe tema platii in avans prin transfer, ar trebui sa existe undeva si optiunea alegerii acestei modalitati in momentul plasarii unei comenzi.
    Nu imi dau seama daca ar intra la profil de livrare sau o casuta noua ce ar trebui bifata, gen "tip de plata" care sa influenteze costul transportului din proflul de livrare...
    Schema logica ar fi: aleg tip de plata, in functie de care prin profilul de livrare sa fie calculata automat taxa de livrare ce se adauga costului produsului meu.

08.05.2012, 13:07:28
  • bibidesign
    bibidesign

ce frumos ar fi sa existe toate astea!!!!
    sau macar 2 optiuni de livrare: posta normala sau curier...
    sau sa existe, ca pe alte magazine online- nu dau nume- formulare de plata directa cu cardul... degeaba facem lobby pt plata in avans daca nu avem instrumentele necesare... :(

imi doresc tare mult macar o promisiune ca se lucreaza la acest aspect...

22.06.2012, 14:31:18