• rocrisa
    rocrisa

Buna ,
    de curand m-am alaturat si eu familiei Breslo. Din primul moment in care am gasit acest spatiu virtual , m-am indragostit de el si de toate lucrurile minunate ce se gasesc aici. Se vede ca sunt facute cu multa pasiune si conteaza foarte mult.
    In primul rand doresc sa le multumesc celor care au considerat magazinasul meu ca fiind demn de a fi luat in seama si l-au trecut la Favorites. Mi-as dori tare mult sa imi spuneti parerile voastre la produsele pe care le-am postat . Ce va place, si mai ales ce nu va place, care este parerea voastra ? V-ati dori altceva? Eu am plecat de la ideea de a oferi cat mai multe materiale cat mai posibil naturale, de a fi o alternativa la "bine cunoscutul si eternul" acril.
    Mi-ar fi de mare ajutor opiniile voastre . Multumesc si succes !

09.04.2010, 15:22:09
  • croseta.fermecata
    croseta.fermecata

Buna!
    Si eu am vazut minunatia de fire pe care o ai in magzin si imi plac mult .
    Eu sunt o pasionata de fire si am cativa saci cu diverse achizitionate in timp.
    Acum ce nu-mi convine mie ca posibil client :
    -pretul ridicat al firelor (stiu ca sunt naturale etc. ,dar eu si comercializez ceea ce lucrez si daca la un fular imi intra 5bobine de 13lei =65lei si mai pun si munca si etc.,iar fularul ajunge la un pret cu care greu il pot vinde.
    -Conditionezi sa se cumpere cate x bobine --eu poate vreau sa testez si cumpar doar cate o bobina din fiecare sau fiecare cum considera.
    Daca ai observat aici vand foarte bine firele cei care le au sub pretul pietei si sa tii cont ca se plateste si transportul.
    Stiu ca tu o sa spui ca sunt de calitate si te cred ,dar ma repet intra mult material la un obiect si eu nu as investi bani ca sa ii tin inchisi in obiecte care nu se vand.
    Cam asta e parerea mea si sper ca este pertinenta.
    Oana

10.04.2010, 11:41:00
  • rocrisa
    rocrisa

Oana, multumesc pentru sugestie. Dupa cum vei observa am tinut cont de ea in ceea ce priveste nr de produse comandate; am renuntat la un nr fix de bucati comandate, pastrand totusi doar o valoare minima de 30 lei / comanda . Pana la urma nici nu prea merita transportul sub aceasta valoare. In ceea ce priveste pretul firelor, asa cuma ai zis si tu, se reflecta din faptul ca sunt de calitate deosebita. Si eu tricotez de ani de zile; e adevarat ca nu comercializez ceea ce lucrez. Am prea putin timp disponibil si atunci ma limitez sa lucrez doar pentru mine si familie. Ceea ce pot sa-ti spun, e cert - Odata ce incepi sa folosesti produse din materiale adevarate, naturale, ajungi sa fi "dependent" de ele. Te simti atat de bine, lasand pielea sa respire, nu transpiri sunt placute , confortabile si aspectul e cu totul altul. In final, chiar daca pretul lor este putin mai mare, dar este un lucru de calitate si in timp conteaza. Eu m-am gandit mereu ca e mai bine, chiar daca am lucruri putine, totusi acelea sa fie de calitate, iar acrilul nu ma incanta deloc, mai ales cand este 100%. In cazul in care te vei decide sa cumperi fire iti doresc sa te bucuri de ele . Succes oricum la tricotat si mai ales la vanzari cat mai multe ! Oricand, astept in continuare opinii !

12.04.2010, 09:17:33