Forum: Feedback pentru magazinul tau ma tot mir ce...
- dintemirice
as putea sa fac sa aduc o atingere de alta culoare, miros, forma, gust la mine...in aranjarea magazinului, pozelor, lucrurilor facute ...hit me ;-)
18.02.2010, 21:24:49 - Margelute
Mie nu-mi plac pozele cu capul taiat. Sa nu te superi, am vazut la mai multe magazine. Daca nu vrei ca persoana din poza sa se vada poti s-o blurezi in photoshop ceva, dar sa-i tai capul mi se pare barbar :) nu pentru persoana ci pentru poza.
22.02.2010, 09:43:37 - CinnamonCloves
Pe mine nu ma deranjeaza capul taiat. Adica daca ai putea poza modelul intreg, ar fi un avantaj. Dar decat sa ii blurezi fata, mai bine ii tai capul :P Pozele acelea cu fata blurata sau cu banda neagra pe ochi imi aduc aminte de infractori :D:D asa ca prefer sa nu se vada fata deloc.
22.02.2010, 21:45:43
In rest, poate ai putea poza si gentutele pe model? Sunt puse mai bine in valoare si poti sa estimezi mai bine dimensiunile. Si as completa si politica magazinului. - Margelute
Ei, eu ma refeream la un efect artistic nu la banda neagra pe ochi :)))
23.02.2010, 07:15:49 - dintemirice
va multumesc pentru feed back, intotdeauna iau in considerare dorinta modelului in momentul in care fac fotografiile si varianta de pana acum ni s'a parut cea mai..curata
24.02.2010, 19:20:26
pe viitor voi incerca si altfel, cu siguranta pozele ce vor urma cu genti vor avea si umarul pe care sa se aseze