Forum: Idei si sugestii Lista de produse, impartita pe categorii
- atelierbeatrix
am facut o cautare sa vad daca cineva a mai mentionat acest subiect...nu l-am regasit.
30.08.2011, 14:26:48
deci, intampin urmatoarea problema, poate insa nu am "prins" eu smecheria
sunt in lista de produse si vreau sa imi actualizez stocul la furnituri, dar doar la o anumita categorie de produse.imi pare obositor sa iau cele 4-5 pagini de produse la rand(cu 500 de afisari pe pagina) si sa caut ce ma intereseaza sa modific ca si stoc, poate si descriere si poze. daca in magazin exista optiunea de afisare pe categorii, nu e oare posibil sa existe ceva de genul acesta si in Lista mea de produse? cred ca e mai complicat pentru un magazin cu furnituri decat pentru unul cu handame...sau poate nu.
multam - CinnamonCloves
Poti face search in Lista de produse dupa produsul pe care vrei sa-l modifici.
30.08.2011, 23:34:59 - atelierbeatrix
tocmai am incercat...filtreaza dupa un cuvant cheie--din titlu de ex.
31.08.2011, 09:23:02
nu se intampla nimik din ceea ce astept, imi afiseaza lista de produse completa in ordinea afisarii - CinnamonCloves
Hey, nu inteleg ce vrei sa spui :)
31.08.2011, 21:14:11
In 'lista mea de produse" selectezi sus "nume" (astfel ca filtrarile sa se faca dupa titlu si nu dupa data, care este setarea standard). Rezultatele afisate trebuie sa fie pe 500 (daca ai mai mult de 500 de produse e nasol fiindca atunci nu mai functioneaza bine cautarea).
Apoi in campul "filtreaza" introduci cuvantul cheie care te intereseaza, de ex. 'etichete'. Asa cautarea iti va returna toate produsele care au in titlu cuv. respectiv. E la fel ca si cum ai selecat undeva categoria de produse numai ca search-ul returneaza 1. si produsele cu stoc 0 si 2. permite sa cauti mai in detaliu decat doar cu categoriile (poti gasi de ex. toti cerceii din fetru chiar daca in magazin ai doar categoria cercei.)
Nu asta vroiai sa faci?
Recunosc ca daca ai peste 500 de produse e mai complicat pentru ca trebuie sa repeti search-ul pe fiecare pagina. - atelierbeatrix
multumesc, m-ai ajutat mult...nu imi dadea prin cap
05.09.2011, 10:41:17
acum gasesc tot ce imi trebuie