Forum: Idei si sugestii Lamuriri pt clientii noi!

• Jewelswithlove
    Jewelswithlove

In urma unei experiente personale(si deloc placuta) am ajuns la concluzia ca multi dintre clientii noi nu stiu faptul ca facand comanda la mai multe produse si care nu sunt din acelas magazin,vor plati mai multe colete,mai multe taxe de expediere,in functie de politica fiecarui magazin in parte!!!Se poate posta undeva fff vizibil acest lucru?Pe ei i-ar scuti de surpriza de a plati mai mult,pe noi ne-ar scuti de niste vorbe deloc politicoase:)Stiu ca e logic ca mai multe magazine=mai multe colete,dar....unii nu stau sa analizeze :)

08.11.2010, 16:51:14
  • CinnamonCloves
    CinnamonCloves

Este scrisa treaba asta foarte clar in cosul de cumparaturi, atunci cand confirmi comanda.
    De asemenea e descrisa in filmuletul din "Ajutor". Problema e ca conceptul Breslo e unic din cate stiu eu in Ro si unii oameni nu citesc deloc instructiunile. La fel cum e mereu cineva care nu citeste atent descrierea produsului sau politica de livrare :)

08.11.2010, 20:37:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc,Cinnamon,eu stiam:)):)),problema e la unii clienti.....Pe langa ca nu citesc,nu judeca logic si nu consulta instructiunile,mai vorbesc si urat.....Probabil se gandesc ca tot ce e scris,e pus acolo ca sa umple pagina...sa nu fie alba...:))

08.11.2010, 21:10:40