Forum: Tehnici & Materiale lac si adeziv ceramica
- handmadeCouture
Buna, am nevoie de ceva informatii. Vreau sa decorez un obiect din ceramica si am cumparat lac si adeziv pentru ceramica Pentart, insa stratul aplicat se vede foarte urat. Fiind probabil foarte vascos, se vede pensulatia. Intrebarea mea este daca se poate cumva dilua acest lac astfel incat sa fie un strat uniform si putin vizibil. Multumesc.
24.01.2013, 15:00:11 - Carmen.Sylva.ART
Nu merge sa il diluezi cu apa?...ma gandesc ca daca o fi mai subtire nu mai are "forme de relief".
24.01.2013, 16:13:56
Intrebare, intrebatoare...urmele raman si dupa uscarea lacului sau doar cand e proaspat arata aiurea? - handmadeCouture
Urmele raman si dupa uscarea lacului, si dupa ce a fost bagat in cuptor 5 minute la 140 de grade. O sa incerc sa il diluez.. acum ma intreb cat pot sa il diluez, astfel incat dupa tratarea in cuptor, sa isi pastreze calitatile, obiectele putand fiind spalate fara probleme.
24.01.2013, 16:36:46 - Carmen.Sylva.ART
...mda, poate se pricepe cineva la ceramica si iti poate indica exact proportiile pentru diluare care sa nu afecteze rezistenta lacului...
24.01.2013, 16:50:18 - cutiisifelicitari
Sunt cateva magazine pe Breslo care numai de asta se ocupa. Poate le trimiti un mesaj, multi nu intra pe forum. Daca dai cautare la Ceramica si olarit ii gasesti pe toti :) Succes.
24.01.2013, 16:55:50 - handmadeCouture
Multumesc, o sa incerc sa cer ajutorul cuiva :)
24.01.2013, 17:01:04