Forum: Tehnici & Materiale lac protector

• 19MM91
    19MM91

Salut!
    A folosit cineva lac sub forma de spray? Sunt curioasa cum se comporta fata de cel pe care il aplici cu pensula. Eu pana acum am folosit www.breslo.ro/Product/LAC-MAIMERI---PE-BAZA-DE-APA_38103 dar mi s-a terminat si m-am gandit sa incerc un lac spray. Aveti recomandari, ce as putea sa cumpar?

01.11.2011, 09:29:11
  • aluriaspirit
    aluriaspirit

Nu mai stiu cum se numea firma lacului spray folosit de mine (mi s-a terminat si l-am aruncat...eh sunt aiurita), hehe, daaar, pot sa iti spun despre metoda ca este foarte usor sa controlezi cantitatea care ajunge pe piesa fiindca straturile sunt subtiri. Plus, daca inainte iti apareau bule de aer de la aplicare cu pensula, cu sprayul ai scapat de problema asta. Un mic dezavantaj e ca daca ai piese mici atunci mult spray se va pierde pe lateralele zonei de pulverizare, normal. Mie imi place mai mult cu sprayul dar atunci cand vreau un strat puternic lucios, primele straturi de fixare le dau cu sprayul si restul cu pensula (ca sa nu consum prea mult si prea repede sprayul) ;)

02.11.2011, 08:11:19
  • 19MM91
    19MM91

Mersi!
    Mi-am luat pana la urma unul de Lefranc & blabla - Deco. E super metoda de aplicare, faptul ca sunt straturi subtiri si ca se usuca imediat, dar trebuie folosit afara pentru ca are un miros foarte nasol care persista. O sa mai fac teste cu el.

03.11.2011, 09:41:41