Forum: Locuri & Evenimente LA VIE EN ROSE EVENT , targ de obiecte hand made, prima editie estivala 18-20 iunie
- MICKYTA
Asa cum am promis, revenim cu prima editie estivala a targului LA VIE EN ROSE EVENT.
02.06.2010, 17:16:00
Locatia aleasa : Faleza statiunii Eforie Nord, perioada 18-20 iunie. Taxa de participare pentru cele trei zile 120 ron.
Evenimentul se va desfasura simultan cu expozitia "Colectionarilor de antichitati". Expozitie care se afla la ce-a de-a doua editie.
Inscrieriile le puteti face pe [email protected] - alinapanait
un targ pe litoral nu ar fi mai indicat in iulie-august?
02.06.2010, 23:02:43
in iunie nu e asa de populat litoralul. inca mai exista sesiuni, si oamenii nu-si iau concedii atunci. - MICKYTA
Draga Alina, noi ne gandim fiecare eveniment intr-un anumit mod. Vrem sa asociem targurile handmade si cu alte evenimente. Din aceasta cauza am ales acest prim eveniment la Eforie 18-20, pt a fi alaturi de targul colectionarilor de antichitati.
03.06.2010, 17:48:32
Dupa cum ai sa vezi am lansat deja si ce-l de-al doilea targ estival, 16-18 iulie, la Vama Veche in perioada targului de carte si al Festivalului "Folk You"
Daca iti pot fi de folos cu lamuriri suplimentare nu ezita sa ne contactezi pe :[email protected]
Echipa La vie en rose event