Forum: Idei si sugestii La mesaje - posibilitatea de a marca/demarcat anumite mesaje :-)
- tensha
Ar fi util sa se poata marca anumite mesaje si sa paota sorta si dupa marcaj , nu?
24.01.2010, 20:28:32 - bibiu
subscriu
27.01.2010, 15:25:50 - tensha
pentru inceput poate sa apara si o bulinuta in dreptul mesajelor la care am raspuns / cele cu replay / .. ^_^ ..
27.01.2010, 19:37:52 - goodchoice
Ar fi super bine si daca ar avea o casuta de bifare/debifare si un buton"delete" pt toate mesajele selectate, fara sa fiu nevoita sa intru intr-un mesaj ca sa-l pot sterge. Mesajele relativ noi nu vreau sa le sterg ca am nevoie de informatii din ele.
28.09.2010, 12:44:00
Dar as fi foarte fericita sa le sterg pe cele vechi. Numai ca, merg la ultima pagina, sau fac selectia dupa data, intru intr-un mesaj, il sterg, si apoi ma trimite iar la cel mai nou mesaj! Asa imi albeste tot parul pana sterg o pagina cu mesaje!
Din cauza ca s-au strans destul de multe, si pagina cu mesaje se misca din ce in ce mai greu. - aigile
Subscriu la cele spuse de goodchoice - nici nu am bagat de seama cand am strans sutele de mesaje, asa ca imi ia o groaza de timp ca sa deschid mesageria!... cat despre operatia de a le sterge individual, cu atatea secvente... "cumplit mestesug...", ca sa citez un clasic:)
05.09.2011, 15:24:31