Forum: Saluta comunitatea IONELA HANDMADE

• Jucariile.lui.vladimir
    Jucariile.lui.vladimir

Buna seara,

desi am ajuns aici acum ceva timp, vreau sa va salut si sa va spun ca apreciez toate creatiile voastre. Eu sunt inca la inceput de drum, mai am multe de invatat si astept din cand in cand, cand aveti timp - cate un sfat, o critica constructiva...
    Va multumesc pentru ca existati,
    Ionela Stanciu

08.11.2012, 20:12:00
  • user61482
    user61482

Buna si bine ni te-ai alaturat.
    Sincera sa fiu eu remarcasem cateva produse din magazinul tau . Iti urez multa bafta si spor la vanzari :)
    Critici si sugestii , nu sunt in masura sa fac lucrul asta, sunt la inceput de drum si eu , dar asa cum spunea o colega , sfaturile sunt cam aceleasi pentru toti cei care le cer : poze luminoase, detalii bine scoase in evidenta, rabdare... :)

09.11.2012, 14:09:45
  • Jucariile.lui.vladimir
    Jucariile.lui.vladimir

Multumesc frumos!

09.11.2012, 14:28:08
  • FularulVesel
    FularulVesel

Hello,ai niste produse foarte dragute!!!Succes!!!Te-ai putea inscrie la un concurs cu produsele de toamna,cauta in forum la capitolul concursuri!!!

09.11.2012, 21:30:40
  • blanitza
    blanitza

Draga Ionela, iti urez din inima succes si numai satisfactii pentru ca te-ai hotarat sa ne bucuri prin creatiile tale absolut speciale,bine-ai venit pe Breslo si Doamne-Ajuta!!!
    Aaaa, si haide la concurs, nici nu ma gandesc sa nu te vad pe-acolo, avem locuri pe podium:)

11.11.2012, 14:12:24
  • Jucariile.lui.vladimir
    Jucariile.lui.vladimir

Multumesc frumos, Gabi! Atat pentru urari, cat si pentru incurajari! Colaborarea cu tine este intotdeauna o placere! Voi incerca, desigur si o competitie!

11.11.2012, 14:28:34