Forum: Feedback pentru magazinul tau Intrebare: De ce produsele mele n-apar in galerii?!...
- swarovskibijuterii1
Nu inteleg de ce produsele din magazinul meu n-apar niciodata in galerii...eu le consider destul de frumoase...
30.03.2013, 16:28:49
Astept parerile d-voastra!
Denisa - gemsgems
Pentru galerii nu conteaza doar produsul, ci mai ales prezentarea lui, fotografia. Fotografiile tale nu sunt incadrate bine, in thumbnail nu apare tot produsul. Nici o schimbare de fundal n-ar strica in unele cazuri.
30.03.2013, 17:34:33
-------------------------------
Zau ca trebuie un articol pe blog despre galerii. :P Il scriu eu sau are cineva mai mult timp? :D - bijouxdemonange
te rog, candva cand ai timp, ca tot esti autor ;)
30.03.2013, 17:40:54
l-as scrie eu dar nush daca ma descurc :)))) - swarovskibijuterii1
Si,... cum se face incadrarea corecta?!... Invatati-ma si pe mine, va rog!...
30.03.2013, 18:09:18 - gemsgems
Rezolutia trebuie sa fie de 16/13, format landscape. Pozele mele de exemplu, au 800/650 px. Sunt destul de mari sa se vada detaliile si sunt sub 1M.
30.03.2013, 20:26:46
Poza trebuie fie sa arate produsul in intregime, fie un detaliu pozat artistic. Ceva trebuie sa iasa in evidenta, culoarea, forma, un detaliu semnificativ.
Uita-te in galeriile de pe prima pagina si vezi cum arata pozele de acolo. Uita-te la toate galeriile: www.breslo.ro/Treasury . O sa vezi, daca te uiti la ele acolo unde au fost facute, ca au tematici, ca fiecare produs are un rost in lista. :)
Spor! - swarovskibijuterii1
Multumesc din suflet pentru explicatiile detaliate, cat si pentru timpul acordat!!!... Problema e ca eu sunt noua pe-aici, sunt doar de-o luna pe Breslo,...si, din acest motiv, va mai deranjez cu cate o intrebare...
30.03.2013, 21:03:42
Nu stiu daca are legatura cu ce-am postat aici, dar..tocmai ce-am vazut ca mi-a fost selectata o bratara intr-o galerie realizata de Love4felt!
O seara placuta in continuare!
Denisa - gemsgems
Sunt sigura ca ai multe intrebari. :D Toti am avut cand am fost noi, unii inca mai avem si acum din cand in cand. :D
30.03.2013, 21:12:26
Ca sa nu mai stai sa astepti sa ti se raspunda, iti sugerez sa te uiti prin ce s-a mai discutat inainte sa intrebi. S-ar putea sa-ti gasesti raspunsul mai repejor si s-ar putea sa gasesti si alte subiecte de discutie interesante. :D