Forum: Subiecte de afaceri Incepatoare intr-ale targurilor - am mare nevoie de un sfat!
- abigailsmycken
Am nevoie de un sfat caci sunt incepatoare cand vine vorba de targuri. Pana acum nu am participat la targuri. M-am inscris la Art Boutique impreuna cu o persoana care avea PFA hotarand sa ne asociem pe perioada targului. Acum am aflat ca am fost acceptata insa persoana respectiva nu mai poate participa. Inscrierea a fost facuta pe numele meu, insa eu nu am PFA si deci nu mai pot confirma locul(am vazut in formularul de inscriere ca trebuie sa dau datele firmei)
16.08.2013, 22:16:45
Imi doresc foarte mult sa particip mai ales ca e primul meu targ si totul e invaluit intr-o aura de mister si sarm.
Exista cineva interesat sa participe impreuna cu mine si are PFA? A mai participat cineva fara PFA? (mi-e greu sa cred ca o sa gasesc pe cineva in timp util si sunt constienta ca sunt riscuri de-aia ezit) - ramonaignat
E un magazin aici, nicole cea mov. E tot din Brasov si stiu ca era interesata de targuri. Vorbeste cu ea :)
16.08.2013, 22:20:24 - peticel
Uite ce mi-a raspuns Szidonia, organizatoarea targului: "Nu e o conditie de participare sa ai Pfa, asta e decizia si responsabilitatea fiecarui participant in parte."
26.08.2013, 11:52:00 - daisy.furnituri
In unele orase se practica declararea de venituri ocazionale. Adica te duci la administratia financiara si spui ca vrei sa participi la un targ si o sa faci niste bani. In functie de cat declari platesti un impozit. Aceasta declaratie in unele orase poti s-o faci dupa targ cand zici exact cat ai facut.
26.08.2013, 16:33:13
Intereseaza-te la tine in oras....
Eu am vrut sa fac chestia asta de martisor la mine in Buftea si mi-au dat cu "flit". Ca sa-i las in pace ca si ei ma lasa in pace.
Te sfatuiesc sa vorbesti cu organizatorii si sa intrebi daca la editiile anterioare au fost controale.
Succes! - CyrusTheVirus
Rar sunt controale in targuri din astea.
07.09.2013, 14:04:48