Forum: Concursuri In direct din Paris, PREMIILE __PARIS, mon amour__

• carmenn
    carmenn

buna! Silvia, am primit premiul de la tine.....iti multumesc....ajung la fiica mea in Bucuresti.

25.05.2012, 16:46:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ma bucur!Si,eram convinsa ca tot ce-ti trimit ajunge la fiica ta:)),de aceea am si ales ceva tineresc!Sa le poarte cu placere!

25.05.2012, 17:11:19
  • Larraange
    Larraange

felicitari la toata lumea si sa ne intalnim la urmatorul concurs!

25.05.2012, 23:28:20
  • soso07
    soso07

Mihaela, multumesc mult pentru pachetelul "surpriza" !!! Decoratiunea si-a gasit locul la Alexandra in camera, iar margelutele sunt de vis : La vie en rose (saumon) :) Abia astept sa le vina randul intr-o lucrare de vara !

04.06.2012, 11:43:56
  • carla69
    carla69

Azi am fost la posta sa pun 2 colete si ce credeti?SURPRIZA!!!Ma astepta coletul de la nagual.Multumesc din suflet,n-am cuvinte sa le descriu decat absolut SUPERBEEE toate:margelele de onix,de howlitcele albastre care nu stiu din ce sunt,pandativul de ametist,iar cele metalice m-au innebunit.Ma bucur ca am reusit si eu sa vad asa ceva.GATA!Declar ca bijuteritul e sufletul meu.Pai sa pun mana pe materiale,sa le pipai ,sa le privesc,sa e combin,e cea mai mare satisfactie a mea.
    Multumesc nagual inca o data!

05.06.2012, 21:46:06
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Ma bucur ca au ajuns cu bine si ca va plac, eu sunt convinsa ca le veti pune in valoare :)

05.06.2012, 22:48:57
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

la mine n-au ajuuuns :((... sa ma duc sa le strang de gat pe cucoanele de la posta? care in general nu-mi cauta vreun colet daca n-am avizul in dinti nici sa le pici cu ceara...

09.06.2012, 15:21:10
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

iuhuuu, a venit mos craciun la mine in miezul verii!!! multumesc mult, mihaela, am primit niste super premii! nu stiu de ce sa ma apuc mai intai :D

14.06.2012, 20:45:25