Forum: Promotii si oferte speciale Îmi serbez împlinirea a 4 ani!!!!!!!!! De Breslo.:) Facem cinste!

• Live
    Live

În urmă cu 4 ani, pe 3 februarie 2010, descopeream acest site, mă înscriam, făceam prima comandă și...iată că au trecut 4 ani! 4 ani în care Breslo a ocupat un loc foarte important în viața mea. Printre altele, pentru că mi-am găsit aici alinare într-o perioadă dificilă a vieții mele.

Pentru a marca momentul, toate comenzile făcute începând de acum și terminând cu 3 februarie, ora 24, beneficiază de REDUCERE DE 50%. Singura condiție este ca, inițial, comanda să fie de minim 30 de lei (real, plătit, 15 lei). Pentru comenzile care se ridică, după reducere, la 70 de lei, precum și pentru comenzile achitate în avans, în cont, TRANSPORTUL ESTE GRATUIT.

Vă aștept cu mare drag!

PS: Nu zicem „La mulți ani!” aici, în caz că ați dori să faceți asta, ca să nu încălcăm reguli!:)

01.02.2014, 16:28:36
  • Live
    Live

PS: Oferta nu se cumulează cu cea aflată în cele două categorii de reduceri. Adică produsele din acele categorii se comportă ca și celelalte.

01.02.2014, 16:31:21