Forum: Idei si sugestii idee
- Elven.Rose.Design
ma gandeam astazi ca breslo ar putea fi imbunatatit daca s-ar scoate taxa de magazin si in schimb s-ar lua comision din fiecare vanzare, asa cum sunt alte magazine in afara. avantajul este urmatorul: breslo ar fi motivat sa promoveze utilizatorii sai (pentru ca acestia sa aiba mai multe vanzari si sa se adune comisioane, si cred ca ar iesi mai bine decat acum, chiar cu un comision mic), iar utilizatorii ar avea mai multe vanzari si toata lumea ar fi multumita.
08.09.2010, 01:24:43
e doar o idee, nu dati cu parul :D - lanca
cei care acum vind mult, in special furnituri, vor fi nevoiti sa ridice preturile si, in acest caz, vinzarile s-ar putea sa nu creasca. parerea mea! :P
08.09.2010, 10:48:41
pe site-urile din afara oferta de produse este super-generoasa, concurenta aseaza preturile in arii rezonabile, de aceea merge treaba...aici, majoritatea vinzatorilor sint cumparatori ai marfii din afara care doar revind, unii iau si tzaca pe unele site-uri straine, platesc fel de fel de taxe, deci... - CinnamonCloves
O sa zic doar doua cuvinte: fee avoidance :))
08.09.2010, 11:50:11
Bine, hai sa zic mai mult. Majoritatea dintre noi au bloguri, mai mult sau mai putin cunoscute. Pana sa apara Breslo, comanda prin mail si pe blog era foarte raspandita. Daca s-ar percepe taxa pe vanzare, toata lumea si-ar muta vanzarile de pe Breslo pe mail ca sa nu plateasca taxa. Adica ar folosi "magazinul" pe post de portofoliu, ca e mai usor pentru cumparator sa navigheze pe Breslo decat prin 1000 de bloguri, dar apoi toate vanzarile s-ar face in afara Breslo prin mail sau mesagerie. - Elven.Rose.Design
@Ianca : calculul meu era simplu. de exemplu, un cub de turcoaz se vinde cu 2 lei. Pentru ca un comision de 5% (alte site-uri iau chiar 3%) sa fie acoperit, pretul ar trebui sa fie 2,2 lei. Nu mi se pare prea mare diferenta.
08.09.2010, 16:36:09
Dar am inteles punctul de vedere, so, nu insist :)