Forum: Saluta comunitatea Iata ca incepem!
- hobbytools
Stimate Doamne / Stimati Domni,
06.12.2011, 17:03:29
Sa ne prezentam: Hobbytools isi doreste sa va ofere scule si unelte chiar si utilaje specializate domeniului in care activati.
Scule de mana: clesti, patenti, ciocane, surubelnite, perforatoare (cuvantul relevant ar fii fost sule....) foarfeci, cuttere specialiate, cutite rotative, numai de calitate profesionala speram noi la preturi rezonabile. Acestea sunt selectate de la producatori precum Olfa, IUS, Unior.
Scule electrice: Bormasini mini cu accesorii de calitate si cu platforme modulare pentru a marii aplicativitatea acestora, slefuitoare, circulare de taire, traforaje electrice. De la Dremel, Proxxon, Foredom, numai de calitate deci.
Utilaje: Circulare de banc, slefuitoare de banc, freze si strunguri de banc chiar si cu CNC de la Proxxon, Sherline SUA, Hegner Germania.
Suntem foarte interesati de ce nevoi specifice exista in domeniile dumneavoastra astfel ce ne vom stradui sa avem si astfel de intrumente si scule daca nu exissta deja la noi in portofoliu.
Asteptam mesajele dumneavoastra in acest sens.
Urmeaza sa populam magazinul de pe breslo.ro in cel mai scurt timp posibil cu insa daca cumva nevoie de produse si nu gasiti inca va rugam sa ne contactati.
Cu respect,
Georgian Cimpoeru
Hobbytools - GradinaSecreta
Iata un magazin de care chiar am nevoie! Astept cu nerabdare sa vad produsele! Succes!
09.12.2011, 14:22:25 - Simina
Buna, Georgian!!!
10.12.2011, 14:06:23
Asa cum ti-am mai spus si eu, chiar avem nevoie de un magazin de profil pe Breslo. Asa ca, fetelor, fiti libere sa incepeti sa insirati de ce aveti nevoie!!!! Eu inecep cu slefuitor (tumbler, in engleza) sau macar bilele de rulment din otel inoxidabil, slefuitorul l-as mesteri singura, am cateva idei:):):)
Apoi as vrea un disc cutter si AKA (anca) si poansoane sferice.
Spor la lucru, Georgian, si vanzare buna sa ai!!!:):):) - tonycat
Yes!!! sper ca Mos Craciun mai primeste scrisori pentru ca acum stiu ce vreau sa imi aduca... Fiti bineveniti!!! Dar nu ne lasati doar sa comandam ce am vrea si nu se vede, postati cu incredere!
10.12.2011, 15:24:38 - KilyenJozsef
Bine ati venit!
08.01.2012, 19:17:19 - hobbytools
Bine v-am gasit domnule!
13.01.2012, 21:55:18