Forum: Feedback pentru magazinul tau HeeHeeDesign - tricouri personalizate, cum vi se par ?
- HeeHeeDesign
Hello !
23.02.2010, 14:58:35
Cum vi se par tricourile de pe HeeHeeDesign ? Ce v-ar placea sa vedeti in plus in magazin ? Orice idee/sugestie este apreciata, asteptata si luata in considerare.
Multumesc mult si o zi buna ! - alinapanait
pai in primul rand pe mine nu ma intereseaza sa cumpar un tricou al carei provenienta nu o stiu.
23.02.2010, 18:12:44
de unde ai luat tricourile (ca ma indoiesc ca ai masini speciale cu care sa realizezi cusaturile necesare) ? - sunt marci ieftine pe net, decente din punct de vedere calitativ, dar cred ca ar trebui precizate. nu stiu... (aici poate sunt singura care e interesata de asta , totusi)
apoi foarte important ce componenta are tesatura din care e realizat. (asta e musai de precizat).
in rest... nu stiu. poate ti-ar trebui un tabel concret cu dimensiunile fiecarei marimi ( pt ca S ,M, etc nu sunt foarte precise) - dar aici cred ca cine e interesat poate sa intrebe intr-un mesaj. - CinnamonCloves
De acord cu Alina: componenta tricoului (bumbac, elastan, viscoza, ce-o fi) + un tabel mai detaliat de masuri. S, M si L sunt denumiri cam vagi.Un tabel/desen cu masurile tricoului pus ca ultima poza ar fi f. util.
23.02.2010, 21:26:39
Si niste indicatii de spalare nu ar fi rele. Multa lume nu cumpara tricouri pictate manual fiindca unele vopsele trebuie spalate tot manual ;) si oamenii efectiv nu au timp de asa ceva. Oricum ar fi vopseaua pe care o folosesti, cred ca un client merita sa stie cum poate avea grija de tricoul lui/ei.
In afara de asta: pozele cu tricoul intins pe jos nu prea ma tenteaza. In general orice lucru de imbracat arata mai bine pe model. Nu trebuie sa-ti cumperi un manechin pentru asta, poti sa folosesti o prietena sau pe cineva din familie ca model.
Legat tot de poze, B. pune la dispozitie 4 poze pe care le poti incarca. De ce nu "expolatezi" aceasta optiune? Rareori un client isi poate face o imagine completa asupra unui produs dintr-o singura poza...
In legatura cu modelele, sunt funny si optimiste, desi in unele cazuri cam prea colorate si copilaroase pentru gustul meu. Cred ca unele modele s-ar potrivi mai bine pentru copii decat pentru adulti (de ex. cel cu I pee when I laugh, care cred ca ar fi funny pe cineva de 3-4 ani dar mai putin pe cineva de 20) dar asta e doar parerea mea personala, tu stii cel mai bine cum prind la public....I like this by the way: www.breslo.ro/Product/Tongue-Out-Cat_111955
PS: am probleme cu imagini gen Hello Kitty si Pukka. Nu sunt copyright-ate? Stiu ca in Ro zona asta de handmade e o zona gri din punct de vedere legal, dar tot nu cred ca e ok sa vinzi (scop comercial) creatiile altora chiar daca sunt pictate de tine. - HeeHeeDesign
Merci de intrebari Alina. Tricourile nu sunt marci ieftine de pe net, fac in general o comanda mare la o luna sau doua, de la o fabricuta din Bacau. Firma este Lazo, insa am cumparat si tricouri Puma sau Kiltec pentru diverse comenzi, cand nu am gasit la fabrica ceea ce imi trebuia. :) In ceea ce priveste tabelul cu marimi - da, este o sugestie buna sa existe, insa sunt anumite modele de bluze si tricouri la care unei marimi S ii coincide in realitate un M sau invers. Iar in astfel de cazuri, cel mai bine comunic cu cei interesati pe mail sau telefon. :) In ceea ce priveste materialul - este bumbac, si da, mi-as dori macar o masina speciala cu care sa realizez cusaturile necesare, deocamdata ma limitez la a desena modele. :)
23.02.2010, 21:35:23 - HeeHeeDesign
Pentru CinnamonCloves - merci mult de tot de sugestii, o sa tin cont de ele. Cu referire la Pukka si Kitty au fost comenzi speciale, pe care nu am putut sa le refuz. De asemenea I pee when I laugh a fost un cadou comandat :)
23.02.2010, 21:41:00 - CinnamonCloves
Sa stii ca apropo de tricouri si modele, ai putea face si tricouri pentru copii daca poti gasi marimile respective. Cred ca ar prinde bine!
24.02.2010, 00:11:43 - croseta.fermecata
Buna!
24.02.2010, 10:48:32
Imi plac tricourile tale ,dar mi se par potrivite pentru copilasi sau adolescenti.
Si mie mi-ar place mai mult sa le vad pe model sau sa vad mai multe detalii.
Iti doresc mult succes!
Oana - dodo
mie imi place foarte tare tricoul " Mama..."
24.02.2010, 11:39:35 - HeeHeeDesign
croseta- fermecata si dodo, multumesc pentru mesaje si incurajari :) Voi incerca cu siguranta sa ma indrept si catre copii cu modelele mele.
24.02.2010, 12:50:31