Forum: Locuri & Evenimente Gradina cu Artisti

• olliolga
    olliolga

Gradina cu Artisti se muta la mare!!
    Evenimentul va avea loc in Constanta la City Park Mall in zilele de 28 - 31 iulie.
    Taxa de participare va fi de 650 ron pt toate zilele de participare si include mobilier (2 mese + scaun + fata de masa) - mai multe detalii pe www.gradinacuartisti.wordpress.com.

Inscrierile se fac pe adresa [email protected].

Va asteptam cu drag!

11.07.2011, 12:12:05
  • mezoart
    mezoart

Buna!

Cazarea este inclusa in taxa de participare?
    Multumesc, Monika

11.07.2011, 20:44:23
  • antartique
    antartique

@mezoart
    Ironia e frumoasa :) Chiar si asa, nu valoarea taxei de participare este importanta la un targ ci ansamblul de beneficii.
    Ca organizator: pretul poate fi usor acoperit de cheltuieli, respectiv chirie+materiale si promovare.
    Ca expozant: Intr-adevar, la baza sta treaba cu cazarea dar e foarte simplu: Daca tot ma duc la mare, de ce sa nu-mi iau si produsele?

Off-topic: Personal imi place modul de organizare al baietilor de la Gradina cu Artisti. Faptul ca mai sunt si alte targuri in cadrul carora nu se accepta decat handmade e incurajator.

In plus, City Park e unul dintre cele mai vizitate centre pe perioada estivala. Un minus ar putea fi reprezentat de zilele saptamanii insa in week-end se poate atinge lejer numarul de 5000 - 7500 vizitatori (in functie de ce alte evenimente se mai desfasoara acolo).
    Cu stima,
    Cristi

02.08.2011, 02:46:30
  • Chrys
    Chrys

Am si eu o dilema. Am fost recent la Constanta si s-a nimerit sa ajung chiar si pe la City Park. Am fost o data pe 24 si o data pe 28 iulie. Am gasit cateva standuri cu produse handmade superbe, inclusiv dulciuri, sapunuri, insa de fiecare data aceleasi..unde mai exact s-a desfasurat targul? E posibil sa-l fi ratat chiar asa de usor? Intreb pt ca standurile erau destul de rasfirate in ambele ocazii, nu parea a fi un targ handmade. Asa ca am profitat de ocazie sa intreb aici, in speranta ca poate imi va da detalii cineva care a participat la acel targ.

02.08.2011, 23:56:37
  • mezoart
    mezoart

Ideea e ca e un targ foarte scump si nu prea pare sa merite spun asta din punctul de vedere al unuia care de 3 ani de zile are experienta targurilor si a organizatorilor de targuri pe cre cu cateva ocazii i-am sponsorizat targul adica nu am scos nici un profit din targ.
    Putin mai detaliat daca ne treferim direct la targul dumneavoastra voi face un calcul scurt:
    650 taxa targ
    600 Benzina dus-intors Timisoara-Constanta
    120 x 4 zile = 480 cazarea pentru 2 persoane in plin sezon la mare
    200 mancarea pe 4 zile 2 persoane (pentru ca am nevoie de ajutor)
    Total= 1930 lei cheltuieli
    Aratati-mi profitul din asa suma de cheltuieli!!!
    Dupa cum am spus mai sus am experienta targurilor de 3 ani la nici un targ de Handmade nu am platit mai mult de 200 lei pe perioada (cel putin 3 zile)
    In concluzie cei care se hotarasc sa organizeze un targ de Handmade ar trebui sa nu se gandeasca numai la buzunarul lui si sa vanda "gogosi" celor care incearca sa traiasca din munca lor nu din revinderea unor produse chinezesti.
    Multumesc, Mezoart.

09.08.2011, 22:20:34
  • antartique
    antartique

@mezoart
    Iti cer scuze pentru confuzie, eu sunt organizatorul targului CULORI nu al targului Gradina cu Artisti. La CULORI taxa de participare nu excede suma de 50-70 RON/zi in conditiile in care am limitat numarul de participanti la 25.
    Revenind la evenimentul de la City Park, eu m-am bazat pe supozitii dar evident datele tale sunt concrete in conditiile in care ai participat la acel event.
    Cu stima,
    Cristi

10.08.2011, 11:10:20
  • mezoart
    mezoart

@antartique
    Nu am participat la acel targ, dar intotdeauna ne facem un calcul inainte de a ne inscrie la unul. Dar taxa la Gradina Cu Artisti mi s-a parut revoltator de mult.
    La astfel de cheltuieli ar tebui sa vindem de cel putin 5000 le lei sa avem un profit de 1000. Si pe vremurile pe care le traim este foarte putin probabl, pot sa spun imposibil.
    Cu stima, Mezoart

11.08.2011, 10:45:55
  • choice4all
    choice4all

Chiar voiam sa intreb unde ai gasit cazare cu 120 ron/2 persoane/noapte in plin sezon?!

12.08.2011, 15:14:40
  • Live
    Live

La particulari găseşti. Noi am mers la o tanti-n Magalia, acum 4 şi respectiv 3 ani şi am dat 50 de lei pt o cameră cu un pat dublu şi unul de o persoană. Nu erau condiţii de hotel de 3 stele, dar...la mare nu stai mult în cameră.

12.08.2011, 15:22:10