Forum: Locuri & Evenimente Gradina cu artisti

• olliolga
    olliolga

hey uite pentru cei interesati sa participe la un eveniment dragut

Acest mesaj este dedicat artistilor profesionisti sau amatori!

"Artist sau creator handmade, inscrie-te la "Gradina cu artisti""

Esti pictor, sculptor, designer sau actor? Stii sa incondeiezi oua de Paste sau sa canti la vreun instrument ? Vrei sa-ti expui lucrarile intr-un muzeu pentru doua zile si sa impartasesti iubitorilor de arta talentul tau ?
    Esti cel mai priceput mester hand made? Stii sa crosetezi lucrusoare sau accesorii, sa creezi bijuterii sau haine? Vrei sa-ti prezinti creatiile handmade de primavara in curtea celui mai central muzeu din Bucuresti?

Te asteptam sambata si duminica, 20 si 21 martie 2010, intre orele 11:00-19:00, la Muzeul Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu, Bd. I. C. Bratianu, nr 2), la “Gradina cu artisti”!
    Inscrierile pentru Atelierele de creatie ( “Atelierul de pictura, grafica si design”, “Atelierul de olarit ”, “Atelierul de oua incondeiate ”, “Atelierul de teatru ”, “Atelierul de fotografie ”, “Atelierul de muzica ” , “Atelierul de handmade ” ) si pentru expozitia de handmade se fac pana in data de 17 martie 2010, pe blogul evenimentului www.gradinacuartisti.wordpress.com (vezi formular) sau poti scrie pe
    E-mail: [email protected].
    .
    Grabeste-te! Cu cat te inscrii mai repede cu atat poti beneficia de pozitionarea preferentiala!

Pentru mai multe informatii poti contacta:
    Olga Pîrva:
    Tel: 0724522085
    E-mail: [email protected]

04.03.2010, 17:04:59
  • CAT.E
    CAT.E

cat este taxa? se da mobilier, ceva? cate zile? :D

04.03.2010, 22:05:03
  • CAT.E
    CAT.E

am gasit pe site :D mercic.

04.03.2010, 22:10:17
  • nastureicolorati
    nastureicolorati

eu as dori sa particip...cine s-a inscris?

07.03.2010, 20:11:16
  • nikko
    nikko

Buna! Si eu as dori sa particip.....

07.03.2010, 21:00:53