Forum: Concursuri ***Gala "Mother Nature's Heirs"

• eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Sper ca v-au placut calatoriile virtuale in care am fost in aceasta vara. Si in acelasi timp sper ca ati decoperit lucruri si locuri noi, date pe care nu le stiati si chiar viitoare destinatii de vacanta.
    Impreuna am facut ocolul Pamantului prin ochii unor artizane pricepute si nu pot decat sa le felicit! :)
    Si , din nou , impreuna cu dragele mele jurate :
    - Iulia C. ( www.breslo.ro/Shop/FierForArt )
    - Alexandra U. ( www.breslo.ro/Shop/Buburuzacughetute )
    - Gabriela S. ( www.breslo.ro/Shop/GabyS ) am studiat cu atentie fiecare piesa inscrisa .

Pentru realizarea clasamentului au fost luate in considerare mediile obtinute de fiecare lucrare din punctajele acordate de fiecare jurat in parte (La cerere acestea pot fi puse la dispozitia dvs pentru consultare).
    Asadar, urmeaza lista lucrarilor inscrise urmata de puntaj/numar voturi public:

1. www.breslo.ro/Product/Inca---Participa-la-concursul-World-Natural-Heritage_941762 (chc.handmade) 76 / 6
    2. www.breslo.ro/Product/Chaenomeles-Japonica_941988 (forHOPE) 83 / 9
    3. www.breslo.ro/Product/Nuferi-albi_945060 (DragomirOctavia) 82 / 8
    4. www.breslo.ro/Product/Azteca_945615 (forHOPE) 78 / 5
    5. www.breslo.ro/Product/Piatra-Rea-si-Floarea-reginei_951118 (mielena) 96 / 12
    6. www.breslo.ro/Product/Colier-Nufar-alb-Concurs-World-Natural-Heritage_952449 (carmenn) 88 / 7
    7. www.breslo.ro/Product/SANCTUARY---Colier-cu-fluturi-monarh---satin-margele-de-nisip-si-toho-Sanctuary---Participant-RAVEN_993356 (raven) 97 / 19
    8. www.breslo.ro/Product/Cercei--Mini-Insula-Galapagos--Concurs-World-Natural-Heritage_960559 (carmenn) 73 / 5
    9. www.breslo.ro/Product/Florile-din-Provence_969017 (mielena) 87 / 10
    10. www.breslo.ro/Product/Hawaii_972039 (mielena) 84 / 7
    11. www.breslo.ro/Product/Cercei---Amon-Ra_972882 (NaturaArt) 90 / 9
    12. www.breslo.ro/Product/Vacanta_970253 (FIMARC) 63 / 8
    13. www.breslo.ro/Product/FREGATA-Magnifica---Participa-la-Concursul-World-Natural-Heritage----REZERVAT_973404 (soso07) 92 / 16
    14. www.breslo.ro/Product/Scuba-Waving--Weaving---Set-brar-i-cercei-Concurs-World-Natural-Heritage_982733 (aigile) 88 /9
    15. www.breslo.ro/Product/RUSTIC_984969 (cuzepangabi) 64 / 5
    16. www.breslo.ro/Product/in-the-blue-shades---rochita--inspiratie--Delta---concurs-NATURAL-WORLD-HERITAGE_993377 (rosegarden) 80 / 3
    17. www.breslo.ro/Product/the-willow-chainrochita--inspiratie-Delta--participa-la-concursul-de-pe-forumNATURAL-WORLD-HERITAGE_993587 (rosegarden) 67 / 10
    18. www.breslo.ro/Product/Colier-si-cercei-statement-de-ocazie-Freyja---perle-albe-margele-crackle-albe-cristale-fatetate-albastre-turcoaz-bleu_993662 (NicoleCeaMov) 93 / 16
    19. www.breslo.ro/Product/My-Always-Dreaming-Destination----set-colier-i-cercei-Concurs-World-Natural-Heritage_993717 (aigile) 80 / 4

Inainte de a acorda premiile , trebuie sa ii mentionez pe dragii nostrii Sponsori :
    - Breslo ( www.breslo.ro/Shop/breslo )
    - EthnoBead ( www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead )
    - NaturaArt ( www.breslo.ro/Shop/NaturaArt )
    - GabyS ( www.breslo.ro/Shop/GabyS )
    - BookGirl ( www.breslo.ro/Shop/bookgirl )
    - Chc.handmade (www.breslo.ro/Shop/chc.handmade )
    - si noi :)

*tobele* :)

***Podium Juriu si premii***

Locul I : " Sanctuary" [ www.breslo.ro/Product/SANCTUARY---Colier-cu-fluturi-monarh---satin-margele-de-nisip-si-toho-Sanctuary---Participant-RAVEN_993356 (raven) 97 puncte ]
    * "medalia de aur " : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage---Medalii_1000511
    * voucher 40 lei in magazinul EthnoBead (www.breslo.ro/Shop/Ethno-Bead )
    * 5 campanii publicitare din partea Breslo (www.breslo.ro/Shop/breslo )

Locul II : " Piatra Rea si floarea Reginei " [www.breslo.ro/Product/Piatra-Rea-si-Floarea-reginei_951118 (mielena) 96 puncte ]
    * "medalia de argint" : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage---Medalii_1000511
    * premiu surpriza din partea Gabrielei (www.breslo.ro/Shop/GabyS )

Locul III : " Freyja" [ www.breslo.ro/Product/Colier-si-cercei-statement-de-ocazie-Freyja---perle-albe-margele-crackle-albe-cristale-fatetate-albastre-turcoaz-bleu_993662 (NicoleCeaMov) 93 puncte]
    * "medalia de bronz" : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage---Medalii_1000511
    * "La tarmul marii dupa furtuna " - www.breslo.ro/Product/Colier---La-tarmul-marii-dupa-furtuna--Premiu-Concurs-World-Natural-Heritage_993533

***Podium Public si premii ***

Locul I : " Sanctuary" [ www.breslo.ro/Product/SANCTUARY---Colier-cu-fluturi-monarh---satin-margele-de-nisip-si-toho-Sanctuary---Participant-RAVEN_993356 (raven)
    * gentuta cu surprize :) : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage_988396

Locul II :
    A ) "Fregata" [www.breslo.ro/Product/FREGATA-Magnifica---Participa-la-Concursul-World-Natural-Heritage----REZERVAT_973404 (soso07) ]
    * Sea Urchin : www.breslo.ro/Product/Colier-Sea-Urchin-Premiu-Concurs-World-Natural-Heritage_986894
    B) "Freyja " [ www.breslo.ro/Product/Colier-si-cercei-statement-de-ocazie-Freyja---perle-albe-margele-crackle-albe-cristale-fatetate-albastre-turcoaz-bleu_993662 (NicoleCeaMov) ]
    * Rugina si Flori : www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Rugin-i-flori-Premiu-Concurs-World-Natural-Heritage_634760

Locul III : " Piatra Rea si floarea Reginei " [www.breslo.ro/Product/Piatra-Rea-si-Floarea-reginei_951118 (mielena) ]
    * premiu surpriza :D : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage_1000502

***Premiu "Ice breaker"*** si ***Premiu Debut***

- "Inca"[ www.breslo.ro/Product/Inca---Participa-la-concursul-World-Natural-Heritage_941762 (chc.handmade) ]
    * mix margelute din lemn exotic : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage_988399
    * bratara "Between summer and autumn " : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage_988398

***Alte premii***

-"Micul explorator " - Stefanut (soso07) :
    * premiu surpriza : www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage_1000505

- Premii consolare pentru : ForHope, DragomirOctavia, Carmenn, Fimarc, Aigile, Rosegarden , CuzepanGabi, NaturaArt :
    * www.breslo.ro/Product/Premiu--World-Natural-Heritage_1000509

- de la NaturaArt pt Soso07 : www.breslo.ro/Product/Cadou-pentru-participare-la-concurs-Breslo_977647

***Premiu client votant ***
    - Aelita : un produs la alegere din magazinul : www.breslo.ro/Shop/chc.handmade

Felicitari tuturor!! Astept cu nerabdare sa vad ce provocare va lansa Castigatoarea noastra absoluta : Raven .

Inchei cu o piesa plina de emotie :
    Gaia : http://youtu.be/h42gjj23diY

Va multumesc tuturor pentru implicare. Iar daca am omis pe cineva , imi cer scuze.

Va imbratisez,

Nico

26.08.2013, 22:28:02
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Felicitari premiantelor. Un podium frumos a fost alcatuit.
    Buna seara Nico. Iti multumesc pentru temele minunate cu care ne-ai provocat. Sunt trista deorece s-au terminat concursurile initiate de tine. Uff...astept cu mare nerabdare (si cred ca nu sunt singura ) tema pentru urmatorul concurs. Raven iti revine frumoasa misiune de a ne provoca. SA VEDEM..SA VEDEM TEMA!

26.08.2013, 22:55:36
  • raven
    raven

Multumesc, tuturor! Sunt onorata sa castig acest premiu, intre atatea creatii superbe, intruchipand minunatiile naturii, pastrate si lasate mostenire prin Natural Woeld Heritage....Tema a fost extrem de generoasa si complexa.

Felicitari tuturor concurentelor! Multumesc mult pentru premii....voi reveni cu tema aleasa...sper sa ma ridic la inaltimea gazdei - eluneara! care a fost extraordinara, si a organizat impecabil concursul!

Ciocolata calda pentru toata lumea!!

26.08.2013, 23:06:21
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata.Felicitari din inima tuturor:Nicoletei pt initiativa,idei si implicarea totala;castigatoarei absolute,Raven,pt frumosii fluturi;mielenei ,lui nicole si Sorinei,un podium de zile mari!Dar,la fel de multe felicitari si celorlalte fete talentate,a fost o incantare pentru ochi si minte tot ce s-a adus in concurs.

Raven,sunt sigura ca tema va fi minunata,abia astept sa vad "manusa" pe care ne-o vei arunca!

27.08.2013, 07:47:10
  • soso07
    soso07

Buna ziua, fetelor ! Abia m-am intors din natura si observ ca "Mama Natura" a fost darnica si de data aceasta cu mine :)))
    Felicitari si din partea mea si multumiri din tot sufletul tuturor !!!

27.08.2013, 11:41:46
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Felicitaaaaari!!!!!

27.08.2013, 12:06:52
  • carmenn
    carmenn

felicitari fetelor!

27.08.2013, 12:15:31
  • NaturaArt
    NaturaArt

Felicitari tuturor! :)
    Soso, te astept cu drag sa iti iei cadoul de la mine din magazin.

27.08.2013, 16:07:44
  • soso07
    soso07

Multumesc frumos, sosesc ;)

27.08.2013, 16:29:33
  • forHOPE
    forHOPE

Felicitari tuturor: organizatorilor, participantilor, castigatorilor...A fost intr-adevar un concurs minunat! Le multumesc tuturor celor care m-au votat, si multumesc pentru premiul de consolare!

27.08.2013, 19:56:09
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

ieeei! :)

E frumos sa te trezesti dupa doua zile de bolit cu o gala atat de frumoasa, si mai ales si premiata :)

Multumesc mult, si felicitari fetelor! Acum eu zic ca mai ramane sa si ajungem prin locurile pe care le-am reprezentat :)

28.08.2013, 08:47:51
  • user61482
    user61482

Ioooi, eu acum am vazut Gala :D . Trebuie sa fiu cu capul in nori ca de fiiecare data :))
    Muuulte felicitari castigatoarelor, minunate creatii!
    Si multumesc si eu pentru premiu :)
    Si o astept pe Aelita sa-si comanda premiul :)
    :*

28.08.2013, 13:25:34
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, fetelor, a fost o calatorie extraordinara :)!
    Revin maine cu premiul surpriza.

28.08.2013, 18:59:36
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Felicitari tuturor!

Raven, te astept sa-ti comanzi furniturile preferate dupa data de 1 septembrie, cand magazinul va iesi din vacanta.

28.08.2013, 21:40:54
  • raven
    raven

Multumesc mult, Ethno-Bead! Voi veni cu placere in magazinul vostru, ma fascineza de fiecare data cand il vizitez!!

28.08.2013, 22:55:19
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Am revenit cu premiul surpriză :). Mielena, te astept cu:
    www.breslo.ro/Product/Cutie-Nuferi---Premiul-II-la-Concursul-World-Natural-Heritage_1003505.

31.08.2013, 18:21:30
  • mielena
    mielena

Mi-e martoră Mama Natură
    Că nu putui să dau din gură.
    Dar zâna bun'-a tainicei grădini
    Mă vindecă şi mă ademeni...:)

Multumesc si complimente tuturor pentru creatiile aduse aici!
    Multa inspiratie va doresc in noua provocare lansata de Cristina(raven)! Bravo pentru idee! :)

31.08.2013, 20:23:06
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ce frumos le zici, draga Mihaela, mi-a mers la suflet :)! "Zana tainicei gradini" te invita sa iti comanzi premiul!

01.09.2013, 17:06:08
  • mielena
    mielena

Dacă ar fi fost în concurs, cutia cu nuferi ar fi fost negreşit pe podium!
    Multumesc Gabys! M am bucurat că un copil azi când am deschis coletul de la tine! :)

10.09.2013, 19:43:34
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Cu multa placere, Mihaela! Cat despre podium, el arata minunat asa cum este :)!

11.09.2013, 16:43:47