Forum: Concursuri Gala provocarii verii "1+1=3 sau Cum sa furi ca un artist!"

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

A venit si vremea mult asteptata: aceea a anuntarii castigatorilor!

Nu vreau sa prelungesc suspansul foarte mult, de aceea voi felicita pe scurt toti participantii, fie incepatori fie deja in stadiul de profesionist! Fiecare dintre voi ati aratat ceea ce puteti, ati aratat curaj si indrazneala, sinceritate si pricepere in arta "furtului ca un artist" si sper ati invatat mai multe, in primul rand despre voi! si asta este cel mai important!

Nu pot spune ca m-au surprins primele locuri, de fapt, cred ca undeva in sufletul meu, mi-as fi dorit sa va aflati cu totii pe primele 3 locuri!

Dar iata castigatorii:

Pe locul I, la egalitate de numar de voturi:

********** Mssdelilah si BijuteriiWhatElse **********

Cu 14 voturi pentru produsele cu numerele 42 si 47 (Mssdelilah) si 14 (BWE)!

Felicitari, meritati din plin!

Am pus in magazin doua Premiul I, il alegeti dupa preferinta :)

www.breslo.ro/Product/Premiul-I---concurs-forum_418277
    www.breslo.ro/Product/Premiul-I---concurs-forum_418272

Fiecare colier va veni cu suportul de prezentare din imagine :)

De asemeni le propun fetelor sa organizeze impreuna urmatorul concurs, au multe lucruri in comun si totusi sunt atat de diferite! sigur va iesi o noua tema minunata!

Pe locul al II-lea, tot la egalitate de voturi

********** BohemianSin si Aigile **********

cu cate 12 voturi pentru produsele cu numere de ordine 3 si 28 (BohemianSin) si 40 (Aigile)

Premiile - la alegerea personala

www.breslo.ro/Product/Premiul-II--concurs-forum---Blue-in-green_382127

www.breslo.ro/Product/Premiul-II---concurs-forum---Sophisticated-Love-Earrings_172011

Acestora li se va adauga si cate un bust de prezentare, precum cel de la premiul I.

Pe locul al III-lea, iarasi la egalitate de voturi

********** Josephine.joe si Kjoco **********

cu cate 10 voturi fiecare pentru produsele cu numerele de ordine 44 (josephine) si 24 (kjoco)

Premiile: un set precum cel din imagine, realizat in varianta dorita de fiecare:

www.breslo.ro/Product/Premiul-III---concurs-forum_418281

Acestora li se va adauga si cate o cutie pentru bijuterii, mare.

Lista cu numarul de voturi:

0 voturi - 15, 19, 21, 29, 36, 37, 38, 43
    1 vot - 1, 4, 7, 11, 12, 17, 26, 27, 31, 35, 39, 48
    2 voturi - 2, 33, 34, 46
    3 voturi - 9, 41
    4 voturi - 23, 25
    5 voturi - 8
    6 voturi - 6, 10
    7 voturi - 13, 16, 18, 20, 32
    8 voturi - 5
    9 voturi - 22, 30, 45
    10 voturi - 24, 44
    12 voturi - 3, 28, 40
    14 voturi - 14, 42, 47

Voi reveni si cu ultimul premiu, acela pentru membrii votanti. :)

Dupa cum se poate vedea cu ochiul liber, competitia a fost chiar foarte stransa!!! Ceea ce nu poate decat sa ma bucure! si sa demonstreze enorm de multe lucruri, printre care si faptul ca v-ati straduit cu adevarat pentru acest concurs iar rezultatul eforturilor voastre este si foarte apreciat!

Va pup si va felicit inca o data pe toti!

10.08.2011, 23:23:04
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Pentru a fi mai usor de gasit premiile:

www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange/Premii-concurs-forum_21005

10.08.2011, 23:31:05
  • tonycat
    tonycat

Buna Andra, am o intrebare, daca am votat doua creatii ale aceluiasi creator e corect? Se considera valide ambele voturi?
    Multumesc!

10.08.2011, 23:32:39
  • soso07
    soso07

Felicitari tuturor (premianti si participanti) !!!
    Multumim, Andra! A fost o adevarata provocare.
    Ne vedem la urmatorul concurs. Sa vedem cum vor pica de acord asupra temei :))
    Sorina

10.08.2011, 23:33:47
  • SophiesShine
    SophiesShine

Felicitari castigatorilor!!!!:)
    Mi-a placut tare mult acest concurs.

Draga Andra te rog sa vii si tu la podiu sa ridici premiul:)

10.08.2011, 23:37:48
  • AtelierMikaela
    AtelierMikaela

Felicitari castigatorilor!!! Si tuturor participantilor!
    Fantastic Andra, parca ai organizat doua concursuri! :))

10.08.2011, 23:38:10
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Elena: da, sunt valide ambele voturi,

Pentru ca votam produsul iar nu autorul.

Acum...da au iesit autori cu cate doua produse votate exact la fel (sau foarte apropiat...de fapt am observat la majoritatea celor de pe primele loduri)... dar nu primesc doua premii oricum :D

Sorina: ma bucur ca v-a placut!! Mie imi place in mod personal si ceea ce ai realizat tu, mai ales colierul cu fluturas!!

Sophie: Ma bucur mult! Cerculetele tale din piele sunt tare frumoase in colier! iar rochia Ruxandrei este geniala... daca as avea suficienta rabdare as "copia" ideea si eu...dar cum n-am... mai asteapta

Vin si eu la podium, sa ma linistesc un pic!! Multumesc mult inca o data!!

10.08.2011, 23:42:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Nagual: sunt intru totul de acord :)))

Ce-i drept, nu ma asteptam sa fie chiar toate premiile duble! Dar ma bucur, pentru ca toti merita din plin!

10.08.2011, 23:45:07
  • tonycat
    tonycat

Ok. Doar am intrebat pentru ca mi-au placut ambele creatii dar nu stiu de ce mi s-a parut ca nu pot vota decat una. Asta e! bine ca am avut de unde alege.
    Ma bucur ca au castigat sarmele si felicitari castigatorilor!

10.08.2011, 23:46:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

am inteles.

da da, si mie mi-au placut sarmele :)))

Ne-au scos ochii (cu) sarmele :D

10.08.2011, 23:49:13
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Felicitari va spun si eu si castigatoarelor si participantilor! A fost un concurs provocatoor, dar acum il asteptam pe urmatorul!

10.08.2011, 23:49:24
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Da, da, il asteptam cu drag
    1

Am revenit cu premiul pentru sustinatori, si anume o reducere de 30 % (maxim 50 de lei) la achizitionarea oricarui produs din magazin, exceptand donatiile pentru Diana (platite integral), valabila 2 luni.

Catsigatorul acestui premiu este IrinaBuba

https://lh4.googleusercontent.com/-xoUGivuYUD4/TkLxnCGpRkI/AAAAAAAAFb0/UcUEW9PVH2c/s800/aaaaaa.jpg

Lista sustinatorilor (numerele au fost alocate in functie de primul mesaj - in cazul completarilor sau repetarilor):

tonycat
    BianinasSmilingCrochet2009
    de.dimineata
    PersonalitySupplier
    nagual
    Pupi
    fbronnie
    kiti
    bijuteriiwhatelse
    Live
    georgiana76
    magazinuldefrumuseti
    meda73
    mssdelilah
    SophiesShine
    Buburuyacughetute
    IrinaBuba
    ioneta
    Andreeaswork
    klaudell
    carla69
    soso07
    silviainfo
    simona+florentina
    elooka
    Didilicioyya
    forHope
    eugenia19832003
    aigile
    maria+magdalena
    BohemianSina
    pleiade
    badaboom
    Panselute
    Coralina
    asbeads
    Bijuteriicudragoste
    corinu
    miniart
    Tilli.n
    Selkkia
    Mascha
    isabela200578
    Lalidesign
    madz68
    josephine.joe
    kjoco
    peafowladz
    monicasandica
    lorelle
    duchess292004
    Nisina
    Jewelswithlove
    Laruca
    pieseornamentale
    simovarto
    artnowandever

11.08.2011, 00:07:17
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Felicitari tuturor castigatorilor!Andra,premiile sunt de vis si,ca de obicei,ai fost o gazda calda si buna!
    Multumesc tuturor celor care mi-au votat produsul!
    Abia astept sa vad ce tema iese pt urmatorul concurs!

11.08.2011, 00:08:43
  • mssdelilah
    mssdelilah

Eu...sunt muta de uimire.. o uimire placuta! Prea placuta chiar! AM mai urcat eu pe podium, dar pe doi.. si acum , dintr-o data, cu doua piese?
    Sincere felicitari pentru toti participantii, si mai ales, castigatorilor. Asa cum a zis si Andra, abia acum imi dau seama cat de stransa a fost votarea!
    Muuuulte felicitari si pentru bijuteriiwhatelse, imi place enorm de mult colierul, votat si de mine, de altfel. (Inteleg ca trebuie sa punem la cale o tema,noi doua.. )
    Tin sa va multumesc din suflet pentru voturi, pentru atmosfera "plina de emotii"
    Acum pot sa marturisesc ceva? Eu sunt cel mai aspru critic al meu, si ce o s aspuna cum, poate va va uimi, sau cine stie,va va face sa zambiti. Mie, personal, nu imi place "atat de mult", colierul celtic.. nu atat cat sa merite atatea voturi din partea voastra.. Stiu, am mai primit mustrari pe chestia asta, ca ma subestimez, bla bla.. Dar asta e, am spus-o ! In schimb ma bucur foarte mult ca pandantul a fost primit cu bratele deschise, chiar si pe ultima suta de metri. Nu ma luati in seama daca am spus prostii.. treceti peste.
    Inca o data multumesc tuturor, atat "hotilor" cu stil", cat si clientilor ce au participat la acest concurs.
    Andra, te felicit si pe tine, pentru rabdarea de care ai dat dovada, iar!
    Pot sa o las pe bijuteriiwhatelse sa comande prima?
    Acestea fiind zise, ma retrag si eu la somnic.. ca e tarzior, si maine iar o iau de la capat..
    O seara frumoasa va doresc, sau somnic usor, dupa caz.
    Cat despre tema pentru viitorul concurs, o astept si pe bijuteriiwhatelse sa ne dam cu parerile, pe care vi le vom comunica imediat ce le punem la punct!
    Pot sa tzip de drag? :D

11.08.2011, 00:52:33
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

poti, poti!!
    :p

ma bag si eu la somnic, raspund maine, acum simt ca nu mai pot ...

pup, noapte buna!

11.08.2011, 00:56:33
  • aigile
    aigile

Buna dimineata va spun dintr-un ochi de furtuna indepartat - motivul pentru care se va auzi cu... intreruperi si chiotul meu de bucurie (ceea ce ar fi trebuit sa fie 'Sunny Beach', azi e ravasit de ploaie si vant, care, culmea, nu fac decat sa-i imbogateasca frumusetea!)Felicitari inca o data tuturor, iar pentru premiile de vis nu cred ca ne ajung cuvintele de multumire!!!(mai spun o data, coltul acesta de lume a strans oameni risipitori de darnici in toate privintele!)
    Multumesc mult si celor care au votat - o joaca de oameni mari, luata in serios! Iar pentru urmatorul concurs, permiteti-mi sa pun in joc pentru un premiu 'sarmele' care v-au placut. Toate cele bune!L.E.

11.08.2011, 07:21:11
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Aigile: Hey, ce super!! Tu vorbesti de risipa de darnicie?! :p
    Felicitari!!

Foarte frumos premiul oferit de tine!!!
    Si eu sunt un pic trista din cauza ploii, mai ales ca ieri am avut doua drumuri de facut si daca la primul doar a plouat tare, pe tot parcursul lui, la al doilea, de fapt chiar la final, asteptand autobuzul in statie, a inceput sa toarne asa incat umbrela nu prea ma mai ajuta (si e chiar umbrela sanatoasa, mare si din material bun)...acum ...imi cam curge nasul :))) fac acus un ceai cald sa ma mai incalzsc!!

Eu, nu faceti infarct, abia ce m-am trezit- de la 7, cam asa, bantui. Si am cascat gura un pic pe Breslo, ca nu mai privisem galeriile si noutatile cam demultisor (de fapt, am vrut sa ma obosesc un pic, sa ma bag iarasi la somn o ora-doua). :D Cred ca n-am mai reusit sa dorm pentru ca stiam ca nu raspunsesem azi noapte .... chiar nu ma mai simteam in stare (lucru care mie nu prea mi se intampla la 1 noaptea...)

Silvia: iti multumesc frumos! Sa stii ca ti-am lipsit lipsa! Esti o scumpa, ca de obicei! Doar ca, fac si eu ca Delilah, cu autocritica, nu prea ma simt ca as fi fost gazda atat de buna de data asta, cum am fost mai mult bolnava, cu pc-ul am cam fost certata! aseara era sa dau gres cu premierea....Ehh, a trecut, si a fost bine!

Delilah: Pandantul este chiar superb!!! Si colierul de altfel!! Eu n-am atata rabdare la sarma, asa ca va "invidiez" un pic indemanarea! Am scris intre ghilimele pentru ca..e un fel de-a spune! De fapt, eu cred ca fiecare are harul sau!
    Cat despre subestimare, mai stiu eu pe cineva hihi
    Dar stii ce e bine? Daca nu te opresti, te perfectionezi mai repede si mai sigur!

11.08.2011, 07:58:55
  • KilyenJozsef
    KilyenJozsef

Buna dimineata! Eu nici nu am crezut ca ajung pe podium, multumesc foarte mult pentru voturi. Felicitari castigatorilor si participantilor si multe multumiri catre Andra pentru organizare.
    Dar vin cu un anunt. Fiindca nu stiu cand castig voie ca sa organizez si eu un concurs, m-am hotarat ca nu mai astept. Am mai castigat si premii de la voi si vreau sa dau ceva inapoi. Deci ce ziceti de inca un concurs, adica una langa alta? Bineinteles cu asta nu vreau ca sa distrug sau ca sa-mi iau toate atetia de la concursul celalalt, pe care il astept cu curiozitate ca ce tema o sa aiba.

11.08.2011, 08:26:30
  • user21
    user21

:)

multumirile de rigoare se indreapta catre toata lumea, nu nominalizez ca sa nu discriminez :)

felicitarile mele sincere - idem.

ma bucur fantastic ca nu-s singura castigatoare, din cauza ca de maine voi fi tai-tai :), asa ca voi plasa (aproape) toata responsabilitatea tovarasei de "sarmosenie" - cu permisiunea ei, of course.

imediat cum o sa stabilim ce si cum, va vom invita sa dati, din nou...frau liber imaginatiei si creativitatii.

11.08.2011, 09:07:43
  • user11913
    user11913

Buna dimineata!
    Multumesc foarte mult celor care mi-au votat ghetuta si vaporasul si in mod special lui Kjoco, care le-a votat pe amandoua.Ma bucur mult ca sunt pe podium si ca suntem cam cate 2 pe fiecare loc :) Daca am fi putut vota mai multe creatii,ar mai fi fost si locul 4,5 etc cu frumuseti,pentru ca toate sunt minunate!
    Multumesc Andra pentru premiul acordat,e foarte frumos setul- il las pe Kjoco sa aleaga primul si apoi comand eu ,pentru ca nu ma pot hotara ce culoare imi place mai mult.Poate el are o preferinta clara.
    Aigile pui ca premiu frumusetea de sarma????? Hmmmm ,uau !
    Abia astept tema viitorului concurs, va imbratisez pe toti...si va doresc o zi minunata cu soare temperat si muulta fericire .

11.08.2011, 09:09:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Kjoco,ar fi super un concurs organizat de tine!De mult timp tot astept sa castigi,sigura fiind ca tu, vazand lucrurile barbateste,o sa alegi o tema ce ne va da de lucru mai altfel decat suntem obisnuite!
    Eu,una,chiar as vrea sa organizezi un concurs in paralel cu cel al caror gazde vor fi BWE si delilah!Si,sunt convinsa ca nu sunt singura!

11.08.2011, 09:38:06
  • Live
    Live

Felicitări tuturor!:)

11.08.2011, 09:39:19
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Kjoco: nu cred sa fie o problema in a mai fi inca un concurs! Deja eu am in pregatire inca unul, dar cum acesta va fi de mai lunga durata, nu este absolut nici o problema si nici o aglomerare! Din contra chiar!!!
    Cat mai multe, cu atat mai bine!

Leti: felicitari si vacanta placuta! Astept cu nerabdare tema noului concurs! Sunt curioasa ce va fi :p

josephine: si pe locul IV este batalie :))))
    iar tu poti comanda linistita setul, puteti avea si aceeasi preferinta fara probleme, oricum nu vor iesi identice :p

Jwl: intr-adevar nu esti singura!

11.08.2011, 09:43:59
  • kiti
    kiti

Felicitari tuturor participantilor si mai ales castigatorilor. Delilah, stiu cum este sa fii propriul critic si sa nu-ti placa f tare anumite produse pt ca ai in minte ideea si ceea ce doreai sa iasa , iar in maini ceea ce a iesit si care nu corespunde cu ceea ce ai gandit si asta duce la nemultumiri. Si mie mi se intampla des sa am sentimentul acesta de nemultumire pt unele produse care de altfel au fost apreciate. Ar trebui sa privim ceea ce a iesit cu ochii celorlalti care vad numai rezultatul nu si ideea initiala.Mie mi-a placut tare mult celticul tau la fel si vaporasul Josefinei. Felicitari Sorina pt fluturas .
    Kjoco aplaud cu interes initiativa ta si sper s-0 pui in practica cat mai repede.
    La fel astept cu nerabdare noul concurs. Felicitari tuturor inca o data.

11.08.2011, 10:49:10
  • blanitza
    blanitza

Felicitari, felicitari, felicitari PREMIANTILOR, din toata inima, a fost un concurs pe cinste, dificil si complex, Andra ne-a pus la incercare cu o tema cu mult diferita de cele care-au mai fost!!! Bravoo, Andra, pentru inca o editie de Concurs Breslo pe care ai condus-o si moderat-o in mod impartial si la inalte standarde!!! Felicitari tuturor participantilor, pentru ca toti avem de castigat - ne dezvoltam pasiunea in directii uneori surprinzatoare, chiar pentru noi insine.
    Draga Delilah - ERAM SIGURA ca pandantul va fi pe podium, inca de cand l-am vazut prima data, a avut efect de WOW asupra mea, si la fel si asupra altora, astept cu mult, mult interes noua tema, si te felicit din inima, iubita!!!
    Draga Kjoco, nu te lasa, pune-o de-un concurs pe-o tema masculina, tenteaza-ne si incita-ne sa facem frumuseti si pentru barbati, de mult imi doresc sa apara o asemenea provocare!!!

11.08.2011, 12:18:57
  • forHOPE
    forHOPE

Felicitari tuturor participantilor, castigatorilor si organizatorilor!!

11.08.2011, 13:18:51
  • BohemianSin
    BohemianSin

pfuai de capul meu!

va multumesc tare tareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mult!

11.08.2011, 14:27:47
  • Live
    Live

Kjoco, matale nu eşti normal!!!!!:)) www.breslo.ro/Product/Menstrual-Art_418543 Cred că ar trebui să-mi comand vreo 3 perechi, ca să facă faţă...:D :))

11.08.2011, 18:18:07
  • user11913
    user11913

Ha ,ha am vazut cerceii lui Kjoco- foarte interesant numele si descrierea lor.
    Andra, am comandat premiul 3 ,multumesc frumos. Sa fie ce culori alegi tu-nu ma pot hotara.Stiu ca va iesi superb.

11.08.2011, 19:58:15
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Multumesv fetelor, dar curajosii care au acceptat provocarea sunt eroii!!

Kjoco: o fi stiind el ceva si nu ne spune si noua secretul :D

josephine.... grea sarcina mi-ai dat! Si mie imi plac amadoua...depinde de dispozitie!

Macar sa-mi zici cate ceva despre tine, cum arati, ca sa-mi dau seama :p Nu stiu cum satu cu intuitia momentan :D

11.08.2011, 20:04:48
  • mssdelilah
    mssdelilah

Am reusit sa postam noua provocare!
    So... va invitam aici ! www.breslo.ro/Forum/100--handmade_topic_5087

12.08.2011, 11:12:14
  • mssdelilah
    mssdelilah

www.breslo.ro/Forum/Concursuri_category_12

deja am reeditat...o data, strecurata aiurea acolo, graba asta, bat-o vina!
    Multumesc Live pentru ca ai fost pe faza :D

12.08.2011, 11:17:15
  • Live
    Live

Nu-i bai, doamnă!:)
    Cu plăcere!:)

12.08.2011, 11:21:11
  • simona.florentina
    simona.florentina

ce de castigatori! felicitari tuturor! imi pare rau ca am ratat concursul, numai aparatul de fotografiat e de vina, dar sper ca pe urmatorul nu-l mai ratez.
    felicitari inca o data.

12.08.2011, 16:22:11
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Si eu sper si te-asteptam!

Pupici!

12.08.2011, 22:54:39