Forum: Concursuri ***Gala premiilor "Casa de moda Breslo"***
- Jewelswithlove
Greu mai vin,sunt incarcata cu flori,cu sticle de sampanie,cu vorbe bune si cu felicitari!Am si ciocolata,ca Diana a fost membru destoinic al juriului si trebuie s-o rasplatesc:)
22.07.2012, 03:43:05
Stiu ca sunteti nerabdatori sa vedeti clasamentul!De aceea am si stat pana acum ca sa definitivez totul!
A fost o defilare de zile mari,toate creatiile au avut un succes meritat si au
fost aplaudate indelung.
Dar,pt ca e totusi un concurs si trebuie sa facem o departajare,fiecare creatie a primit un numar de voturi pe forum si un numar de puncte din partea juriului.
Am avut un juriu extraordinar,fetele au fost extrem de prompte,de aceea imi si permit sa devansez premierea cu doua zile!
Multumesc din suflet:
Cleopatra- www.breslo.ro/Profile/cleopatra5
Delia- www.breslo.ro/Shop/DelOv
Diana- www.breslo.ro/Profile/forHOPE
Pe langa ele,am jurizat si eu.
Fiecare vot de pe forum s-a transformat intr-un punct,iar punctele obtinute in urma jurizarii au ramas asa,n-au fost impartite,n-au fost micsorate,tocmai pt a avea un clasament care sa reflecte cat mai bine preferintele votantilor.
Si,pt ca v-am fiert suficient,podiumul arata astfel:
(prima cifra reprezinta punctajul insumat de la juriu,a doua numarul de voturi de pe forum)
***LOCUL 1***131 p (100 p de la juriu+31 voturi forum) Felicitari!
www.breslo.ro/Product/Colierul-DolceGabbana-Lady---Concurs-Casa-De-Moda-Breslo_662010
***LOCUL 2***110 p (89 +21)
www.breslo.ro/Product/Dor-de-Africa---la-comanda----Colectia-Connections--Summer-in-its-nature_669218
***LOCUL 3***108 p (90+18)
www.breslo.ro/Product/Set-Abrana---participa-la-Concurs-Casa-de-moda-BRESLO-colectia-vara-toamna-2012_660040
Urmatoarele 3 locuri
**Locul 4** 102 p(92+10)
www.breslo.ro/Product/Almost-Rubik---pentru-concursul-Casa-de-moda-Breslo_667839
**Locul 5** 101 p (90+11)
www.breslo.ro/Product/COCO-inainte-de-CHANEL-COLIER-participa-la-concurs-Casa-de-moda-Breslo_666501
**Locul 6** 99 p (85+14)
www.breslo.ro/Product/Colier-GEOMETRIC---participa-la-concursul-Casa-De-Moda-Breslo_665710
Numarul de puncte obtinut de fiecare creatie participanta:
1. 72 p (63+9)
2. 79 p (70+9)
3. 98 p (81+17)
4. 108 p (90+18)
5. 84 p (80+4)
6. 66 p (59+7)
7.131 p (100+31)
8. 85 p (80+5)
9. 88 p (78+10)
10.68 p (63+5)
11.70 p (67+3)
12.75 p (69+6)
13.84 p (75+9)
14.98 p (77+21)
15.84 p (77+7)
16.99 p (85+14)
17.101 p (90+11)
18.78 p (73+5)
19.89 p (83+6)
20.68 p (64+4)
21.102 p (92+10)
22.90 p (83+7)
23.96 p (83+13)
24.91 p (77+14)
25.75 p (70+5)
26.110 p (89+21)
27.85 p (78+7)
28.82 p (81+1)
29.84 p (75+9)
Clienti:
1 www.breslo.ro/Profile/duchess292004
2 www.breslo.ro/Profile/alexischitara
3 www.breslo.ro/Profile/red
4 www.breslo.ro/Profile/stefaniaa
5 www.breslo.ro/Shop/Andreeaswork
6 www.breslo.ro/Profile/hercules
7 www.breslo.ro/Profile/Pupi
8 www.breslo.ro/Profile/Dr.Sorinutza
9 www.breslo.ro/Profile/vickyjebelean
10 www.breslo.ro/Profile/iuliamama
11 www.breslo.ro/Profile/elisam
Cu parere de rau,avem si invalidari:
*Cont client deschis dupa data inceperii concursului, pe 12.07:
www.breslo.ro/Profile/melaniamel
O sa votati la urmatoarele concursuri si va fi OK!
Voturi anulate deoarece au avut mai putine alegeri decat prevedea regulamentul:
*www.breslo.ro/Shop/tonycat
*www.breslo.ro/Shop/cuzepangabi
Intrucat nu am descoperit debutanti,premiile ce erau destinate debutului se vor redistribui spre alti participanti.
Premii:
Locul 1
Gabi www.breslo.ro/Shop/blanitza va primi
* www.breslo.ro/Product/Set-Imperial-dream---Premiu-1-concurs-forum-Casa-de-moda-Breslo_654102 (de la www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove)
* www.breslo.ro/Product/Colier--CTFB---Ediia-a-10a_643752 (dela www.breslo.ro/Shop/DelOv)
Locul 2
Andra www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange va primi:
*o spirala ADN in culorile alese de dumneaei (de la www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove)
*www.breslo.ro/Product/Colier-de-Piele-28_636198 (dela www.breslo.ro/Shop/DelOv )
Locul 3
Alina www.breslo.ro/Shop/gemsgems va primi:
*un voucher de 50 de lei consumabil in orice magazin de furnituri de pe breslo (oferit de www.breslo.ro/Shop/cleopatra5 )
*www.breslo.ro/Product/Colier-de-Piele-27_636196 ( de la www.breslo.ro/Shop/DelOv )
Locul 4
Monica www.breslo.ro/Shop/SUGESTIVE va primi:
www.breslo.ro/Product/Premiu-locul-4-concurs--Casa-de-moda-Breslo-vara-toamna-2012-_664160 ( de la www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila )
Locul 5
www.breslo.ro/Shop/mirelamohjazi va primi:
www.breslo.ro/Product/Premiu-locul-5-concurs---Casa-de-moda-Breslo-vara-toamna-2012-_664152 (de la www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila )
Locul 6
Carmen www.breslo.ro/Shop/3cot va primi:
www.breslo.ro/Product/Premiu-locul-6-concurs--Casa-de-moda-Breslo--vara-toamana-2012_656453 (de la www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila )
*Premiu pt clienti -oferit de www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove :
www.breslo.ro/Product/Cercei---Blue-roses---Premiu-pt-clienti-concurs-Casa-de-moda-Breslo_474743
Acesta va pleca la www.breslo.ro/Profile/alexischitara (numar hotarat de random)
*Alina www.breslo.ro/Shop/gemsgems ofera un premiu persoanei care iese pe locul 23 la puncte;daca sunt mai multi pe 23, se da cui a inscris lucrarea primul;daca pe 23 e Alina,premiul revine celui care e pe locul 11;
Pe locul 23 la puncte este Carmen www.breslo.ro/Shop/carmenn cu www.breslo.ro/Product/Pelerina-Blanche-PENTRU-CONCURSUL-Casa-de-moda-BRESLO-vara-toamna-2012_661489
* Sorina www.breslo.ro/Shop/soso07 acorda un premiu gazdei concursului www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-gazda-concursului-Casa-de-moda-BRESLO_664329
* Andra www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange ofera premii si va va spune dumneaei cui si ce.
* www.breslo.ro/Shop/merica ofera :
- www.breslo.ro/Product/Bratara-crosetata_380585
- www.breslo.ro/Product/Brosa-crosetata_521061
Te rugam @merica sa hotarasti la cine vor pleca premiile!
* Odilia www.breslo.ro/Shop/Kalimera ofera 3 premii,castigatorii fiind alesi de catre dumneaei.
* Gabi www.breslo.ro/Shop/blanitza ofera un premiu minunat www.breslo.ro/Product/Premiu-Casa-De-Moda-Breslo_671057 ,castigatorul fiind hotarat de comun acord de noi doua.
* Carmen www.breslo.ro/Shop/carmenn ofera o husa gazdei www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
* Carmen www.breslo.ro/Shop/raresucul ofera ca premiu o palarie de vara in culorile sau forma pe care si-o va dori destinatara,iar destinatara va fi aleasa de Carmen impreuna cu mine cat mai curand posibil.
*www.breslo.ro/Shop/3cot ofera acest premiu unui produs ales de dumneaei:
www.breslo.ro/Product/Set-DOUBLE-INFINITY---Premiu-Concurs-Casa-de-Moda-Breslo_655528
Premiile pt debut vor fi redistribuite.
* Delia www.breslo.ro/Shop/josephine.joe va primi www.breslo.ro/Product/Set-Catina-si-floarea-soareluisi-bratara-Sweet-roses-premiu-pt-Delia---Josephine-Joe_654131 de la www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
Toti castigatorii vor primi de la Delia www.breslo.ro/Shop/DelOv :
www.breslo.ro/Product/Rochie-3-Volanase_645040 in format PDF
In mare,asta e gala de premiere!Mai sunt de dat cateva premii,dar le vom stabili in cursul zilei de azi sau chiar maine!
Felicitari premiatilor,felicitari tuturor celor care au acceptat provocarea lansata de mine si va doresc sa aveti parte de cat mai multe concursuri placute!
Felicitari din inima,Gabi-blanitza,abia astept sa vad ce tema ne propui!Sunt convinsa ca va fi ceva incendiar!
Daca cineva doreste sa stie ce puncte a primit de la fiecare jurat,ii stau la dispozitie cu toate informatiile!
Jurizarea s-a facut acordand intre 0 si 5 puncte pt fiecare din urmatoarele 5 criterii:
-Incadrare in tema
-Originalitate,creativitate
-Complexitate,purtabilitate (s-a facut o medie intre nota data complexitatii si cea data purtabilitatii)
-Prezentare:poze,descriere,detalii
-Impresie generala:armonia lucrarii,a culorilor,a detaliilor
Nici o lucrare n-a primit vreun punctaj 0,normal!
Si acum,poftit si serviti cate o cupa de sampanie!
Daca descoperiti vreo greseala,sper sa ma scuzati! - bijouxdemonange
yuhuu Silvia!! Cum ai stat tu pana dimineata pt noi!!! Multumim!!!
22.07.2012, 06:08:27
Eu sunt happy happy!!! cea mai happy!!!! Am castigat chiar ce mi-am dorit!!! M-am indragostit la prima vedere de setul oferit de DelOv pentru locul II!! hihi, cred ca l-a facut special pt mine si acum ne-am regasit :D
Si deja mi-am imaginat colierul de la tine, Silvia!!! Merci mult de tot!!!!
Felicitari tuturor, Felicitari Gaby, abia astept noua tema!!! Felicitari Alina,Monica, Mirela si Carmen!! din punctul meu de vedere a fost batalia stransa fiindca imi plac toate toate!!
Si...revin si eu mai tarziu cu premiile oferite de mine :P
O zi frumoasa sa aveti!! - carmenn
felicitari tuturor participantilor si organizatorilor...sponsorilor si moderatoarei...
22.07.2012, 08:39:31 - user11913
Buna dimineataaaa!
22.07.2012, 09:13:16
FELICITARI CELOR DE PE PODIUM!
Multumesc Silvia,esti o gazda extraordinara,impreuna cu ajutoarele de nadejde.Multumim ca ai stat sa faci clasamentul si sa scri atat de frumos.
Multumesc tuturor celor care m-au votat si juriului pentru punctele acordate.
Multumesc mult pentru premiu,inseamna mult pentru mine,pentru ca am lipsit de la concursuri si e o surpriza foarte frumoasa .
Savurez totul la o ceasca cu cafea si 2 biscuiti integrali...... pentru sampanie e prea devreme,nu?
O zi superba va doresc, din toate punctele de vedere! - merica
Aplauze, aplauze, aplauze...felicitari castigarilor, organizatorilor si moderatorilor!
22.07.2012, 09:54:40
Premiul il ofer cu mare drag lui MONCOLLIER pt superb colier www.breslo.ro/Product/Peter-Pan-Collar---participa-la-concurs-Casa-de-moda-BRESLO-colectie-vara-toamna-2012_665347, pe care o rog sa intre in micul meu boutique si sa-si revendice premiul.
Abia astept provocarea blanitzei...de data nu am reusit sa particip dar data viitoare nu mai scapati :D
O zi cat mai racoroasa tuturor! - GradinaSecreta
Buna dimineatza! Ce gala!!! Felicitari, fetelor, ma bucur nespus ca vad pe primele locuri trei dintre lucrarile mele preferate in acest concurs! Va meritati premiile din plin :)! Felicitari, Jewels, pentru organizarea impecabila, pentru modul in care ai prezentat fiecare creatie si pentru gazduirea ireprosabila pe care ne-ai facut-o! A fost un concurs MAAAARE, un adevarat brainstorming de haute couture! Gabi/blanitza, nu stiu daca e primul concurs pe care il castigi, dar e cu siguranta o incununare a tuturor participarilor tale de pana acum! De-abia astept sa vad cu ce vii ;)!
22.07.2012, 10:21:43 - DelOv
NEATAAA FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
22.07.2012, 10:28:17 - carla69
Felicitari castigatoarelor si tuturor concurentelor!!!!
22.07.2012, 10:30:32 - DelOv
EU MAI AM DOUA PREMII, PENTRU PRIMELE DOUA DEBUTANTE IN CONCURS, www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-noul-venit-pe-concursurile-breslo2-ConcursCasa-de-moda-BRESLO-colectia-vara-toamna-2012_607870 www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-noul-venit-pe-concursurile-breslo1-ConcursCasa-de-moda-BRESLO-colectia-vara-toamna-2012_590434
22.07.2012, 10:40:04
ACESTEA VOR FI REDIRECTIONATE IN SCURT TIMP DE ORGANIZATOARE! FELICITARI! - Jewelswithlove
:)))Exact asta faceam acum,iti scriam un mesaj prin care te rugam sa hotarasti cui dai cele doua premii!Te rog sa alegi tu!
22.07.2012, 10:44:58 - DelOv
multumesc pentru "mana libera", asdar datorita faptului ca niciun participant nu si- a specificat debutul, imi asum dreptul de a redirectiona
22.07.2012, 11:08:40
www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-noul-venit-pe-concursurile-breslo2-ConcursCasa-de-moda-BRESLO-colectia-vara-toamna-2012_607870
organizatoarei noastre dedicate Jewelswithlove, de asceea am sa te rog sa iti ridici premiul si neaparat adresa de email pentru www.breslo.ro/Product/Rochie-3-Volanase_645040, iar cel de al doilea premiul, www.breslo.ro/Product/Premiul-pentru-noul-venit-pe-concursurile-breslo1-ConcursCasa-de-moda-BRESLO-colectia-vara-toamna-2012_590434 ii revine clientei www.breslo.ro/Profile/Dr.Sorinutza plus www.breslo.ro/Product/Rochie-3-Volanase_645040. De asemenea rog membruii juriului sa-mi comunice adresele de email pentru ww.breslo.ro/Product/Rochie-3-Volanase_645040. o zi frumoasaaaa!!!!!!!!!!!! - Jewelswithlove
Daca cineva doreste sa stie pe ce loc s-a clasat,sa-mi spuna si zic imediat!
22.07.2012, 11:09:21 - Jewelswithlove
Multumesc muuult,Delia,pt surpriza extrem de placuta!!!!
22.07.2012, 11:13:13 - gemsgems
Lipsesc o zi si am parte de o surpriza placuta! :D Felicitari tuturor castigatorilor si participantilor! Si, Jewelswithlove, multumesc pentru asa o tema provocatoare! :D
22.07.2012, 11:18:36 - cattie
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor!
22.07.2012, 12:20:04
Felicitari organizatoarei! - blanitza
Fetelor, m-ati innebunit, asa o Gala de FRUMUSETE n-am mai vazut la un concurs Breslo, si din toata inima mea FELICITAAARI pentru acest tur de forta demential, draga Silvia, si iubite si talentate artiste-breslase!!!
22.07.2012, 12:51:09
Pentru mine, este un VIS implinit sa castig un concurs Breslo, sunt o fata rabdatoare si never give-up, asadar, dupa un an si jumatate de insistenta si persistenta in concursuri, acum am aceasta IMENSA BUCURIE!!!!
As putea spune ca este cel mai frumos cadou pe care-l primesc de ziua mea si la fel de pretios, dupa cel venit de la Costin - un inelus c-un rubin mititel, pentru sufletelul meu!!!
Si-acum o spun cu mana pe inima - Concursurile Breslo sunt o adevarata scoala de bijuterit, pentru ca pe nesimtite inveti, te documentezi, afli lucruri noi, faci lucruri noi, si-n fapt, inaintezi pe-aceasta minunata cale a creatiei, asadar participati la concursuri, este frumos, sanatos si util!!
Pentru ca mi-a mers la inima acest concurs, si cum eu plutesc de bucurie, as vrea ca-n final sa ofer 2 premii Tepisori, plus unul special din zamac, pe care-acum l-am listat.
Asadar, Tepisori 1 merge la raven si colierul ei de-o cromatica desavarsita, Tepisori 2 merge la Sorinuta-Soso, ale carei floricele Chanel mi-au furat inima, iar premiul Zamac il ofer din inima creatoarei Gabys, si-ai ei piesa de piesa!!! Dragele mele, va astept sa le comandati din magazin, si va urez sanatate, spor si inspiratie cat cuprinde!!!
Premiul Zamac Artistic
www.breslo.ro/Product/Set-Elemente-Zamac---Premiu-Casa-de-Moda-Breslo_672080 - Jewelswithlove
Multumesc mult tuturor pt aprecieri;si,din suflet,va multumesc pt ca v-a placut provocarea data de o tema complexa,pt ca ati creat lucruri minunate,pt ca mentineti viu spiritul competitiv si-l aduceti,cu fiecare noua tema si nou concurs,la nivele tot mai ridicate de frumusete si calitate!
22.07.2012, 12:56:42
Fiecare creatie e castigatoare-si o spun cu toata convingerea si sinceritatea- de aceea va felicit pe fiecare in parte! - GradinaSecreta
Uau!!! Tocmai admirasem piesele astea din zamac la produse noi listate si nici nu visam ca ar putea fi ale mele! Am citit postarea ta de vreo patru ori :)). Multumesc din suflet, draga Gabi! Te felicit inca o data pentru binemeritatul rezultat :)!
22.07.2012, 12:59:58 - GradinaSecreta
Multumim, Jewels :)!
22.07.2012, 13:00:21 - Jewelswithlove
Ce n-a spus Gabitza e faptul ca,fara sa ne sfatuim in prealabil,fara sa ne fi vorbit in vreun fel,am fost in perfecta concordanta si alesesem amandoua aceleasi creatii pt a fi premiate:)))Unii ar spune ca "mintile bolnave gandesc la fel...":))))
22.07.2012, 13:01:40
Felicitari @Soso,@GabyS,@raven! - GradinaSecreta
@ Jewels si Gabitza: Ma onoreaza alegerea voastra! Multumesc!
22.07.2012, 13:43:46 - raven
Multumesc si eu din suflet! Atat pentru apreciere, cat si pentru premiu....multumesc mult, Gabi - Blanitza si Jewelswithlove! Felicitari tuturor premiantilor... a fost un concurs de calitate, vorba moderatoarei, nu de cantitate :)
22.07.2012, 14:08:19 - Jewelswithlove
Creatia cu nr 3,a lui @raven,a iesit pe locul 7 cu 98 p,la egalitate cu creatia Sorinei @Soso,nr 14 din concurs.
22.07.2012, 14:15:38
Creatiile Gabrielei GabyS au iesit pe locul 8 (nr 23 in concurs) si 9 (nr 24) cu 96,respectiv 91 puncte. - soso07
Acum am reusit sa intru, chiar daca nu am terminat de facut mancarea ... m-a scos sotul la o plimbare :)
22.07.2012, 14:19:17
Ca de obicei, prima de sub linia cu cele 6 castigatoare :))) Felicitari tuturor, un concurs de mare finete, dar si plin de forta !!!
Vreau sa multumesc si eu celor care mi-au votat si punctat floricelele delicate. Si gazdei care ne-a incurajat si sustinut in permanenta !
Si tot citind eu asa ... am dat peste niste TEPISORI in dreptul carora era scris numele meu :) Multumesc frumos, Gabitza !!! Si felicitari pentru minunata ta creatie ... si pentru perseverenta !!!
Tare am o curiozitate ... ce ne-o pregati Gabitza ? - Jewelswithlove
Surprize-surprize!!!!:)))
22.07.2012, 14:26:16 - Kalimera
felicitari, fetelor!! ca de obicei, ati fost minunate! TOATE! :)
22.07.2012, 14:44:23
am si eu 3 premii de oferit... asadaaaar, in ordinea numerelor de pe tricou, as dori sa ofer cate un voucher de 40 lei in magazinul pe care in mod magistral il conduc ( :))), urmatoarelor lucrari: 12! 13! 14! :)) dupa ce va recunoasteti numarul de pe tricou, va astept fetelor sa va orientati ce anume v-ar placea si sa vorbim, sa stabilim! :)
felicitari tuturor! :* - Jewelswithlove
...adica,@corainadori,@cattie si @Soso07!Felicitari!
22.07.2012, 14:48:55 - Kalimera
hehehe, jewels :)) foarte exact! :))
22.07.2012, 15:08:53 - Jewelswithlove
Gala premiilor si ,mai ales, a bucuriilor continua!
22.07.2012, 16:11:56
Carmen www.breslo.ro/Shop/raresucul oferea ca premiu o palarie de vara in culorile sau forma pe care si-o va dori destinatara...In urma dezbaterilor dintre noi doua,Carmen a hotarat sa dea doua premii,nu unul;doua palarii in forma si culorile hotarate de cele doua destinatare si anume:
-Alexandra www.breslo.ro/Shop/HappyAccesories si
-Iulia www.breslo.ro/Shop/IuliaChirila
Sunteti rugate sa luati legatura cu Carmen pt a hotari forma si culorile dorite!Felicitari,veti avea cate un accesoriu si frumos,si functional,si extrem de bine realizat! - soso07
Inca un premiu :)) Ce bine ma simt !!! Multumesc frumos, Odilia !!! Chiar nu ma asteptam la atata rasfat pe capul meu :)
22.07.2012, 16:34:52
Silvia, te rog sa comanzi cutiuta cu margelute. Sa le folosesti cu placere ! - cattie
13,13,13!!!!
22.07.2012, 16:35:30
Eu,eu,eu...mamaaaaaaaaaaaaaa,am castigat!!!!!!....husa de telefon frumusica si dragutica si colorata!
Pica la fix,pentru ca a mea desi era noua,era neagra si plictisitoare si disparuta de vreo 10 zile :))))
Multumesc mult mult de tot!!!! - bijouxdemonange
Fetelor, felicitari! Sa va bucurati mult de premii si puncte si tot!
22.07.2012, 16:43:47
Are dreptate Gaby, la concursuri inveti pe nesimtite, sunt cele mai frumoase!!!
Am revenit si eu cu premiile mele, cate o pereche de cercelusi din margele naturale cu sau fara piele, pentru:
raven
gemsgems
blanitza
mirelamohjazi
sugestive
gabys
soso07
carla69
3cot
si pt duchess292004
Maine voi pune premiile in magazin si va voi invita sa le revenditcati!
Pupici! O duminica frumoasa sa aveti incontinuare! - blanitza
Maaama, ce-mi place belsugul si darnicia voastra, asa si trebuie sa fie sfarsitul unui concurs, apoteotic si generos, bravoo!!!
22.07.2012, 16:49:26
Ma bucur ca va plac micile mele premii, sa le folositi cu spor si inspiratie!!! - GradinaSecreta
Mmm... Nu mai contenesc surprizele pe ziua de azi :)! Multumesc mult, Andra! De cand am vazut colierul tau african, mi s-a facut o pofta sa port margele naturale, asa ca premiul de la tine vine la tanc :)!
22.07.2012, 17:11:57
@Gabi: promitem :)! - IuliaChirila
Felicitari tuturor!!!! Suuper concurs..ma bucura ca sunt multe premii...
22.07.2012, 17:13:24
Wow ce surpriza!!!! :))) Multumesc mult Carmen pentru premiu!!! Ma simt ca o adevarata castigatoare :)))))))) - IuliaChirila
Rog castigatoarele de pe locurile 4, 5 si 6 sa isi revendice premiile din magazinasul meu :) Felicitari inca o data! :)
22.07.2012, 17:16:54 - blanitza
Draga Andra, esti o SCUMPAAAAA, cum stii tu sa vrajesti omul, si sa-l faci sa aprecieze materialul natural, iti multumesc din inimioara pentru cadoul deosebit, si trebuie musai sa-ti spun - in scurt timp voi ajunge-n Bucuresti, si vezi tu ce am eu pentru tine!!!
22.07.2012, 17:25:38 - carla69
Primesc si eu ceva?Super!Andra din nou!Multumesc!!!!
22.07.2012, 17:35:15 - raresucul
Ce atmosfera frumoasa!Un adevarat regal!
22.07.2012, 17:55:54
Felicitari tuturor!
Iulia si Alexandra ,astept un mesaj de la voi cu detalii ,masuri,culori..... - bijouxdemonange
Cu mare drag, fetelor!
22.07.2012, 18:12:45
Eu m-am indragostit de margelele astea naturale, asa ca de ce sa nu va corup si pe voi )in caz ca nu erati deja...indragostite:D)! :P
Gabi, draga mea, te astept cu drag!! - soso07
Iar premiu ? Mai, daca mai inchid si deschid calculatorul pana diseara, cine stie ce se mai intampla :))
22.07.2012, 18:21:58
Andra, iti multumesc si tie pentru cadoul - surpriza !!! Abia astept sa vad cercelusii :) Si eu vazusem intr-un magazin margele naturale, asa ca sigur ma vei corupe :)) - bijouxdemonange
:)))) Sorina, ce simpatica esti!!!
22.07.2012, 18:36:55
Ia sa inchid si eu pc-ul poate poate :))))) - corainadori
Ei!!! Mult m-am agitat eu sa vad ce fac cu snuruletele, fermoarele, dar de dragul ineditului am lasat rochia asa cum era si uite ca i-a placut cuiva. Multumesc mult Kalimera pentru premiu. Trebuie sa intru in magazin si sa comand ceva de 40,0 lei, da?
22.07.2012, 18:38:50 - corainadori
de asemenea felicit organizatoarea pentru ideea deosebita si moderatoarea pentru modul cum a condus totul.
22.07.2012, 18:41:02 - Jewelswithlove
Pai,organizatoarea si moderatoarea sunt una si aceeasi :))),adica subsemnata si-ti multumesc pt cuvintele frumoase!
22.07.2012, 19:02:51
In privinta lucrarilor inscrise de tine in concurs,nu au placut unei singure persoane,te asigur;au placut multora si se vede si din punctaj. - Gheorghitza
corsinsdori,
22.07.2012, 19:08:44
eu ti-am votat "costumul contesei" deoarece mi-a placut.
(mai ales ca m-au incitat sireturile tale)
Sincere felicitari deci - corainadori
multumesc din nou!
22.07.2012, 19:11:46 - mirelamohjazi
Sunteti toate "apa rece pentru omul insetat, o unda de racoare pentru asfaltul incins si o hora de zane jucause si destepte ". Ma bucur sa fiu alaturi de voi, ma bucur pentru bucuria si lumina ce-ati adus-o cu voi prin acest cuvant :BRESLO!
22.07.2012, 19:13:40
Multumesc pentru premiu, sunt onorata si fericita , e putin spus.
Felicit castigatoarele, ce-am votat a castigat.! Gabitza si Andra va pup si nu uit cuvintele voastre frumoase, care de multe ori mi-au facut ziua mai buna.
Felicit pe toata lumea care-a participat,a muncit si s-a daruit, organizatoarei ii "ofer" un 10 cu felicitari, e greu sa multumesti pe toata lumea dar se pare c-ai reusit si sponsorilor multumiri si un gand bun. Pe curand, astepand o noua provocare. - Gheorghitza
Jewelswithlove,
22.07.2012, 19:17:16
Un concurs coordonat exemplar!
Felicitari, cu mult drag si tie! - Gheorghitza
Nu in nultimul rand:
22.07.2012, 19:19:01
Felicitari participantilor si PREMIANTILOR.