Forum: Concursuri GALA LAUREATILOR - Moda si Vestimentatie VARAAAA 2012
- GradinaSecreta
Dragilor, a sosit clipa cea mult asteptata si iata VARAAAA noastra cea draga acum cu lada plina de zestre! Sa vedem cum se impodobeste ea in seara asta mare!
22.08.2012, 22:42:36
Iata rezultatele deliberarilor stimatului juriu si ale onorabililor votanti (prima cifra reprezinta punctajul acordat de jurati, cea de-a doua numarul de voturi primite pe forum):
1. carla69: www.breslo.ro/Product/Gentuta-Magia-florilor_658732 (79/14)
2. DelOv: www.breslo.ro/Product/Concurs-Anotimpuri--VARA--Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie-NR-1_659048 (98/5)
3. DelOv: www.breslo.ro/Product/Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie-nr-2_659056 (89/6)
4. onitzy: www.breslo.ro/Product/jambiere-Concurs-Anotimpuri---VARA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_660153 (80/2)
5. carmenn: www.breslo.ro/Product/Geanta--Pink-pentru-concursul--Vara---Moda-si-Vestimentatie_661532 (63/4)
6. carmenn: www.breslo.ro/Product/Vesta-Pink-concursul-Vara-Moda-si-Vestimentatie_661817 (76/5)
7. corainadori: www.breslo.ro/Product/ROCHITA-DANTELA-CU-FLOARE--participa-concursAnotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_664033 (65/4)
8. FIMARC: www.breslo.ro/Product/Ploaie-de-vara_667744 (80/11)
9. FIMARC: www.breslo.ro/Product/Summer-Sun_667747 (49/4)
10. mielena: www.breslo.ro/Product/Papavera-Orange--macul-polar--Concurs-VARA-sectiunea-mode-si-vestimentatie_667799 (55/8)
11. gariana: www.breslo.ro/Product/Camp-cu-flori_668953 (81/10)
12. gariana: www.breslo.ro/Product/Mac-in-lanul-de-grau_668947 (84/9)
13. Marmotescu: www.breslo.ro/Product/set-cordelutaagrafa-Fields-of-summer--participa-la-concursul-VARA_669930 (67/9)
14. forHOPE: www.breslo.ro/Product/Geanta-Viata-e-roz_673115 (69/11)
15. Larraange: www.breslo.ro/Product/o-noapte-de-vara--concurs_673591 (80/8)
16. HappyAccesories: www.breslo.ro/Product/Set-Merewif_674899 (64/8)
17. Larraange: www.breslo.ro/Product/rasarit-de-soare_676229 (91/3)
18. mielena: www.breslo.ro/Product/Bunica-si-vita-de-vie_676685 (81/13)
19. Buburuzacughetute: www.breslo.ro/Product/Fustita-participa-la-concursul-de-pe-forum_677362 (54/2)
20. Buburuzacughetute: www.breslo.ro/Product/Saculet-decorativ--participa-la-concursul-de-pe-forum_677360 (46/4)
21. anamanole: www.breslo.ro/Product/SFARSIT-DE-ANOTIMP_679194 (84/9)
22. aigile: www.breslo.ro/Product/Regina--Noptii---guleras-cu-broderie-si-margele-Concurs-VARAAA_679808 (64/3)
23. carla69: www.breslo.ro/Product/Deux-pices-Quand-lt-arrive_680056 (83/5)
24. soso07: www.breslo.ro/Product/Nu-ti-arunca-navodul----Rochie-de-vara-REZERVATA---Participa-la-concursul-VARA---sectiunea-Moda-si-vestimentatie_680602 (97/14)
25. treasureofpirates: www.breslo.ro/Product/Floare-albastra-Rezervat-concurs-Vara-Vestimentatie-de-pe-Forum_681002 (82/7)
26. Marmotescu: www.breslo.ro/Product/Set-geantabrau-Let-me-dream-of-summer-roses--Participa-la-concursul-VARA_681141 (94/8)
27. forHOPE: www.breslo.ro/Product/Geanta-dinboschet_681217 (69/12)
28. camelia.handmade: www.breslo.ro/Product/Hawaii---Gentuta-cu-orhidee-si-plumeria_681553 (96/17)
29. HappyAccesories: www.breslo.ro/Product/Toata-frumusetea-verii-intr-un-brau_681751 (66/9)
30. blanitza: www.breslo.ro/Product/Cordon-Tiffany-Summer---Concurs-Varaaa---Premiu-Pentru-Moderatoare-Moda_682632 (79/3)
31. rosegarden: www.breslo.ro/Product/Dragonfly-princess---very-greengrafique-summer-dress---rochita-PENTRU-VARAAASECTIUNEA-MODA_682931 (61/3)
32. Jewelswithlove: www.breslo.ro/Product/Plic-Esenta-verii_683401 (63/6)
33. Textile-art: www.breslo.ro/Product/Sal-rozeta_683485 (58/4)
Pana calculati voi, am calculat eu deja .
CLASAMENTUL JURIULUI
Locul I (98 puncte): DelOv: www.breslo.ro/Product/Concurs-Anotimpuri--VARA--Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie-NR-1_659048 (98/5)
Locul al II-lea (97 puncte): soso07: www.breslo.ro/Product/Nu-ti-arunca-navodul----Rochie-de-vara-REZERVATA---Participa-la-concursul-VARA---sectiunea-Moda-si-vestimentatie_680602
Locul al III-lea (96 puncte): camelia.handmade: www.breslo.ro/Product/Hawaii---Gentuta-cu-orhidee-si-plumeria_681553
CLASAMENTUL PUBLICULUI :
Locul I (17 voturi): camelia.handmade : www.breslo.ro/Product/Hawaii---Gentuta-cu-orhidee-si-plumeria_681553
Locul al II-lea (14 voturi)
carla69: www.breslo.ro/Product/Gentuta-Magia-florilor_658732
la egalitate cu
soso07: www.breslo.ro/Product/Nu-ti-arunca-navodul----Rochie-de-vara-REZERVATA---Participa-la-concursul-VARA---sectiunea-Moda-si-vestimentatie_680602
Locul al III-lea (13 voturi): mielena: www.breslo.ro/Product/Bunica-si-vita-de-vie_676685
PREMIILE:
1. Premii oferite de organizator Gabriela Constantinescu
www.breslo.ro/Shop/blanitza
- premiu pentru prima creatie inscrisa in concurs: www.breslo.ro/Product/1-Pandant-Nugget-Rhyolite-40x30x7-mm---Premiu-Prima-Creatie---VARAAA_658126
- premiu pentru o persoana care voteaza: www.breslo.ro/Product/Colier-Summer-Honey---Premiu-Clienti---VARAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_671740
- premiu pentru o persoana care voteaza: www.breslo.ro/Product/Set-Nostalgic-Summer-Rose---Premiu-Votanti-Concurs-Varaaa---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_688223
- premiu pentru moderatoare: www.breslo.ro/Product/Cordon-Tiffany-Summer---Concurs-Varaaa---Premiu-Pentru-Moderatoare-Moda_682632
2. Premii oferite de moderatoare www.GabyS.breslo.ro
- premiu pentru cea mai romantica lucrare www.breslo.ro/Product/Premiu-O-var-romantic---pentru-Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_668810
- premiu pentru o lucrare memorabila: www.breslo.ro/Product/Premiu-O-var-de-neuitat---pentru-Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_674476
- premiu pentru cel mai frumos debut: www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-debut---Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_680293
- premiu pentru o persoana care voteaza: www.breslo.ro/Product/Brar-i-inel-Flori-de-cmp---Premiu-pentru-votani-la-Concursul-VARAAAA_671702
- premii pentru lucrari din afara celor doua podiumuri
www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Cafeaua-de-diminea---Premiu-VARAAAA-Mod-i-Vestimentaie_684574
www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Zmbetul-verii---Premiu-VARAAAA-Mod-i-Vestimentaie_684584
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Petal-la-microscop_684595
3. premii Thalia, oferite de un sponsor care a dorit sa-si pastreze anonimatul, pentru podiumul juriului, in bani sau materiale din magazinul www.breslo.ro/Shop/blanitza
- locul I – 50 Ron
- locul al II-lea – 30 Ron
- locul al III-lea – 20 Ron
4. Premii oferite de castigatorii anterioarei editii Primavara, defalcat pe tipologia de premiere Podium Juriu/Podium Public
Pentru podiumul juriului:
- pentru locul I, un premiu surpriza - o grafica semnata www.breslo.ro/Shop/DelOv
- pentru locul II - un voucher de 50 ron in magazinul www.breslo.ro/Shop/Larraange
- pentru locul III: www.breslo.ro/Product/Portret-in-rozuri-si-alburi-in-acuarela_538695 , desen fara rama, varianta A3, printat, semnat www.breslo.ro/Shop/Ipipura
Si pentru podiumul publicului:
- la locul I, www.breslo.ro/Shop/gemsgems ofera www.breslo.ro/Product/Accesoriu-telefon_685806 si www.breslo.ro/Product/Furnituri_685801
- pentru locul II, un voucher de 50 lei de la www.breslo.ro/Shop/FIMARC
- pentru locul III, premiul va fi oferit de www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange
5. Echipa Breslo - 5 campanii publicitare pentru creatia iesita pe locul I pe ambele podiumuri.
6. Premiu pentru toti laureatii sectiunii, oferit de www.breslo.ro/Shop/DelOv - un tipar de croitorie www.breslo.ro/Product/Rochie-3-Volanase_645040
7. www.breslo.ro/Shop/Kalimera ofera un voucher in valoare de 50 lei pentru o lucrare la alegerea ei, voucher pe care creatoarea il poate folosi pentru o comanda personalizata in magazinul amintit
8. PREMIU DE „CONSOLARE" in valoare de 50 de lei (numerar) care va fi acordat de moderatoarea acestei sectiuni, unei participante NEPREMIATE, oferit de dragul nostru Gheorghitza
9. un alt premiu de consolare oferit de www.breslo.ro/Shop/Larraange celei care se va clasa a doua de jos in sus, adica penultimei pozitii din clasament – un voucher de 50 ron
10. www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle ofera o sponsorizare in valoare de 50 lei in materiale
11. www.breslo.ro/Shop/gretysimonica ofera
www.breslo.ro/Product/Costum-de-baie-Mica-sirena-rosu_650691
www.breslo.ro/Product/Top-Mariuca-mov_639334
12. www.breslo.ro/Shop/soso07 sustine aceasta sectiune a concursului cu
un premiu pentru o creatie la alegerea ei www.breslo.ro/Product/Premiu-la-concursul-VARA-Moda-si-vestimentatie---pentru-o-creatie-aleasa-de-mine_667740
si un premiu pentru moderatoare www.breslo.ro/Product/Premii-la-alegere-pentru-cele-trei-moderatoare-ale-concursului-VARA_667746
13. www.breslo.ro/Shop/corainadori ofera un voucher de cumparaturi in magazinul ei, in valoare de 40 lei
14. www.breslo.ro/Shop/aigile sponsorizeaza sectiunea cu un premiu pentru moderatoare
www.breslo.ro/Product/Cufarul-de-comori-ale-verii---Set-colier-si-cercei-PREMIU-pentru-moderatoarea-Sectiunii-Moda-si-Vestimentatie-Concurs-VARAAA_682075
15. Premiul pentru Ingeniozitate de la www.breslo.ro/Shop/cryssta
www.breslo.ro/Product/Premiu-Moda_690104
Sa aflam acum si destinatarii premiilor surpriza !
PREMIUL DE „CONSOLARE" in valoare de 50 de lei (numerar) oferit de Gheorghitza merge la forHOPE: www.breslo.ro/Product/Geanta-Viata-e-roz_673115. Pentru ca a fost la un pas de podium.
Un alt premiu de consolare oferit de www.breslo.ro/Shop/Larraange – un voucher de 50 ron, merge la FIMARC: www.breslo.ro/Product/Summer-Sun_667747. (Calculul a fost facut luand in considerare media juriu/public.)
De la www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle, cate un voucher de cumparaturi in valoare de 25 lei, pentru HappyAccesories: www.breslo.ro/Product/Set-Merewif_674899 si Jewelswithlove: www.breslo.ro/Product/Plic-Esenta-verii_683401
Premiile de la www.breslo.ro/Shop/gretysimonica se impart astfel
www.breslo.ro/Product/Costum-de-baie-Mica-sirena-rosu_650691 pentru treasureofpirates: www.breslo.ro/Product/Floare-albastra-Rezervat-concurs-Vara-Vestimentatie-de-pe-Forum_681002
si
www.breslo.ro/Product/Top-Mariuca-mov_639334 pentru Buburuzacughetute: www.breslo.ro/Product/Saculet-decorativ--participa-la-concursul-de-pe-forum_677360
Premiul de la www.breslo.ro/Shop/soso07
www.breslo.ro/Product/Premiu-la-concursul-VARA-Moda-si-vestimentatie---pentru-o-creatie-aleasa-de-mine_667740 merge la Marmotescu: www.breslo.ro/Product/Set-geantabrau-Let-me-dream-of-summer-roses--Participa-la-concursul-VARA_681141
Premiul de la www.breslo.ro/Shop/corainadori, un voucher de cumparaturi in magazinul ei, in valoare de 40 lei, merge la carmenn: www.breslo.ro/Product/Vesta-Pink-concursul-Vara-Moda-si-Vestimentatie_661817
Premiul pentru Ingeniozitate de la www.breslo.ro/Shop/cryssta
www.breslo.ro/Product/Premiu-Moda_690104 merge la gariana: www.breslo.ro/Product/Mac-in-lanul-de-grau_668947.
Premiile oferite de organizator, Gabriela Constantinescu, www.breslo.ro/Shop/blanitza,
Premiul pentru prima creatie inscrisa in concurs: www.breslo.ro/Product/1-Pandant-Nugget-Rhyolite-40x30x7-mm---Premiu-Prima-Creatie---VARAAA_658126 se acorda:
carla69: www.breslo.ro/Product/Gentuta-Magia-florilor_658732
Premiu pentru o persoana care voteaza: www.breslo.ro/Product/Colier-Summer-Honey---Premiu-Clienti---VARAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_671740, merge la corainadori
Premiu pentru o persoana care voteaza: www.breslo.ro/Product/Set-Nostalgic-Summer-Rose---Premiu-Votanti-Concurs-Varaaa---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_688223 - simonikb
Premiile moderatoarei
Premiu pentru cea mai romantica lucrare www.breslo.ro/Product/Premiu-O-var-romantic---pentru-Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_668810 este pentru Larraange: www.breslo.ro/Product/rasarit-de-soare_676229
Premiu pentru o lucrare memorabila: www.breslo.ro/Product/Premiu-O-var-de-neuitat---pentru-Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_674476 pentru mielena: www.breslo.ro/Product/Bunica-si-vita-de-vie_676685.
Premiu pentru debut: www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-debut---Concurs-Anotimpuri---VARAAAA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_680293 merge la rosegarden: www.breslo.ro/Product/Dragonfly-princess---very-greengrafique-summer-dress---rochita-PENTRU-VARAAASECTIUNEA-MODA_682931
Premiu pentru o persoana care voteaza: www.breslo.ro/Product/Brar-i-inel-Flori-de-cmp---Premiu-pentru-votani-la-Concursul-VARAAAA_671702 merge la cattie
Premii pentru lucrari din afara celor doua podiumuri
www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Cafeaua-de-diminea---Premiu-VARAAAA-Mod-i-Vestimentaie_684574 - pentru aigile, www.breslo.ro/Product/Regina--Noptii---guleras-cu-broderie-si-margele-Concurs-VARAAA_679808
www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Zmbetul-verii---Premiu-VARAAAA-Mod-i-Vestimentaie_684584 - pentru anamanole: www.breslo.ro/Product/SFARSIT-DE-ANOTIMP_679194
www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Petal-la-microscop_684595 pentru onitzy: www.breslo.ro/Product/jambiere-Concurs-Anotimpuri---VARA---Sectiunea-Moda-si-Vestimentatie_660153.
Daca au ramas premii neatribuite, completarile vor veni in zilele urmatoare.
Felicitari tuturor pentru participare, va multumesc ca mi-ati imbogatit Vara!
BRAVO, castigatoarelor! Sa va bucurati de triumf si de premii! Le meritati! - Gheorghitza
Deci, premiul de Consolare merge la forHOPE????????
22.08.2012, 22:51:58 - GradinaSecreta
Da, Gheorghitza.
22.08.2012, 22:52:56 - Gheorghitza
Cred ca este premiul pe care il ofer cu cea mai multa bucurie!
22.08.2012, 22:53:18 - GradinaSecreta
Cred ca pe locul IV ai cea mai mare nevoie de consolare. In plus, lucrarea ei mi-a placut mult!
22.08.2012, 22:53:47 - Gheorghitza
De indata ce se intoarce cu bunicuta ei de la operatie, ii voi trimite premiul.
22.08.2012, 22:54:15 - Gheorghitza
Ma bucur din toata inima pentru alegerea pe care ai facut-o.
22.08.2012, 22:55:19 - Gheorghitza
GabyS, felicitari pentru modul in care ai gestionat moderarea acestei sectiuni!
22.08.2012, 23:00:09 - soso07
Gaby, ai fost o gazda deosebita !!! Sa te bucuri de zile frumoase la mare !!! Si sper sa ne vedem cateva momente pe malul marii care ne-a inspirat in acest anotimp :)
22.08.2012, 23:06:29
Multumesc inca o data tuturor (organizatoarei Gabitza - blanitza, juriului, celor care au votat) si felicitari celor care au dat curs invitatiei VERII de a pasi in acest concurs !!! - soso07
Si celor care au asigurat premiile - SPONSORI ai acestui concurs deosebit de frumos !!!
22.08.2012, 23:13:01 - huxley
Am castigat "Costum-de-baie-Mica-sirena-rosu_"! Fetelor , jur ca mi-am dorit acest costum de cand l-am vazut! Fireste ca nu pentru mine, ci pentru nora mea, fata care este manechinul cel frumos al rochitei cu care am participat la concurs. Sunt foarte bucuroasa si vreau sa multumesc lui gretysimonica pentru acest minunat premiu! Felicitari tuturor participantelor , organizatoarelor, sponsorilor si juriului! Au facut o treaba minunata!
23.08.2012, 00:23:24 - GradinaSecreta
Ma unge la inima bucuria voastra :)! Multumesc pentru aprecierile la adresa moderatoarei :)! Da, ce frumos ar fi sa ne vedem si sa avem timp sa culegem material impreuna, draga Sorina! Cu bine, dragilor! Ne mai auzim pe aici peste vreo saptamana, timp in care voi urma chemarea marii :)!
23.08.2012, 01:30:18 - DelOv
Oauuuu ce mod frumos de a incepe o noua zi!!!!! Multumesc foarte foarte mult!!!! Am totusi o mica nelamurire, prin multitudinea de premii eu nu inteleg ce am castigat, va rog la muriti-ma si pe mine!
23.08.2012, 01:44:59 - aigile
Felicitari castigatorilor, organizatorilor, participantilor, si un gand plin de dragoste pentru o moderatoare cu suflet ca o mangaiere de inger! GabyS, sa-ti sopteasca marea toate urarile si vorbele noastre de drag, sa numeri printre boabele de nisip incalculabile binecuvantari, si-n rasaritul de soare ori de luna sa-ti umpli bateriile cu har pentru inca un an! Vacanta placuta!
23.08.2012, 07:09:45
P.S. Multumesc muuuuuult pentru un premiu neasteptat, cu care imi vei tine companie in fiecare dimineata - castig de nemasurat pentru sufletul meu! - corainadori
FELICITARI!!! Felicitari organizatoarei- blanitza, pentru ideea pusa in practica; felicitari moderatoarei, Gabriela pentru felul cum a stiut sa conduca "circulatia" atator creatori, pe "Soseaua Verii"! Felicitari tuturor participantilor pentru seriozitatea, ingeniozitatea si munca lor!
23.08.2012, 07:39:57
Multumesc blanitzei pentru colierul insorit care mi l-a oferit; il voi purta cu mare drag!
O astept cu mare drag pe Carmen sa-si aleaga ceva din magazinul meu.
Le doresc fetelor care au avut grija de noi, odihna placuta, binemeritata. Am eu impresia sau a aparut o adiere melancolica, de toamna?
FELICITARI! - camelia.handmade
Pe ambele podiumuri :D Ce bucurie binevenita inainte de concediu :) Multumesc mult celor care m-au votat, organizatori, juriu, celorlalti participanti care au realizat piese de moda/vestimentatie de admirat, felicitari celorlalti castigatori!
23.08.2012, 08:21:51 - HappyAccesories
multumesc frumos de tot! asta e categoria care mi-a placut cel mai mult din concurs...avem firi foarte creative printre noi! :)
23.08.2012, 10:05:30 - blanitza
GABITZA SCUMPA, FELICITAAAAARI, intai si intai pentru tine, draga mea draga, pentru o editie Varaaa moderata impecabil, pentru toata implicarea si eforturile tale, esti o INVINGATOARE, si-un capitan de cursa lunga:) ca sa spun asa, nici nu ma mir cum de ti-a venit ideea superbei cutiute de la Deco Varaaa, iata ca acum stiu, BRAVOOO!!!
23.08.2012, 10:24:15
Si-acum, FELICITARI participantilor, a fost o adiere de vara fiece zi petrecuta la aceasta sectiune, ne-ati rasfatat si impodobit vara ca niciodata, cu totii suntem mai bogati in frumusete si amintiri, VA MULTUMESC!!!
FELICITARI din toata inima castigatorilor, parada Verii este una speciala, ne-ati facut sa ne simtim atemporali, ca zeii si zeitele, prin creatiile ABSOLUT SUPERBE ce ne-au bucurat ochii, inca o data - FELICITARI!!! - magdicipaulagina
Felicitari dragilor, fermecatoare accesorii si hainute am vazut aici, Multumiri celor care au daruit minunatele cadouri pentru participanti si celor care au avut grija de bunul mers al lucrurilor. Abia astept editia de toamna :)
23.08.2012, 10:34:17
Bravo! - user4039
Felicitari castigatoarelor si moderatoarei. Multumesc GabyS pentru premiul oferit chiar daca nu m-am aflat pe niciun podium. Chiar mi-a placut pandantivul de cand a fost postat. :D Pentru mine este cel mai important premiu din concurs, pentru ca vine de la tine.
23.08.2012, 11:24:10 - Buburuzacughetute
Felicitaaaaaaariiii!!! Am incununat vara cu minunatiile noastre si iata ca ea se incapataneaza si ne este alaturi cu un soare puternic (la Bucuresti). Multumesc pentru premiu!!!
23.08.2012, 16:03:13 - carla69
Sorina,ma bucur ca suntem impreuna pe locul II,gentuta mea cu minunatia ta de rochita!!!Cum impartim premiul?
23.08.2012, 18:05:05 - gemsgems
Felicitari, felicitari, baieti si fete! :D
23.08.2012, 18:17:01 - carmenn
felicitari fete si baieti! frumoase lucrari si premii pe masura.multumiri organizatorilor si sponsorilor.
23.08.2012, 18:56:50
multumesc din nou, corainadori!!!!!!!!!! - Kalimera
soso07,
23.08.2012, 21:58:32
rochita ta m-a dat pe spate. poate nu as fi fost asa impresionata daca nu as fi vazut-o si live, daca nu i-as fi simtit textura, daca nu i-as fi vazut toate aplicatiile acelea migalite si de mare efect... apropo, i-ai mai adaugat ceva la brau? ai convins beneficiara sa o poarte fara...stim noi ce, dar nu zicem ce, ca iar ii trezim lui gheorghitza curiozitatea?:))
asadar, voucherul de 50 lei promis la aceasta sectiune iti este rezervat cu dedicatie speciala!
sa aveti un concediu placut la mare si sa vii cu poze cu rochita, pe malul marii, fluturata de briza!! :)) - soso07
Carla, il aruncam in sus si vedem ce prinde fiecare :))) Nu m-am gandit. Am fost cam bulversata de atatea evenimente. O intrebam pe Marcela - Fimarc. Eu am vazut o pereche de cercei cu casute la ea :) Restul premiului ti-l daruiesc tie (adica cea mai mare parte) !!! Vorbim maine cu ea :)
23.08.2012, 22:44:23
Odilia, nu am mai adaugat nimic la rochita pentru ca nu prea mi-a fost aminte ... In seara asta am zis sa fac si eu ceva pentru zodia aceasta care nu poate fi trecuta cu vederea - LEU. Iar am tras de mine, sa fac, sa nu fac ... dar nu o puteam ocoli, mi-ar fi parut rau mai tarziu :)
Iar nu stiu ce sa mai zic ... MULTUMESC din tot sufletelul meu pentru tot !!!
Voi face o sedinta foto la malul marii :) Cine stie, poate ma imbrac si eu cu ea :))) - Kalimera
hahahah!! super tareee!!! soso, fii atenta!! nu validez voucherul daca nu te prezinti cu o poza cu tine in rochitza!!:)))) ma mai gandesc daca pun si conditia aia, shmekera... adica fara... :))))
23.08.2012, 22:51:19 - soso07
Vrei sa-ti spun ca am cumparat ... de culoarea pielii (bej) ? :))) Oi fi eu mai sarita, dar nici sa se uite lumea la mine ca la circ :))))
23.08.2012, 22:56:11 - Kalimera
abia astept sa vad pozele :D cu/fara, nu conteaza:)
23.08.2012, 23:06:20 - FIMARC
Daca eu va dau premiul nu trebuie sa va stresati cu imparteala ca o sa primeasca fiecare cate un voucher de 50lei.Sper sa gasesti si altceva care sa-ti placa - soso07 la mine in magazin.Va stept pe amandoua la cumparaturi.
23.08.2012, 23:10:22 - Gheorghitza
Kalimera si eu astept poza insa poza aia, insa ... fara
23.08.2012, 23:20:38
Subscriu, - Kalimera
soso? ai receptionat dorinta publicului spectator? asteptam poze! fara! :P :)))
23.08.2012, 23:26:52 - Gheorghitza
ori, ori... mai ales ca am mai avut un dialog asemanator...
23.08.2012, 23:28:49 - carmenn
:)))
24.08.2012, 06:59:14 - corainadori
Cu mare drag pentru tine, Carmen
24.08.2012, 09:01:53 - soso07
FIMARC, am avut ocazia sa aflu ca ai o inima mare !!! Ma gandeam ca asa vei spune si aveam in cos pregatite si ceva gogosi pe langa casute :))) Iti multumim f.f.f. mult ! Vreau sa-ti spun ca fi-mea e topita dupa inelusele cu mustati, la fel si fetele care au primit "biscuitii" de la tine :))
24.08.2012, 09:53:26
Daca publicul o vrea, ma voi infometa cateva zile ca sa incap in rochie :))) Si sa nu dezamagesc :) - carla69
Soso,astept poza cu tine in rochita!!!Sa mai imi indulceasca zilele,ca nu te-am vazut de mult.
24.08.2012, 11:09:11
Fimarc,nu pot sa spun decat ca abia astept sa ma bag la tine in magazin!!!!Multumeeeesc! - FIMARC
Te astept.
24.08.2012, 11:15:35 - Kalimera
haide, mai, soso... nu te mai alinta:))) nu ai de ce sa te infometezi! sunt convinsa ca intri in rochitza si fara dieta:)
24.08.2012, 11:34:39
sa n-o credeti, arata foarte bine, e o frumoasa!:)
si-apoi, daca rochita o fi un pic mulata, crezi ca ne suparam?:)) Abia ca se vad mai bine detaliile :))) detaliile rochitei, bineinteles :D - soso07
:)))
24.08.2012, 11:36:21 - soso07
Carla m-a vazut anul trecut si aratam ... altfel :)
24.08.2012, 11:37:01 - carla69
nu te cred Sorina
24.08.2012, 13:58:54 - soso07
E, doar 14 kg in minus (acum) :))
24.08.2012, 14:32:35 - carla69
Ma bucur pentru tine Sorina,dar tot nu te cred pana nu te vad.
24.08.2012, 15:54:35
M-am plimbat prin magazinul www.breslo.ro/Shop/FIMARC e greu de ales cate ceva din atatea minunatii,totusi am ales un ceas ca tot nu aveam (nu am nici telefon bun,nici laptop,nici,...dar n-am gasit ).si o margareta supeeerba!.Multumesc FIMARC! - soso07
Si mie mi-ar trebui o casa mai mare si am luat vreo patru de la FIMARC :))) Si, daca tot am slabit, mi-am permis si niste gogosi :)
24.08.2012, 15:58:48 - carla69
si eu m-am plimbat printre dulciuri si insecte dar sunt femeie serioasa si fete n-am
24.08.2012, 16:00:30 - rosegarden
Gaby! multumesc mult pentru premiul de debut!
24.08.2012, 18:04:30
deja stiu unde pun "picturica impressionista''....la micuta in camera-mai are cateva chestiute dragute si colorate pentru ea.
imi plac concursurile astea :)..vom avea si o "toamna" cricri cri sau grigrigri?
ps.felicitari tuturor!!!! - bijouxdemonange
Wow ce de frumuseti s-au adunat pe podium si aici!! ce pacat ca podiumul nu e mai mare de 3 pozitii, mi-ar fi placut sa fie mai bogat! :D
24.08.2012, 20:25:57
oricum, felicitari tuturor, mi-a placut mult sa admir lucrarile sid e la decoratiuni!!
Felicitari castigatorilor si Mihaela (mielena) te voi contacta saptamana viitoare pentru premiu! Eu abia ce m-am intors din vacanta de cateva zile si inca nu m-am dezmeticit, plus ca sunt in urma cu multe! dar iti voi pregati ceva special ;)
Va pup si va felicit inca o data, pe castigatori, pe participanti dar si pe gazde si sponsori!!! - Gheorghitza
Așa cum adolescența vine pe nesimțite peste copilărie, așa cum te trezești măritată și cu un copil, fără să mai realizezi că ai trecut peste majorat, așa cum maturitatea nu-ți lasă timp să cugeți asupra vitezei cu care rămân în urma noastră anii și cum nici bătrânețea nu te întreabă nimic, așa trec și anotimpurile. Se intrepătrund pe nesimțite. Viața are o scurgere atât de rapidă, că așa cum nu ne dăm seama când înverzesc de fapt pomii, nu ne dăm seama nici când încep frunzele să-ngălbenească. Așa și acest concurs, care este pe sfârsite, odată cu anotimpul care i-a purtat numele: " VARA ". Cert este că vine totuși un moment al nostalgiei. Chiar dacă scurt ca o străfulgerare, el vine. Acest moment de nostalgie m-a cuprins acum, când constat bucuria firească a câștigatorilor, sau, tragerea de suflet al celor nepremiați dar care, au depus și ei multă dragoste și pasiune în tot ceea ce-au lucrat. Vara s-a scurs și fără să ne dăm seama, intrăm în TOAMNÂ. Parcă s-ar rupe o bucată din mine; A;a ma simt acum, când trebuie să recunosc totuși că acest frumos concurs s-a încheiat. Sper că în afara premiilor, (care vrând-nevrând, nu pot mulțumi pe toți participanții) a rămas fiecare cu o părticica frumoasă în suflet. Poate, am mai facut un pas spre cunoașterea colegilor noștri. Poate am închegat noi prietenii.
25.08.2012, 17:15:55
Este greu să gestionezi un așa concurs, vrând în același timp să iasă totul bine. Poate sunt nemulțumiri. Poate, dar, un lucru trebuie recunoscut: dăruirea și dragostea celor care au condus și răspuns de acest concurs. Așa cum fără aportul Blanitzei și dragelor noastre moderatoare, acest concurs nu s-ar fi putut desfașura, nici fara aportul MATERIAL al SPONSORILOR nu se puteau da atâtea premii. Este greu sa multumești fiecăruia în parte.
Dar putem spune tuturor:
M U L T U M I M - blanitza
Gheorghitza drag, cum stii tu sa spui omului exact la timp cuvantul care-l ridica si-l bucura, sa stii ca ai intrutotul dreptate legat de nostalgia ce apare, cand lucrurile se apropie de sfarsit, acum anotimpul Varaaa, care ne-a fost si mai aproape prin intermediul acestui concurs, mama, mama, si zau ca dupa 1 septembrie, usor-usor, pe nesimtite, vom incepe sa ne gandim la urmatorul anotimp, urmatorul concurs, pentru ca
25.08.2012, 23:11:46
The Show Must Go On!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=4l8G-T07C1U