Forum: Concursuri Gala Laureatilor Concurs Iarnaaa - Sectiunea BIJUTERIE
- ClestisorulVesel
Astazi am ridicat si eu premiul de la Gheorghita! Este o superbitate si o minunatie si multumesc, George, inca o data pentru el si pentru promptitudinea cu care mi l-ai trimis! Toate aprecierile si recunostinta mea! Poop!!!
23.02.2012, 15:40:51 - Gheorghitza
ClestisorulVesel,
23.02.2012, 17:37:18
Placa grafica profesionala este doar pentru proiectarea
si executarea siragurilor, bratarilor sau cerceilor din margele.
Ai primit in plus si o placa mai speciala
formata dintr-o tavitza placata cu PLUTA groasa
si doua rozete cu niste ace mai speciale cu gamalie coloarata...
Aceasta placa (tot grafica) se foloseste pentru realizarea
sireturilor, panglicilor sau snururilor rasucite sau impletite
precum si pentru realizarea celebrelor NODURI CELTICE
Aceasta placa grafica nu era trecuta in premiu si nici in poza expusa.
Felicitari inca odata pentru debutul tau si mult succes mai departe! - carla69
Gheorghita,multumesc de urari,nu sunt mai bine,probabil e vorba si de lipsa de timp liber,dar acum chiar sunt trerminata,am strans tot,nu cred ca voi mai face atat de multe,o iau mai incetisor de acum.Am reusit totusi sa termin al doilea set pentru concursul zodiacal,nici sa stea timpul in loc,acum cred ca nu le-as face pe toate.
23.02.2012, 21:04:55 - fairdealing
Draga Gabitza(Blanitza),nu gasesc cuvinte potrivite sa-ti multumesc pt.ceea ce am primit de la tine,ce mi-ai trimis e chiar mai frumos decat ce am ales eu,abia astept sa le folosesc,multumesc pt.toate eforturile pe care le-ai facut cu acest concurs,pt.toate cuvintele frumoase,pt.timpul si resursele materiale . Dumnezeu sa-ti dea energia si sanatatea necesara sa faci ceea ce iti doresti in viitor,si ,asa cum spunea cineva in feedbackul lasat tie”ti-ai mai gasit un prieten”
24.02.2012, 13:41:23 - ClestisorulVesel
Aaaaa, multumesc mult pentru ,,supliment" si lamuriri. Daca nu as fi ametita cu lucrul la martisoare, as fi fost mai rapida si as fi cerut lamuririle mai devreme, insa ai fost foarte iute, Gheorghita, la fel cum ai fost si cu expedierea coletului:) Toate imi vor fi utile si le voi folosi, respectiv purta, cu maaare, mare drag si bucurie! Mii de multumiri pentru tot!
24.02.2012, 19:05:36 - Gheorghitza
ClestisorulVesel,
24.02.2012, 19:57:34
Sa te folosesti sanatoasa de ele ! - blanitza
Draga Maria, a fost o placere pentru mine sa caut, sa ma uit, sa studiez, si sa aleg ceva frumos din partea mea pentru tine. Intotdeauna suplimentez comanda, si nu stiu cum se intampla, dar n-o fac asa, cu ce-mi cade in mana sau la intamplare, incerc sa inteleg ce, din ceea ce am eu, ar face mai mare bucurie, spor si inspiratie!!!
24.02.2012, 21:46:45
Mai am un pic, doar la un colt, si trimit toate premiile, cat si ceva din partea mea, pentru fiecare, va rog sa ma credeti ca fac tot ce pot, si-n fiecare zi am trimis cate 3. Se intampla ca tot acum sa am si-o situatie complicata la scoala, si m-am nimerit cu tot felul de documente si dosare de facut. Sper ca-n primele zile ale saptamanii viitoare, fiecare dintre castigatorii sectiunii Bijuterie sa fi primit coletele, si iertare ca n-am putut fi mai iute. - fairdealing
multumesc ff.mult,nu cred k ar putea cineva sa se supere pe tine,sau sa fie mai”iute”cu atatea probleme la care tre sa faci fata-si cred k stim cu totii cat de repede trece timpul! Succes tie si tuturor ”breslasilor”care si-au adus contributia la aceste concursuri frumoase!
25.02.2012, 13:54:58 - anitabdesign
Buna tuturor!
28.02.2012, 13:29:08
Vreau sa impartasesc cu voi bucuria mea fiindca am primit premiul de la Blanitza si Hobbytools! Sunt foarte frumoase furniturile si o sa mesteresc frumuseti!Iar placa de taiat pe care l-am ales este de calitate, ambalat foarte bine si cei de la Hobbytools au fost foarte de treaba! Va multumesc inc-odata si astept concursul viitor! - hobbytools
Buna seara,
15.03.2012, 21:37:39
Multumesc organizatorilor pentru ca au permis mica noastra contributie!
Felicitari concurentilor pentru participare iar castigatorilor le doresc sa fie mereu inspirati!
Daca organizati un alt concurs vom fii si noi prezenti acolo cu ceva premii din magazinul nostru....
In speranta ca premiul oferit a fost pe masura asteptarilor va salut cu prietenie pe toti.
Cu respect,
Georgian Cimpoeru - blanitza
Dragii si dragele mele, noul concurs din ciclul ANOTIMPURI - Primavara - e aproape gata, si voi lansa topicurile de concurs duminica sau cel mai tarziu luni-seara!!! Sunt incantata de cum a iesit prima editie, s-au facut o seama de modificari la Regulament, dat fiind ca s-a trecut printr-o prima experienta, asadar stati pe-aproape!!!
17.03.2012, 13:17:51
Hobbytools, sunteti un partener EXTRAORDINAR, sunt fericita ca va avem alaturi si-n aceasta noua editie, si va multumesc din suflet!!!