Forum: Concursuri Gala laureatilor - Concurs Bijuterie "Varaaa"

• Gheorghitza
    Gheorghitza

Am un prieten care în asemenea situații, are el o interjecție ciudată:
    "Puha"... ("vai, de mine" ar fi traducerea)

23.08.2012, 23:54:25
  • Kalimera
    Kalimera

pana dai tu cafeaua aia cu frisca si ciocolata, cu care deja mi-ai facut pofta, mai bine da o adresa si un nume, sa stiu unde trimit posta:) sau lasa comanda in magazin, daca ai toate datele scrise in profil.
    revenind la cafea, ai grija ca sunt contabila.. contabilizez si tin evidenta a tot ce ma intereseaza:) si poate te trezesti ca revendic debitul :D atunci sa te vad cum ajungi in bucuresti, sa inchizi conturile :)))

23.08.2012, 23:58:43
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Dacă m-am înțeles bine cu cineva, cu contabilele, m-am înțeles!

24.08.2012, 00:03:41
  • Kalimera
    Kalimera

daaaa... noi, contabilele, suntem niste creaturi tare dragalase :))

dragii mei, eu ma retrag... dupa o zi atat de plina, m-a ajuns oboseala...
    noapte buna, dragi breslasi, si inca o data felicitari tuturor celor care au facut posibil acest concurs!

24.08.2012, 00:17:25
  • NaturaArt
    NaturaArt

Multumim, felicitari tuturor si... multa imaginatie in continuare! :)

24.08.2012, 01:24:27
  • carmenn
    carmenn

neatza,de la malul marii..........azi este o zi la fel de calduroasa ca si celelalte....un rasarit frumos si o briza placuta...si eu am teme de facut pentru Eurocor.:(

24.08.2012, 06:56:48
  • nicolebijou
    nicolebijou

Neatza de la munte, Carmenn! Si aici este aceeasi caldura numai ca nu adie nici o boare incat parca sunt un cozonac pus pe soba bunicii la dospit. Pente ceva timp o sa ne si coacem di rumenim frumos :) :) :)

24.08.2012, 08:24:13
  • aigile
    aigile

Tocmai mi-am pus o dorinta, si nu v-o impartasesc doar pentru ca tare as vrea sa se implineasca!... Pot doar sa spun ca ne strange pe toti sub aripile ei...
    Multumesc, blanitza de rasfat! - in primavara spuneam ca nu am NIMIC verde de purtat! - de acum se vor schimba lucrurile... Sper sa ploua si peste tine cu bucurii, ca potopul starnit de tine cu Anotimpurile!...

24.08.2012, 09:50:10
  • dana86
    dana86

Felicitari, astept pe castigatoarea locului 3 sa isi comande premiul in valoare de 20 lei. Magazinul dana86 mai este functionabil pana pe 26 . Te astept cu mare placere.

24.08.2012, 11:22:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu am si primit premiul de la George!Multumesc mult!
    Ceea ce ii spuneai,Odilia,lui George,mi se potriveste manusa si mie:nu prea stiu sa primesc,eu stiu sa daruiesc,iar cand primesc ceva ma si gandesc cum sa fac sa intorc favoarea:)

24.08.2012, 19:26:29
  • merica
    merica

@Kalimera ce batrana m-ai facut " merica ofera premiul dansei" :(

24.08.2012, 20:47:05
  • soso07
    soso07

Silvia, parca mi-ai luat vorbele din gura :) Tocmai ce am primit trei (in loc de doua) bratarele si cu alte dragalasenii pe langa ele, de au inceput sa mi se miste rotitele prin cap :) Iar premiul era de fapt o singura bratarica ! Ca stau si ma intreb : tu vara mai dormi ? Sau insiri margelute minunate din zori pana in zori ? Iti multumesc mult pentru tot !!!

24.08.2012, 20:49:31
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Lasa ca voi dormi si eu...candva:))))Bucuria voastra mi-e cea mai buna odihna.

24.08.2012, 20:52:17
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Jewe,
    Ai fost alaturi de noi in toate anotimpurile. Meritai mai mult.
    Dar cat ai primit, ai primit cu tot dragul.

24.08.2012, 21:13:00
  • Kalimera
    Kalimera

da, soso... si eu la fel.. am vazut una, asteptam una, si m-am trezit cu doua!! si cu alte ghidusii pe langa ele, sa nu se simta singure cat a durat drumul!! :))
    multumesc, jewels, si pe aceasta cale, si poate mai gasesc si alte cai prin care sa-ti multumesc:)))

jewels, de problema asta am suferit si eu. de cate ori primeam aprecieri sau cadouri, ma simteam cumva stanjenita, si invariabil incercam sa gasesc modalitati prin care sa intorc favorurile. apoi am invatat sa multumesc, sa zambesc si sa primesc ... si sa ma bucur, pastrand in suflet recunostinta :) daca din impuls simti nevoia sa daruiesti si tu, la randul tau, nu e gresit:) numai sa nu fie dintr-un sentiment de 'fi-r-ar! TREBUIE sa intorc favoarea, sa dau ceva in schimb musai!'.. tot ce facem cu suflet e frumos, e nobil...
    am observat si la tine, si la blanitza si la soso, si mai sunt fete aici... fratele meu, daca v-as cere camasa de pe voi, ati fi in stare sa mi-o dati!:))) chiar! ce camasa ai pe tine? e frumoasa? mi-o dai?:))

24.08.2012, 21:27:40
  • Kalimera
    Kalimera

merica, iubito, scuze..:)) chiar nu stiu ce varsta ai, dar si daca as sti ca esti sora lui matusalem, nu mi-as permite sa te jignesc:))) asa mi-a venit pe moment, chiar nu stiu de ce:)) eu sunt adepta tutuitului si am certat si eu lumea pe aici cand ma 'domneau':)))
    sorry:)) sper sa ma poti ierta, dupa cum gandesc scorpionii, macar peste 10-15 ani:))

24.08.2012, 21:32:54
  • merica
    merica

@kalimera :)) mi-a trecut deja

24.08.2012, 21:34:55
  • Kalimera
    Kalimera

ce bine!:)) multumesc:))

24.08.2012, 21:36:46
  • Kalimera
    Kalimera

sper ca n-am jignit acum sensibilitatea vreunui scorpion:)) este doar o gluma, bazata pe o trasatura a scorpionilor, care nu uita si nu iarta!:))

24.08.2012, 21:41:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:)))Odilia,sunt sigura ca ti-ar placea camasa de pe mine: e o ie (le ador!) din panza topita crem ...Da,ma simt oarecum stanjenita cand primesc ceva,dar ma bucur ca un copil pentru orice dar,oricat de mic ar fi (ar trebui sa ma vedeti ce fac cand imi vine cate un colet:))) !Din fericire,ma incadrez in categoria celor carora le place sa daruiasca pentru a face o bucurie celui vizat si nicidecum in categoria:"Fir-ar!" :))) Ceea ce fac,se inscire in ceea ce eu numesc "Infrumusetarea vietii":daruind,te incarci cu energie pozitiva,cu bucuria celui caruia ii daruiesti,cel care primeste se bucura la randul lui,si-atunci,bineinteles ca viata devine putin mai frumoasa!

24.08.2012, 21:55:53
  • Kalimera
    Kalimera

asa este, jewels:) exact asa simt si eu:)

24.08.2012, 22:41:13
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

hi, hi, hi Jewe, n-ași avea nimic împotrivă să-i dai cămașa de pe tine, Kalimerei dar, să fiu și eu de față când ți-o dai jos.

24.08.2012, 23:49:42
  • soso07
    soso07

George, poate iti facem o surpriza si-ti trimitem un catalog cu noi, imbracate care mai de care in hainute mai transparente :)))

25.08.2012, 11:40:08
  • carla69
    carla69

caldura mare,discutii fierbinti,...

25.08.2012, 11:50:22
  • soso07
    soso07

Da, chiar. Mai bine vorbim de catalogul de iarna :)))

25.08.2012, 12:05:00
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:))))Da,George,e si asta o idee...

25.08.2012, 12:10:31
  • blanitza
    blanitza

...hahaha, si eu ma bag la catalog, de la 1 septembrie:)

25.08.2012, 13:08:17
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

blanitzo, tot cu ceva transparent sau translucid?

25.08.2012, 17:17:32
  • Kalimera
    Kalimera

..."credeati c-am murit, neica?":))) ei bine, nu!! :) doar un pic plecata din bucuresti, insa mi-am tras cablu-n padure, la mosie, asa ca va supraveghez:))

credeati ca am terminat cu premiile?:)) ei bine, nu!! :))

anunt cu mult drag Premiile Thalia!!
    4 premii in valoare de 25 lei fiecare, de cheltuit in magazinul blanitzei sau cash. la cate minuni nemaivazute are blanitza pe-acolo, va recomand calduros s-o vizitati, si va fi foarte greu sa va hotarati ce sa pastrati in cos si la ce sa renuntati :))

asadar, cele 4 fete, castigatoarele premiilor speciale Thalia, sunt:

1. mirelamohjazi!! felicitari !!
    2. treasureofpirates!! felicitari!!
    3. happyaccesories!! felicitari!!
    4. nicolebijou!! felicitari!!!
    :)

felicitari fetelor si multumiri calduroase sponsorilor nostri!

25.08.2012, 21:08:45
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

iupiiiiiii!!! multumeeeeeeesc! :D
    cum de am pierdut aceasta veste minunataaaa?
    nu degeaba mi-e numele happy :))

multumesc frumos fetelor, sunteti minunate!

26.08.2012, 00:17:23
  • sognami
    sognami

Multumim pentru organizare, premiu, invitatie si buna dispozitie. Felicitari tuturor :*

26.08.2012, 08:47:59
  • MaryasMade
    MaryasMade

Multumesc juriului pentru punctajul oferit! ma onoreaza.
    Multumesc bijoudemonange pentru frumoasele cuvinte si multumesc de asemenea pentru premiile oferite!

26.08.2012, 15:31:54
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

soso,
    la cum se anunta vremea, nu stiu cum vei face poze "transparente" la Mare. Sa fie intr-un ceas bun!

27.08.2012, 10:03:23
  • Kalimera
    Kalimera

hai ca se mai indreapta vremea, gheorghitza... inca speram la poze 'transparente' :)))

28.08.2012, 12:19:26
  • Zubiju
    Zubiju

In primul rand Felicitaaaaaari castigatoarelor!!!! si multumesc mult draga Odi pentru premiu :)) vezi, e bine sa fi si printre ultimii:)) pentru primul concurs la care particip zic eu ca e chiar bine (plec cu premiul)
    Acum ca am facut primul pas, voi participa si la celelalte concursuri:D
    Multumeeeesc!! te pupacesc:*

28.08.2012, 12:56:49
  • Kalimera
    Kalimera

:)) pai, hai, zubiju!! mai sunt cel putin doua, daca nu cumva chiar trei concursuri in derulare! :)
    cu multa placere am sa lucrez premiul pentru tine. te astept cu o idee, o comanda.. d-astea!:))

28.08.2012, 13:07:40
  • forHOPE
    forHOPE

Bine v-am regasit draggilor!! Felicitari tuturor pentru acest magnific concurs!!! A fost magnific!!! multumesc mult pt premii!!

28.08.2012, 19:50:48
  • FIMARC
    FIMARC

Multumesc si eu tuturor

29.08.2012, 09:07:34
  • nicolebijou
    nicolebijou

Buna dimineata!!!
    Revin dupa cateva zile de concediu si citind nu-mi vine sa cred ca am primit si eu un premiu. Multumesc frumos, Gabitza- Blanitza!!!!

30.08.2012, 10:42:41
  • Kalimera
    Kalimera

neatza, nicole:) frumoasa surpriza, nu?:)) mobilizatoare!:)

30.08.2012, 10:46:30
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Buna dimineata! M-am adunat si eu de pe drumuri in sfarsit... eu zic ca vacantele ar trebui sa fie interzise celor cu copii mici. nu de alta, dar pleci cu speranta de a te relaxa si te intorci mai obosit decat ai plecat :((
    Am realizat acum ca nu am anuntat ce premiu ofer... si anume un voucher de 50 lei la mine in magazin, fiindca mi-a fost imposibil sa creez ceva special pentru concurs in vara asta :)).
    Asa ca felicit si eu din sufletelul meu pe toata lumea - castigatori, organizatoare, moderatori pentru concursul de exceptie si Andra, te astept la mine in magazin sa-ti revendici premiul pentru o creatie absolut breathtaking!

01.09.2012, 08:56:50
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ma alatur si eu bucuriei premiantilor sa va spun ca mi-am inceput saptamana in roz :)! Am primit premiul de la Silvia/jewelswithlove si va garantez ca sunt bijuterii facute si daruite cu dragoste si e asa multa dragoste ca se revarsa si, cumva, obiectele se multiplica :)! Iti multumesc din suflet, draga Jewels!

03.09.2012, 17:52:36
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:))))Ma bucur enorm ca am putut sa va fac cate o bucurie!

03.09.2012, 20:22:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

In sfarsit,am terminat si premiul personalizat pt Ipipura!
    Draga Ioana,te astept sa-l comanzi din magazin!
    www.breslo.ro/Product/Colier--Adiere-de-toamna--premiu-oferit-in-cadrul-concursului--AnotimpuriVaraaa_698276

04.09.2012, 11:24:55
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Kalimero, am primit frumosul si neasteptatul premiu de la tine.
    Dumnezeu sa-ti ajute in tot ce faci.
    Multumesc din tot sufletul.

04.09.2012, 17:46:48
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc frumos, HobbyShop, pentru materialele deosebite primite drept premiu!

09.09.2012, 11:01:30
  • Kalimera
    Kalimera

gheorghitza, sa-ti fie de folos si sa le porti cu placere! :)

09.09.2012, 11:45:05