Forum: Concursuri GALA CAPRICORNILOR
- bijouxdemonange
Buna ziua
13.04.2013, 21:51:24
A fost o zodie provocatoare, cu personalitate puternica, aparent inchisa, dar foarte calda. Am prietene in aceasta zodie, am in familie 2 capricorni. Si le apreciez mult calitatile! Sunt oameni deosebiti, loiali, corecti, misteriosi! E o provocare sa incerci sa ii cunosti, dar merita tot efortul!
Si tot misterul si rafinamentul zodiei s-au manifestat din plin in creatiile prezente in concurs! Dupa cum ati vazut, sunt lucrari una si una, pline de mister, forta interioara, profunzime, traire! Fiecare lucrare isi are povestea ei emotionanta si deosebita! E o incantare sa le privesti, sa le porti si sa le cunosti povestile!
Cutia cu Ghiocei a Cameliei ( camelia.handmade.breslo.ro) este atat de “frageda” si inocenta, atat de curata si luminoasa, incat numai un Capricorn ar putea privi iarna in asa fel: astepand noul inceput :)
“Delicata cutiuta, atent imbinate elementele, superbi ghioceii modelati din fimo. Bravo!” (Gabriela Safta)
“Cutia e frumoasa, ca toate cutiile ei. :D Personal mi-ar fi placut si mai mult daca frunzele ghioceilor din lut polimeric ar fi fost aceeasi cu a ghioceilor de pe servetel. :)” (Alina Mihai)
“Nu pot spune ca-mi inspira Capricornul - zodie de miezul iernii, dealtfel - dar asa o voie buna imi inspira ghioceii si modul in care au fost prezentati aici incat cred ca oricare dintre noi ar fi incantata sa primeasca un astfel de cadou :)” (Monica Iacovenco)
Detalii lucrare: (www.breslo.ro/Product/SnowDrops-Caseta-de-bijuterii-realizata-de-Camelia-Bretan-cameliahandmade-pentru-concursul-Provocari-Breslase---Zodia-Capricorn---Se-poate-face-la-comanda_849509)
Total puncte juriu: 156
Voturi: 2
Colierul Gi al Eugeniei (bohemiansin.breslo.ro), aceasta explozie de culoare vibranta a mini-colectiei, nu poate scoate de la noi decat expresii de wow, e minunat! Combinatia de culori- negru turcoaz este fascinanta, rece, profunda, dar foarte expresiva!
“Excelent, cum ne-a obisnuit. :)” (Alina Mihai)
“Sunt subiectiva, stiu, doar turcoazul este preferatul meu! Si dincolo de asta, si eu il folosesc cu mare elan pentru a sparge scortzoshenia negrului. Deci sunt absolut incantata de tot!” (Monica Iacovenco)
Colierul Gi- Under waters (www.breslo.ro/Product/Colier-Gi---Under-waters-REZERVAT-de-Eugenia-GhicaBohemianSin-pentru-concurs-Provocari-Breslase-zodia-Capricorn_849511)
Total puncte juriu: 180
Numar voturi: 10
Capricornul Mirelei (mirelamohjazi.breslo.ro) este un exemplu clar de ambitie, de perseverenta, de utilizare a calitatilor proprii - caracteristici de altel ale capricornului! Cu incredere de sine se nasc idei si lucrari exceptionale! Si aceasta lucrare este cea mai complexa din concurs, insumand 7 din cele 8 teme propuse.
“Foarte ingenios, frumos sugerata ideograma. Felicitari!” (Gabriela Safta)
“Colierul este foarte complex, genul de lucru la care poti s observi ceva nou de fiecare data cand il privesti.
Mie mi-ar fi placut mai mult fara "inima". :) Si nu inteleg prezenta acelui corn din prima poza. E frumos... tocmai asta e problema. :P E frumos si mare (nici nu vad ce legatura are cu colierul) si distrage atentia de la ceea ce ar trebui sa fie piesa centrala a fotografiei.
Felicitari pentru rabdare! :D” (Alina Mihai)
“Cromatica mi se pare foarte potrivita cu tema - negru si culori de pamant, multe pietre specifice zodiei pentru a maximiza efectul de talisman, dar cu compozitia am o problema. Ii lipseste echilibrul, pare ca a fost initial un colier simetric caruia la un moment dat i s-au mai anexat niste forme care nu se armonizeaza neaparat cu ansamblul.” (Monica Iacovenco)
Detalii lucrare: www.breslo.ro/Product/CAPRICORN-COLIER-de-Mirela-Mohjazi-mirelamohjaziParticipa-la-Concurs-pe-Forum-Provocaribreslase-Zodia-CAPRICORN_849512
Total puncte: 186
Voturi: 11
La unison, suntem cu totii admirand, judecand, indragind aceasta extraordinara si emotionanta poveste de viata, exprimata cu atata maiestrie de Silvia (jewelswithlove.breslo.ro) intr-un colier misterios, profund, captivant, pentru a ne inspira si a ne aduce aminte de esenta si frumusetea vietii, mult prea des amar incercata.
“Genial! N-as fi crezut vreodata ca o bijuterie neagra poate avea atat magnetism si atata forta de sugestie, se potriveste perfect povestii de viata.” Gabriela Safta)
“Este pur si simplu insusi Capricornul. Felicitari din inima. Nu cred sa existe femeie Capricorn care sa nu-l adore. Felicitari si pentru finetea si migala executiei.” (Raluca Minut)
“Minunat! E foarte greu sa faci ceva detaliat si eye-catching aproape numai din negru. Felicitari! :D” (Alina Mihai)
“Foarte frumos gotic - romantic, de poveste ce sa mai zic, ca mi-au dat lacrimile...” (Monica Iacovenco)
Detalii lucrare: www.breslo.ro/Product/Poveste-de-viata---de-Silvia-Motovelet-jewelswithlove-pentru-Provocari-breslase---CAPRICORN_853766
Total puncte juriu: 189
Numar voturi: 19
O coloristica si o executie impecabile, nuante de mov ce-ti taie rasuflarea, sunt captivante, atragatoare, incitante! Chiar ca de domeniul Fanteziei, aceste Fantasy Flowers ale Cameliei (camelia.handmade.breslo.ro) rapesc ochiul si-l desfata cu parfum de rafinament!
“Executia impecabila.” (Gabriela Safta)
“Din punctul meu de vedere de om care lucreaza cu lut polimeric, e o lucrare foarte reusita. :D Imi plac florile si imi plac foarte mult combinatiile de culori. Margelutele alea sunt puse tare bine impreuna. :D
Mi-ar fi placut sa vad si o fotografie pe model, sunt curioasa cum sta la gat colierul. La un astfel de colier mi se pare important. :)” (Alina Mihai)
Total puncte juriu: 180
Numar voturi: 7
Arcul si intreaga trusa a unui elf ca Nicoleta (eluneara.bijoux.breslo.ro) :p, desprins parca din povesti fantastice si magice, cu elemente pline de simbolism si energii protectoare, ne duc in lumea misterioasa a capricornului, aratandu-ne latura mai putin vazuta a acestuia.
“Foarte ingenios, adorabil ca si personajul reprezentat!” (Gabriela safta
“Superb! :D Sincer, din thumbnail mi-am zis "dafuq e aglomerarea aia de culori?" :P Apoi am dat click si cand am vazut detaliile am zambit de drag. :P Orice fana LOTR/Bloom si-ar dori setul asta. E frumos lucrat, se vede ca ai pus suflet. Daca nu mi-ar putea face singura ceva de genul, si eu mi l-as dori. :))
Si si mie imi place partea cu tatuajul. ;)” (Alina Mihai)
“Un set foarte interesant, foarte potrivit cu tema pe care si-a ales-o, dar pe care mi-ar fi placut sa-l vad mai bine! Pentru ca se potriveste atat de bine cu tema, se si pierde foarte usor in peisajul colajului. Mi-ar fi placut sa vad si imagini (pe fond alb, eventual) care sa il scoata in evidenta.” (Monica Iacovenco)
Detalii lucrare: www.breslo.ro/Product/and-my-bow-de-Flp-Iolanda-Nicoleta-elunearabijoux-pentru-Provocari-Breslase-zodia-CAPRICORN_855405
Total puncte juriu: 178
Voturi public: 18
Sufletele ingemanate, atat de fine, delicate, feminine, ambitioase, telurice, ne dau impresia de stabilitate, continuitate si conexiuni aparte, de migala, sarguinciozitate si rabdare - un capricorn veritabil prezentat cu dragd e Gabriela (margele-etc.breslo.ro)!
“Deosebit, original prin tema si forma, impecabil executat.” (Gabriela Safta)
“E foarte frumos, imi plac in special culorile, dar si lucratura curata. :D” (Alina Mihai)
“N-as fi zis ca se poate face un colier simetric in jurul unei pietre centrale de forma neregulata. Insa cu ajutorul lianelor colorate, firicelelor care imbraca piatra si floricelelor de pe-acolo a reusit sa echilibreze foarte bine compozitia. Super!” (Monica Iacovenco)
Total puncte juriu: 187
Numar voturi: 8
Si acum, dupa prezentarea sper eu ce v-a captat atentia, vreau sa-i multumesc juriului pentru pretioasa implicare!!!
Raluca Minut laruca.breslo.ro
Alina Mihai gemsgems.breslo.ro
Gabriela Safta gabys.breslo.ro
Monica Iacovenco SUGESTIVE.breslo.ro
(Si eu :D)
Si sponsorilor care ne sustin in continuare cu drag, incredere si respect:
1. Adalee: www.breslo.ro/Shop/Adalee2
2. IzvorulDePerle: www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
3.Geodecor: www.breslo.ro/Shop/geodecor
4. Breslo: www.breslo.ro
5. hobby.shop: www.breslo.ro/Shop/hobby.shop
6. bijouxdemonange: www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange
7. ARTLUBIJU: www.breslo.ro/Shop/ARTLUBIJU
8. Goodchoice: www.breslo.ro/Shop/goodchoice
9. margele.accesorii www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii
10. nagual nagual.breslo.ro
11. Gem’s gems: gemsgems.breslo.ro
Asadar, iata clasamentul:
~~~~~~~~~~~~~~~~~PRMIILE JURIULUI
______________________PREMIUL I____________________________________________
SILVIA MOTOVELET - cu emotionanta si incredibila POVESTE DE VIATA
______________________PREMIUL al II-lea____________________________________________
GABRIELA STOICA - pentru conexiunile deosebite surprinse in SUFLETE INGEMANATE
______________________PREMIUL al-III-lea ____________________________________________
MIRELA MOHJAZI- pentru puternicul, ambitiosul, perseverentul si sustinatorul CAPRICORN
~~~~~~~~~~~~~~~~~PREMIILE PUBLICULUI:
SILVIA MOTOVELET - 19 voturi, pentru fascinanta POVESTE DE VIATA
NICOLETA FULOP - 18 voturi, pentru magicul ei arc ...AND MY BOW
Felicitari tutoror!!! Sa va bucurati din plin, mai e putin pana la finalul concursului ZODIAC si din ce in ce mai greu este sa le departajezi, pur si simplu sunt incredibil de complexe, calitative, muncite si atent lucrate, evidentiind si continand parti importante din autor! Sunteti minunate!
Revin si cu premiile, dimineata vor fi deja impartite!
O seara relaxanta!
Cu drag,
Andra
- Thezora
Multumesc mult pentru cuvintele frumoase şi apreciere! Nu mă aşteptam deloc, dar sunt foarte încântată, e o mare onoare! Felicitări castigatoarei, merită pe deplin, e o bijuterie minunata, cu o poveste fascinantă! Felicitări tuturor concurentelor! Puţine, dar foarte bune!
13.04.2013, 22:41:35 - Jewelswithlove
Ce as putea sa spun?Poate faptul ca imediat dupa ce am citit noul topic m-am dus si mi-am imbratisat socrul ...poate faptul ca mi-au dat lacrimile fiindca am putut sa spun si sa transpun intr-o bijuterie o mica parte din viata lui...poate certitudinea ca toate aceste concursuri m-au ajutat si ma ajuta in continuare sa invat si sa evoluez ca si realizator de bijuterii...poate faptul ca am ajuns (si nu de acum) sa consider acest loc o alta "acasa"...poate (nu in ultimul rand) realitatea ca sunt fericita si onorata de a fi concurat,de fiecare data,cu creatoare extraordinare!
14.04.2013, 00:03:38
Felicitari din toata inima Nicoletei-eluneara,Gabrielei-margele-etc,Mirelei si,in egala masura,celorlalte talentate competitoare!
Multumiri din suflet Andrei,intregului juriu pt cuvintele care m-au emotionat profund,sponsorilor inimosi si darnici si tuturor celor care mi-au votat lucrarea!
Adanca plecaciune in fata socrului meu,stie cat il respect si il iubesc si sunt fericita ca povestea lui a emotionat atatea persoane!
Multumesc! - AtelierMikaela
In primul rand felicitari tuturor!
14.04.2013, 11:15:30
Iar premiul oferit de mine, constand in furnituri in valoare de 60 lei -din magazinul TENSHA - va merge spre creatoarea unei lucrari sublime! Silvia, alias Jewelswithlove :), Adrian si Viorica te asteapta cu drag in magazin! (iar costul transportului este sponsorizat de ei -multumiri!).
Inca o data, FELICITARI! - bijouxdemonange
Neata!!! Eu am zis ca de dimineata sunt gata premiile, dar nu am zis ca la mine dimineata vine la pranz :D:D:D
14.04.2013, 13:38:27
Gabriela, ma bucur mult ca ai castigat un premiu, lucrarea ta merita din plin!!! Este o bijuterie extraordinara!!!
Silvia: te imbratisez!!!
Mihaela: multumim mult!!! Si tie si lui Adrian si Vioricai!!! Au produse extraordinare si revin de fiecare data cu drag in magazinul lor!
tensha.breslo.ro
ALTE PREMII:
PREMII PENTRU DEBUT IN FORTA - Gabriela Stoica si Nicoleta Fulop
MENTIUNI SPECIALE - Eugenia Ghica si Camelia Bretan
PREMII PENTRU VOTANTI : FIMARC si nagual
Asadar, ca tot veni vorba de premii si sponsori, iata premiile (le pun grupate pe persoana, premiile cumulandu-se):
SILVIA MOTOVELET (jewelswithlove.breslo.ro)
Premiul juriului: 125 lei, Premiul Publicului- 120 lei, Premiul Sponsorului - 60 lei
IzvorulDePerle - 120 lei - izvoruldeperle.breslo.ro
Geodecor- 50 lei - geodecor.breslo.ro
Artlubiju - 25 lei - ARTLUBIJU.breslo.ro (fara taxa de transport)
Goodchoice - 50 lei - goodchoice.breslo.ro
si premiul de la Mihaela, nagual.breslo.ro din magazinul tensha
Tensha - 60 lei - tensha.breslo.ro
GABRIELA STOICA margele-etc.breslo.ro
Premiul juriului: 100 lei, Premiul de debut: 25 lei
Geodecor: 50 lei - geodecor.breslo.ro
ARTLUBIJU - 25 lei - ARTLUBIJU.breslo.ro (fara taxa de transport)
margele.accesorii - 25 lei - margele.accesorii.breslo.ro
Adalee2 - 25 lei - adalee2.breslo.ro (premiul pentru debut in forta)
MIRELA MOHJAZI mirelamohjazi.breslo.ro
Premiul juriului: 75 lei
Geodecor - 50 lei - geodecor.breslo.ro
ARTLUBIJU - 25 lei ARTLUBIJU.breslo.ro (fara taxa de transport)
NICOLETA FULOP eluneara.bijoux.breslo.ro
Premiul Publicului- 100 lei; Premiu pentru debut: 25 lei
Geodecor - 50 lei - geodecor.breslo.ro
ARTLUBIJU - 25 lei ARTLUBIJU.breslo.ro (fara taxa de transport)
Adalee2 - 50 lei - adalee2.breslo.ro
CAMELIA BRETAN camelia.bretan.breslo.ro
Mentiune speciala - 25 lei
hobby.shop 25 lei - hobby.shop.breslo.ro
EUGENIA GHICA bohemiansin.breslo.ro
Mentiune speciala - 25 lei
hobby.shop 25 lei - hobby.shop.breslo.ro
Marcela(FIMARC FIMARC.breslo.ro) si Mihaela (nagual nagual.breslo.ro) - cate o pereche de cercei la comanda sau din stoc, la alegere:
www.breslo.ro/Product/Cercei_873738
Sa aveti o duminica frumoasa!! Spor la cumparaturi!! - gemsgems
Ai uitat un premiu sau mi se pare mie? :P
14.04.2013, 14:00:59 - Jewelswithlove
Efectiv am ramas fara cuvinte!!!(Si asta se intampla fff rar...)
14.04.2013, 14:18:03
Nu stiu ce altceva as putea sa spun decat:Multumesc din toata inima si din tot sufletul!Multumesc mult Mihaela (si,in acelasi timp minunatilor oameni din spatele magazinului tensha),multumesc mult si celorlalte magazine:izvoruldeperle,geodecor,artlubiju,goodchoice!Nici nu ma gandeam la o asemenea zi!Ma-nclin! - bijouxdemonange
Da Alina!!
14.04.2013, 14:32:18
Si cat m-am tinut sa nu-l uit...tot am reusit :p
Asadar,de la Alina (gemsgems.breslo.ro) pentru Tatiana (IzvorulDePerle izbvoruldeperle.breslo.ro)
"sponsorul caruia vreau sa-i ofer un premiu e IzvorulDePerle. Ceva custom-made, orice. Chiar ma bucur ca o sa ii cunosc un pic pe oamenii din spatele magazinelor cu ocazia asta. :D" (Alina) - bijouxdemonange
Silvia, felicitari!! Sa te bucuri neincetat!
14.04.2013, 14:32:34 - Thezora
Daca aseara am fost surprinsa, acum sunt si mai si! Multumesc pentru premiul generos! Cu siguranta n-o sa intarzii sa ma bucur de ele... :D
14.04.2013, 15:59:12 - GradinaSecreta
Felicitari, fetelor, le meritati din plin! Tare greu mi-a fost la jurizare! Sa va bucurati de premii si sa va inspire sa faceti lucruri deosebite si pentru urmatoarele editii!
14.04.2013, 17:16:30 - mirelamohjazi
Buna seara,
14.04.2013, 23:03:24
Felicitari tuturor, participante, premiante si organizatori ! Castigatoarea ,e dubla campioana pentru inima mea, si cu produsul si cu povestea !
Andrei, care mereu are o vorba buna in "buzunar", ii multumesc!
Ma voi rasfata cu produse din doua magazine dragi mie, deci multumiri si sponsorilor ! Ca la Oscar...
Fac o mica paranteza, legata de comentariile jurului : in privinta pozei in care am pus cornul si asupra compozitiei, recunosc, mia culpa, am primit "mustrare" de la fiul cel mare, dar era prea tarziu sa fac ceva; forma colierului am vrut sa respecte un semn zodiacal. Dar la gura in forma de inima am uitat sa mentoinez ,intentia mea "capricornul sta cu inima la gura " pentru familia sa !
Va pup si va iubesc si inca o data, multumesc ! - eluneara.bijoux
Hello dragelor,
15.04.2013, 00:56:56
Nici nu stiu cu ce sa incep :)..Felicitari tuturor!Bravo!
Multumiri juriului, sponsorilor si desigur votantilor. Multumesc pentru cuvintele frumoase din partea juratelor,,si da recunosc :D, m-am gandit sa fac fotografii si pe fond deschis insa ceva m-a facut sa renunt la idee..functionez pe un principiu de genul "It's not about the photo, it's about sending a message", am vrut sa pastrez "esenta" mesajului pe care doresc sa il transmit(natura,pamant,& co) :).
Iar legat de debut...cum sa nu "prinzi" curaj cand vezi atata pasiunea, darurie, suflet in jurul aceste Provocari..un mediu perfect pentru a iti dezvolta capacitatile (de la abordarea temei si research-ul pe care il faci inainte pana la materializarea efectiva creatiei)
Felicitari in cantitati industriale pentru tine, Andra. Cu siguranta nu e usor sa administrezi un asemenea event .
Mii de multumiri pt premii ! You can never have too many beads :D
O noapte linistita va doresc. - camelia.handmade
Buna dimineata,
16.04.2013, 07:43:43
In primul rand felicitari Silviei, lucrarea cat si povestea au meritat din plin sa castige, nu doar premii si aprecierile binemeritate, ci si un loc in inima noastra. M-a impresionat din seara cand a aparut, tin minte ca am vazut-o pe telefon si tot dadeam zoom si ziceam "uau!" :)
Multumesc mult si eu pentru cuvintele frumoase, si de sfat Alinei, voi face in curand o fotografie si pe un bust :P Si bineinteles multumiri multe Andra, juriu, sponsorilor minunati! - Jewelswithlove
Multumesc mult de tot,Camelia,pt cuvintele atat de frumoase la adresa mea!
16.04.2013, 08:59:55 - NicoleCeaMov
Felicitari :) frumoase lucrari au fost!
16.04.2013, 09:10:42 - bijouxdemonange
Da, da, cele mai frumoase lucrari au fost! :p
16.04.2013, 14:38:48
Fetele sunt maestre ;)
Sa bem sampanie si astai hihihihi - carmenn
felicitari fetelor!
16.04.2013, 17:23:24