Forum: Tehnici & Materiale figurine ipsos
- deotilia
buna .. poate cineva sa mi dea cateva sfaturi despre produsele cu care as putea sa pictez figurine din ipsos .. culori acrilice? sau se poate folosi si tehnica servetelului? trebuie date cu ceva inainte de a le picta ? merci mult ...
19.03.2012, 11:41:47 - mssdelilah
pictura in ulei merge pe ipsos
21.03.2012, 21:32:11 - just.paintings
se pote picta si cu acrilic numai ca trebuie sa dai o amorsa ca sa nu absoarba foarte multa culoare, ca la perete. Amorsa poate fi ori acrilic mai diluat sau chiar amorsa de perete.
22.03.2012, 13:46:13 - deotilia
multumesc mult pt sfaturi
22.03.2012, 19:48:29 - 0nyx
Buna! Bine v-am gasit! sunt noua pe aici si am si eu nevoie de un sfat de la voi, pentru ca aveti mai multa experienta. Am si eu o pasiune pentru lucruri facute de mana si anume bijuterii cu margelute, dar si fimo. De curand, pentru ca in iulie urmeaza sa ma casatoresc, mi-a venit ideea sa imi fac singurica marturiile, daca tot mesteresc bijuterii. Ca si marturii, m-am gandit la niste magnetzei de frigider fluturas. am incercat cu fimo, dar e prea costisitor si sa fac 100 si ceva... e cam dificil si scump, si in plus, nu ies toate detaliile... De aceea am zis ca ar merge mai bine cu ceva ce poate fi turnat in forma. Am cumparat niste forme din silicon de la FIMO si tipa de la magazin mi-a recomandat pudra ceramica pentru asta. Am facut vreo cateva forme, dar sunt foarte sensibile si imi este frica sa nu se sparga-rupa inainte sa ajunga invitatii cu ele acasa... Figurinele din ipsos sunt mai trainice?
30.03.2012, 09:53:59 - Live
Poţi încerca şi pastă modelatoare cu uscare la aer. Ia un pacheţel de 500 g şi vezi cum se comportă!
30.03.2012, 17:48:10