Forum: Concursuri Festivitate de premiere – Concursul ”TRUTH or… DARE?!”

• aigile
    aigile

Ar fi trebuit să începem în suspansul răpăitului de tobe, dar, în lipsa lor (și... fiind atât de târziu!), am întins ”mesele festive”, în jurul cărora vă invităm, prieteni, în toalete de gală, clasice ori neconvenționale, după plac! ( http://www.youtube.com/watch?v=k4xjSzOX6PM)
    Suntem la capătul unui parcurs al explorării, de-a lungul căruia ne-am convins cât e de greu să ne încadrăm pe noi înșine în anumite tipare (deși e atât de tentant să aplicăm ”etichete”… celorlalți!).
    Simplu în aparență, ”Clasicul” impune o rigoare nu prea ușor de atins… Poate de aceea revenim, iar și iar, la reconfortanta relaxare dată de ”Neconvențional”. Cuminți sau nonconformiste, oricare dintre abordări are nevoie de STIL pentru a atinge succesul!... Iar stilul presupune (multă!)cunoaștere, adecvare, adaptabilitate, dar și inconfundabila amprentă personală a propriei creativități. Stilul este delimitarea evoluției de la ”asta pot și eu” la… ”ASTA sunt EU”. Apoi urmează recunoașterea, ca o confirmare că mesajul și-a atins ținta.
    Dificultatea de a respecta ”regulile jocului” ne-a demonstrat că nu putem fi mereu într-un ANUME fel, chiar dacă ne intuim afinitățile… Rămânând sau nu(!...) consecvenți sinelui, să ne bucurăm că Timpul pe care-l trăim ne permite să fim cameleonici, contradictorii chiar, pentru că suntem rezultanta atâtor influențe ale celorlalți, asemenea fațetelor unor diamante, care reflectă culoarea și lumina în care se scaldă!...
    Deosebit de interesant a fost echilibrul perfect al lucrărilor înscrise în cadrul celor două secțiuni: câte 18 la fiecare categorie! Ne-am bucurat mult că v-ați antrenat cu atâta entuziasm în jocul propus, și apreciem, cu la fel de mult entuziasm, efortul de a vă (re)prezenta prin lucrări complexe, deosebit de ilustrative – un uriaș amalgam de muncă, talent și dăruire, demn de un podium consacrat! Diferența a fost însă evidentă la aprecieri (prin vot), unde balanța a înclinat un taler, sugerând, poate, un trend…
    Vă mai spunem doar că am avut un juriu format din cinci membri: organizatoarele Concursului - mielena si aigile, încă un membru al comunității Breslo – NaturaArt, un artist plastic – Simona Chivu (licențiată la Georgetown College, KY) și… Măria-Sa, Publicul. Voturile Publicului, în număr de 31 după validare, au fost transformate proporțional în puncte, și însumate notelor acordate de juriu după criteriile anunțate în Regulamentul Concursului.
    Iată, deci, punctajele obținute de lucrările înscrise (primul număr reprezintă punctajul general, cel de-al doilea – numărul de voturi obținute la votarea publică):
    1. (70/14)gemsgems - www.breslo.ro/Product/Bro-Un-tort-i-o-ampanie---Particip-la-concursul-TRUTH-or-DARE_783637
    2. (51/2)blanitza - www.breslo.ro/Product/Cerceii-Sparkling-Green---Concurs-Truth-Or-Dare_783816
    3. (58/3)carmenn - www.breslo.ro/Product/Set--Colier-si-cercei-Turkeys-bones-Participa-la-Concursul--Truth-or-dare_786268
    4. (46/1)sognami - www.breslo.ro/Product/set-in-zori---indisponibil_786313
    5.(80/4) margele-etc - www.breslo.ro/Product/Unholy-love---Participa-la-concursul-Truth-or-dare_789688
    6.(65/7) Marmotescu - www.breslo.ro/Product/The-vikings-are-back-REZERVAT--Participa-la-concursul-Truth-or-dare_789739
    7. (55/2)carmenn - www.breslo.ro/Product/Set--Neconventional-Participa-la-concurs_790730
    8.(61/4) Fimarc - www.breslo.ro/Product/Toilet_789186
    9.(47/2) sognami - www.breslo.ro/Product/set-tropical-sun_788231
    10.(73/6) SUGESTIVE - www.breslo.ro/Product/Bratara-Dare-to-Wear_792002
    11.(71/10) blanitza - www.breslo.ro/Product/Set-Elizabethan-Age---Concurs-Truth-or-Dare_791572
    12.(82/8) mssdelilah - www.breslo.ro/Product/Colier-Lady-Mary_792661
    13.(72/5) soso07 - www.breslo.ro/Product/This-is-me---Colier-din-piele-si-matase_795206
    14. (79/10)DragomirOctavia - www.breslo.ro/Product/Clasic-pearl_795225
    15. (69/0)DragomirOctavia - www.breslo.ro/Product/Clasic-ic_795247
    16. (63/3)SUGESTIVE - www.breslo.ro/Product/Caciula-broscuta-rusinata_794047
    17. (60/4)mirelamohjazi - www.breslo.ro/Product/COS-CU-FLORI-COLIERPARTICIPA-LA-CONCURS-TRUTH-OR-DARE_797182
    18. (44/0)Fimarc - www.breslo.ro/Product/Locket_797199
    19.(65/3) nicolebijoux - www.breslo.ro/Product/Set-agate-mov_798236
    20. (65/8)eluneara.bijoux - www.breslo.ro/Product/Set-Warrior-in-the-concrete-jungle_798559
    21. (67/5)Marmotescu - www.breslo.ro/Product/Cercei-Strange-orchid-participa-la-concursul-Truth-or-dare_798778
    22. (86/13)mirelamohjazi - www.breslo.ro/Product/GLADIATOR-2--PARTICIPA-LA-CONCURS-TRUTH-OF-DARE_801741
    23. (73/2)Handmadewithlove.by.M - www.breslo.ro/Product/Guler-Violet-Pearl_800206
    24. (54/1)AnitzaDan - www.breslo.ro/Product/Colier-Guleras_795349
    25. (80/3)Buburuzacughetute - www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-TRUTH-ORDARE_804411
    26. (58/1)AnitzaDan - www.breslo.ro/Product/Colier-cu-cercei-Aripile-lui-Cupidon--particip-la-concursul-Truth-or-Dare---Clasic_805490
    27. (94/15)margele-etc - www.breslo.ro/Product/Visul-eherezadei---Colierul_805749
    28. (80/8)GabyS - www.breslo.ro/Product/Set-colier-i-cercei-Dreams_806717
    29. (60/4)Handmadewithlove.by.M - www.breslo.ro/Product/Fular-IM-SPECIAL_803319
    30. (60/0)nicolebijou - www.breslo.ro/Product/Buchet-de-trandafiri_807342
    31. (71/1)3cot - www.breslo.ro/Product/Colier-CLASIC--participa-la-concursul---TRUTH-orDARE_807333
    32. (79/6)eluneara.bijoux - www.breslo.ro/Product/Set-My-Staff-and-spell-books_807788
    33. (82/14)soso07 - www.breslo.ro/Product/Casatoria---Adevar-sau-provocare----Participa-la-concursul-TRUTH-or-DARE_808001
    34. (64/5)foambubbles - www.breslo.ro/Product/Dor-de-vara--Colier-statement_807995
    35. (89/12)Jewelswithlove www.breslo.ro/Product/Set-Duchess_808414

AȘADAR, ”poza” podiumului este următoarea:

SECȚIUNEA CLASIC

Locul I, cu 94 puncte și 15 voturi: margele-etc - www.breslo.ro/Product/Visul-eherezadei---Colierul_805749
    Locul II, cu 89 puncte și 12 voturi: Jewelswithlove www.breslo.ro/Product/Set-Duchess_808414
    Locul III, cu 82 puncte și 8 voturi: mssdelilah - www.breslo.ro/Product/Colier-Lady-Mary_792661

SECȚIUNEA NECONVENȚIONAL

Locul I, cu 86 puncte și 13voturi: mirelamohjazi - www.breslo.ro/Product/GLADIATOR-2--PARTICIPA-LA-CONCURS-TRUTH-OF-DARE_801741
    Locul II, cu 82 puncte și 14voturi: soso07 - www.breslo.ro/Product/Casatoria---Adevar-sau-provocare----Participa-la-concursul-TRUTH-or-DARE_808001

Locul III, cu 79 puncte și 6 voturi: eluneara.bijoux - www.breslo.ro/Product/Set-My-Staff-and-spell-books_807788
    CÂȘTIGĂTOAREA ABSOLUTĂ AL CONCURSULUI ( și căreia îi revine onoarea de a propune tema următorului Concurs) este: margele-etc - www.breslo.ro/Product/Visul-eherezadei---Colierul_805749

Vă invităm la festivitatea de premiere propriu-zisă!

PREMII – SECTIUNEA “CLASIC”

Premiul I – Medalia de AUR www.breslo.ro/Product/Medalia-de-AUR---Concursul-TRUTH-orDARE---Seciunea-CLASIC_804297, oferita de aigile pentru margele-etc(www.breslo.ro/Product/Visul-eherezadei---Colierul_805749)

Premiul II - Medalia de ARGINT www.breslo.ro/Product/Medalia-de-ARGINT---Concursul-TRUTH-orDARE---Seciunea-CLASIC_804301, oferita de aigile pentru Jewelswithlove (www.breslo.ro/Product/Set-Duchess_808414)
    Premiul III - Medalia de BRONZ www.breslo.ro/Product/Medalia-de-BRONZ---Concursul-TRUTH-orDARE---Seciunea-CLASIC_804310, oferita de aigile pentru mssdelilah (www.breslo.ro/Product/Colier-Lady-Mary_792661)

Alte cadouri, oferite special pentru aceasta categorie:
    1. De la GabyS, un premiu pentru sectiunea “clasic”:
    www.breslo.ro/Product/Colier-i-cercei-Fluturi-i-trandafiri-Rezervat-pentru-Concursul-Truth-or-Dare_463917 pentru mssdelilah - www.breslo.ro/Product/Colier-Lady-Mary_792661
    2. De la NicoleCeaMov, www.breslo.ro/Product/Bratara-cadou-Truth-or-Dare_807989 pentru Buburuzacughetute - www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-TRUTH-ORDARE_804411
    3. De la eluneara.bijoux, www.breslo.ro/Product/Premiu-participant---concurs-TRUTH-or-DARE-varianta-classic-ish_811223 pentru Jewelswithlove (www.breslo.ro/Product/Set-Duchess_808414)

PREMII – SECTIUNEA “NECONVENTIONAL”
    Premiul I – www.breslo.ro/Product/Nonconformism_783696, oferit de mielena pentru mirelamohjazi - www.breslo.ro/Product/GLADIATOR-2--PARTICIPA-LA-CONCURS-TRUTH-OF-DARE_801741

Premiul II – (surpriza) www.breslo.ro/Product/Podiumul-premiilor-la-neconventional_808585, oferit de mielena pentru soso07 - www.breslo.ro/Product/Casatoria---Adevar-sau-provocare----Participa-la-concursul-TRUTH-or-DARE_808001
    Premiul III – (surpriza) www.breslo.ro/Product/Podiumul-premiilor-la-neconventional_808585, oferit de mielena pentru eluneara.bijoux - www.breslo.ro/Product/Set-My-Staff-and-spell-books_807788

Alte cadouri, oferite special pentru aceasta categorie:
    1. De la carmenn, www.breslo.ro/Product/Bilute-elasitic-par_720733, pentru ocupanta locului 4 la sectiunea “neconventional”: (73/6) SUGESTIVE - www.breslo.ro/Product/Bratara-Dare-to-Wear_792002

2. De la NicoleCeaMov , www.breslo.ro/Product/Cercei-cadou-Truth-or-Dare_798670, cadou pentru locul V la aceasta categorie: ( 72/5) soso07 - www.breslo.ro/Product/This-is-me---Colier-din-piele-si-matase_795206

3. De la GabyS, un premiu pentru sectiunea “neconventional”:
    www.breslo.ro/Product/Floating-Mountain-on-Planet-Pandora---Premiul-III-la-Concursul-ScienceFiction-Rezervat-pentru-Concursul-Truth-or-Dare_587495 – pentru (70/14)gemsgems - www.breslo.ro/Product/Bro-Un-tort-i-o-ampanie---Particip-la-concursul-TRUTH-or-DARE_783637

4. De la eluneara.bijoux, pentru un participant la aceasta sectiune: www.breslo.ro/Product/Premiu-participant---concurs-TRUTH-or-DARE-varianta-neconventionala_811232- pentru (58/3)carmenn - www.breslo.ro/Product/Set--Colier-si-cercei-Turkeys-bones-Participa-la-Concursul--Truth-or-dare_786268

ALTE PREMII…
    1. de la LadyShop, un voucher in valoare de 50 lei - se acordă câștigătoarei absolute!( margele-etc www.breslo.ro/Product/Visul-eherezadei---Colierul_805749)

2. de la mielena, premiu pentru un client care a votat: www.breslo.ro/Product/Flower-power_783738, pentru mihailac

3. De la mielena, pentru sotului lui Carmen: www.breslo.ro/Product/Stergar-traditional_802846

4. De la NaturaArt, pentru eluneara.bijoux –( www.breslo.ro/Product/Set-My-Staff-and-spell-books_807788):
    www.breslo.ro/Product/Cercei---Flowers-of-the-winter-solstice_793366

5. De la aigile pentru margele-etc, Premiul TRUTH REVELATION www.breslo.ro/Product/Premiul-TRUTH-REVELATION---Concurs-TRUTH-or-DARE-rezervat-margele-etc_804366

6. De la aigile pentru prima lucrare înscrisă: - www.breslo.ro/Product/Premiul-First-In-Row---Concursul-TRUTH-or-DARE_806454 pentru gemsgems - www.breslo.ro/Product/Bro-Un-tort-i-o-ampanie---Particip-la-concursul-TRUTH-or-DARE_783637

7. De la aigile pentru debut (I): www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutI---Concursul-TRUTH-or-DARE_806494, pentru margele-etc - www.breslo.ro/Product/Unholy-love---Participa-la-concursul-Truth-or-dare_789688

8. De la aigile pentru debut (II): www.breslo.ro/Product/Premiul-DebutII---Concursul-TRUTH-orDARE_806521 pentru AnitzaDan - www.breslo.ro/Product/Colier-Guleras_795349
    9. De la aigile pentru ajutorul … din umbră: - www.breslo.ro/Product/Premiul-Fr-lauri---Concursul-TRUTH-or-DARE_806533, pentru NaturaArt
    10. De la aigile pentru susținere, implicare, tovărășie, răbdare, completare www.breslo.ro/Product/Premiul-ENDURING-FREEDOM---Concursul-TRUTH-or-DARE_806542, pentru mielena

11. De la Jewelswithlove, www.breslo.ro/Product/Bratara-Farama-de-neuitare_806198 – pentru DragomirOctavia - www.breslo.ro/Product/Clasic-pearl_795225

12. De la m3alexx nimic www.breslo.ro/Product/Bratara-White-Green_784818, pentru nicolebijou - www.breslo.ro/Product/Buchet-de-trandafiri_807342

13. De la m3alexx pentru un/o client/a care a votat: www.breslo.ro/Product/Cercei-Sunny-Blue_784820 – pentru mihacryss

14. De la soso07, www.breslo.ro/Product/Premiu-concurs-TRUTH-or-DARE_810576, pentru sognami - www.breslo.ro/Product/set-tropical-sun_788231

15. De la eluneara.bijoux, pentru un votclient care a votat: www.breslo.ro/Product/Premiu-votant-concurs-TRUTH-or-DARE_811194 – pentru Aelita

Acestea fiind spuse, sunteți chemați să vă bucurați de premii, comandându-le în magazinele celor care ni le-au pus la dispoziție cu drag!
    Vă mulțumim încă o dată tuturor pentru participare – a fost o bucurie și o onoare deosebită să facem parte din această frumoasă … ”nebunie”!
    Mulțumim cu adâncă plecăciune tuturor sponsorilor, care ne-au ajutat să împărțim cu voi bucuria acestei experiențe de neuitat!
    Mult spor și multă inspiratie vă dorim, pentru că talentul vostru îmbogățește … ”corola de minuni a lumii”!...
    Succes organizatorilor concursurilor viitoare!

29.01.2013, 22:00:36
  • aigile
    aigile

Am toooot vorbit, și a venit vremea chiar să închei! Aș putea spune și eu, ”acum rămân acestea trei” (ei, da! încă trei, de la mine, peste… ”credința, nădejdea și dragostea…”, si peste premii):
    1.Vă cer îngăduință pentru greșeli – pe lângă faptul că țin de natura umană, nu mi-au stat deloc în intenție! - motto-ul meu este: ” Precum voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi asemenea" (Luca 6, 31)( dar… mai am de învățat!)
    2.Dacă vi se par prea ”celeste” cele de mai sus, cânt uneori și varianta mai… laică: ”…Make THAT change!”…(http://www.youtube.com/watch?v=PivWY9wn5ps – de la Gandhi citire :”Fii tu schimbarea pe care o dorești în lume!...”)(și aici mai am de muncit…)
    3.Last, but… not least: WEAR HANDMADE!!!
    Love.Li

29.01.2013, 22:28:24
  • Thezora
    Thezora

Um...trebuie sa raspund si nu-mi vine sa scriu decat multumesc, multumesc si multumesc! Recunosc ca nu m-as fi asteptat sa fiu aleasa tocmai eu dintre atatea artiste minunate cu atatea creatii minunate! Dar este o onoare si va multumesc si pentru sustinere si pentru voturi si pentru premii! Si uau uau uau...nu pot sa creeed!!!
    Ligia, ai fost o maestra de ceremonii desavarsita! Felicitari tie si tuturor sponsorilor pentru mobilizare si maxima amabilitate!

29.01.2013, 23:32:09
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

O mare bucurie, o surpriza minunata si neasteptata ! Va multumesc tuturor : celor, ce m-au votat, celor ce s-au implicat neobosit si cu daruire-organizatorilor, felicitari
    participantilor si castigatorilor ! p.s. Nu ma simt prea bine cu sanatatea, ma bantuie
    "romantismul" cu fizioterapie, dar se vede ca aceast concurs are in el o terapie ,o alinare ! O fi cu "leac"! Deja parca ma simt mai bine .

30.01.2013, 09:07:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata!Si e buna,si e plina de bucurii pt oamenii minunati cu maini de aur ai acestui loc!
    Eu,impreuna cu toate ducesele taramului clasic,multumim pt tot:pt voturi,pt premii si,mai ales,pt ceea ce reusim-impreuna-sa cladim,un taram real in care frumusetea e regina si are ca bun sfetnic Intelegerea!
    Mirela,nici nu stii cata dreptate ai spunand de rolul terapeutic al acestor intalniri virtuale ale noastre:e pastila anti-stres si calmant universal !
    Multumesc Ligiei si Mihaelei,gazde desavarsite,generoase (ne-au daruit creatii cu farame din sufletele lor,dar si timp ,comoara mai de pret decat orice altceva) si care au facut ca acest concurs sa fie,pe langa provocarea adresata creativitatii fiecaruia,o cafenea artistica.Tot ceea ce e pus sub semnul iubirii,lasa amintiri peste care nu se va asterne uitarea !
    Eu,una,ma-nclin!
    Felicitari tuturor premiatelor si tuturor participantelor!
    @Margele-etc si Mirela- premii meritate si deloc neasteptate,fiindca talentul vostru e dincolo de orice concurs sau recunoastere din partea altcuiva,asadar,sincere felicitari!

30.01.2013, 09:39:48
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Felicitari fetelor! :) Vi s-a rasplatit munca si talentul!
    Pe celelalte vinovate de talent le astept pe la mine sa-si ridice premiile.

30.01.2013, 09:51:48
  • mielena
    mielena

Daca nu am intervenit pana acum a fost pentru ca port sentimentul insuficientei in a-mi exprima gratitudinea si admiratia pentru toti inimosii care au facut posibila o asemenea desfasurare de forte. Felicitari asadar castigatoarelor, felicitari tainuitilor mei alesi de suflet, felicitari Ligiei- in mare verva si la mare inaltime ca prim-organizator. Multumesc Laurei(NaturaArt) si Simonei pentru ca au intrat dezinteresat in acest joc, ne-au sustinut, ne-au ajutat nepretuit de mult!
    Ligia vorbea in preambul despre DIDICULTATEA de a respecta reguluile jocului, de a ne exprima intr-un ANUME fel intuindu-ne valente multiple si dominante. Eu vreau sa amintesc mai jos cateva versuri ale lui Nichita, versuri care exprima DIFICULTATEA de al juriza IMPARTIAL, strict dupa criteriile RATIONALE impuse in regulament si ignorand bataile inimii...:)

"şi-am zis măr ca să zic sâmburi,
    şi-am zis pom ca să zic scânduri,
    şi-am zis nord ca să zic suduri..."

Si-am zis BRAVOOOO din strafunduri!!!!

30.01.2013, 10:13:38
  • Thezora
    Thezora

Jewelswithlove, multumesc mult pentru apreciere! Pentru mine a fost destul de neasteptat, nu am inca atat de multa incredere in forta mea creativa cat sa nu am nevoie de confirmarea celorlalti. Deci cu atat mai tare ma bucur, mai ales cand vine din partea unor artiste ca voi!

30.01.2013, 10:16:22
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Ce bine arata podiumuuul! Felicitaaari!!
    Si multumesc si eu pentru premiu Nicole! Vin acum sa il ridic.

30.01.2013, 10:20:30
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Multumesc si eu tuturor!:*:*:*
    Felicitari tuturor!!participati, organizatoare si premiante!
    Abia astept sa vad ce tema va alege castigatoarea noastra absoluta , margele-etc :D.
    Pana atunci , le astept cu mare drag pe Carmenn, Jewelswithlove si Aelita sa isi revendice premiile

30.01.2013, 10:30:16
  • soso07
    soso07

Vin si eu cu aceleasi ganduri amintite mai sus si anume ca aceasta intalnire virtuala si uneori chiar fizica (cu cine am reusit sa ma vad) m-a schimbat mult . Iar aceste provocari sunt menite sa scoata la iveala multe lucruri frumoase.
    As putea spune spune ca am avut "mana buna" cu concursul trecut in care au iesit doua castigatoare, gazdele noastre de acum, care ne-au adus in atentie o tema de mare "feeling" ... Si asta s-a vazut prin creatiile inscrise de fiecare.
    Felicitari tuturor si sa ne mentinem aceleasi standarde si pe viitor!
    Multumesc si eu Ligiei si Mihaelei, celor care mi-au admirat lucrarile si celor care le-au premiat :*)

30.01.2013, 10:34:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc mult,eluneara,pt premiu!
    Octavia Dragomir,te astept cu drag sa comanzi bratara.

30.01.2013, 10:52:00
  • gemsgems
    gemsgems

Felicitari participantilor si oragnizatorilor si mai ales castigatorilor, au meritat din plin! :D

Multumesc mult, aigile si GabyS pentru frumoasele premii! Abia astept sa le primesc! :D Gaby, mi-a placut insulita de cand am vazut-o prima data in concurs si o sa port cu mare drag! :D

30.01.2013, 11:44:49
  • carmenn
    carmenn

Felicitari premiantelor si multumim sponsorilor si oragnizatoareleor acestui concurs.

Multumesc,eluneara pentru premiu.
    Multumesc, mielena pentru stergar.

30.01.2013, 12:11:28
  • carmenn
    carmenn

o astept si eu pe Sugestive sa comande bilutele :)

30.01.2013, 12:23:59
  • raven
    raven

Felicitari, doamnelor si domnisoarelor! Chiar daca nu am participat, am urmarit cu atentie concursul.... Sunt curioasa care va fi tema urmatoare! :)

30.01.2013, 12:43:11
  • Thezora
    Thezora

De indata ce ma lamuresc cum sta treaba cu concursurile, o sa anunt si tema. Sper sa aveti rabdare cu mine...

30.01.2013, 14:12:01
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari castigatoarei absolute, medaliatelor, tuturor fetelor care au facut aici dezvaluiri si au creat palpitatii si gazdelor care s-au intrecut cu ospitalitatea!
    Ma bucur sa pot contribui si eu la premierea unor creatoare talentate si le astept pe mssdelilah si pe gemsgems sa isi revendice premiile!

30.01.2013, 17:07:17
  • sognami
    sognami

Multumesc mult pt premiu!! :*

30.01.2013, 19:39:59
  • foambubbles
    foambubbles

Ce podium!! Felicitari castigatoarelor si organizatoarelor!

30.01.2013, 20:16:04
  • 3cot
    3cot

Felicitari! Felicitari! Felicitari! (pentru: castigatoare, participante si nu in ultimul rand, pentru moderatoare).

30.01.2013, 20:36:51
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Felicit castigatoarele acestui concurs. Multumesc Jewelswithlove pentru premiu.

31.01.2013, 06:58:33
  • blanitza
    blanitza

Minunata tema, si plina de fantezie pentru participante si castigatoare, plus ca-ntotdeauna toamna se cunoaste dupa rod si podiumul, dupa stil si maniera de interpretare a temei, cat despre virtuala noastra balanta - Conventional-Neconventional, se vede cu ochiul liber:) ca preocupa constant un creator de handmade, a carui versatila inspiratie il face sa parcurga constant drumul intre cele doua limite. Personal, cred ca asa si trebuie, pentru ca zona de nisa apare-n final drept limitativa, iar artistul este FREEEEE!!!
    Va felicit din inima pentru inca o confruntare estetica ce-a adus la lumina tot ce-i mai bun si mai frumos in noi, participantele, o bucurie pe termen lung si-o meditatie acest concurs, cel putin in ceea ce ma priveste, iar organizatoarelor gratioase si inspirate intrutotul, FELICITARI pentru o moderare de inalta tinuta, sensibila si incurajatoare, BRAVOOOO!!!

31.01.2013, 11:56:20
  • mssdelilah
    mssdelilah

Cu rusine recunosc absenta mea de aici, inca din primele zile de cand am adus colierul in concurs! Am fost anuntata de aigile, prin emsagerie, ca votul s-a si incheiat, si eu habar nu aveam! Neglijenta mea.
    Asta nu ma impiedica sa felicit toate perechile de manute care au lucrat piese splendide! Felicitari din tot sufletul!
    Multumesc si eu, la randul meu, celor ce au votat si nu in ultimul rand, celor ce premiaza!
    delilah

31.01.2013, 13:15:19
  • aigile
    aigile

Trebuie să revin pentru corectura unei ... erori.
    Noul premiu pentru nicolebijou (www.breslo.ro/Product/Buchet-de-trandafiri_807342):
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Daily-Glamour_407091
    Noul premiu pentru mihacryss (client):
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Happy-go-Lucky_568156
    Îmi cer scuze că nu am verificat mai bine existența premiilor promise, dar vă invit să vă ridicați noile premii (care chiar vă așteaptă).

31.01.2013, 20:39:41
  • Dichisshop
    Dichisshop

Felicitari tuturor participantilor si in special organizatorilor :)

Stiu ca magazinul meu a intampinat niste probleme si nu poate fi accesat, dar premiile raman valabile si am discutat cu cele 2 persoane "nicolebijou" si "mihacryss" prin mesageria privata si am pus la punct amanuntele importante chiar daca aici magazinul meu este inchis :)

Imi pare rau ca nu au reusit cei de la Breslo inca sa mi-l deschida dar s-a produs o incurcatura din cate am aflat in seara asta :)

aigile ma scuzi ca nu am anuntat faptul ca am vorbit cu "premiatele mele" :p dar credeam ca ideea au primit-o de la tine :)

31.01.2013, 21:10:32
  • aigile
    aigile

Chiar nu știu despre ce vorbești. Ceea ce știu cu siguranță este că, dacă achiți taxa, magazinul îți este deschis. Mingea e în terenul tău de ceva vreme...

31.01.2013, 21:25:42
  • mielena
    mielena

Invit si eu "pemiantele mele" sa-si ridice premiile pana nu mi se inchide magazinul! :-)

m3alexx- vorba unui clasic: TRADARE, TRADARE dar s-o stim si NOI! :)
    Stim ca a fost o regretabila neintelegere,dar bine ca s-a rezolvat acum! ;)

aigile- ai fost un organizator excelent, nu trebuie sa iei asupra ta erorile tehnice de functionare ale acestui site :-x

01.02.2013, 07:06:30
  • Dichisshop
    Dichisshop

Nu consider ca am tradata pe nimeni. Am fost prezenta aici tot timpul, am raspuns la mesajele pe care le-am primit de la aigile si de la toata lumea. Situatia a fost de asa natura sa ma puna pe mine intr-o ipostaza neplacuta si imi pare rau pentru ce s-a intamplat dar cred ca am putea sa po dam la pace fara atatea reprosuri si "glumite".. sau am putea glumi in continuare ca nu ma deranjeaza atat de tare, dar nu cu rautate daca se poate :)

01.02.2013, 12:23:13
  • aigile
    aigile

...sau am putea lăsa faptele să vorbească (”ups!... prodsul pe care îl cauți nu există!”). Cred că ai glumit destul, m3alexx, într-un topic în care apreciem rezultatele lucrului. Dacă vrei să vorbești pe/despre breslo, deschide-ți magazinul de pe breslo.

01.02.2013, 12:52:44
  • Marmotescu
    Marmotescu

felicitari tuturor!Imi pare rau ca nu am putut fi mai activa si nu am participat la votare, am fost in spital cu piciu si abia azi ne-au externat :)

01.02.2013, 18:00:47
  • aigile
    aigile

Îmi pare tare rău! Sănătate multă!

01.02.2013, 18:43:23
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Felicitari tuturor!!! Un concurs foarte frumos!!! Din pacate nu am putut vota pentru ca nu am inca feed-back,sper ca la urmatorul concurs asta sa nu mai fie o problema!!:)

05.02.2013, 21:41:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

@Handmadewithlove,feedbackul (si numarul de fb) e obligatoriu doar pt clienti,ca sa se evite conturile fantoma create doar pt a vota pe cineva anume sau pt autovot.Tu,ca magazin,nu ai nevoie de acest lucru.O sa inceapa curand un alt concurs si o sa votezi,dupa cum ai spus.

05.02.2013, 22:32:40
  • Handmadewithlove.by.M
    Handmadewithlove.by.M

Aaaa...eeeh, asta e ce sa fac si eu, sunt noua si abia acum incep sa ma obisnuiesc,multumesc mult Jewelswithlove!!! Next time votez si eu:D

06.02.2013, 23:30:22
  • Thezora
    Thezora

Handmadewithlove.by.M, fii pe faza...poate si participi. Maine ii dam drumul!

06.02.2013, 23:45:47
  • soso07
    soso07

Stici ce am primit eu de la Mielena ? O traistuta fermecata :) La fel cu cea din filmul "Veronica". Si de ea sunt mandra tare !!!

Veronioco, Veronico,
    Fata buna si cuminte
    Pentru tine, Veronico, traista este darul meu.
    Ea e plina de povete.
    E o traista fermecata! Poate multe sa te invete, daca o asculti mereu!
    A oricui poate fi si a lui si a ta.
    Doar daca intr-o zi poti spune asa : ”Eu sunt harnic si bun
    Sunt viteaz si indraznet,
    Cuminte si bun sunt oricand."
    Ea e plina de povete si in orice imprejurare poate multe sa te invete daca o vei asculta.
    O primesti numai o data, la o zi de sarbatoare; e o traista fermecata.....
    Veronico e a ta !

A oricui poate fi si a lui si a ta doar daca-ntr-o zi poti spune asa:”Eu sunt harnic si bun,
    sunt viteaz si indraznet, cuminte si bland sunt oricand!”

Zana buna si frumoasa mi-ai adus o bucurie
    Traista care mult imi place si am s-o ascult mereu.

Multumesc, Zana buna !!!

08.02.2013, 09:00:48
  • mielena
    mielena

Zana Buna e bunica, cea care a adunat fel si fel de materiale pe care eu incerc sa le readuc in circuitul cotidian. :)
    Asocierea cu traistuta rosie a Veronicai si cu talcul povestii ma onoreaza si se pare ca nu e intamplatoare caci, TU, Sorina, esti buna si harnica si indrazneata si talentata...deci traistuta e a ta! ;)

08.02.2013, 09:17:39
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

soso07 ai fost gand in gand cu mine ! Te pup de dimineata !
    Cand soso07 scria aceste randuri , eu scriam mesajul de multumire mielenei !
    Constat ,cu mare bucurie sa descopar oameni buni , generosi, frumosi, deosebiti, straini si "virtuali". Aproape sa nu crezi, dar cadoul exista, este minunat, muncit, ma simt rasfatata ! Datorita voua, incep sa cred ca mai exista speranta.
    Va doresc tot ce-i frumos si bun sa va inconjoare si inca o data MULTUMESC, "mielena" !

08.02.2013, 09:21:38
  • mielena
    mielena

Multumesc si eu, Mirela! Cu mare drag!

Ce sa zic acum despre ceea ce am primit eu de la Ligia?
    Pot doar sa ma-nclin si sa las sa vorbeasca o fila din darul ei:
    "Daca te confrunti cu o dificultate legata de o persoana apropiata, fa-ti timp in fiecare zi pentru a-i transmite iubirea din inima ta si apoi trimite-o in Univers. Scufunda-te in acesta iubire si elibereaza-te de resentimente, de manie si de orice sentiment negativ. Retine: emotiile negative pe care le emiti se intorc intotdeauna la tine. Acelasi lucru este valabil si pentru iubire, pentru bunatate. TU atragi in viata ta exact ceea ce simti pentru ceilalti."
    Multumesc, Ligia! Minunate bijuteriile mesterite de tine si de exceptie asocierea cu "Invataturile Zilnice"!

08.02.2013, 10:20:45
  • aigile
    aigile

:)))...
    (@mielena - după zâmbetul laaaarg vine și o ... ”nuielușă”, că-ți pierzi cu mine ALT timp prețios! nu am ajuns încă la poștă, dar încep de pe-acum cu mulțumirile, pentru că și așa nu vor fi înde-ajuns!...
    P.S. Mi-am rezolvat laptopul! - o siguranță și-o diodă s-au dus odată cu mufa, în încercarea disperată de-al ”convinge” să se încarce cu orice preț!...
    P.P.S. Opalitul e pentru puștioaica ta - vorbirăm câte-n lună și stele, dar tot nu știu cum o cheamă!... În viteza împachetării nu am mai apucat să scriu niciun cuvânt, dar sper să fie destule cuvinte în carte care să vorbească în locul meu.
    XOXOXO)

08.02.2013, 11:00:14
  • mielena
    mielena

Ana- ca si fetita ta, cred! :)
    S-a bucurat foarte mult, Ligia, caci am intuit intentia TA si i-am daruit ei opalitul.

Nici eu nu am mai apucat sa scriu niciun cuvant cand am expediat pachetele cu premii, dar am pus o doza nevazuta de admiratie si de multumire ca v-ati aratat in calea mea, fie ea doar cyber-cale! :)

08.02.2013, 19:11:47
  • aigile
    aigile

Uite, m-am întors de la poștă, și, cu trăistuța în față, încerc să pun în cuvinte amalgamul de sentimente ce mi le-ai trezit, și să sune mai bine decât un simplu ”MULȚUMESC!”... Modelul acesta de trăistuță, care mie îmi vorbește de copilărie, când așa ceva era motiv de maaaare ”fudulie” (că gentile pentru copii erau mai rare...), îmi amintește de războiul bunicii, si de dulapul ei ”de zestre”, cu modele transmise din generatie în generație - până la noi... Doar că noi eram în Ardeal, și cred ca trăistuța mea se trage din alt loc, pe unde n-am ajuns cu pasul(deși visam la asta, înainte chiar de himerele pariziene&co!...)O trăistuță asemanătoare am ”părăsit” într-un pitoresc boutique sighișorean, schimbând-o, efemer și egoist, pe un desert la terasa Turnului (pe care, iată, nu l-am uitat!...)
    Nu știu cum v-ați putut despărți de ea, dar, în semn de mulțumire și recunoștință, promitem s-o păstrăm cu mult drag!
    Cum la fel de dragă ne va fi ”coaja” ei, minune despre a cărei realizare ne putem toooot scotoci imaginația, pentru că pare ieșită de sub bagheta magică a vreunui vrăjitor!... Ne-am decis ca minunatul înveliș să-l facem un fel de ”sipet” al timpului, pentru că pare anume creat ca să pastreze amintiri de neșters! Mihaela și Ana, vă multumim pentru că faceți parte dintr-o așa placută amintire - ca două chipuri neștiute din poze, dar imprimate în suflet...

09.02.2013, 10:18:23
  • mielena
    mielena

:)
    Vreaus sa spun ca traistuta cu rosu a Sorinei si cea cu verde a Ligiei sunt oarecum surori. Provin din aceeasi invelitoare de perna rustica, cu 2 fete, ca un suras din 2 in 2 anotimpuri...:)
    Acestea fiind ascultate si zise si cu surasul Mirelei in suflet, ramane sa trec si emotiile pana cand Eluneara va deschide cutiuta cu surprize! :)
    Va imbratisez cu drag!

09.02.2013, 15:42:04
  • soso07
    soso07

Ligia, de acum suntem surori :) La fel ca in "Maria, Mirabela" unde, evident, eu sunt fata "rea" :))
    Cu "sipetul" as vrea sa fac ceva pentru concursul care tocmai a inceput, sa vad cat de mult ma pot "depasi" . Trebuie doar sa gasesc momentul potrivit printre martisoare :)

09.02.2013, 15:51:22
  • aigile
    aigile

Hmmm, Sorina, rea zici?!I wouldn't bet on it...
    Si eu sper că au ajuns cu toatele la destinatari...
    Cât despre sipet, nu mă ating de el!Inca n-am vazut lemn... maleabil și ductil!!!Imi place mirosul, culoarea, atingerea - cred că doar la gentuțele din iască m-am mai minunat atâta!Genial cel care a ”clocit” ideea asta!...

09.02.2013, 21:14:21
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu am primit aseara avizul,asa ca abia luni voi admira medalia de argint de la Ligia!Abia astept!

09.02.2013, 21:59:26
  • aigile
    aigile

Eu am avut câteva experiențe nefericite cu poșta, așa că stau cu inima strânsă până la feedback-uri...

09.02.2013, 23:50:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ligiaaaaa....Mare surpriza mare mi-ai mai facut!Desi setul era pozat pe carte,nu m-am gandit nici un moment ca si ea va ajunge la mine!Setul e suuuperb si e exact pe gustul meu (deja sunt cu colierul la gat si cerceii in ureche,spre amuzamentul sotului meu) iar cartea imi va implini visul de a invata sa lucrez si cu sarma!
    Scriu un "Multumesc mult!" cu bataile inimii mele fericite si-ti doresc numai bine si numai bune!

11.02.2013, 16:57:08
  • aigile
    aigile

Continui și eu să mă mir cum vă mirați voi că au fost ȘI cărțile incluse în premii!...
    Mulțumesc frumos, Silvia, pentru cuvintele izvorâte din inimă - ca și micuțele mele dovezi de drag!...

13.02.2013, 12:24:30