Forum: Locuri & Evenimente Festival Sighisoara?
- carally
Buna tuturor.
14.06.2011, 16:12:55
Satula de targurile din Bucuresti tare as dori sa incerc anul asta sa particip la Festivalul de la Sighisoara(mai ales ca imi doresc sa ajung de mult in aceasta locatie).Anul asta sunt 5 zile...Anul trecut stiu ca costa 50 lei mp(si se puteau lua minim 4 mp) ,lumina si salubritatea....destul de mult dar sunt si ft multi turisti.A participat cineva pana acum?ce parere aveti? - mssdelilah
Ma tenteaza si pe mine sa particip, dar la fel, nu stiu nimic insa. Asteptam pe cineva din zona sa ne furnizeze lamuriri?
17.06.2011, 08:33:13
Sau punem mana pe nea google si sunam la primarie? - Mokatoka
Eu am fost anul trecut si pot spune ca am iesit in pierdere. Intradevar erau multi turisti, insa majoritatea vizitatori, prea puțini cumparatori.
17.06.2011, 08:41:30 - mssdelilah
hmmm.. deja sunt dezamagita :))
17.06.2011, 08:47:40
mie sa nu incerci sa-mi pui o piedica atunci cand incerc sa calc un teen necunoscut, ca piedica e ca si ditai gardul :)) - carally
hai ca am reusit sa aflu ceva detalii:
18.06.2011, 09:26:08
am sunat la 0265 770 415(organizatorii) si m-am inscris pe o lista...mi-am lasat numarul de tel si adresa de mail si in momentul cand primaria va aproba regulamentul de anul acesta ei vor anunta pe toata lumea.
Va fi destul de scump ca si taxa mai ales ca vor fi 5 zile anul asta dar vedem cand vor afisa ei conditiile.
Eu cred ca tine si de noroc apropo de vanzare.Personal eu am fost al targuri foarte bine cotate cu trafic foarte mare si s-a intamplat sa ies uneori in pierdere alte ori in castig.Depinde de cum esti pozitionat,varietatea produselor etc.
Eu am vb cu cineva care anul trecut a vandut turta dulce cam de 800 milioane...acum nu stiu daca sunt povesti.
Sincer imi doresc sa ajung la Sighisoara oricum si daca as reusi sa si castig atunci voi fi double happy: - lycurycy18
@carally intotdeauna la targuri mancarea se vinde prima. Daca te duci cu turta dulce si tu vei face atatia bani pt ca am vazut si la muzeul taranului de martisor ca, cei care vindeau prajituri isi terminau marfa la jumatatea targului. Eu am cunoscut persoane care au vandut binisor la sighisoara, dar am auzit si altele care au vandut mai putin.Intr-adevar cred ca depinde cel mai mult de produse, numai ca sa nu te astepri sa ai vanzari ca cei cu mancare.
18.06.2011, 20:18:49
Mult succes iti doresc - carally
hahah:)ai foarte mare dreptate....la placinte inainte...eu nici nu as avea atata marfa:)Oricum incercarea moarte nu are:))
18.06.2011, 21:38:41 - carally
Festivalul Sighisoara Medievala 2011 are o durata de 5 zile incepand cu anul acesta si se desfasoara in perioada 27-31.iulie.2011.
22.06.2011, 12:36:52
Inchirierea de spatii comerciale alimentare, nealimentare si ateliere de creatie in cadrul Festivalului Sighisoara Medievala 2011 se face incepand cu data de 01.07.2011 la sediul Asociatiei Turistice Sighisoara, str. Octavian Goga, nr 8, intre orele 10.00-17.00, telefon 0265770415, e-mail [email protected].
Sunt admise la comercializare doar produsele care nu au caracter de balci
("plasticuri","obiecte fluorescente, baloane, jucarii gonflabile, etc.). In acest sens la inchiriere va trebui sa prezentati o lista cu categorii de produse in vederea agrearii, lista ce va trebui sa o aveti tot timpul la stand pe durata festivalului.
Tarifele de inchiriere sunt :
1. in Cetatea medievala:
-artizanat, arta 50 lei/zi/mp
-produse alimentare preambalate, racoritoare 100 lei/mp/zi
2. in orasul de jos
-artizanat, arta, alte produse nealimentare 70 lei/mp/zi
-alimentatie publica 150 lei/mp/zi(max 2 dozatoare de bere) +120 lei/zi incepand cu al treilea dozator de bere.
-terase 10 lei/mp/zi
Alte taxe:
-salubritate 50 lei/stand taxa care se va incasa odata cu plata chiriei.
-energie electrica (daca e cazul) se va achita taxa de bransare si consumul calculate in functie de puterea consumatorilor la pretul practicat de S.C. ELECTRICA S.A., imediat dupa amenajarea standului.
-taxa de autorizare din partea Primariei ( numai pe baza contractului de inchirere spatii) intre 30 lei- artizanat, 60 lei- alimentatie publica fara bauturi alcoolice si 120 lei -alimentatie publica cu bauturi alcoolice.
Inchirierea spatiilor comerciale se face pe principiul "primul venit, primul servit".Suprafata minima a spatiilor comerciale este de 4mp (front la strada de 2 mp), exceptie fac parcelele din cetate care pot fi mai mici. Parcelarea spatiilor este in functie de posibilitatile oferite de locatie (strada, stradela, piata). Harta cu locatiile disponibile o puteti gasi la sediul Asociatiei Turistice Sighisoara incepand cu data de 01.07.2011. Standurile, pavilioanele, tarabele, etc. sunt in sarcina participantilor (nu se pun la dispozitie de catre organizatori).
Va asteptam,
Asociatia Turistica Sighisoara - carally
Se platesc decat 4 zile
30.06.2011, 09:28:42 - orex
Multumim pentru informatii , carally ! N-am prea inteles ce inseamna " se platesc decat.." , dar probabil te-ai grabit si ai scris " decat " in loc de " doar ". Inca odata multumiri pentru informarea detaliata !
30.06.2011, 23:20:40 - carally
:)))) exces de zel...eram mult prea incantata ca din 5 zile se platesc numai 4
01.07.2011, 08:08:23 - stephanie
trebuie sa ai firma sau PFA?
02.07.2011, 03:23:16 - carally
nu conteaza...merge si daca esti persoana fizica.
03.07.2011, 08:07:21
Au contracte pt ambele categorii.