Forum: Concursuri Evolutia din noi - Concurs
- Lucretia
Aceasta este creatia mea pentru concurs: Big-Bang-ul, explozia care a dus la formarea Universului si a dat START EVOLUTIEI.
14.03.2013, 13:48:05
Sunt incepatoare in realizarea bijuteriilor, inca descopar tehnici si materiale - sper sa va placa :)
www.breslo.ro/Product/BIG-GANG-Colier-rezervat-pentru-concursul-EVOLUTIA_864665 - Thezora
Bine ai venit, Lucretia! Ai inceput cu un Bang! :P
14.03.2013, 15:10:29
Mult succes si te rog sa ne spui daca ai mai participat la alte concursuri pe Breslo. - mirelamohjazi
Minunate lucrari, felicitari ! Dar si premiul de la "etc.margele" e fain si motiveaza !
14.03.2013, 15:13:36
Va pup si spor in toate ! - Thezora
Acum imi pare rau ca n-am fost gata cu el mai demult... :)
14.03.2013, 15:27:46 - Lucretia
Da, margele-etc, am mai participat la concursul Decoreaza-ti iarna, cu Breslo :)
14.03.2013, 18:13:51 - Jewelswithlove
Bun venit,Lucretia!
14.03.2013, 18:20:56 - Lucretia
Multumesc!
14.03.2013, 19:42:26
Sper sa fiu mult timp aici, pe Breslo, e o comunitate uimitoare si primitoare. Ma bucur mult ca fac parte din ea. :)
O seara frumoasa tuturor! - soso07
Mai vin cu un mic premiu pentru gazduta noastra :)
16.03.2013, 14:41:04
www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-gazda-concursului-Evolutia-din-noi_866326
Urmeaza sa va arat ce am reusit sa fac (daca nu ar fi fost concursul cu aceasta provocare, nu m-as fi apucat de asa ceva). Lucrarea va fi in afara concursului deoarece fac parte din juriu :) - soso07
In afara concursului - un mic exemplu de "evolutie" :
16.03.2013, 15:13:12
www.breslo.ro/Product/Evolutie---Cutie-lemn-natur-pirogravat---REZERVAT_866361 - Thezora
Păi cine să ne arate ce înseamnă evoluţia dacă nu Soso?! Prin asta mă refer la faptul că acum 2 luni nu cred că era ceva în magazinul tău făcut cu tehnica asta şi acum vii cu minunatiile astea! Sunt extrem de meticulos şi frumos şi curat lucrate şi mă uimeşte cât de repede ai prins şi te-a prins pirogravura!
16.03.2013, 15:44:40
Acuma şi întrebarea: inţeleg bine sau am primit un cadou...? :D - soso07
Da :) Ca sa-ti amintesti cu drag de acest minunat concurs !
16.03.2013, 16:41:50 - Thezora
:D Soso, oricum mi-aş fi amintit cu drag! Dar acum cu atât mai mult după un aşa de neaşteptat gest! Nu ştiu ce-am făcut să merit o aşa amintire frumoasă, dar îţi mulţumesc din tăăăăt sufletelul meu! E minunata şi imi place foarte foarte mult! Te pup!
16.03.2013, 16:50:48 - soso07
:*)
16.03.2013, 17:19:40 - mielena
Minunat, Soso! :)
16.03.2013, 17:42:29 - eluneara.bijoux
Am venit cu un premiu :
17.03.2013, 10:07:43
www.breslo.ro/Product/Premiu-Evolutia-din-noi---Toporas_867115
In spiritul evolutie am incercat lana ..si mi se pare foarte interesant si antrenant..am lucrat-o cu metoda "uda"..si mentionez ca nu am mai spalat de mult la mana :))) Deci ..foarte antrenant :)) - carla69
A doua piesa inscrisa in concurs (am evoluat,am reusit sa ma inscriu la timp,datorita prelungirilor)
17.03.2013, 13:23:32
www.breslo.ro/Product/Set-colier-si-cercei-Primavara-antica-Participa-la-concursul-Evolutia-din-noi_867387 - Thezora
Foarte frumos Eluneara! Multumim! Cu siguranta isi va incanta norocoasa purtatoare! Si daca e prima incercare te pricepi chiar bini di tat!
17.03.2013, 20:22:03
Carla, frumos colier! Mult succes! - 3cot
Pentru atatea lucrari minunate se mai cere un premiu !
18.03.2013, 10:15:51
Si iata-l :
www.breslo.ro/Product/Set-bijuterii---Premiu-Concurs--Evolutia-din-noi_868224
Sper sa reusesc sa "evoluez" si cu o lucrare ! - Thezora
Ce dragut! Multumim! Te asteptam cu mare drag, 3cot, daca vrei sa ne arati si evolutia ta...
18.03.2013, 10:28:23
Avem o gramada de premii frumoase si mai sunt cateva zile pana le si impartim! - NicoleCeaMov
Am privit evolutia intr-un mod personal si am incercat sa ma descriu pe mine despre cum am evoluat din punct de vedere al ocupatiei/meseriei si al creatiei handmade, amandoua inglobate intr-un colier statement. Asadar, ma inscriu cu lucrarea Bipolar:
19.03.2013, 20:18:58
www.breslo.ro/Product/Colier-Statement-Bipolar---margele-nisip-2-mm-accesorii-bronz-camee-dama_870183 - Thezora
:)) Minunata abordare, Nicole! Numele e foarte inspirat! :)) Mult succes!
19.03.2013, 21:08:32
Teoretic, maine e ultima zi de inscrieri, dar daca mai e cineva inspirat si considera ca nu are timp, asteptam, nu-i problema. - aigile
Nu credeam să mai ajung... Dar, cu prelungirea ... prelungirii, m-am gândit că aș putea să-mi mai acord o șansă pentru încă o ”treaptă” - nu mai abordasem până acum broderia cu mărgele, si nici copăcei nu mai modelasem... Evoluție?! Hmmm...
19.03.2013, 23:34:48
Nu cred în ”evoluționism”!...- nu într-o lume a entropiei, a spiralei descendente, ca aceea în care suntem înfășurați… Cred însă în devenire, în efortul construirii – de sine și de lumi, pentru sine și ceilalți. Spre deosebire de ”evoluționism”, devenirea e o alegere conștientă, un urcuș de Sisif, epuizant, anost, si, de aceea, previzibil ocolit... Evoluția este ultima grijă a zilei de mâine - poate chiar ne-am luat de grija asta, știind că, oricum, che sera, sera, dacă maimuțele au ajuns oameni, cu tot cu ”veriga lipsă”...
Dar, pentru că ”tabloul” evoluției mele ilustrează copaci, mai îngăduiți cîteva vorbe despre ei:
”Să binecuvânteze Cerul/Pe orice binefăcător/Pe-oricine bucură pe alții/Cu rod curat și-mbietor.//Să binecuvânteze MĂRUL/De lângâ drumul prăfuit/Ce dă și umbră și lumină/Și roadă, nemairăsplătit...//Și PIERSICUL cel plin de roade/Cu crengile pân' la pământ/Si TEIU'-nmiresmând văzduhul/Și BRADUL, soț pân' la mormânt...//..........Dar pe acela ce se-ascunde/Când face binele mereu/Mai mult să-l binecuvânteze/ C-aceasta este cel mai greu...”(Traian Dorz)
www.breslo.ro/Product/The-Trees-Of-Tomorrow-Are-In-The-Seeds-Of-TodayI---set-brar-i-cercei-Concurs-Evoluia-din-noi_870278
www.breslo.ro/Product/The-Trees-Of-Tomorrow-Are-In-The-Seeds-Of-TodayII---set-colier-i-cercei-Concurs-Evoluia-din-noi_870428 - Thezora
O introducere cum numai tu puteai face si 2 inscrieri pe masura! ! Indiferent de ce notiune de "evolutie" agreezi, in piesele tale este evidenta oricum! Sunt onorata de participare si iti urez mult succes!
20.03.2013, 00:04:32 - aigile
Multumesc frumos, ”premianta” mea dragă! Nu pot să cred că ai stat până la ora asta să ne... ”găzduiești”! - am uitat, vezi, ce repede...
20.03.2013, 00:50:12
Succes și spor - îți țin pumnii pentru ”hora” ce va urma!(și nu numai!) - BellaBijou
V-am promis o a doua lucrare pentru concurs... Din pacate n-am avut timp nici macar sa-l incep, daramite sa-l termin. Nu asteptati dupa mine :) raman cu o singura lucrare inscrisa in concurs. Le doresc succes tuturor participantelor!
20.03.2013, 06:32:57 - carmenn
ce frumi...ligia...delicate si verzi...ador verdele....
20.03.2013, 08:55:34 - Thezora
Imi pare rau ca nu mai ai timp, Bella.
20.03.2013, 09:57:03
Pana una alta, astazi este ultima zi de concurs si diseara ila ora 00:00 incheiem inscrierile si dam drumul la votare.
Daca e cineva care ar vrea sa se mai inscrie si nu crede ca reuseste pana la noapte, mai acordam clementa o zi. :) - bijouxdemonange
Eu am terminat colierul, sunt maxim de indragostita si abia astept sa mai fac! Mi-au venit o gramada de idei! Si pot sa spun ca a iesit chiar mai frumos decat ma asteptam :D
20.03.2013, 14:07:19
I-am facut si poze, acum trebuie sa plec, imiv izitez profesorii la scoala, ca au fost zilele lor de nastere chiar acum, luni si marti, si mergem cativa colegi sa sarbatorim. Asadar ramane pe diseara sa ma ocup de poveste si de postat in magazin si inscriere.
Acuma, eu sper sa nu am probleme, dar in ultimele zile am tot avut probleme cu internetul - nu stiu ce tot fac ei pe-acolo, ca m-am si saturat, de-acum suntem si prieteni, asa de des vorbim :D, mai lipsescd oar cafelele si tigarile :))) dar alternativa oricum nu am... am si net de la alta firma dar... nu-mi merge de cateva luni, practic eu n-am vazut net de-acolo de cand m-am mutat aici, ba era mufa stricata, ba nu merge din soft.... si nu reusesc sa rezolv cu proprietarul, sa mearga sa rezolve problema ... - si sper eu sa nu raman fara net atat de mult incat sa ma incurce (am patit sambata de n-am avut net deloc toata noaptea) si sa ratez inscrierea... Dar la cat de mult am muncit si cu cat entuziasm nu cred eu sa am vreo piedica :P - GradinaSecreta
Eu? Se poate? Acum am primit niste furnituri deosebite si as vrea sa le integrez in piesa deja in lucru. Daca se poate si e toata lumea de acord. Daca nu, nu e nicio suparare, e numai vina mea ca nu am reusit sa ma incadrez nici in prelungiri :).
20.03.2013, 14:08:15 - bijouxdemonange
Pe mine nu am deranjeaza, Gaby! Stiu cum e...
20.03.2013, 14:10:00
Eu ieri noapte nu am dormit deloc lucrand la colier...si aseara pe la 3 am picat franta :)))) dar macar il terminasem deja de pe la 2 :D - Jewelswithlove
Asa,asa,faceti-mi viata de jurat cat mai grea posibil,aduceti lucrari cat mai frumoase si mai elaborate!!Abia astept sa vad ambele lucrari,sunt absolut convinsa ca sunt deosebite,si Gaby,si Andra,fiind creatoare de axceptie!
20.03.2013, 14:22:49 - Thezora
Gaby si Andra, normal ca va asteptam... Cum zice si Silvia, ne faceti viata grea, dar merita!
20.03.2013, 14:26:21 - soso07
Si eu astept ! Silvia, ma pot uita si eu in foaia ta de jurizare, poate o sa-mi fie mai usor :)))
20.03.2013, 14:26:45 - GradinaSecreta
Multumesc mult, fetelor! Fac un efort si termin pana maine :).
20.03.2013, 14:34:24 - bijouxdemonange
Multumim :P
20.03.2013, 14:38:49
Pana atunci, trebuie sa ma laud cu colierul pe care il voi purta astazi, e extra-concurs, e facut la inceputul lunii ianuarie, pentru un blog-hop international (de aceea si textul e in engleza) si e dedicat familiei mele :)
www.breslo.ro/Product/A-dream-of-Generations_870992
Motivul pentru care ma laud este ca voi oferi un colier in acelasi stil (croset din fir textil, cu piele si margele naturale, la baza gatului - dar alte culori si materiale) unei creatoare la alegerea mea! - Thezora
Foarte frumos si foarte generos! Mii de multumiri de la organizatoare si sunt sigura ca de la beneficiara veri primi cu mult mai multe! :) Este superbisim!
20.03.2013, 14:45:58 - camelia.handmade
Buna! Eu cele 2 lucrari sigur le termin azi, fiind in stadiu avansat ambele, dar nu ma astept sa imi iasa fotografiile cum vreau eu... mie niciodata nu imi ies la lumina artificiala:) asa ca ori le inscriu azi si maine schimb fotografiile, ori le inscriu maine dimineata:) Spor la lucru si multa inspiratie!
20.03.2013, 15:00:02 - Thezora
Bine, fetilor! Pai se pare ca oficial se prelungeste concursul pana maine la pranz, ca sa nu lasam pe nimeni pe dinafara. Dam drumul la votare dupa ce postati toate 3, desi nu m-as supara deloc sa mai apara vreun concurent surpriza. :)
20.03.2013, 15:09:44
Hai spor la lucru, ca abia asteptam sa va vedem evolutia! - de.dimineata
Ziua buna la toata lumea! :-)
20.03.2013, 18:11:52
A curs multa apa pe Somes de la ultimul concurs la care am participat pe forumul breslo, desi nu am nicio scuza... Temele propuse de-a lungul timpului in aceasta sectiune m-au impulsionat de fiecare data si mi-am iesit din tipare, ajutandu-ma sa creez noutati :-) ...
Inca de la inceputul anului am inceput sa schitez noi modele de podoabe, mi-am dorit sa ies din registrul margelelor si sa creez si alte forme care sa exprime mesajul "De Dimineata"... Asa s-au intamplat evenimentele, incat luna ianuarie m-a gasit la un curs de desen, luna februarie la un curs de fotografie, iar mai apoi, la inceputul lunii martie participam la un curs de impaslit lana... Aceste trei cursuri m-au ajutat sa mai cresc putin si sa prind mai mult curaj...
Iata colierul pe care vreau sa il inscriu in acest concurs cu tema "Evolutie": www.breslo.ro/Product/Colier-Ramurele_871158
Cu drag,
Didi :-) - Thezora
Bun venit, Didi, şi mult succes cu primăvara ta frumoasă!
20.03.2013, 19:21:36 - 3cot
Am reusit sa termin si eu lucrarea pentru concurs !
20.03.2013, 21:23:27
Deci :
www.breslo.ro/Product/Colier-DUO----Participa-la-Concursul-Evolutia-din-noi_871400
Succes tuturor participantelor ! - Thezora
:))
20.03.2013, 21:30:00
Ce frumoasa prezentare! Si lucrare! Brava si multa bafta!
P.S. Nu ma asteptam sa se inghesuie lumea asa, pe final. Ieeei! - bijouxdemonange
Am ajuns si eu cu Adesina:
21.03.2013, 01:33:36
www.breslo.ro/Product/Adesina---She-opens-the-way---Colier-de-inspiratie-africana_871038
Mai lucrez maine la descriere, am o durere de cap de cateva ore si ma cheama perna :D
Noapte buna!! - Thezora
A meritat aşteptarea. E foarte frumos, felicitări! Şi somn uşor! :)
21.03.2013, 01:43:29 - camelia.handmade
Buna!
21.03.2013, 08:39:35
Aduc si eu evolutia mea, in primul rand: in domeniul realizarii bijuteriilor, am inceput cu lutul polimeric, care ramane in continuare materialul preferat, am descoperit apoi pietrele semipretioase iar mai recent, tehnica soutache:
www.breslo.ro/Product/Set-soutache---Caleidoscop_871617
La un moment dat in decursul acestei evolutii, am inceput sa decorez si casete de bijuterii, cutii de lemn si alte obiecte de decor, prin tehnica decoupage, la care nu m-am putut abtine sa nu adaug flori, frunze sau alte piese mici tot din lut polimeric, si pietre semipretioase (din nou):
www.breslo.ro/Product/Orhidee-verde_871615 - Thezora
Ma, fetelor... ma fetelor... ce ma fac eu cu voi?! Pai avem atatea creatii minunate ca deja juratele o sa innebuneasca incercand sa aleaga intre ele!
21.03.2013, 08:46:54
Bine te-ai inscris, Camelia! Minunat! - carmenn
frumoase piesele inscrise pe ultima suta de metri...si aveam si eu in casa niste ,,tepi" din coaja de nuca de cocos....:)
21.03.2013, 08:47:07 - Thezora
Inca putin si incepem votarea... O mai asteptam pe Gaby si ii dam drumul!
21.03.2013, 11:01:29 - GradinaSecreta
Vin si eu cat pot de repede!
21.03.2013, 12:09:25 - bijouxdemonange
Nu trebuie sa te miri ca pe ultima suta de metri apar asa multe si frumoase. Asa se intampla de obicei :D Mintile noastre nu tin cont de calendare...de orice fel :D
21.03.2013, 12:23:27