Forum: Concursuri Evolutia din noi - Concurs

• Thezora
    Thezora

Într-o perioadă cum nu se poate mai potrivită, când viaţa începe să freamăte în orice colţişor de natură şi în orice suflet, vă invit la un nou concurs! Vă provoc să daţi frâu liber imaginaţiei, să vă depăşiţi limitele impuse de voi înşivă sau oricine altcineva şi să EVOLUAŢI! Pentru ca aceasta va fi tema acestui nou concurs: EVOLUŢIA!
    Cum Breslo este în primul şi în primul rând o comunitate de oameni creativi, este permisă orice interpretare a temei propuse, orice tehnică şi orice tip de creaţie, fie bijuterie, articol de îmbrăcăminte, obiect decorativ sau... orice!
    Reguli care trebuie totuşi respectate sau mai bine zis REGULAMENTUL CONCURSULUI:

1. PERIOADA DE DESFĂŞURARE
    - Participanţii îşi pot înscrie creaţiile în perioada 07.02.2013 – 15.03.2013 (ora 24:00).
    - Votarea de către public se va face între 16.03.2013 – 18.03.2013 (ora 24:00).
    - Rezultate vot şi jurizare, şi premierea câştigătorilor - 20.03.2013.

2. ÎNSCRIERI
    - Fiecare participant poate înscrie maxim 2 creaţii.
    - Lucrările înscrise trebuie să fie special create pentru concurs, iar data adăugării produsului în magazin să fie ulterioară datei de deschidere a concursului.
    - Produsele trebuie să fie disponibile în magazin, pentru o uşoară vizualizare de către juriu şi votanţi.
    - Participanţii pentru prima dată la un concurs Breslo sunt rugaţi să specifice acest lucru la momentul înscrierii.

3. VOTAREA
    - Votul va fi deschis între 16.03.2013 – 18.03.2013 (ora 24:00).
    - Fiecare votant va putea alege 3 dintre creaţiile înscrise, în orice ordine.
    - Auto-votul nu este permis.
    - Breslaşii cu magazine active pot vota indiferent de numărul de feedback-uri.
    - Voturile clienţilor se vor lua în considerare doar dacă aceştia au conturi deschise anterior datei de începere a concursului şi au primit minim 5 feedbackuri pozitive de la minim 2 magazine.
    - Clienții sunt rugați să menționeze calitatea de client după exprimarea votului.

4. JURIUL
    - Juriul va fi format doar din breslaşi cunoscuţi, câştigătoarele precedentului concurs, care mai de care mai pricepută şi experimentată. Membrele juriului sunt: Jewelswithlove, soso07, mirelamohjazi, mssdelilah, eluneara. bijoux şi eu (margele-etc).

5. CRITERIILE DE JURIZARE
    Juriul va acorda punctajul luând în considerare următoarele criterii:
    - Încadrarea în temă;
    - Complexitatea lucrării şi a tehnicii folosite;
    - Estetica piesei;
    - Prezentarea lucrării: fotografii, descriere;
    - Originalitatea lucrării.
    Criteriile de jurizare sunt alese în concordanţă cu tema propusă, scopul fiind de a vă impulsiona să acordaţi importanţă tuturor detaliilor şi de a vă pune în evidenţă creaţiile prin toate mijloacele disponbile.

6. PREMIEREA
    Premiile anunţate până acum vor fi oferite după cum urmează:
    Locul 1 – margele-etc;
    Locul 2 – soso07;
    Locul 3 – Jewelswithlove.
    Se va mai acorda un premiu pentru popularitate celui cu cele mai multe voturi şi unul sau mai multe premii pentru debut. Premiul pentru popularitate şi cel pentru debut vor fi acordate de mine.
    De asemenea, mssdelilah şi eluneara.bijoux s-au anunţat ca sponsori, rămânând să stabilească pe parcurs cui le vor acorda.
    Premiile vor fi anunţate pe măsură ce vor fi gata, bineînţeles.
    Aşteptăm cu drag şi alţi sponsori dispuşi să susţină acest concurs!

Acestea fiind zise, urez tuturor celor ce doresc să participe mult success, inspiraţie şi spor la muncă!

07.02.2013, 15:10:25
  • soso07
    soso07

Dupa ce am scotocit prin fiinta noastra cu ocazia concursului trecut si am descoperit o multime de lucruri bine ascunse prin cotloane, Gabriela continua provocarea si ne indeamna sa evoluam! La prima "gandire" nu-mi dau seama ce ar putea scorni mintisoara mea, dar ma voi lamuri in scurt timp :) E de gandit, nu gluma !

07.02.2013, 16:32:20
  • gemsgems
    gemsgems

Ah, ce mi-a venit ideea instant! :D O am de mult, dar se pare ca aveam un motiv bun pentru care nu imi venea sa ma apuc de ea. :P

07.02.2013, 16:38:13
  • Thezora
    Thezora

Abia astept sa vad ce pregatiti! Adevarul e ca v-am provocat si pe voi si pe mine in acelasi timp, ca si eu tot scormonesc prin cutia cu idei sa vad ce-as putea face...
    O sa fie foarte interesant de vazut cum interpreteaza fiecare tema!

07.02.2013, 16:44:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Chiar daca n-o sa creez nimic pt acest concurs,mintea mea cauta febril modalitati de exprimare evoluata...:)))
    Buna tema de gandire,de introspectie si de auto-evaluare!Succes tuturor,va doresc sa va depasiti chiar si ceea ce ganditi ca fiind o evolutie si sa ne uimiti!

07.02.2013, 17:01:30
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Am primit cadoul-premiu de la "mielena" ieri si am fost :bucuroasa, fericita, surprinsa de generozitatea unui om necunoscut . Deci mai exista normalitate, bucuria de a darui, de a fi buni, seriosi si muncitori ! Un motiv in plus sa speram ca va fi MAI BINE ! Cu siguranta va fi, ne vor arata copii si nepotii nostri !
    Doresc sa sponsorizez si eu cu doua produse, pe care le voi lucra special pentru acest concurs : unul pentru premiu de popularitate si unul pentru "incurajare" a celui mai mic punctaj din concurs. Succes si spor tuturor !

08.02.2013, 09:50:54
  • Thezora
    Thezora

Minunat! Multumesc, Mirela!

08.02.2013, 10:06:35
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Iar eu o sa ofer un premiu pentru un client-votant,client care va fi ales de catre gazda noastra!

08.02.2013, 10:15:53
  • Thezora
    Thezora

Deja se prezinta din ce in ce mai tentant concursul!
    MUltumesc fetelor!

08.02.2013, 10:39:11
  • mielena
    mielena

Putem sa surprindem in piesele noastre, odata cu EVOLUTIA din NOI si
    (R)EVOLUTIA din NOI? :)
    Caci unele teorii spun ca evolutia este atunci cand o trasatura devine frecventa...iar o trasatura frecventa se poate numi STIL....iar un STIL poate fi REVOLUTIE...;)
    Nu ca ar fi vorba despre mine...eu inca imi caut stilul..:)

08.02.2013, 19:20:09
  • Thezora
    Thezora

Mielena, desigur... Orice revolutie aduce cu sine si un progres, deci o evolutie, nu?

08.02.2013, 19:52:11
  • carmenn
    carmenn

eu n-am nicio idee...evolutia...de la pietre slefuite si scoici,melci,liane si oase...la ce...nu-mi vine nimic in minte...:(...si la etnic...la fel...

08.02.2013, 20:51:34
  • Thezora
    Thezora

Pfui! La ce-am vazut pe la tine carmenn imi vine greu sa cred... mai incearca...

08.02.2013, 21:01:26
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sunt convinsa,Carmen,ca o sa gasesti o idee buna de pus in practica,nu degeaba esti harnicutza noastra draga!
    Iar la Etnic...hmmm...traind intr-o zona cu atatea culturi minunate pe km patrat ca Tulcea,nu se poate sa nu gasesti ceva etnic/traditional si care sa poata fi transpus intr-o bijuterie sau accesoriu crosetat/impaslit!

08.02.2013, 21:07:18
  • carmenn
    carmenn

www.breslo.ro/Product/Colier-cravata---Evolutia---Concurs_829807

daca tot m-ati ,,laudat" uite ca mi-a venit ideea, uitandu-ma la ce materiale am in casa. privind bucata de piele mi-a venit o idee. aceasta... arata ca o cravata.apoi am gasit piciorusul de crab si piatra gasita pe malul marii....asa s-a materializat totul in colierul de mai sus.daca am reusit ceva o sa vad.este oricum ceva simplu si semnificativ.asa zic!

09.02.2013, 17:16:51
  • Thezora
    Thezora

Felicitari carmenn pentru colierul inedit si pentru ca esti prima inscrisa! Pisiorusul ala de crab e senzational! Nu m-as fi gandit niciodata!

09.02.2013, 18:04:10
  • carmenn
    carmenn

multumesc...eu caut pe plaja toate ,,ciudateniile" uneori gasesc alteori caut...:) sa nu mai spun ca am pierdut o bratara din aur...am tot cautat-o dar....cine stie unde este sau cine a gasit-o...

09.02.2013, 18:07:46
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Felicitari pentru prima piesa din concurs, Carmen ! In afara de faptul ca lucrarea ta
    este "punct ochit-punct lovit", direct pe subiect , plasa de pe manechin face"toti banii"! Fata pescarului din poveste, nici imbracata, nici dezbracata, asa s-a maritat fata cu imparatul, a fost desteapta ! Succes !

09.02.2013, 18:42:23
  • carmenn
    carmenn

ai vazut-o repede....si asta e ceruta de la niste pescari...:) pentru orice eventualitate...ma gandeam eu ca o sa fac ceva cu ea...macar si ca decor daca nu o folosesc...mi-e mila sa o tai.multumesc mirela...:)

09.02.2013, 18:46:25
  • Ethno.Bead
    Ethno.Bead

Ce bine de tine ca stai la malul marii si ai mereu materiale naturale la indemana!

09.02.2013, 18:56:35
  • carmenn
    carmenn

da...eu le ,,invidiez" pe fetele de la munte...si prin padure cred ca as cauta toate ciudateniile...am carat vreun kg de pietricele de rau asta vara si muschi de padure,seminte si floricele uscate,scoarta de copac si toate buruienile...si plante medicinale...:)

09.02.2013, 19:20:31
  • Thezora
    Thezora

Sper ca dupa un asa weekend ploios ati avut timp sa va ganditi si sa lucrati cate ceva... Si sper ca tema propusa nu va da prea mari batai de cap... :)

10.02.2013, 19:45:30
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Margele-etc, mi-as dori sa particip la concursul organizat de tine dar din pacate tema nu-mi este clara.

10.02.2013, 20:20:42
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

In asteptarea raspunsului tau Margele-etc, am creat ceva si o sa ma inscriu la concurs desi nu sunt nici acum sigura ca ma incadrez in tema foarte bine.

10.02.2013, 22:21:45
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

La acest concurs se pare ca functioneaza ba chiar este magic sa spui ca nu stii sa faci nicio creatie care sa se incadreze in tema. Margele-etc, iata creatia mea cu care ma inscriu la concursul organizat de tine.
    www.breslo.ro/Product/Lira_831656

10.02.2013, 22:34:57
  • Thezora
    Thezora

Se pare ca in lipsa raspunsului meu, te-ai lamurit singura!
    Chiar am vrut ca tema sa fie deschisa interpretarii, (desi e destul de greu, recunosc) dar asa o sa avem ocazia sa vedem multe lucrari interesante!
    Felicitari, foarte frumoasa lira ta!

10.02.2013, 23:53:55
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Multumesc Margele-etc. Tema este dificila dar nu imposibil de abordat. Spor la treaba si inspiratie celor care isi doresc sa participe la acest concurs. Cred ca trebuie sa-ti doresti enorm sa participi ca apoi vine si inspiratia.

11.02.2013, 05:46:33
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Buna dimineata !
    Frumoasa piesa ta, DragomirOctavia, frumos pusa in valoare prin fotografie si Succes!
    Am vrut sa intervin de luni dimineata pentru ca am o veste buna pentru Concursul nostru, dar o voi lasa pe "margele-etc" sa faca onorurile de gazda, sa hotarasca ce si cum ! O saptamana fumoasa si spor la lucru !

11.02.2013, 08:48:25
  • Thezora
    Thezora

Cum spune si Mirela, incepem tare frumos saptamana pentru concursul nostru! Datorita ei, castigatoarea premiului 1 va primi un voucher de 70 de lei in magazinul TimeToCraft, magazin online si fizic, micut si dragut pe malul marii, in Constanta.
    Asa ca spor la lucru tuturor si sa avem o saptamana productiva!

Multumim mult, TimeToCraft!
    Multumim mult, Mirela!

11.02.2013, 10:37:49
  • carmenn
    carmenn

super...cunosc magazinul...:)

11.02.2013, 11:34:49
  • carmenn
    carmenn

frumos set...ne porti pe ,,valuri" de muzica ,de luni...imi place mult, mai ales verdele...:) ,bravo Octavia.

11.02.2013, 11:36:16
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Sa aveti o saptamana rodnica si placuta!
    Am sosit si eu cu premiile promise:
    1.Premiul pentru un client votant ales de gazda noastra :
    www.breslo.ro/Product/Cercei-Lacrima-turcoaz-Premiu-oferit-unui-client-votant-in-cadrul-concursului-Evolutia-din-noi_832084

2.Premiul pentru ocupanta locului 3:
    www.breslo.ro/Product/Set-Duet---Premiul-III-in-cadrul-concursului-Evolutia-din-noi_832114

Sper sa placa si sa fie purtate cu acelasi drag cu care au fost realizate si daruite.

11.02.2013, 12:49:09
  • Thezora
    Thezora

Multumim, Jewelswithlove!

Cu siguranta vor fi purtate cu drag pentru ca sunt foarte frumoase!
    Am avut si eu revelatia premiului pentru locul 1, acum ramane doar sa il fac. :)

11.02.2013, 13:15:52
  • user4039
    user4039

www.breslo.ro/Product/Upcyledrezervat_832662

Creatia mea pentru acest concurs.

11.02.2013, 20:22:56
  • carmenn
    carmenn

ingenios...:)

11.02.2013, 20:33:08
  • Thezora
    Thezora

Foarte foarte ingenios! Felicitari si mult succes! :)

11.02.2013, 20:40:07
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Iti multumesc Mirela, iti multumesc si tie Carmen. Voi ati caracterizat foarte frumos lucrarea mea inscrisa in concurs.

11.02.2013, 21:30:03
  • user4039
    user4039

multumesc :)

11.02.2013, 23:15:24
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

Ma prezint si eu cu o lucrare in concurs...m-am inspirat din prima fraza scrisa de organizatoarea acestui concurs..(VIATA INCEPE SA FREAMATE.IN ORICE COLTISOR DE NATURA...)asa am vazut eu evolutia...chiar daca suntem mici ..prin munca asidua evoluam...asemeni harnicelor albine...

www.breslo.ro/Product/armonie_833111

12.02.2013, 10:23:02
  • Thezora
    Thezora

Foarte drăguţ şi primavaratic! Bine ai venit! Te rog să ne spui dacă eşti la prima participare la un concurs Breslo. Mult succes!

12.02.2013, 10:53:41
  • cuzepangabi
    cuzepangabi

nu ...... nu sunt debutanta

12.02.2013, 11:10:47
  • Thezora
    Thezora

Eşti binevenită oricum... :)

12.02.2013, 11:20:33
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

Ma inscriu cu primul set realizat in tehnica peyote.
    Cum am zis, invat in fiecare cate putin, de la mic la mare!
    Sper sa va placa :)

www.breslo.ro/Product/Set-Peyote-floral_833325

12.02.2013, 12:09:14
  • Thezora
    Thezora

Bine ai venit, Alexandra si mult succes!
    Inscrierile de astazi vor cu tot dinadinsul sa ne binedispuna si sa ne coloreze ziua! Care incepuse destul de prost, recunosc... :)
    Multumesc, fetelor!!!

12.02.2013, 12:32:46
  • carmenn
    carmenn

voi ne aduceti primavara mai repede...frumi albinuta si margelutele lui Happy...

12.02.2013, 12:40:57
  • mirelamohjazi
    mirelamohjazi

Intre doua drumuri la bucatarie sa nu se arda mancarea, voi postati frumuseti dupa frumuseti !
    Felictari HappyAccesories pentru "primavara purtatoare" la gat si urechi, pentru tehnici, culoare si rabdare ! Succes
    Felicitari "cuzepangabi" pentru ideea naturala a evolutiei :dintr-un cocon a iesit un viermisor, din el o lana si din lana o floare, frumos ! Succes !
    Felicitari "onitzy" pentru abordare, curaj, imaginatie; o piesa ambitioasa ! Cunosc piesele jocului de construit , m-au "bantuit" si pe mine. Succes !

12.02.2013, 13:50:01
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

tare interesant concursul, a inmugurit o idee si in mintea mea, sa vedem daca iese si prin degete :)

12.02.2013, 14:44:25
  • Thezora
    Thezora

Te asteptam cu drag, Nicole! Ma bucur tare mult sa vad ca pana la urma tema mea incita lumea la munca.
    Zilele astea o sa revin si cu premiul pentru locul 1 si taaare sper sa va placa!

12.02.2013, 15:05:58
  • Thezora
    Thezora

Se pare ca azi evolueaza mai greu concursul... Sper ca toata lumea e ocupata cu lucrul! :)

13.02.2013, 16:33:46
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

multumesc fetelor! :)

13.02.2013, 16:42:33