Forum: Feedback pentru magazinul tau Doresc cateva pareri
- GyaDesign
Va salut pe toate! Ma numesc Gia si sunt noua in comunitatea Breslo,ca multe dintre voi.De o saptamana mi-am deschis acest magazin cu decoratiuni interioare realizate de mine,si observ ca am putini vizitatori.
06.04.2013, 17:24:55
Va rog tare mult sa-mi spuneti parea voastra,despre creatiile mele.
In legatura cu realizarea fotografiilor,stiu,nu sunt prea reusite.......eu fiind o amatoare in ale fotografiei,si chiar mi-ar prinde bine niste sfaturi in aceasta privinta. - tiny.treasures
Buna!
07.04.2013, 08:57:23
Mie imi plac mult produsele... Tabloul cu inima si ouale decorate sunt superbe.
Indradevar trebuie sa incerci sa ai poze mult mai bune.
Nu e atata de greu sa faci poze care scoata in evidenta produsele pe care le ai.
Poti sa le faci cu orice aparat, daca ai un fond deschis, faci pozelele la lumina naturala (nu neparat sa bata soarele pe produs pt ca atunci ai prea multe umbre) si apoi folosesti un program in care sa modifici luminozitatea vei vedea ce mare diferenta e.
Si eu sunt amatoare cand vine vorba de poze dar doua clickuri intr-un program de editare a pozelelor face diferenta.
Cand am inceput sa postez produse in magazin am cerut si eu sfaturi si cineva de aici de pe breslo mi-a aratat cat e de usor sa fac dintr-o poza intunecata , una care e luminoasa si mult mai buna. (se si vede diferenta intre primele produse listate si cele mai noi, de la mine din magazin)
Poate ar trebui sa pui la etichetele produselor si culori... Multi cand fac galerii cauta produse dupa culoare.
Spor la vanzari si la creativitate! - LuAndy
Buna,
07.04.2013, 21:59:12
Si mie mi se par foarte dragute si interesante produsele tale. Din pacate, se pare ca problema sunt fotografiile, produsele nu sunt bine puse in valoare din cauza asta. :(
Dar nicio grija, cred ca toata lumea a trecut prin asta la inceput si probabil ca majoritatea ne-am apucat sa invatam si sa editam poze cand am deschis magazinul aici.
Pe langa ce a spus tiny.treasures, te sfatuiesc sa citesti si celalalte discutii de pe forum, mai ales de aici, de la sectiunea "Feedback". Cred ca multe dintre noi am avut probleme cu fotografiile si punerea in valoare a produselor; la unele dintre postari gasesti explicatii foarte detaliate, despre fotografii dar si despre alte trucuri care sa te ajute sa iti imbunatatesti imaginea magazinului si implicit sa atragi vizitatori. Si discutiile de la sectiunea "Ajutor" sunt... de mare ajutor :)) pentru orice incepator.
Daca nu ma insel, si pe blogul breslo gasesti ceva articole legate de asta, la sectiunea Pastila de Marketing.
Mult succes si inspiratie in continuare! - ramonaignat
Da, ai produse frumoase, ai "altceva" in magazin , cu siguranta te vei remarca in timp, dar trebuie sa ai rabdare. Posteza mai multe produse, si cum s-a spus mai sus, invata sa editezi pozele . Si eu la fel, am invatat sa fac poze mai frumoase dupa ce mi-am deschis magazinul.Succes !
07.04.2013, 22:27:39 - GyaDesign
Dragele mele,va multumesc foarte tare pentru pareri si sfaturi.Imi prind bine,si sper ca voi invata in timp sa-mi pun in valoare fotografiile.Succes tuturor.
08.04.2013, 10:41:16 - GyaDesign
Am vizitat magazinele voastre;pe langa faptul ca produsele sunt foarte frumoase,si fotografiile sunt extrem de reusite.Felicitari!Sper sa reusesc si eu in timp.
08.04.2013, 10:49:38
Asa ca am v-am adaugat la fovarite!
Daca nu cer prea mult,si va plac produsele mele,se poate sa ma adaugati la favorie? - teopato
Produsele sunt super! Dupa ce am deschis magazinul am inceput sa editez pozele. Si eu am primit sfaturi folositoare de la fete. Mult succes!
08.04.2013, 12:33:56 - GyaDesign
Multumesc "teopato",si ale tale sunt minunate,fapt pentru care te-am adaugat la favorite.
08.04.2013, 13:03:34
Multumesc si colegelor de mai sus,care mi-au dat un vot de incredere.
Sa aveti o zi formidabila. - CinnamonCloves
O selectie de linkuri utile pentru incepatorii pe Breslo (pentru ca intrebarile si sugestiile de la Feedback se repeta de multe ori):
09.04.2013, 14:52:40
Tutorial de baza despre fotografia de produs (2 parti): www.breslo.ro/blog/?s=cum+pozam+bijuterii
(Bonus program de editare foto online: www.picmonkey.com)
Elemente la care sa lucrati pentru a imbunatati imaginea magazinului pe Breslo: www.breslo.ro/blog/cum-sa-iti-imbunatatesti-magaziunul-breslo
Ce trebuie sa contina descirerea produselor: www.breslo.ro/blog/mic-indrumar-de-descriere-a-produselor-2
Cum imi etichetez produsele pe Breslo: www.breslo.ro/blog/ghid-de-etichetare-a-produselor-din-magazin
Invata sa gandesti ca un potential client: www.breslo.ro/blog/8-lucruri-pe-care-le-cauta-clientii-atunci-cand-cumpara-handmade - HandmadeByCrys
Dupa cum au spus si fetele, ai produse foarte dragute! :)
09.04.2013, 22:00:09
Intr-adevar fotografiatul ne mananca zilele... unora.
Multumim CinnamonCloves pentru linkuri, zilele urmatoare am treaba :)) - GyaDesign
Multumesc foarte mult pentru sfaturi.Deja am incercat sa modific câteva poze cu un editor foto,astfel am adus o imbunatatire ,dar mai am mult de invatat.
10.04.2013, 14:30:53