Forum: Subiecte de afaceri Despre vanzarea unor modele de produse in format PDF
- Soffice
Am vazut pe alte site-ri, de exemplu pe , ca anumiti creatori de handmade isi vand ideile, respectiv vand in format PDF, explicand pas cu pas cum se realizeaza un anume produs.
25.08.2015, 16:31:03
Pe Breslo se poate asa ceva ? Si daca DA, cum anume.
Multumiri anticipate ! - EtnoWare
Soffice, cred ca te referi la tutoriale, nu?
28.08.2015, 10:14:42
Propun asa: listeaza "coperta" tutorialului, eventual poza produsului pentru care este tutorialul, apoi in descriere poti specifica faptul ca fisierul se transmite pe e-mail ca atasament in 24h (spre exemplu) de la confirmarea platii produsului;
deocamdata, pe Breslo nu exista optiunea de a lista un produs digital.. - Soffice
Multumesc EtnoWare !
28.08.2015, 17:34:12
Da, ma refer la tutoriale adica la pattern pdf.
Ar fi bine ca si pe Breslo sa existe posibilitatea vanzarii ideilor, a creativitatii nu numai a produselor. - ramonaignat
Eu am incercat mai demult sa vad chestii digitale pe Breslo, nu m-au lasat.
30.08.2015, 23:17:36 - ArtGallerySABINA
Eu cred ca piata nu este pregatita pt asa ceva.
01.10.2015, 15:38:52
Si eu m-am gandit, am incercat cu carti de vizita, format electronic (ca oamenii sa-si tipareasca cate vor), dar lumea nu a inteles. Momentan, am postat vanzarea pe serie de 20 de bucati.
Spor fetele!
PS: tipare, cel mai bine se vinde in strainatate, acolo vreau sa incerc si eu :) Va pup! - AcasaCuIna
Soffice, de cind s-au schimbat termenii si conditile, in Permis si interzis pe Breslo apare si optiunea de a vinde produse digitale. "Pot fi vandute ca Handmade pe Breslo: Bunuri digitale create de catre vanzator sau echipa sa (ex: tutoriale, modele de carti de vizita, etc.)"
24.12.2015, 18:37:49
Daca ai avea si clienti, nu stiu, dar am vazut ca nu prea sint tutoriale in romana, majoritatea se inspira de pe internet, din alte limbi. Succes! Sarbatori fericite! - GyaDesign
@Soffice poti incerca sa-ti faci cont pe ......acolo am vazut o sumedenie de produse digitale.Succes
05.02.2016, 17:34:10 - Day
Eu tocmai am inceput sa postez tutoriale in limba romana in magazinul meu Breslo ! Nu am intampinat niciun fel de problema.
20.12.2016, 17:14:59