Forum: Anunturi & Noutati Decoreaza-ti iarna... cu Breslo!

• tonycat
    tonycat

E sub poza! Scrie VOTEAZA! si are semnul acela cu degetul ridicat

18.11.2010, 09:33:08
  • lanca
    lanca

eiiii, unde apare un premiu gras, fraudele nu lipsesc, de fapt, nu lipsesc nici acolo unde premiul este doar cununitza cu lauri :P , prietenii stiu de ce :))))))
    de aceea e niormal sa se impuna niste reguri mai clare si o verificare a votantilor, caci autovotarea e practica frecventa la romani, din pacate chiar la unii creatori de handmade, mai mult sau mai putin handmade, caci daca dai din miini sa lucrezi nu prea mai ai timp sa faci zeci de conturi :P:D
    apoi, mi se pare normal ca acea calitate de client breslo cu drept de vot sa insemne macar poposirea timp de o ora pe site, nu accesarea link-ului cu produsul ce trebuie votat. spun asta pentru ca nu mi se pare anormal sa se sustina o ruda, un prieten, dar mi se pare complet ANORMAL sa nu votezi si alte creatii, cu adevarat frumoase, mai ales ca se pot vota mai multe produse. va aparea o diferenta colosala de punctaj intre obiectele cu sustinatori de produs si cele votate de vizitatorii-clienti breslo. aici si sponsorii au gresit, ca nu au impus reguli.

18.11.2010, 10:04:58
  • Margelute
    Margelute

La mine nu apare acest buton de care zici, Tonycat. Am incercat cu mozilla si cu opera.
    Sunt pozele, e o bula pe ele in care scrie cate voturi are fiecare, sunt ordonate in functie de numarul de voturi, iar pozele sunt la unele prea mari incat produsul nu intra in cadru, iar la unele prea mici incat nu se distinge produsul.
    E cam aiurea.

18.11.2010, 10:07:08
  • tonycat
    tonycat

E posibil ca sa se inregistreze IP-ul calculatorului. Daca ati ati votat odata dar sub alt cont dar de la acelasi IP mi se pare normal sa nu mai puteti vota inca odata.

18.11.2010, 10:07:16
  • tonycat
    tonycat

@Margelute: nu e in regula, eu folosesc Mozilla, daca nu vezi butonul(pot sa fac un print screen ) poate ne lamureste cineva din partea site-ului. Ieri am votat 3 produse si acum dimineata inca unul. Fara probleme!

18.11.2010, 10:09:50
  • Margelute
    Margelute

Si as vrea sa spun si ca mi se pare aiurea si aceasta proasta comunicare din partea echipei breslo. De marti nu a mai raspuns nimeni la acest subiect...

18.11.2010, 10:09:52
  • lanca
    lanca

margelute, trebuie sa dai intii click pe poza cu produsul, dupa ce devine mare, sub ea este butonul de vot

18.11.2010, 10:10:27
  • lanca
    lanca

hahahahahaha, tony, sint programe care iti genereaza IP-uri noi la acelasi comp, fara probleme. daca nu ai constiinta, poti frauda lejer :))))))))))

18.11.2010, 10:13:46
  • tonycat
    tonycat

Daca o tinem tot asa o sa se umple pagina cu pisici, si unde sunt prea multe pisici, stiti ce se intampla....

18.11.2010, 10:14:53
  • de.dimineata
    de.dimineata

se incarca cumplit de greu fereastra cu lucrarile din concurs, imbatranesti incet...

18.11.2010, 10:22:27
  • Margelute
    Margelute

Gata, bine ca m-ati lamurit :) Acum pot si eu sa vad produsele pe indelete.

18.11.2010, 10:28:10
  • user21
    user21

desi mi-e foarte greu sa ma concentrez, cu ochii la motanii din poze :) , va propun sa nu va mai enervati atata din cauza romanului clasic.

regulile concursului au fost stabilite inainte de a se intampla ce se intampla acum cu votarea (lucru destul de previzibil de altfel) .toate aceste sugestii poate picau mai bine inainte de a se incepe votarea.acum the harm is already done.

mie personal nu mi se pare o solutie sa se faca atata politie pentru niste ..... si completati voi aici atributele corespunzatoare.

cat despre bug-urile in utilizare , mare parte din cele descrise sunt inchipuite,sa ma scuzati va rog, ca va spun asta.

crearea fiecarui cont,pe marea majoritate a site-urilor este urmata de confirmarea acestuia.confirmare care se face activand un link primit in casuta de mail introdusa la creare. sustin asta cu tarie, pentru ca mi-am creat un cont de vanzator la inceputul lunii si a fost functional imediat.si nu...nu e pt ca scriu pe blog :))

la votarea de pe xshpe conturi ,dar un singur pc, a raspuns foarte bine tony the cat.

cat despre scrisul articolelor, nu sunt in masura sa va spun de ce scriu articole persoanele care le scriu.
    pot doar sa va spun ca nu am fost singura care v-a propus sa scrieti si sa trimiteti articole pt blog. in cazul meu, a raspuns propunerii o singura persoana.UNA.ceea ce ma face sa cred ca atunci cand ne place sa ne purtam ca si niste copii alintati, scoatem chestia cu scrisul articolelor in fata.

18.11.2010, 10:44:14
  • Luigi
    Luigi

Multumim pentru feedback, vom tine cont pe viitor de toate sugestiile.

Din cauza numeroaselor mesaje OFF TOPIC acest subiect de discutii a fost inchis.

18.11.2010, 10:55:07