Forum: Concursuri Decernarea Premiilor PROVOCARI BRESLASE _ ZODIA RAC - personalitati Celebre, Culoare si Metal CAracteristic

• bijouxdemonange
    bijouxdemonange

A sosit si mult asteptatul final al editiei dedicate zodiei Rac! O editie superba, plina de farmec si poveste, de visare, sensibilitate, stralucire, puritate!
    O editie care m-a incantat in mod deosebit prin unitate si idee, o cununa a zodiacului! Drept pentru care, va multumesc!

Pentru ca stiu ca sunteti curiosi (si pe fuga, fiind vacanta si caldura mare, toti ne grabim sa lenevim :))) ), nu voi lungi prea mult asadar, tin sa multumesc sponsorilor, din nou alaturi de noi, in special cativa care au fost alaturi de noi inca de la inceput, luna de luna!!!
    Asadar, vi-i reamintesc, cu rugamintea de a-i vizita, a-i pune la favorite si bineinteles a-i cunoaste mai indeaproape :P

1. Breslo: www.breslo.ro
    2. Adalee: www.breslo.ro/Shop/Adalee2
    3. IzvorulDePerle: www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
    4. bijouxdemonange: www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange
    5. Carla69: www.breslo.ro/Shop/carla69
    6. hobby.shop: www.breslo.ro/Shop/hobby.shop
    7. margele.accesorii: www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii
    8. Goodchoice: www.breslo.ro/Shop/goodchoice
    9. Geodecor: www.breslo.ro/Shop/geodecor
    10. ARTLUBIJU: www.breslo.ro/Shop/ARTLUBIJU
    11. ZOXY: www.breslo.ro/Shop/ZOXY

Multumesc mult si juriului, fetele care si-au rapit din timp si si-au pus in joc cunostintele pentru a sustine acest concurs evaluandu-l: si-au facut treaba fara repros si merita toate multumirile noastre!! Dar as vrea sa le mai vad din cand in cand si ca participanti :P

Adela Petcu - artizan
    www.treasureofpirates.breslo.ro

Ana Zaporojan - artizan
    https://www.facebook.com/pages/SerbaniBijoux/150652518321821?ref=ts

Cleopatra Cosulet - Artizan
    www.cleopatra5.breslo.ro

Eugenia Ghica - artizan
    www.bohemiansin.breslo.ro

Gabriela Safta - artizan
    www.gabys.breslo.ro

Marciana Mois - co-owner Margele Naturale
    www.margelenaturale.breslo.ro

Raluca Minut - artizan
    www.laruca.breslo.ro

Silvia Motovelet - artizan
    www.Jewelswithlove.breslo.ro

Si acum, sa cunoastem castigatorii!! intrucat ieri s-a terminat votarea publica nu am facut inca anuntul articipantilor...asadar va fi surpriza dubla ;)

Anunt de pe acum ca premiile si valoarea lor au fost departajate in functie atat de punctajul juriului si cel total, dar si de numarul de lucrari participante la acea categorie, iar la votul publicului s-a tinut cont de diferenta de punctaj/voturi. Consider ca asa este cel mai corect, astfel ca la unele categorii sa nu se castige premii substantiale doar prin lipsa de concurenta si mai ales cand este vorba de diferenta mare de punctaj/voturi fata de precedenta.
    Astfel, pastram un echilibru si incurajam participarea in numar cat mai mare, tocmai pentru ca premiile sa fie intregi, cat mai mari si cat mai variate.:P

Voi incepe prezentarea in ordinea punctajelor obtinute, indiferent de categorie.

__________ 321 puncte
    Nr. 11 - SORINA DUMITRESCU www.soso07.breslo.ro
    Le Petit Prince: www.breslo.ro/Product/Le-Petit-Prince---INDISPONIBIL--Concurs-Decoratiuni-zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-Caracteristic_673585

O lucrare deosebita, pe care oricine a facut cunostinta cu micul Print si-ar dori-o sa-i infrumuseteteze dormitorul sau coltuld e visare, a obtinut un numar total de 321 puncte, dar si 9 voturi din partea publicului.
    Faptul de a obtine un punctaj atat de mare (diferenta notabila fata de urmatoarele) i-a adus nu numai PREMIUL I la categoria DECORATIUNI dar si PREMIUL SPECIAL AL JURIULUI cu laude, felicitari si multumiri!!!
    Astfel, Sorina draga, te invit sa te “servesti” cu ceea ce-ti pofteste inimioara din magazinele:
    www.geodecor.breslo.ro - voucher in valoare de 50 lei, transport gratuit
    www.IzvorulDePerle.breslo.ro - voucher in valoare de 50 lei, transport gratuit (in limita voucherului, pt restul vb cu sponsorul)
    www.ARTLUBIJU.breslo.ro - voucher in valoare de 25 lei (din care scazi valoarea transportului, aprox 3 lei)

__________ 302 puncte

Nr. 12 - CAMELIA BRETAN www.camelia.handmade.breslo.ro
    Hawaii www.breslo.ro/Product/Hawaii--Concurs-Bijuterie-zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-Caracteristic_673587

O lucrare extraordinar de frumoasa si delicata, care oglindeste perfect personalitatea femeii rac! felicitari Camelia in primul rand pentru bijuteria creata si apoi pentru ce;e 302 puncte obtinute in urma evaluarii, dar si cele 12 voturi obtinute la votarea publica.

Punctajul evaluarii ti-a adus PREAMIUL I la categoria BIJUTERIE, drept pentru acre te init sa iti alegi premiul din magazinele:
    www.breslo.ro/Shop/Adalee2 - voucher in valoare de 50 lei
    www.ARTLUBIJU.breslo.ro - voucher in valoare de 25 lei (din care scazi transportul aprox 3 lei)
    www.IzvorulDePerle.breslo.ro- Voucher in valoare de 25 lei, transport inclus in premiu

__________ 294 puncte

Aici avem 2 participanti cu acest punctaj:

Nr. 2 MONICA IACOVENCO www.SUGESTIVE.breslo.ro
    Regina Noptii: www.breslo.ro/Product/Regina-Noptii---Concurs-Bijuterie---zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-Caracteristic_666840
    Un punctaj mare pentru o lucrare mare,demna de o regina: 294 puncte in urma evaluarii si 11 voturi din partea publicului, ceea ce i-a conferit PREMIUL AL II-LEA la categoria BIJUTERIE!!! Este un set extraordinar de frumos si fin, atent lucrat in detaliu si sensibil asemeni chiar creatoarei, si ea Rac! :P

Monica, te invit sa-ti ridici premiile:

www.breslo.ro/Shop/Adalee2 - voucher in valoare de 50 lei
    www.ARTLUBIJU.breslo.ro - voucher in valoare de 25 lei (fara taxe de transport, aproximativ 3 lei)

Nr. 4 CAMELIA BRETAN www.camelia.handmade.breslo.ro
    Conspiratia Trandafirului: www.breslo.ro/Product/Conspiratia-Trandafirului---Concurs-Decoratiuni---Zodia-RAC---Personalitati-celebre-culoare-si-metal-caracteristic_669663

O cutie deosebita, fina si eleganta, atent lucrata si tehnicile imbinate cu succes! Felicitari pentru cele 294 puncte obtinute in urma evaluarii dar si pentru cele 9 voturi din partea publicului, acre ti-au adus PREMIUL AL II-LEA la actegoria DECORATIUNI.

Te invit dargaa Camelia la cumparaturi in magazinele:
    www.Goodchoice.breslo.ro - 50 lei
    www.margele.accesorii.breslo.ro - 25 lei - transport gratuit in limita voucherului, 4 lei daca se suplimenteaza

__________ 293 puncte

Nr. 7 ALEXANDRA CHERECHES www.happyaccesories.breslo.ro
    Empower ME: www.breslo.ro/Product/Empower-Me---Concurs-Bijuterie-Zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-Caracteristic_672803

O minunatie de bijuterie, excelenta imbinare de materiale si tehnici! Adporabila, sensibila dar si puterniac si inaltatoare! felicitari si pentru cele 293 pucnte obtinute in urma evaluarii dar su cele 9 voturi din partea juriului, insemnand PREMIUL AL III-LEA la categoria BIJUTERIE
    Te invit si pe tine la cumparaturi in magazinele:
    www.ARTLUBIJU.breslo.ro - 25 lei (excluzand transportul, aprox. 3 lei)
    www.IzvorulDePerle.breslo.ro - 25 lei - transport gratuit in limita voucherului

__________ 280 puncte

Nr. 13 ALEXANDRA CHERECHES - www.happyaccesories.breslo.ro
    White Cherry Blossoms : www.breslo.ro/Product/White-cherry-blossoms---Concurs-Decoratiuni--zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-Metal-Caracteristic_674052

O pernuta superba, delicata si romantica, ce-ti insenineaza si parfumeaza zilele si camera :P Felicitari pentur cele 280 pouncte obtinute in urma evaluarii, dar si cele 11 voturi din partea publicului, ceea ce inseamna PREAMIUL AL III-LEA la categoria DECORATIUNI

Te invit, din nou, la cumparaturi:
    www.hobby.shop.breslo.ro - 25 lei, transport gratuit

__________ 279 puncte

Nr. 9 ANDREEA GOIA www. agoia.breslo.ro
    The Beach Buddy: www.breslo.ro/Product/The-Beach-Buddy---Concurs-Accesorii---zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-Caracteristic_672805

Extraordinar portofel, e atat de frumos incat mi-l doresc pentru mine!!!! Felicitari pt idee, este superb!!! El ti-a adus un numar de 279 puncte si 9 voturi din partea publicului, adica PREMIUL I la categoria ACCESORII.

Te invit sa-ti ridici premiul de la:
    www.geodecor.breslo.ro - voucher in valoare de 50 lei, transport gratuit

__________ 277 puncte

nr. 5 ANDREEA GOIA www.agoia.breslo.ro
    They Call Me Nicole - www.breslo.ro/Product/They-call-me-Nicole---Concurs-Bijuterie--zodia-RAC--Personalitati-Celebre-Culoare-si-Metal_671449

Un set extraordinar de frumos, fin si elegant, care ti-a adus si 16 voturi din pareta publicului ceea ce inseamna PREMIUL DE POPULARITATE!!!! Felicitari!!

Asadar te invit, din nou, la cumparaturi:
    www.ZOXY.breslo.ro - voucher in valoare de 50 lei si o zodie din ceramica

__________ 274 puncte

Nr. 3 CATALINA NECULAIE www.breslo.ro/Shop/cattie
    LaDy: www.breslo.ro/Product/LaDy---Concurs-Bijuterie---zodia-RAC---Personalitati-Celebre-Culoare-Metal-Caracteristic_667674

Un set finut si eelgant ce a obtinut 274 puncte din partea publicului dar si 6 voturi din partea publicului.

__________ 256 puncte

nr. 8 ALEXANDRA CHERECHES www.happyaccesories.breslo.ro
    Oglinda de Poveste: www.breslo.ro/Product/Oglinda-de-poveste---REZERVATA--Concurs-Accesorii---zodia-RAC---Personalitati-celebre-Culoare-si-Metal-caracteristic_672804

Un accesoriu superb, de vis,d e care personal m-am indragostit instant! ;) Felicitari
    256 puncte din partea juriului si 4 voturi din partea publicului

__________ 252 puncte

Nr. 6 CARLA STIOPEI www.carla69.breslo.ro
    Stralucire Intunecata: www.breslo.ro/Product/Stralucire-intunecata---Concurs-Bijuterie---Zodia-Rac--Personalitati-Celebre--Culoare--Metal-Caracteristic_671960

Extraordinar de frumos si impecabil lucrat!! felicitari!!!
    252 pucnte din partea juriului sui 9 voturi din partea publicului

_________ 235 puncte

nr. 10 MIHAELA DIRVAREANU www.mielena.breslo.ro
    Avem Timp: www.breslo.ro/Product/Avem-Timp---Concurs-Bijuterie-zodia-RAC---Personalitati-Celebre--Culoare-Metal-caracteristic_673584

Un set indraznet si opulent ce a obtinut 235 puncte in urma evaluarii dar si 5 voturi din partea publicului.

_________ 202 puncte

Nr. 1CARMEN PETRISOR www.carmenn.breslo.ro
    Margareta: www.breslo.ro/Product/Margareta---Concurs-Decoratiuni---RAC--ersonalitati-Celebre-Culoare-si-Metal-Caracteristic_666836

Un racusor simpatic si colorat, ce a obtinut 202 puncte din partea juriului si un numar de 7 voturi din partea publicului.

Creatiile ce au obtinut peste 270 puncte in urma evaluarii, vor avea parte si de publicitate pe Breslo in saptamanile urmatoare.

Avem si premii pentru cei ce ne sustin in continuare prin vot public!!
    gemsgems - premiu in valoare de 25 lei
    www.margele.accesorii.breslo.ro - transport gratuit in limita voucherului, 4 lei daca se suplimenteaza

alexischitara - premiu in valoare de 20 lei
    www.IzvorulDePerle.breslo.ro

Listele cu votanti: https://docs.google.com/document/d/1T2QBzUuoq86ZgQbIu3mX1LSxKKYs4aYDx_v4kXAkPzw/edit

In incheiere, eu va multumesc tuturor pentru sustinere, pentru participare si ajutor, incredere si apreciere!!!!
    As vrea sa spun mai multe cuvinte insa eu trebuie sa plec astazi din oras, voi reveni maine cand voi prinde 10 minute la PC de la o prietena :P Si stiu ca ma veti ierta :D
    de aceea si modificarile vor aparea cu o usoara intarziere de 2 zile(afisarea numelui in magazin si pe facebook, etc), adica joi noapte, cand ma intorc.

Va pup si va imbratisez si va doresc spor la creat si idei cat mai multe si frumoase pentru zodia LEU!!!

www.breslo.ro/Forum/Provocari-Breslase-zodia-LEU---PERSONALITATI-CELEBRE-CULOARE-CALITATI-SI-DEFECTE-IDEOGRAMA-VERBUL-CARACTERISTIC_topic_8546

31.07.2012, 13:17:09
  • Kalimera
    Kalimera

frumoase lucrari a strans RACUL.. delicatete si feminitate, asta-mi inspira..
    felicitari tuturor, sunteti deosebite!
    :)

31.07.2012, 14:22:21
  • gemsgems
    gemsgems

M-am uitat o data asa trecator sa vad cine a castigat si am zis ca felicit mai tarziu. Si acum, cand ma uit a doua oara si citesc in amanunt ma vad si eu pe acolo. Asta da surpriza! :))

Sorina, micul tau print mi-a placut la nebunie! :D

Camelia, m-am bucurat tare sa te vad pe acolo pe sus cu doua premii! :D

Iar pe Monica m-as fi mirat sa nu o vad. :))

Felicitari tuturor participantilor! Cu totii ati facut ceva ce eu nu am reusit editia asta, ati fost prezenti. :D

Felicitari, Andra, pentru inca o editie de succes! :D

Multumesc www.margele.accesorii.breslo.ro pentru premiul absolut neasteptat! :D

31.07.2012, 14:30:07
  • blanitza
    blanitza

FELICITARI DIN TOATA INIMA, creatii de vis, am vrut foarte, foarte mult sa votez, dar la modul cel mai serios, nu m-am putut decide, mi-au placut la superlativ TOATE, si cum nu se puteau vota decat 4 maxim, am ales sa nu votez, cred ca macar 6 ar fi fost mai bine...
    Fetelor dragi, ati realizat aici un podium de exceptie, ati fost atat de inventive si inspirate, o editie RARA, as putea spune, racusorul se pare ca v-a inspirat!!!
    Inca o data, felicitari pentru creatiile inscrise, multumiri sponsorilor generosi, iar tie, draga Andra, putere si inspiratie, luna dupa luna organizezi impecabil un concurs dificil si foarte frumos!!!

31.07.2012, 14:59:27
  • soso07
    soso07

Nu mi-am facut un discurs, pentru ca nu ma asteptam sa castig ... un asa premiu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Inca nu m-am dezmeticit :) Am venit de pe drum si m-am asezat in fata calculatorului cu un covrig si un iaurt rece. Gata, m-am racorit :)
    Multumesc din tot sufletelul meu juriului pentru asa punctaj monstruos si celor care m-au votat :) Vreau sa va spun ca m-a inspirat la realizarea aceastei lucrari micul meu print, Stefan, care este de o sensibilitate iesita din comun, ii plac florile, animalele si are un suflet extraordinar ! Doar e rac :) De aceea am si decis sa ii daruiesc lui aceasta lampita.
    Felicitari tuturor pentru asa lucrari sensibile !
    Multumesc Andra ! Din nou prezenta alaturi de noi cu incurajari si vorbe alese !!!

31.07.2012, 15:03:03
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, fetelor, lucrari de suflet, facute cu sufletul, pline de sensibilitate si gingasie si... foarte greu de jurizat :)!

31.07.2012, 15:22:24
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

Felicitari tuturor! Mie personal mi-au placut foarte mult creatiile inscrise, chiar si daca ajungeam din concediu la timp pentru vot, nu m-as fi putut hotari. Ma bucur ca s-au inscris si la celelalte categorii, eu deja ma gandesc la cromatica zodiei leu si ma entuziasmez.
    Multumesc frumos pentru premii! :)

31.07.2012, 15:42:42
  • carla69
    carla69

Felicitari premiantilor!!!Sorina,de data asta nu te mai plangi ca...locul 6...felicitari!
    Deoareca am castigat locul II la bijuterie la concursul "gemeni",imi ramane onoarea de a oferi premiu pentru locul II la bijuterie la zodia "rac" adica Monicai Iacovenco
    www.breslo.ro/Shop/sugestive
    Felicitari,Monica,iar ca premiu iti ofer un voucher de cumparaturi in valoare de 50 lei de la mine in magazin,sper sa gasesti ceva sa-ti placa de nu ma vad nevoita sa-ti fac eu un cadou (cu mare drag)

31.07.2012, 16:56:51
  • cattie
    cattie

Felicitari castigatoarelor si celorlalti participanti.
    Si multumesc din suflet celor care m-au votat si juriului pentru punctele acordate!
    A fost prima mea participare la zodiac :)

31.07.2012, 19:33:26
  • camelia.handmade
    camelia.handmade

S-a incheiat o noua si frumoasa etapa a zodiacului Breslo. Multumesc pentru voturi si premii, si multumesc mult Andrei pentru implicare si intelegere. Felicitari participantilor, foarte interesant sa vad si inspiratia si creatorii din spatele lucrarilor minunate, m-a impresionat povestea micului print, si recunosc si eu ca pe langa documentarea asupra personalitatilor celebre ale zodiei Rac, am avut si inspiratie din familie, si anume mama si bunica mea :)

01.08.2012, 10:26:18
  • carmenn
    carmenn

felicitari fetelor...

01.08.2012, 12:31:35
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Eu m-am intors cu o sticla de vin, sa sarbatorim :P

Sper ca totul a decurs in regula cu premiile si va bucurati de ele :)

02.08.2012, 10:46:04
  • MargeleNaturale
    MargeleNaturale

Felicitari voioase tuturor pentru frumusetile create! ;)

02.08.2012, 14:04:51
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Eu va arat diseara ce am facut pt Rac:)))...Bonus....

02.08.2012, 14:13:18
  • MonicaIacovencoJewelry
    MonicaIacovencoJewelry

Felicitari tuturor si multumesc pentru aprecieri! Daca la zodia precedenta m-am amuzat un pic ca as putea sa ma abonez la locul II, acum, ca se confirma abonamentul :D sunt mai mult decat onorata! Pentru ca mi s-au parut atat de frumoase atat de multe lucrari de la Rac incat nu credeam ca am ce cauta pe podium!

Multumesc, Carla, esti o draguta, sunt sigura ca voi gasi o minunatie la tine in magazin, ca de-a lungul timpului am tot pus ochii pe cate una, alta de pe-acolo...

02.08.2012, 14:28:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Acesta este setul realizat de mine si inchinat Racilor...Nu l-am terminat la timp pt a intra in concurs,dar e bine si mai tarziu...
    www.breslo.ro/Product/Set-Moonlight--colier-si-bratara_679421

02.08.2012, 18:42:02
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

aauuu...frumooos

02.08.2012, 19:25:39
  • soso07
    soso07

Multumim, Silvia, ca ni l-ai aratat ! Este extraordinar !!! La fel ca si personalitatea care te-a inspirat !

02.08.2012, 21:15:25
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

auuu Silvia, ce ma oftic !!! E atat de frumos!!!

02.08.2012, 21:21:03
  • huxley
    huxley

Vreau si eu sa felicit toate fetele, lucrarile au fost superbe si a fost o onoare pentru mine sa fiu in juriul acestui concurs. Pacat, intr-adevar, Silvia, ca nu ai reusit sa termini setul, este minunat.Sper ca la Leu sa fie si mai multe fete participante, cu toate ca e perioada de concedii si e mai greu. La Leu poate ma mobilizez si eu, pentru ca sotul meu este leu si cunosc indeaproape aceasta zodie. Sa vedem cum voi sta cu timpul, caci el este dusmanul principal al vrutelor noastre. Inca o data felicitari tuturor, inclusiv organizatorilor si sponsorilor!

02.08.2012, 22:10:42
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc mult pt aprecieri!Adevarul e ca setul arata mult mai bine in realitate.E f greu de prins in poze argintiul,iti joaca feste intr-una (mesterul prost da vina pe scule,se stie:)) si ,desi am facut vreo 50 de poze si nu m-a multumit deplin nici macar una....Si eu sper sa ajung la Leu!Stiut fiind faptul ca speranta moare ultima:)))

02.08.2012, 23:01:37
  • carla69
    carla69

Silvia,super setul!!!
    Monica,ma bucur ca ai gasit ceva sa-ti placa.
    Am avut calculatorul defect de ieri dimineata si am facut orice altceva ca sa nu ma enervez,am calcat am facut curat,....,azi sunt iar cu voi

03.08.2012, 18:57:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Multumesc mult,Carla!

03.08.2012, 18:59:05
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Silvia, in ultima poza se vede suficient de bine cat de frumos este!!!
    Iti tin pumnii pt leu!!!

Adela, iti tin pumnii si tie!! Un cadou pt sot? :P

03.08.2012, 23:46:04
  • HappyAccesories
    HappyAccesories

am primit premiile, va multumesc frumos tuturor! :D

08.08.2012, 10:04:25
  • soso07
    soso07

Si eu am primit premiile de la Geodecor si IzvorulDePerle. Multumesc mult !!! Si mai am unul, dar acela parcurge un drum mai lung :)

08.08.2012, 10:54:02
  • soso07
    soso07

Gata, a sosit si cel de la drum lung :) Multumesc frumos, ARTLUBIJU !!!

08.08.2012, 14:21:50