Forum: Concursuri DECERNAREA PREMIILOR Provocari Breslase Zodia GEMENI - Personalitati Celebre. Culoare. Calitati si Defecte
- GradinaSecreta
Primit si eu de la www.breslo.ro/Shop/geodecor, www.breslo.ro/Shop/hobby.shop si www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii.
13.07.2012, 18:18:17
Ma bucur ca un copil de premii si le astept cu nerabdare si pe celelalte :)!
Foarte finuti si amabili sponsorii nostri, sa ne traiasca! - bijouxdemonange
Ma bcuur fetelor, sa va bucurati de premii!!!
13.07.2012, 22:24:58
Uitasem de fise, tot saptamana viitoare rezolv. Nu stiu cum am reusit dar sunt foarte obosita si nu ma simt prea bine. E psoibil sa fie si caldura ca nici nu dorm nici nu mananc bine... As vrea sa ma odihnesc un pic weekendul asta.
Pupici - carla69
Am primit si eu azi o minunatie de set de la Monica
16.07.2012, 16:23:28
www.breslo.ro/Shop/SUGESTIVE - HappyAccesories
am primit si eeeeeeu premiul meu de la geodecor! sunt asa frumoase pietrele semipretioase, abia astept sa le folosesc pt Rac :D
16.07.2012, 16:50:00 - bijouxdemonange
Ma bucur fetelor!!! Sa le folositi cu drag si inspiratie!!
16.07.2012, 20:47:56 - bijouxdemonange
Am revenit cu premiile surpriza oferite de mine pentru:
17.07.2012, 05:39:59
Camelia Bretan
Carmen Iosif
Carmen Petrisor
Silvia Motovelet
Odilia
Puteti alege oricare produs din urmatoarele doua categorii, dupa preferinta personala!
www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange/Premii-Concurs-I_40419
si
www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange/Premii-concurs-II_40420
Va astept cu drag! - Agoia
Gabi, multumesc mult mult, am cel mai frumos colier ever :). Toate colegele mele l-au laudat, e superb, il ador.
17.07.2012, 09:51:05
Am primit si pietrele alese de la www.HobbyShop.breslo.ro, superbe, sper sa am timp sa ma apuc si de rac, nu mai sunt multe zile din pacate, dar sunt sigura ca o sa o scot la capat cumva. Multumesc mult pentru tot!!! - camelia.handmade
Ce fumoase premii surpiza! Fug repede sa imi aleg cel mai potrivit!
17.07.2012, 10:06:12 - Jewelswithlove
Am premiu si aici???Cine e ca mine,cu doua premii de la Andra!Multumesc muuult!
17.07.2012, 10:29:30 - 3cot
Multumesc ! Un premiu minunat !
17.07.2012, 11:19:55 - GradinaSecreta
Andreea, ma bucur tare mult ca iti place si ca a fost admirat colierul! Sper sa te mai vedem si la alte editii ale concursului :)!
17.07.2012, 15:35:13
Am mai primit si eu niste pietricele fabuloase de la Izvoruldeperle!
Andra, gigantica surpriza ta :)! Ai avut de lucru, nu gluma! Grea decizie, fetelor, sa alegeti intre atatea surprize! Sa va bucurati de ele!
Spor la lucru pentru Rac! Deja ce am vazut pana acum m-a purtat intr-o alta lume, diafana, cu zane si printese... - bijouxdemonange
Ma bucur ca va plac premiile, sa va bucurati de ele! Sunt facute cu drag, ce-i drept nu acum :D Dar mi-a placut tare mult sa le fac!
17.07.2012, 23:00:37
Si aseara, insirand biju-urile pe pat si gasind combinatii interesante (dupa cum probabil ati observat seturi realizate asa de la inceput cred ca au fost doar vreo 2... restul le-am potrivit aseara si mi-a placut la nebunie!) mi s-a facut pofta :)))) Si cred ca voi mai mesteri putin foarte curand! Mai ales ca voi avea vreo 10 zile in care nu voi avea cursuri,d esi sigur as gasi cateva ore si pt lucru :P Apoi plec in vacanta :D
Cum am spus si la concursul ALBastru (da Silvia, tu esti cea mai norocoasa :))) ), eu maine si vineri as putea ajunge la posta, dar cel mai sigur va fi vineri, intrucat mai am de tirmis un pachet si mi-ar mai trebui putin timp sa lucrez la continut :P
Plus impavhetatul (sa nu primesc prea multe intrebari :D ) - carmenn
multumesc!surprize-surprize!
18.07.2012, 02:42:22 - carla69
Am primit semnul de carte de la Gaby,multumesc din suflet,este...n-am cuvinte,nu-mi vine sa pun mana pe el de frica sa nu-l stric.
19.07.2012, 21:34:56 - carla69
am primit azi si premiul (suplimentat bineanteles ca nu m-am rabdat) de la
19.07.2012, 21:36:34
www.breslo.ro/Shop/ARTLUBIJU - GradinaSecreta
Cu mult drag, Carla! Si fii fara grija, e rezistent :)!
19.07.2012, 21:40:33
Azi am primit si eu, tot suplimentat, un pachetel cu jucarii de la ARTLUBIJU :). - Jewelswithlove
Si eu am primit semnul de carte de la Gaby si il admir continuu!Multumesc!
20.07.2012, 00:00:30 - GradinaSecreta
Unul dintre lucrurile admirabile in comunitatea asta este acela ca ne cultivam bucuria de a darui! Si recompensa cea mai mare pentru cel care daruieste este bucuria si multumirea celui care primeste :)!
20.07.2012, 16:13:34 - Kalimera
asa este, gaby... subscriu!
20.07.2012, 16:48:19
abia astept clipa in care toti vom fi invatat sa daruim fara sa asteptam ceva in schimb.. doar pentru placerea si bucuria gestului de a darui.. pentru energia cu care ne incarca zambetul si bucuria celuilalt, cel care primeste.. :)
e o utopie? nu cred... aici pe site am intalnit destule exemple, cat sa-mi confirm teoria ca suntem pe drumul cel bun :)