Forum: Concursuri DECERNAREA PREMIILOR Provocari Breslase Zodia GEMENI - Personalitati Celebre. Culoare. Calitati si Defecte
- bijouxdemonange
Buna seara dragii mei
08.07.2012, 19:22:36
Stiu ca de data asta chiar s-au lasat asteptate rezultatele si imi cer scuze de intarziere!
Specific zodiei careia i-am dedicat concursul, au avut loc o serie de elemente neprevazute si de situatii de imprastiere si aglomerare :D Tipic Gemenilor, as putea spune, complicatiile sunt definitorii, dar reprezinta farmecul! :P
Va asigur ca a meritat fiecare minut de asteptare ;)
Si ca sa n-o mai lungim, mie mi-au placut in mod deosebit lucrarile inscrise la aceasta editie, ca geaman mandru (am gasit si prin descrieri ca mandria de a fi in aceasta zodie este specifica :D nici nu m-as putea vedea in alt mod:D) pot spune ca m-am regast in fiecare lucrare: in curiozitatea si setea pentru cunoastere, in eleganta si rafinament dar si doruri ascunse si hoinare, in nehotarari si imprastiere studiata, in bucatarie dar si in calatorii de (auto)cunoastere, in energie incomensurabila dar si in nori de furtuna, in comori ascunse dar si misticism si spiritualitate, in dualitate dar si loialitate, in tendinte spre inalt dar si in profunzime, in inimi libere dar si dragoste prizoniera, in spiritul copacilor dar si in visul florii soarelui.
Toate acestea nu ar fi fost posibile sa le aflu sau sa imi amintesc despre mine, prin intermediul lucrarilor minunate, daca nu am fi fost sustinuti in continuare de acesti oameni minunati, ce ne daruiesc cu mare drag premii nepretuite:
1. www.breslo.ro/Shop/Adalee
2. www.breslo.ro/Profile/ARTLUBIJU
3. www.breslo.ro
4. www.breslo.ro/Shop/GabyS
5. www.breslo.ro/Shop/gemsgems
6. www.breslo.ro/Profile/geodecor
7. www.breslo.ro/shop/goodchoice
8. www.breslo.ro/Shop/hobbyshop
9. www.breslo.ro/Profile/hobby.shop
10. www.breslo.ro/Shop/IzvorulDePerle
11. www.breslo.ro/Shop/margele.accesorii
12. www.breslo.ro/Shop/SUGESTIVE
13. www.breslo.ro/Shop/treasureofpirates
Si bineinteles, nu fara juriul care cu mare drag a evaluat fiecare lucrare in parte:
Cleopatra Cosulet (www.cleopatra5.breslo.ro)
Adela Petcu (www.treasureofpirates.breslo.ro)
Eugenia Ghica (www.bohemiansin.breslo.ro)
Raluca Minut (www.laruca.breslo.ro)
in functie de urmatoarele criterii:_ compozitie, originalitate;
_ incadrarea in tematica
_ utilizarea materialelor
_ culoare, combinatii deculori
_ executia tehnica
_ forma,proportii
_ prezentare : fotografie si descriere;
_ impresie generala.
Iar in urma acestei evaluari (ce poate aduce un maxim de 160 puncte), completata de evaluarea mea cu privire la pietrele folosite dar si a temelor abordate (inca 25 puncte maxim), va prezint lucrarile, in ordinea premiilor dar si in functie de punctajul obtinut:
162 puncte:
GABRIELA SAFTA (www.gabys.breslo.ro) - CALATORIE SPRE CUNOASTERE
www.breslo.ro/Product/Cltorie-spre-cunoatere---de-Gabriela-Safta-gabys---Concurs-Accesorii--zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652678
- cu acest punctaj a obtinut PREMIUL I LA CATEGORIA ACCESORII, in valoare de 75 lei.
- de asemeni, aceasta lucrare a insumat un numar de 17 voturi din partea publicului, ceea ce ii asigura si PREMIUL DE POPULARITATE in valoare de 50 lei
157 puncte
ANDREEA GOIA (www.agoia.breslo.ro) - LEMON FRESH
www.breslo.ro/Product/Lemon-Fresh----de-Andreea-Goia-agoiaConcurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-Culoare-CAlitatiDefecte_653023
- datorita acestui punctaj, a obtinut PREMIUL I LA CATEGORIA BIJUTERIE, in valoare de 100 lei, plus inca un premiu de 50 lei.
156 puncte
ALINA MIHAI (www.gemsgems.breslo.ro) - MAI MULT DECAT COPACUL
www.breslo.ro/Product/Mai-mult-dect-copacul---de-Alina-Mihai-gemsgems---Concurs-Decoratiuni-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-culori-calitatidefecte_652819
- punctaj care i-a adus PREMIUL I LA CATEGROIA DECORATIUNI, in valoare de 100 lei, plus inca un premiu special
155 puncte
CARLA STIOPEI (www.carla69.breslo.ro) - DOR DE MARYLIN
www.breslo.ro/Product/Dor-de-Marylin----de-Carla-Stiopei-carla69--Concurs-Bijuterii-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare--Rezervat_652547
- aducandu-i PREMIUL AL II-LEA LA CATEGORIA BIJUTERIE, in valoare de 75 lei
- de asemeni, in urma votului publicului, a obtinut un numar total de 17 voturi, ceea ce i-a adus si PREMIUL DE POPULARITATE
MONICA IACOVENCO (www.SUGESTIVE.breslo.ro) - DUAL CORE
www.breslo.ro/Product/Dual-Core---de-Monica-Iacovenco-sugestive---Provocari-Breslase-GEMENI-PERSONALITATI-CELEBRE-CULORILE-SPECIFICE-CALITATI-SI-DEFECTE_644571
- obtinand astfel PREMIUL AL II_LEA LA CATEGORIA BIJUTERIE, invaloare de 75 lei
153 puncte
ALINA MIHAI (www.gemsgems.breslo.ro) - COMOARA PIRATULUI
www.breslo.ro/Product/Comoara-Piratului---de-Alina-Mihai-gemsgems---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652544
- obtinand astfel PREMIUL AL III_LEA LA CATEGORIA BIJUTERIE, in valoare de 50 lei
ALEXANDRA CHERECHES (www.happyaccesories.breslo.ro) - ENERGIZED
www.breslo.ro/Product/Energized--de-Alexandra-Chereches-happyaccesories--Concurs-Accesorii-zodia-Gemeni---Personalitati-Celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte---REZERVAT_652084
- ceea ce i-a adus PREMIUL AL II_LEA LA CATEGORIA ACCESORII, in valoare de 50 lei
150 puncte
GABRIELA SAFTA (www.gabys.breslo.ro) - NOT ALL WHO WONDER ARE LOST
www.breslo.ro/Product/Not-All-Who-Wander-Are-Lost----de-Gabriela-Safta-gabys---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI--Personalitati-Celebre-Culorae-si-CAlitatiDefecte_651154
- obtinanand PREMIUL IV LA CATEGORIA BIJUTERIE, in valoare de 25 lei
142 puncte
GABRIELA SAFTA (www.gabys.breslo.ro) - VICTORIA
www.breslo.ro/Product/Victoria----de-Gabriela-Safta-gabys---Concurs-Decoratiuni-zodia-Gemeni---Personalitati-Celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte_651152
- aducandu-i PREMIUL AL II-LEA LA CATEGORIA DECORATIUNI, in valoare de 50 lei
141 puncte
SORINA DUMITRESCU (www.soso07.breslo.ro) - WHAT’S COOKING?
www.breslo.ro/Product/Whats-cooking-----de-Sorina-Dumitrescu-soso07-Concurs-Decoratiuni-GEMENI---Personalitati-celebre-Culoare-si-CalitatiDefecte_651149
-conferindu-i PREMIUL AL III-LEA LA ACTEGORIA DECORATIUNI, in valoare de 50 lei
148 puncte - SORINA DUMITRESCU (www.soso07.breslo.ro) - ONLY LOVE www.breslo.ro/Product/Only-Love---de-Sorina-Dumitrescu-soso07--Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-culoare-calitatidefecte_652820
144 puncte - SILVIA MOTOVELET (www.Jewelswithlove.breslo.ro) - DARCLEE
www.breslo.ro/Product/Set-Darclee---de-Silvia-Motovelet-Jewelswithlove--Concurs-Bijuterie---Personalitati-Celebre-Culoare-Calitatidefecte_653220
138 puncte - CARMEN IOSIF (www.3cot.breslo.ro ) - MISTIC- ROMANTIC
www.breslo.ro/Product/Colier-Mistic-Romantic---de-Carmen-Iosif-3cot---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-CalitatiDefecte-Culoare_652083
137 puncte - CAMELIA BRETAN (www.camelia.handmade.breslo.ro ) - SUNFLOWER
www.breslo.ro/Product/Sunflower---de-Camelia-Bretan-cameliahandmade---Concurs-decoratiuni-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-Calitatidefecte-Culoare_652684
135 puncte - CAMELIA BRETAN (www.camelia.handmade.breslo.ro ) - LOCKET
www.breslo.ro/Product/Locket---de-Camelia-Bretan-cameliahandmade-Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-calitatidefecte-culoare_652689
131 puncte- CARLA STIOPEI (www.carla69.breslo.ro) - NEHOTARARE
www.breslo.ro/Product/Nehotarare--de-Carla-Stiopei-carla69-Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personaliatti-Celebre-Culoare-CalitatiDefecte_653027
127 puncte - CARMEN PETRISOR (www.carmenn.breslo.ro ) - JUDY
www.breslo.ro/Product/Judy---de-Carmen-Petrisor-carmenn---Concurs-bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-Celebre-Culoare-CalitatiDefecte---Rezervat_653017
121 puncte - CARMEN PETRISOR (www.carmenn.breslo.ro ) - NORI PE CER
www.breslo.ro/Product/Nori-pe-cer---de-CArmen-Petrisor-carmennConcurs-Accesorii-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-Calitatidefecte--Culoare---REZERVAT_652546
REZULTATELE VOTULUI PUBLICULUI - lista o gasiti aici:
https://docs.google.com/document/pub?id=100HVPCmmpzbNmM_kgMo1D5-6EMX462cvoPMM5J9LcmU
PREMII VOTANTI, vor fi merge catre:
Andreeaswork
Kalimera
Lista votantilor cu numerele de ordine, precum si printscreen-urile cu numerele extrase cu ajutorul random.org, le gasiti aici: https://docs.google.com/document/pub?id=1ifzlE0LrZDiaarmt_JfYoWj5Jqi_qN-I1Ztj5c_gZOc
Acestea fiind spuse, va felicit pe fiecare in parte si va multumesc frumos pentru participare si pentru sustinere!!!
Maine voi reveni cu impartirea premiilor fiecarui participant! :P
Va doresc o seara placuta de duminica!!
Cu drag,
Andra - gemsgems
Yay! :D A meritat asteptarea! Felicitari participantilor, dar, mai ales, felicitari tie, Andra! :) Ai nervi de otel. :)) Si multumiri sponsorilor! :D
08.07.2012, 19:38:00
Sa inteleg ca la Andreeaswork merge locket-ul facut de mine? :D
Vezi ca la premiul II de la bijuterie, la Carla ai pus tot linkul de la SUGESTIVE. :P - Jewelswithlove
Felicitari tuturor castigatorilor!
08.07.2012, 20:06:45 - bijouxdemonange
Merci, Alina!
08.07.2012, 20:20:39
Da, probabil ca premiul tau va fi la Andreea :P
Gaby *GabyS) are un premiu surpriza :P
Monica (Sugestive) un premiu pentru castigatorul la popularitate :P
Avem doi, si la biju si la accesorii, va alege ea.
Tu ai primit premiul de la Adela :D
Si restul revin cu imparteala mai tarziu, ca mi-am prins urechile cam tare :))) - GradinaSecreta
Felicitari, fetelor!!! A mai trecut o editie din aventura noastra zodiacala :). Multumim din suflet sponsorilor, juriului, votantilor!
08.07.2012, 21:09:04
Ca s-o ajut un pic pe Andra, am sa va prezint ce ofer eu :).
Premiul I Bijuterie, pentru Andreea Goia; cred ca la el se referea Andra mai sus, un voucher de 50 lei din Gradina secreta www.breslo.ro/Shop/gabys.
Premiul I Decoratiuni, pentru Alina Mihai, cred ca asta e premiul special de care vorbea Andra, e pregatit, trebuie doar pozat (ma ocup maine de asta). Am eu asa un feeling ca o sa-i placa unei iubitoare de munte :).
Premiul surpriza:
- cu multumiri si admiratie, pentru organizatoarea concursului, Andra, unul dintre Gemenii care m-au inspirat in realizarea setului www.breslo.ro/Product/Not-All-Who-Wander-Are-Lost----de-Gabriela-Safta-gabys---Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI--Personalitati-Celebre-Culorae-si-CAlitatiDefecte_651154, caci nu ma puteam gandi la Andra decat langa celebrul colier Chaudes Memoirs, o bratara asemanatoare celei din setul creat pentru concurs, deci cu pietre benefice Gemenilor, si un semn de carte;
- cu multumiri pentru moderatoarea si jurata Raluca Minut, care ne ghideaza cu sfaturi prin aventura noastra astrologica - un semn de carte cu pietre benefice zodiei ei, Varsator din cate stiu eu;
- cu felicitari, pentru Gemenele noastre, Silvia Motovelet si Carla Stiopei, cate un semn de carte. Daca mai sunteti in zodia Gemeni printre participante, dati de stire si suplimentam:)!
- cu felicitari, pentru autoarea unei lucrari care m-a impresionat, www.breslo.ro/Product/Only-Love---de-Sorina-Dumitrescu-soso07--Concurs-Bijuterie-zodia-GEMENI---Personalitati-celebre-culoare-calitatidefecte_652820, un semn de carte cu pietre benefice zodiei ei, Berbec. - GradinaSecreta
In zilele urmatoare pozez si postez toate premiile si va anunt cand puteti veni sa le ridicati :).
08.07.2012, 21:10:44 - Agoia
Wow, multumeesc, de anul trecut am vrut să încep să particip la concursuri breslo dar nu am avut cutajul. De dată aceasta împinsă de la spate de camelia handmade, mi-am luat inima-n dinţi şi am făcut-o. Mulţumesc mult fetelor pentru punctajul acesta. Andra, cum spune gems: ai nişte nervi de fier, dacă nu ai fi tu nu ar există aceste concursuri: mulţumim!!!
08.07.2012, 21:31:36 - Laruca
Felicitari tuturor participantelor pentru frumusetea, originalitatea si energia pozitiva pe care ni le-au transmis prin creatiile lor. Felicitari si mult succes in continuare!
08.07.2012, 21:47:22
Se intampla ceva magic in acest concurs. Fiecare editie este mai reusita decat precedenta. Unicitatea, grandoarea si sensibilitatea artistica cresc exponential. E o adevarata explozie de frumusete aici.
Deci, sincer va spun, este din ce in ce mai greu sa votezi. Cand toate iti plac la nebunie, cum sa-l alegi pe cel mai bun?
Felicitari Andrei pentru munca titanica depusa, pentru consecventa, pentru ca ...exista.
Multumesc GabyS pentru premiul surpiza. Ma onoreaza in mod deosebit. - carmenn
felicitari fetelor si multumiri sponsorilor...si moderatoarelor..
08.07.2012, 22:06:40 - bijouxdemonange
Ohh, Gaby, cat de frumos!!! it multumesc mult pentru premiile oferite acestor oameni deosebiti care imi sunt atat de dragi! Si in mod deosebit pentru cadourile superbe pe care mi le oferi!!! Chiar semnul de carte m-a impresionat in mod deosebit!! Iar setul, perfect pentru un hoinar :D in lume, este extrem de complex iar poveste o completeaza perfect!!! Nu ma asteptams a-ti fiu inspiratie, dar ma bucura mult si voi purta bratara cu mare drag!!!
08.07.2012, 22:18:12
Raluca, deci nu sunt singura care observa o evolutie din ce in ce mai mare si ma impresioneaza ca din ce in ce mai bine sunt surprinse caracteristicile zodiei abordate!! Felicitari pentru premiu, sa te bucuri de el!!!
Abia astept, in primavara, cand vom avea o petrecere la final de concurs, sa admiram cu drag toate creatiile zodiacale si cu siguranta vom fi cu totii mandri de evolutie, de bogatia semnificatiilor si de cunostintele dobandite!!! Dar si de comoara extraordinara pe care o vom aduna la final!!! - gemsgems
Ma bucur atat de mult ca m-am implicat in acest concurs! :D Cand l-am vazut prima data mi-am spus ca eu n-am treaba cu semipretioasele, ca sunt prea scumpe, ca nu sunt destul de buna pentru a participa. Si de fiecare data cand am participat am simtit ca am mai facut un pas in evolutia mea. :D Si am invatat atat de multe! :D
08.07.2012, 22:35:21 - Kalimera
fetelor, felicitari calduroase!! stiu ca nu de caldura duceti lipsa pe vremea asta, dar nu am cum, fizic, sa va imbratisez si sa va pup pe toate, de frumoase si talentate ce sunteti! felicit, de asemenea, si moderatoarele noastre dragi care au facut posibil acest concurs, multumim si fetelor din juriu, si nu in ultimul rand,sponsorilor ... :)
08.07.2012, 23:10:57
ah, si sa nu uit! felicitari si mie!:))) ca am avut bafta sa ma aleaga random.org:))
multumesc din suflet! - bijouxdemonange
Ma bucur mult sa aud asta Alina!!! E ceea ce conteaza cel mai mult din toata activitatea asta: ceea ce invatam fiecare si cum evoluam!!! Si daca avem astfel de rezultate, merita tot efortul!!!
09.07.2012, 06:06:16
Si pentur asta imi voi da silinta si mai mult!
Odilia, multumim de caldura imbratisarilor!!! Acuma sigur toate am vrea caldura asta cat mai mare, iar ce-a de-afara se mai poate tempera! :P
Felicitari pentru premiu, te voi anunta pe seara ce si cum :P - 3cot
Felicitari premiantelor si tuturor participantelor ! Multumiri celor care au organizat acest concurs care ne-a ajutat, pe fiecare dintre noi, sa incercam sa fim mai bune, mai creative.
09.07.2012, 08:24:44
Un gand bun celor care mi-au acordat un vot de incredere ! - soso07
Buna dimineata ! Chiar buna, sa incep asa ziua de luni :)))
09.07.2012, 09:51:47
Vin si eu cu multumiri celor care mi-au apreciat munca inspirata de gemenei (Andrei - geamanul suprem, celor care m-au votat si juriului) !!!
Iar Gabrielei - GabyS ... o imbratisare pentru surpriza pe care mi-a pregatit-o. Un dar de suflet pe care abia astept sa-l am !!!
Si, cum spunea Alina ... sa ne intalnim la racusori cu super - lucrari :) - lucashop
Felicitari fetelor!n-am apucat sa particip si eu la concursul acesta,dar sunt f frumoase creatiile,m-am regasit in ele:))
09.07.2012, 10:24:18 - HappyAccesories
vaaaaaaai, ce ma bucuuuuuur! A meritat asteptarea din plin!
09.07.2012, 12:46:32
Va multumesc frumos, felicitari tuturor si spor la provocarea in curs :D - MonicaIacovencoJewelry
Neata! Felicitari tuturor si multumesc mult pentru premiu! Ma apuc de treaba... deci bratarica din pietrele zodiei la care tocmai am exersat pentru Carla... si un cadoutz mic fiindca a fost ziua ei in timp ce ne strofocam aici la gemeni... si un cadoutz mic si pentru Andra, normal... Numai ca s-ar putea sa dureze un pic, fetelor, ca in ultima vreme prind cam greu momentul de invartit sarme :D
09.07.2012, 14:17:03 - bijouxdemonange
Ma bucur fetelor ca va bucurati :P
09.07.2012, 17:00:45
Carmen (3cot) eu te mai astept cu drag si la urmatoarele concursuri! Mie mi-a placut mult colierul tau, este deosebit si foarte interesant!!!
Pana miercuri seara va trimit fisele de evaluare si pe cele de la editia trecuta, ca am tot amanat de pana la urma s-a facut luna :(
Sorina, felicitari si multumesc ca am fost sursa de inspiratie!!!
Lucashop, sa inteleg ca esti tot gemeni? :D
Oricum, te astept la urmatoarele concursuri, cand prinzi vreme!
Alexandra, felicitari, ma bucur ca a meritat!
Monica, felicitari si multumesc frumos pentru cadou, esti o scumpa!!! Nu e graba,d eci stai linistita!! ;)
Eu abia ce-am ajuns acasa, trebui sa ies putin ca am ceva de rezolvat urgent si mai tarziu nu mai gasesc deschis! Dar de indata ce revin, va anunt cine de unde trebuie sa ridice premii :P - carla69
Waw!Nu-mi vine sa cred!!!Acum am ajuns acasa,m-am prajit si balacit doua zile pe la Satu-Mare,acum topai pe aici de bucurie!!!
09.07.2012, 20:36:20 - bijouxdemonange
Haha Carla, ma bucur! Felicitari!
09.07.2012, 22:09:31
Sper ca te-ai simtit bine in calatorie! Ahh stai, esti gemeni, in voiaj esti in elementul tau :)))
Andreea, acum am vazut mesajul tau (probabil esti la primul mesaj pe forum): felicitari si chiar ma bucur ca ai luat in sfarsit decizia de a participa si mai ales ti-a fost rasplatita in acest fel, pentru a te incuraja si mai mult!
Eu m-am intors cu premiile:
Asadar, intr-o ordine aleatorie:
Andreea Goia
* premiul I bijuterie
Adalee .breslo.ro - 50 lei de cheltuit in magazin
GabyS www.gabys.breslo.ro - 50 lei de cheltuit in magazin
HobbyShop www.HobbyShop.breslo.ro - 50 lei de cheltuit in magazin; transport gratuit daca te incadrezi in voucher
Monica Iacovenco
* premiul al II-lea bijuterie
Geodecor www.geodecor.breslo.ro - 50 lei - transport gratuit si la suplimentarea comenzii peste valoarea voucherului
HobbyShop www.HobbyShop.breslo.ro - 25 lei de cheltuit in magazin; transport gratuit daca te incadrezi in voucher
Carla Stiopei
* premiul al II-lea bijuterie
ARTLUBIJU www.ARTLUBIJU.breslo.ro - 25 lei - cu mentiunea sa tii cont de transport daca nu vei suplimenta peste valoarea voucherului
Adalee .breslo.ro - 50 lei
* premiu popularitate
geodecor www.geodecor.breslo.ro - 50 lei
SUGESTIVE www.SUGESTIVE.breslo.ro - o bratara special pentru gemeni
*premiu zodia Gemeni
GabyS www.gabys.breslo.ro un semn de carte
Alina Mihai
*premiul I decoratiuni
GabyS www.GabyS.breslo.ro - premiu special
GoodChoice www.GoodChoice.breslo.ro - 50 lei
IzvorulDePerle www.IzvorulDePerle.breslo.ro - 50 lei
* premiu special decoratiuni
Treasureofpirates www.treasureofpirates.breslo.ro - pietre specifice zodiei rac
* premiul al III-lea bijuterie
ARTLUBIJU www.ARTLUBIJU.breslo.ro - 25 lei - cu mentiunea sa tii cont de transport daca nu vei suplimenta peste valoarea voucherului
HobbyShop www.HobbyShop.breslo.ro - 25 lei de cheltuit in magazin; transport gratuit daac te incadrezi in voucher
Gabriela Safta
*premiul I Accesorii
IzvorulDePerle www.IzvoruldePerle.breslo.ro - 75 lei
*Premiul Popularitate
geodecor www.geodecor.breslo.ro - 50 lei, cu transpor gratuit si la suplimentarea comenzii
*premiul al II-lea decoratiuni
margele.accesorii www.margele.accesorii.breslo.ro - 25 lei - pentru suplimentarea comenzii va fi redusa taxa la 4 lei
hobby.shop www.hobby.shop.breslo.ro - 25 lei
*premiul IV Bijuterie
Alexandra Chereches
*premiul al II-lea accesorii
geodecor www.geodecor.breslo.ro - 50 lei, cu transport gratuit si la suplimentarea comenzii
Sorina Dumitrescu
* premiul al III-lea decoratiuni
hobby.shop www.hobby.shop.breslo.ro - 25 lei
margele.accesorii www.margele.accesorii.breslo.ro - 25 lei, cu transportul redus la 4 lei in cazul suplimentarii comenzii
* premiu special pentru bijuterie
GabyS www.gabys.breslo.ro - un semnd e carte
Silvia Motovelet
* premiu special zodia Gemeni
GabyS www.gabys.breslo.ro - un semn de carte
Raluca Minut
* premiu moderator
GabyS www.gabys.breslo.ro - un semn de carte
Andreeaswork - locket special
gems gems www.gemsgems.breslo.ro
Kalimera - un premiu surpriza oferit de mine
Si premiile mele pentru care va multumesc din suflet:
Gabriela www.gabys.breslo.ro - o bratara si un semn de carte
Sugestive www.SUGESTIVE.breslo.ro - un cadou
ahh si bineinteles, premiile surpriza, oferite de mine, merg la:
Camelia Bretan
Carmen Iosif
Carmen Petrisor
Silvia Motovelet
Saptamana aceasta voi reveni cu premiile (mai am si de la concursul Albastru :D, asadar trebuie sa ma pun pe pozat neaparat!)
Eu va felicit pe fiecare in parte, fiecare ati avut lucrari superbe! Mie imi plac toate si le-as cumpara pe toate daca as putea!!!
As avea cateva mentiuni, legate de situatia premiilor si valoarea voucherelor. Poate aveti anumite intrebari...
- la sectiunea Accesorii, neavand suficienti participanti, dar fiind si diferenta notabila de punctaj intre a doua si a treia, am ales sa acord doar 2 premii si sa le scad valoarea.
- la sectiunea Decoratiuni, datorita diferentei destul de mari de punctaj fata de prima clasata, am ales ca pentru locurile II si III sa fie premii mai mici, situandu-se si extremd e aproape una de alta.
- la premiile de popularitate, nu am acordat la sectiunea decoratiuni, datorita diferentei de punctaj dar si a creatiilor situate intre, ca numar de voturi.
Aceste decizii nu sunt menite sa va descurajeze, din contra, sa va determine sa fiti si mai buni in tot ceea ce faceti si sa nu va lasati pana nu reusiti sa ajungeti cat de departe puteti!
Ceea ce va rog este sa fiti indulgenti si cu mine, motivul pentru care fac totul singura este nu ca imi place sa culeg toti laurii sau sa ma incurc in toate itele :D ci pentru ca din punct de vedere tehnic, este singura solutie. Daca as renunta la anonimitate ar sta lucrurile poate altfel, dar as rapi din farmecul acordat tocmai de acest lucru! Desi si atunci ar fi si mai mult de lucru de cautat prin link-uri, de downloadat imagini, salvat descrieri, pus la loc pe unde e necesar etc (asa, le am acum pe toate intr-un singur loc, organizate in fisiere si mi-e mult mai usor ) :D Si nu as vrea sa renunt nici la formula de evaluare si nici la facebook :D
Si da, stiu ca multi dintre cei ce participa mereu si-au creat deja un stil si pot fi recunoscuti cu usurinta, insa nu intotdeauna se intampla asta, putem fi si pacaliti :P dar avem si debutanti si persoane care abordeaza lcururile din mai multe unghiuri si este mult mai placut cand avem surprize la final! :P Plus ca, din cei ce evalueaza si/sau voteaza apreciaza suspansul si sentimentul creat atunci cand incearca sa ghiceasca a cui este creatia ce o au in fata :P
Ohhs unt multe de spus, dar ma voi opri aici pentru moment!
Eu sper sa pot sa fiu alaturi de voi si mai mult pe viitor, ceea ce faceti voi este extraordinar, nici nu se compara cu ceea ce fac eu in acest concurs! Voi sunteti cu munca titanica! Si in plus voi creati si evoluati si fara mine si acest concurs, pe cand concursul nu poate exista fara voi si creatiile voastre!!! Voi il insufletiti, il infrumusetati si ii dati valoare!!! Iar toate acestea dupa parerea mea au cote din ce in ce mai mari si nu poate decat sa ma bucure si sa-mi dea energia necesara! - carla69
Multumesc pentru premii tuturor sponsorilor nostri!!!
09.07.2012, 23:09:53 - Kalimera
:)) andra, esti neobosita!:) daca as avea macar jumatate din energia ta... :)
09.07.2012, 23:10:37
multumesc pentru tot :) - camelia.handmade
Felicitari tuturor participantilor!
10.07.2012, 08:46:10
Multumim de provocarile zodiacale si de efortul organizatoric, Andra, iar celor care au idei pentru Rac, la treaba! - HappyAccesories
vreau si eu sa multumesc sponsorilor...care ne ajuta sa ne dam frau liber imaginatiei!!! sa ne apucam pt creatia zodiei rac, deci! :D
10.07.2012, 10:19:24 - Jewelswithlove
Multumesc mult de tot pt premii,Gaby si Andra!Ma bucur pt fiecare dintre castigatori,ma bucur ca pe masura ce trece timpul apar creatii tot mai frumoase si mai gandite,tot mai originale,deci e un castig real atat pt creator cat si pt clienti!
10.07.2012, 11:03:37
Succese in continuare la realizat bijuterii-zodiac! - 3cot
Multumesc Andra pentru cuvintele de apreciere si pentru premiu !
10.07.2012, 12:17:24 - GradinaSecreta
Imi parea rau ca nu m-am putut tine de cuvant, fetelor, cu pozatul si postatul premiilor de ieri. Vreau sa va asigur ca nu am uitat si nici nu am disparut in ceata, doar ca pregatirile au durat un pic mai mult decat preconizasem si unele dintre premii sunt inca la uscat :). Si vreau sa le postez pe toate o data.
10.07.2012, 17:03:46 - huxley
Hai, ca am reusit si eu sa mai ajung pe aici, si vazand si premiile, trebuie neaparat sa felicit si sponsorii ( ma exclud pe mine care nu am fost decat un sponsor ocazional) care dau mai multa viata concursului prin bucuriile pe care le aduc. Bineinteles, felicitari tuturor participantelor si felicitari Andrei care nu stiu, sincer, cum se mai imparte intre atatea sarcini si indatoriri. Abia astept sa vad ce minunatii ne rezerva Racul!
10.07.2012, 18:06:05 - gemsgems
Gaby, chiar sunt curioasa ce premii ai pregatit! :D
10.07.2012, 18:09:07
Vreau sa multumesc si eu, si public :P, generosilor sponsori! Hugs! - MonicaIacovencoJewelry
buna seara! am reusit sa ma mobilizez ca in vremurile bune si iata productiile:
11.07.2012, 00:41:20
- premiul pentru carla69: www.breslo.ro/Product/Bratara---amuleta-zodia-Gemeni---pentru-castigatorul-premiului-de-popularitate-la-Provocari-Breslase---Gemeni_664658 si micul cadou de ziua ta, ca am eu o obsesie cu seturile si nu puteam sa las bratara orfelina :D www.breslo.ro/Product/La-multi-ani-Carla_664659
- draga mea Andra, dupa ce m-am invartit putin in jurul cozii, mi-am dat seama ca la capitolul bijuterii statement si super elaborate esti muuult mai priceputa decat mine, asa ca iti urez un "la multi ani" minimalist si geometric, in stilul meu adica :D www.breslo.ro/Product/La-multi-ani-Andra_664655
va astept sa le revendicati :P - bijouxdemonange
@Odilia... hehe energia mea consta in ceai verde, cafea, pepsi/cola (cand primele doua incep sa nu mai faca fata, cam o data la 2 luni am vreo saptamana de intoxicare :D), alimentatie destul de sanatoasa in general si mai nou reflexoterapie :D
11.07.2012, 03:00:18
Alimentatia e sanatoasa atunci cand mananc, ca de cand cu caldurile astea...mai sar peste mese :D
Oricum, se simte efectul reflexoterapiei..si cand ma gandesc ca e facuta superficial, fiind doar practica...
@Camelia: tu n-ai idei pentru rac? :-o
Te astept si pe tine cu drag!!!
Cu o cutie spre exemplu :P
@Alexandra: spor la lucru si imaginatie!!
@Silvia: multumesc, si eu am observat imbunatatirea calitatii si a complexitatii si asta este tot ce conteaza!!
Spor si tie, poate reusestis a faci ceva! (Desi acum esti tu cu concursul, te inteleg ca esti prinsa! Let me know if I can help! ;) )
@ Carmen, cu mare drag!! Iti voi scrie mai multe in fisa :P
Si te anunt cand pozez premiul!!
@ Gaby, stai linistita, ca nu esti singura!! ;)
Spor!!
@ Adela, nici eu nu stiu dar nici nu cred ca vreau sa stiu :D Mai am inca de invatat la capitolul organizare (si nu ma refer numai la concurs, ci in general, cu tot ce am de facut :D )
@ Monica:
Ce frumosi sunt!!! Multumesc mult!!!!
Si premiul Carlei este un vis!!! - carla69
Waw!!!Superb set mi-ai oferit!!!!Impletitura de sarma in care eu imi leg degetele daca incerc s-o fac si tie iti iese mereu atat de bine!Multumesc!!!!Abia astept sa ma laud cu el!
11.07.2012, 07:34:39 - GradinaSecreta
Alina - gemgems, te invit sa iti revendici premiul :). Sper sa iti placa!
11.07.2012, 12:02:55
www.breslo.ro/Product/Cutie-Floare-de-col---premiu-pentru-Alina-gemgems_664787
Revin mai tarziu si cu toate celelalte. - carla69
Ce frumoasa e cutia!Ma tenteaza deja tehnica servetelului de cand vad asa minuni,dar am muuult de lucru si nu am vreme sa incerc,deocamdata
11.07.2012, 12:48:40 - gemsgems
Vai, Gaby, este superbaaaaaaaaaaaaa! Chiar nu am stiut la ce sa ma astept si m-ai surprins intr-un mod atat de placut!!!! :D Ce-o sa ma mai laud cu ea! :D Iti multumesc mult!
11.07.2012, 14:03:54 - GradinaSecreta
Ma bucur ca iti place, Alina draga, si ca surpriza a fost una placuta :)! Sa te bucuri de ea si sa o folosesti sanatoasa!
11.07.2012, 15:18:48
Multumesc, Carla! Cate nu as mai incerca si eu daca mi-ar permite timpul :)... - GradinaSecreta
Gata, fetelor!
11.07.2012, 17:52:32
Am reusit sa postez toate premiile promise si va invit in Gradina secreta sa le revendicati! Sper din tot sufletul sa va placa, pentru ca au fost create cu mult drag :).
Pentru Andra: www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-Andra-bijoudemonange_665086
Pentru Raluca: www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Lumina-farului---premiu-special-pentru-Raluca_665070
Pentru Silvia: www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Pe-marea-vieii---premiu-special-pentru-Silvia-Jewelswithlove_665047
Pentru Carla: www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Pe-marea-vieii---premiu-special-pentru-Carla_665039
Pentru Sorina: www.breslo.ro/Product/Semn-de-carte-Lumina-farului---premiu-special-pentru-Sorina_665061. - carla69
Ce frumoooos e!!!N-am cuvinte!Am semn de carte!N-am avut nicodata!Multumesc Gaby,ai facut niste minunatii!
11.07.2012, 17:56:21 - camelia.handmade
@Gaby:Foarte frumoase premiile!
11.07.2012, 18:12:59
@Andra: O idee am si eu pentru rac, dar pana ieri nu am avut un material - si anume elementul cheie... Acum il am :) - bijouxdemonange
Ce frumo s e aici!!
11.07.2012, 18:25:32
Ce-mi place!!!!
Gaby multumesc mult pentru premii!! Sunt superbe!! Ador si bratara si semnul de carte!! Minunat!!
Fetelor sa va bucurati de semnele voatsre de carte si sa va aduca mai aproape de ceea ce visati!!
Alina, superba cutiuta ai primit!!! Miroase a munte si imi place!!!
Camelia: yuhuu, ce veste minunata! Spor la lucru!! - soso07
Gaby, as fi vrut sa spun ceva, dar acum chiar ca nu gasesc cuvinte potrivite ... Ai spus tu acolo tot ce trebuia, iar eu nu pot decat sa te imbratisez cu drag ! Un premiu venit din INIMA pe care-l voi avea mereu langa mine !!! MULTUMESC !
11.07.2012, 19:37:08 - Jewelswithlove
Multumesc mult,Gaby pt premiu si pt urari!
11.07.2012, 23:17:54
Cum cartile imi sunt prieteni de nadejde si mereu aproape,te asigur ca si talismanul de la tine ma va insoti mereu pe cararile vietii!Multumesc ! - Jewelswithlove
Andra,sper sa realizez ceva si pentru zodia Rac;idei am,materiale la fel,sper sa rup cate putin timp de ici,de colo si sa pun in practica ce vad cu ochii mintii.
11.07.2012, 23:21:19 - GradinaSecreta
Ma bucur mult de tot ca va plac, fetelor! Sa le folositi cu placere, sa va protejeze cu puterea pietrelor si a dragostei cu care le-am lucrat :)!
12.07.2012, 09:52:43
Nu va sfiiti si comandati-le din magazin, ca sa le pot trimite pe fiecare la adresele voastre! - bijouxdemonange
Super, Silviutz!!! Si eu vreau maine, cand merg sa-mi iau fire, sa-mi mai iau ceva pt ca sa particip si eu la concursul tau! Idei am, chiar multe!! Dar e timpul scurt :(
12.07.2012, 22:07:09
Gaby, cum sa nu ne placa??? :P Eu abia le-astept pe ale mele, dar le voi comanda pe toate-odata!! - bijouxdemonange
Eu voi reveni luni cu premiile mele, mi-am programat sedinta foto dupa -amiaza :D
13.07.2012, 15:00:58
Va pup, sa aveti weekend placut!!! - carla69
Eu am inceput deja sa primesc,mutlumesc sponsorilor Adalee si Geodecor!
13.07.2012, 15:02:29 - bijouxdemonange
Uhuu, ce ma bucur!!! Felicitari!!!
13.07.2012, 15:09:50 - soso07
Si eu am primit pachetelele de la hobby.shop si margele.accesorii. Bineinteles ca nu m-am putut abtine si am suplimentat comenzile ... si cu greu m-am oprit :) Le multumesc inca o data !!!
13.07.2012, 17:07:08