Forum: Tehnici & Materiale de unde pot face rost de ele ?

• Margelute
    Margelute

Si mie mi se par scumpe alea de la muzeu.
    Daca te intereseaza ceva anume si poti veni in zona obor vin sa ne vedem sa-ti arat ce am eu :) Sincer, pe breslo am vazut cele mai bune preturi la semipretioase pana acum.
    In alta ordine de idei: tot esti aici de ce nu-ti faci un magazin sa expui ce lucrezi?

21.01.2010, 10:04:22
  • veronel
    veronel

asa e, tonycat. margelute, am facut comanda pe breslo. next time, multam.

21.01.2010, 10:26:52
  • tonycat
    tonycat

Salut,

A facut cineva vreodata comanda de la acest magazin ? Daca da, poate sa dea detalii despre produse? Despre magazin ? Preturile sunt destul de mari.

http://realcristal.com/PiatraSemipretioasa/

Multumesc!

21.01.2010, 10:54:33
  • veronel
    veronel

mi-e greu sa ma uit, este pe fundal negru. oribil..

21.01.2010, 11:33:31
  • Margelute
    Margelute

Vad ca merge destul de greu site-ul, nu reusesc sa vizualizez prea multe produse. Nu se dau detalii despre dimensiuni si banuiesc ca pretul este la bucata, dar nu pot sa apreciez pretul daca nu se da dimensiunea pietrelor.

21.01.2010, 13:23:06
  • tonycat
    tonycat

Pretul e pe produs(sirag, bratara, etc). Fondul e cam inchis la culoare, intra-adevar, dar daca faceti clic pe o poza, aceasta se va mari si pietrele se vor vedea foarte clar. Nu am gasit alt site din Romania care sa ofere spre vanzare atatea pietre.

21.01.2010, 15:42:26
  • Margelute
    Margelute

Eu m-am referit la margelele desfacute ca pretul este la bucata, sau ma rog ce numesc ei acolo "margele rulate" whatever that means... In orice caz nu cred ca vrea nimeni "siraguri" cu 80-90 de lei, sau mai stii? :)
    Altfel e adevarat, daca au in stoc toata lista aia pe care o afiseaza e o oferta generoasa. Am zis si mai devreme la mine se misca destul de greu si nu am rabdare sa parcurg toate produsele pentru ca se incarca foarte greu.

21.01.2010, 15:57:18
  • veronel
    veronel

review expo muz.geologie. intrare 8 ron, lant granate rotunde 2mm, labradorit picatura cam 4mm lungime, fiecare 15 ron si 20 cm, putintele margelute mici mici argintate 8 ron. scump, dar mi-am facut un pic damblaua.

25.01.2010, 22:41:38
  • tonycat
    tonycat

Salut,

sa urmariti targul de la Muzeul de Geologie. Anul acesta se va organiza absolut in fiecare luna.
    Spor la treaba!

25.01.2010, 23:27:46
  • DreamerGirl
    DreamerGirl

Am si eu nevoie de un aparat sau foarfeca ceva speciala pt taiat materiale fine gen organza cu taietura topita. Am gasit intr-un depozit de specialitate la peste 200 ron...si as vrea la inceput ceva mai de incepatori nu asa costisitor.

Este ceva util pt decuparea bucatilor mici de organza pt ca nu se destrama pe margini.

26.01.2010, 08:55:16
  • veronel
    veronel

in cazul in care nu este vorba de o foarfeca absolut special pt decupat, poti incercat la ikea, au foarfece foarte bune, lama rezistenta, nu oxideaza, nu se tocesc.

28.01.2010, 11:56:27