Forum: Concursuri Covorul Rosu - Favorite Movie Star....
- user33709
Simonikb, te astept cu drag in magazin sa-ti ridici premiul.
18.09.2012, 23:05:46 - blanitza
Fetele, maine neaparat fac listingul tuturor premiilor din concurs, cat si minunatiile pe care, prin generozitatea voastra, mi le-ati daruit!!! Iertare ca nu am pus pana acum, se pare ca timpul nu mai are rabdare cu mine, sunt mereu pe fuga, de la 1 septembrie. Draga Josephine, frumusetea de premiu pe care-l oferi, mi-ar face multa placere sa mearga spre creatoarea Rosegarden, a carei piesa din concurs m-a impresionat profund... si-ti multumesc inca o data pentru gestul tau de suflet...
19.09.2012, 01:44:10 - user11913
Buna dimineataaa!
20.09.2012, 10:47:14
Draga Blanitza ( spre rusinea mea nu-ti stiu numele adevarat :( , scuze), acord premiul cu mare placere creatoarei Rosegarden,dupa cum iti doresti. O anunti tu sa-l comande din magazinul meu? Multumesc frumos.
O zi cat mai frumoasa in continuare,tuturor.
Delia - blanitza
In sfarsit, cu ajutorul bunului Dumnezeu, reusesc si eu sa prezint listingul de alte premii din concurs, multe dintre ele deja au fost aduse aici deja si probabil revendicate, si va multumesc din inima pentru faptul ca ati suplinit cu succes lipsa mea cronica de timp din ultima vreme. De la 1 septembrie a inceput o scoala grea pentru mine, INFINIT FRUMOASA, dar grea... Am sansa sa predau la clase de exceptie, copii foarte buni - intentionez sa trimit o clasa intreaga la olimpiada, atat sunt de buni, si trebuie sa fiu prezenta non-stop cu informatie, provocare si iar informatie, altfel s-ar plictisi si s-ar putea delasa, dar sa ne intoarcem la frumosul eveniment din acest topic, unde ne-am impartasit amintiri dragi si clipe pline de emotie pe care le-am trait cu totii.
20.09.2012, 14:48:09
Cum premiile pentru cele doua podiumuri le-am prezentat, voi trece la celelalte premii din concurs :
Premiu pentru un votant www.breslo.ro/Product/Set-Vintage-Summer---Premiu-Concurs-Movie-Star_678643
merge la Cristina Raven
www.breslo.ro/Shop/raven
Premiu Votant : www.breslo.ro/Product/Set-Roses-From-My-Heart---PREMIU-CONCURS-FAVORITE-MOVIE-STAR_654841
Merge la Ligia-Aigile www.breslo.ro/Shop/aigile
Premiu Eleganta : www.breslo.ro/Product/Premiu-Eleganta---Concurs-Favorite-Movie-Star_432029
Va merge la Natalia www.breslo.ro/Shop/Thalia
3 Premii Clienti www.breslo.ro/Product/Set-Pearl-Cage---PREMIU-CLIENTI-Concurs-Favorite-Movie-Star_698575
Vor merge catre : Elisam, Aelita si Corinu, in ordinea votarii. Fetelor, va invit sa comandati cate-un setulet Pearl Cage, si sa-mi scrieti si ce culoare de perle va place mai mult, din cele pe care le am.
Premiu pentru locul I Juriu - Mihaela www.breslo.ro/Shop/mielena
www.breslo.ro/Product/Set-Morganite-My-Love---PREMIU-MIELENA---CONCURS-FAVORITE-MOVIE-STAR_707359
Premiu Popularity www.breslo.ro/Product/Set-Remember---Premiu-Popularity-I---Concurs-Favorite-Movie-Star---REZERVAT-SILVIA_182881
Merge spre Silvia www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
Alina Gemgems ofera un voucher de 50 de lei in magazinul ei - www.breslo.ro/Shop/gemsgems
sau realizarea unei piese din luturi polimerice, la alegerea castigatoarei locului 3 - Monicasandica www.breslo.ro/Shop/monicasandica
De-asemeni, echipa Breslo se alatura si ea sponsorilor, si sustine creatia handmade romaneasca prin 5 campanii publicitare oferite creatoarelor de pe locul I - Juriu+Public - Mihaela-Mielena si Silvia-Jewels.
Superb concurs si minunate creatii, inca o editie desavarsita dpdv al elegantei si ingeniozitatii pieselor inscrise - VA MULTUMESC!!! - raven
Multumim si noi! Multumesc pentru premiu, ador perlele...
20.09.2012, 18:53:35
Blanitza, esti foarte generoasa, iar Dumnezeu te va rasplati inzecit, pentru munca aceasta frumoasa, de incurajare si promovare a artistilor romani!
Cu totii suntem alaturi de tine in acest demers si de ceilalti oamnei minunati care alcatuiesc aceasta comunitate.... - soso07
Am primit astazi premiul pentru locul 10 - un colier de nota 20 !!! Multumesc mult, Aura. Il am la gat acum si-mi vine sa dorm cu el, asa cum fac copiii cu lucrusoarele noi pe care le primesc :)
20.09.2012, 20:31:42 - blanitza
Draga mea Aura, minunata esarfa mi-ai daruit, culoarea este o nebunie pastelata, maine sunt cu ea la gat ca prea e frumoasa s-o las acasa, multumesc din toata inima!!! Si nu ma uita cu ce-am vorbit...
21.09.2012, 01:30:58 - user33709
Fetele, dar ce ma bucur ....sa fiti iubite si-admirate!!!
21.09.2012, 18:17:57 - Jewelswithlove
Si eu am primit cerceii si,ghici???Sunt in urechi!Mutumesc mult,sunt exact cum am spus,delicati si frumosi!
21.09.2012, 19:12:46 - user33709
Te imbratisez! Ma bucur mult Silvia draga!
21.09.2012, 19:46:14 - monicasandica
Multumesc frumos Alina pt premiu...foarte frumoase produsele tale!
22.09.2012, 08:14:02 - rosegarden
Multumesc mult Gabi-Blanita!!!!foarte dragut din partea ta sa imi aloci premiul de la josephine.joe! (imi plac mult lucrurile din piele) Va multumesc amandouara!!
22.09.2012, 12:12:57
Momentan sunt putin ocupata, si pe goana mare :D asa ca, merg in magazin la tine Jo.jo (te-am botezat)candva la inceputul sapt.
Multumesc inca odata, sunteti foarte dragute si darnice! pup si am fugit..... - GradinaSecreta
Multumesc mult fetelor care m-au facut sa ma simt printre castigatori: Aura/bookgirl, Ana Manole/TimeToCraft si Laura/NaturaArt - am primit niste lucruri superbe, mult mai frumoase decat in fotografii: un colier inedit de printesa, furnituri de calitate si foarte inspirante si niste gingase vise plasmuite in lut :)!
24.09.2012, 20:32:29 - ThingsWeLoveToday
Am primit si eu setul cu pisicuta, imi place tare mult, multumesc bookgirl :)
25.09.2012, 19:14:21 - bijouxdemonange
Ce covor rosu extraordinar de frumos! Piese in concurs numai una si-una, majoritatea sunt mai mult decat extraordinare!!! Ati reusits a concentrati cu succes esente din actorii vostri preferati si ne-ati impartasit si noua locul lor in inimile voastre:va multumim!!
03.10.2012, 15:31:36
Pentru ca setul Silviei m-a facut sa ma indragostesc (nici acum nu mi-a iesit din minte :P ), ii voi oferi si eu un premiu- cadou talentatei noastre Silvia! Si voi lua setul si acasa :)
Asadar, cadoul de apreciere pentru draga noastra Silvia este acest colier foarte drag mie, e o placere sa-l privesc si m-as bucura enorm sa fie pus in valoare de o femeie extraordinara cum este Silvia!
www.breslo.ro/Product/Indrazneala----Colectia-Toamna-Iubirii_204834
Te imbratisez, draga mea! ;) - Jewelswithlove
Ce surpriza minunata!!!Deci,pe langa faptul ca ai comandat setul si imi bagi niste bani in buzunar,ma mai si premiezi!!!Unde mai pui ca e un colier senzational,in culorile mele preferate,mov-verde-alb-auriu,deci o sa fie printre lucrurile cele mai dragi mie!Multumesc,o data,de 100 de ori,de inca 10 ori pe-atat!
03.10.2012, 16:38:45 - raven
Am primit si eu bijuteriile de la Gabriela! Multumesc mult, blanitza...le-am desfacut inca de la posta, si toate doamnele din oficiu le-au luat sa le admire si sa le pipaie...Sunt finute si elegante..
04.10.2012, 16:08:19
Multumesc inca o data! - mielena
Ce imi place la setul "morganite- my love" este ca imi tine de cald, de bine, de frumos, de aproape, de liniste, de rasarit!
04.10.2012, 18:45:58
Multumesc, blanitza! Am luat pachetul de la tine si sunt super-incantata! :) - Aelita
Si eu am primit bijuteriile! O surpriza delicata ce ma duce cu gandul la primavara. Multumesc!
04.10.2012, 21:39:09 - blanitza
Fetelor, ce ma bucur, ce ma bucur ca aceste piese care au rasarit din dragostea mea pentru frumos si feminin, au reusit sa va aduca tot ce mi-am imaginat eu - culoare, eleganta, bucurie si NOROC, mereu ma gandesc la aceste lucruri, cand ma farmeca vreo combinatie si ma asez la masuta mea!!!
07.10.2012, 20:24:22
Sa le purtati sanatoase si iubite, va doresc din toata inima!!! - Kalimera
buna seara, scumpele mele fete!
07.10.2012, 20:30:47
soso, am primit premiul de la tine...e grozava de tot brosa, super! iar cu acea cutiuta mi-ai luat piuitul:) multumesc din sufletelul meu!! :*
blanitza, iubita mea blanitza... am primit si minunea de set de la tine! e superb! ma gandeam azi ce sa-mi calc si ce sa port maine cand merg la birou, sa asortez la frumoasa nuanta de rosu si la stilul setului... multumesc din tot sufletul, gabitza! :* - Jewelswithlove
Am primit si eu azi frumusetile de la Gabi-blanitza!Abia astept sa lucrez cu ele,sunt frumoase foc toate!Multumesc inca o data!
10.10.2012, 15:19:53