Forum: Concursuri Concurs ***World Natural Heritage***

• aigile
    aigile

Mulțumesc, elu!
    Împărtășesc părerea ta despre Cezar - credeam că numai mie mi se pare că...”i s-a suit la cap”!... Nu că n-ar fi bun în ceea ce face, dar tocmai atitudinea de început mă cucerise - infatuarea de acum îl readuce în rândul celor... ”comuni” (arată-mi un om fără orgoliu!...).

07.08.2013, 15:43:59
  • raven
    raven

Fetelor, treceti pe History.....eu am trecut fortat, cand mi-a fost taiat Discovery :(
    Ideea e ca si History are programe frumoase...daca v-ati saturat de Cezar :D

07.08.2013, 16:42:10
  • aigile
    aigile

DA! - mergem și colo-și dincolo!(la cât e de mic, nu-i greu să-l ocolești!...)

07.08.2013, 17:17:53
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Bine v-am regasit! Din pacate nu am putut sa realizez nicio piesa pentru acest concurs, insa as vrea sa ofer din toata inima un premiu:
    www.breslo.ro/Product/Pandantiv-Rugin-i-flori-Premiu-Concurs-World-Natural-Heritage_634760.

09.08.2013, 16:30:54
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Multumim din nou ,Gaby!! Simplu fapt ca ai fost alaturi de noi spiritual ne e suficient XOXO
    ~citat din mesajul anterior~
    "Ne apropiem de final si va spun sincer ca am o stare asa ciudata , de suparare ca nu am putut fi aici tot timpul..insa familia e pe primul loc.
    MI-as fi dorit mai multa "agitatie",dar e bine si asa :).
    Multumesc tuturor celor care s-au implicat dar si celor care ne urmaresc din umbra!"

Va astept pana maine seara (15.08) la ora 00:00 cand vom pune la un loc toate suvenirurile aduse de voi din vacante si vom incepe votarea :)

De asemenea daca cineva din motive de CONCEDIU (adica are magazinulactiv dar in vacanta ) si a inscris piesa in concurs sa ma contacteze pentru a ii host-ui creatiile in shop pe perioada votarii. ;) NU vrem sa fie omis nimeni.

Va pup!!!

14.08.2013, 09:46:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Nico,nici nu stii cat de rau imi pare ca nu reusesc sa particip la niciunul dintre concursurile initiate de tine.Din pacate,am stat departe de margele,desi nu mi-am dorit acest lucru.Si-mi pregatisem si ideile,si schitele;la celalalt concurs vroiam sa fac ceva inspirat de Emma Bovary,iar pt world natural pregatisem schitele unui colier cu un fluture magnific!De facut o sa le fac atunci cand imi va permite timpul,tocmai pt a onora inspiratele tale idei.

14.08.2013, 11:49:31
  • soso07
    soso07

Nico, eu voi pleca in concediu incepand cu data de 16 si nu voi putea vota. Sper sa nu se supere nimeni, dar voi sta departe de computer sau laptop. Am zis sa anunt, ca asa e mai bine :)

14.08.2013, 13:48:22
  • rosegarden
    rosegarden

salutare!..imi fac un obicei foarte rau de a intarzia groaznic de mult cu toate...colac peste pupaza..nici netul nu imi merge..decat ffff prost...asa ca toata ziulica voi incerca sa postez intarziatele mele lucrari...acusi incerc cu una....
    www.breslo.ro/Product/in-the-blue-shades---rochita--inspiratie--Delta---concurs-NATURAL-WORLD-HERITAGE_993377

15.08.2013, 14:41:08
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Bookgirl este foarte frumos premiul oferit de tine. Colierul ma duce cu gandul la mare.

15.08.2013, 19:23:19
  • DragomirOctavia
    DragomirOctavia

Si inca ceva mie imi plac creatiile care au ca tema marea.

15.08.2013, 19:24:51
  • rosegarden
    rosegarden

asa..si cu asta basta....mi s-a stricat si aparatul foto...nu imi vede folderele....asa ca raman cu cutiuta cu broscuta..pe alta data...sau poate o transfer la vara....
    elunearea! multumim pentru rabdare si ocazie...sa mai vii cu concursuri frumoase...
    fetelor..felicitari si succes tuturor!

15.08.2013, 22:41:15
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Gata gagici!! Imbarcarea , ne intoarcem din vacanta!!
    Va multumesc tuturor pentru implicare! Felicitari si imbratisari tuturor!
    Revin cu votarea! :D

16.08.2013, 00:02:51
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

debutantii manuta sus !!^__^ (debutant = prima participare la un concurs organizat pe forumul Breslo)

20.08.2013, 22:15:24
  • user61482
    user61482

Debutant :D. Ridic manuta sus!

20.08.2013, 22:20:21