Forum: Concursuri Concurs - VARA - Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni

• raven
    raven

Florin, superb tabloul! bine ai revenit in concurs!
    Super-dulce casuta, cattie! bravo...

29.08.2013, 20:43:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Florinaaaa,abia acum am vazut tabloul tau cu umbra de la Vatra Dornei!Dupa cum arata,cred ca erati pe Negresti,asa-i?Foarte frumos!

29.08.2013, 20:55:27
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

A trecut mult timp de atunci, insa tin minte ca era un drum care ducea spre un izvor de apa minerala. Tin minte o intamplare haioasa in legatura cu "izvorul". Prima data cand am ajuns la izvor, sau cel putin in zona pe care ne-o indica toata lumea, am vazut noi un jgeab scobit (imtocmai ca bambusul din povestioara ta) si ne-am bucurat tare mult de descoperire... Am baut noi, nu era cine stie ce gust, cam salciu de altfel, ne-am gandit ca poate este o apa sulfuroasa, norocul nostru ca am baut putin fiindca un localnic a pufnit in ras:

- E buna apa? a intrebat hitru nevoie mare.

Noi: NU prea... da daca-i minerala e mai rea.

- Pe naiba e minerala, e de la jgheabul de la adapatoare. Noi bausem apa care se scurgea dintr-un bazin din care bausera caii... si alte vietati...

Asa ca tin foarte bine minte drumul spre... ADAPATOARE.

29.08.2013, 22:29:46
  • Kalimera
    Kalimera

frumos tablou si haioasa povestioara :)))) esti talentata, felicitari! :)

29.08.2013, 22:37:03
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

aaaa. uite ca acum vad si eu casuta lui cattie: superba si ideea este minunata pentru un cadou de nunta.

Si multumesc si minunatei moderatoare raven si concitadinei mele Octavia.

Silvia, m-am gandit ca iti fac o surpriza... mai mult la tine m-am gandit, ca stiam ca esti din Vatra Dornei.

29.08.2013, 22:40:32
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Multumesc Kalimera, nu este cine stie ce, de obicei muncesc mult sa-mi iasa ceva ca lumea, nu sunt profesionista, cred ca se vede...

29.08.2013, 22:42:28
  • Kalimera
    Kalimera

faci cu pasiune ceea ce faci, si asta conteaza mai mult :)

29.08.2013, 22:53:19
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

De cum am citit cuvantul "jgheab" am si bufnit in ras,era clar ce urma,si fii pe pace,foaaarte multa lume a patit la fel cu izvorul...Ca un amanunt,apei minerale naturale care izvoraste aici i se spune "borcut".
    Si,apropo de izvoare si patanii,am patit si noi ceva asemanator dar la Solca,un orasel din judetul nostru care e la cativa Km de Cacica (locul unde e celebra salina).Haladuiam noi pe delurile de-acolo si am vazut ca sunt o multime de izvoare amenajate sa poti lua din ele.In plus,o multime de oameni veneau si luau apa dar nu cu sticla ci cu butoaiele!!Mirati peste masura,desi aveam cu noi apa,am hotarat sa incercam apa aceea atat de cautata...zis si facut...ne-am oprit si am umplut o sticla (din care varsasem,bineinteles,apa...) Sotul meu a baut o gura si-mi spune:"Incearc-o,e total diferita de ceea ce stim noi",asa ca am luat si eu o gura zdravana.Oooof,era saramura!Cum salina e la doar cativa km,izvoarele toate sunt cu saramaura,iar oamenii luau cu butoaiele fiindca puneau muraturi:)))Vreo doua zile am baut apa ca unul venit din desert...

30.08.2013, 07:46:35
  • FlorinArtBijoux
    FlorinArtBijoux

Pai cam asa este cu "apele minerale": sunt total diferite de ce stim noi :)))

Am baut mult la viata mea... ape minerale din toate colturile tarii, dar cel mai mult mi-a placut o apa feruginoasa de la Borsec. Si aveam norocul ca se afla aproape de vila unde fuseseram cazati. Era carbonatata natural si era atat de gustoasa si satioasa ca tinea si de foame. Si bineinteles, era tot timpul coada fiindca venea lume cu bidoanele.

30.08.2013, 09:29:34
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Nu credeam să mai ajung, dar ţi-am urmat sfatul, Cristina, şi vreau să înscriu şi eu un crâmpei din ce a însemnat vara 2013 pentru mine:
    www.breslo.ro/Product/Cutie-English-Roses---Particip-la-Concursul-Vara-Seciunea-Art-Plastic-i-Decoraiuni_1003498.

31.08.2013, 18:07:05
  • raven
    raven

Acestea fiind zise, incheiem aici inscrierile in concurs! Revin in curand cu topicul de votare!

01.09.2013, 12:33:52
  • raven
    raven

Iata si diplomele care asteapta sa fie completate cu numele castigatorilor:

www.breslo.ro/Product/Diploma-Concurs-Vara---Arta-plastica-si-decoratiuni_1003893

01.09.2013, 13:46:46
  • raven
    raven

Voi aminti din nou numele sponsorilor, cu multumiri pentru implicarea lor, si pentru generozitate:

VENESIS - www.breslo.ro/Shop/venesis - voucher de 50 lei in magazin

R.ELENAADINA - www.breslo.ro/Shop/R.ELENAADINA - voucher de 50 lei in magazin

TimeToCraft - www.breslo.ro/Shop/TimeToCraft - voucher de 50 lei in magazin

MargicaFermecata - www.breslo.ro/Shop/MargicaFermecata - premiu in valoare de 30 lei

nikolla - www.breslo.ro/Shop/nikolla - pachet surpriza cu furnituri: www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-Concursul---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni---raven_1005275

DragomirOctavia - www.breslo.ro/Shop/DragomirOctavia -

www.breslo.ro/Product/Bonsai-Tree---Premiu-pentru-ocupanta-locului-II---CONCURS-VARA-2013---sectiunea-decoratiuni_857966
    www.breslo.ro/Product/Premiu-pentru-ocupantele-locului-III-si-locului-IV-la-concursul-Vara-2013---sectiunea-decoratiuni_952635

Soso07 - www.breslo.ro/Shop/soso07 -
    www.breslo.ro/Product/Premiu-Concurs-VARA-ROMANEASCA---Bijuterie-Moda-Decoratiuni_948631

GabyS - www.breslo.ro/Shop/GabyS
    www.breslo.ro/Product/Caught-in-a-lavander-dream-Premiu-Vara-Deco_990188

Blanitza - www.breslo.ro/Shop/blanitza

Eu – Raven - www.breslo.ro/Shop/raven
    www.breslo.ro/Product/Premiul-1---Concurs---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_987173
    www.breslo.ro/Product/Premiul-2---Concurs---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_987175
    www.breslo.ro/Product/Premiul-3---Concurs---VARA---Sectiunea-Arta-Plastica-si-Decoratiuni_987178
    www.breslo.ro/Product/Diploma-Concurs-Vara---Arta-plastica-si-decoratiuni_1003893

www.breslo.ro/Product/Floarea-soarelui---bratara---Premiu-pentru-prima-lucrare-inscrisa-la-concursul-VARA---sectiunea-Arta-plastica-si-decoratiuni_940173

04.09.2013, 19:00:20