Forum: Concursuri CONCURS TEMATIC ANOTIMPURI - IARNAAAA....(Sectiunea Moda si Vestimentatie)
- bibidesign
scuze, bluza, eu initial l-am vazut sal pentru ca eu un sal visez, moale si calduros... :)
25.01.2012, 09:05:48 - gariana
multumesc :)
25.01.2012, 10:12:21
initial a fost sal, dar l-am impietrit :D - user4039
www.breslo.ro/Product/bluz-concurs-Iarna---Moda-si-Vestimentatie_533764
25.01.2012, 21:16:06
Iată şi creaţia mea pentru concurs :) Sper să vă încânte. - blanitza
Gariana si Onitzy, mi-au venit lacrimi in ochi atunci cand v-am vazut creatiile, nu am cuvinte - EXCEPTIONALE!!!!!
26.01.2012, 12:48:13
O armonie de culoare si de forma aceasta sectiune, creatiile voastre zboara, plutesc in aer, minunate idei si designuri, va multumesc, fete dragi, ca prin arta voastra faceti din aceasta sectiune una de exceptie!!! - user4039
Multumesc mult pentru aceste cuvinte. O sa postez astazi si al doilea produs pentru concurs...ideea mi-a venit lucrand pentru ceva pentru facultate, dar m-am gandit ca nu ar trebui sa ramana in stadiul de lucrare doar. Dar trebuie sa mai asteptati putin :D
26.01.2012, 13:46:42 - soso07
Asteptam :)
26.01.2012, 13:53:23
Aseara m-am reapucat de ce incepusem (cu fulgii crosetati). Sper sa si termin ... - carla69
Da,si eu am inceput,mai mult pe hartie,peste tot am schite,din baie pana-n bucatarie.N-au ce face ai mei,ma suporta asa.ma intrebau copiii la scoala:"Doamna,dar ce ati desenat acolo,rochite?"Ups,...ca v-am spus ce fac
26.01.2012, 15:03:14 - soso07
Lasa ca eu am inceput ceva si iese altceva. Nu spun, ca nici eu nu stiu ce :)
26.01.2012, 15:22:33 - blanitza
AH, CE-MI PLACE, ca si eu deseori vad o potrivire de forme sau culori absolut intamplator, si ca sa nu pierd ideea, ma apuc repede gandindu-l bunaoara cercei, si cum am probleme cu al doilea, odata te miri ca-mi iese bratara sau colier!!!!
26.01.2012, 15:27:59 - carla69
Nu ma aiuriti acuma la cap,eu vreau rochita!si...sper sa iasa rochita
26.01.2012, 15:30:11 - carmenn
buna!asteptam fulgii ....crosetati...ceilalti sa stea acolo sus...ca-i jale....
26.01.2012, 17:14:12 - soso07
Parca mai ieri plangeam dupa ei :) Sa vedem cu gerul cum o scoatem la capat.
26.01.2012, 17:54:10 - anitabdesign
In sfarsit am reusit! Sper sa va placa tinuta mea din mai multe piese... Sa mai dau un val de nebunie la vot:))
27.01.2012, 14:35:16
www.breslo.ro/Product/Mireasa-din-zapada--UNICAT--Concurs-Forum-Iarnaa---Sectia-Moda-si-Vestimentatie_535062 - RonaBijoux
Draga Anita, curata nebunie!
27.01.2012, 14:53:40
Atata explozie de puritate amestecata cu senzualitate, rar mi-a fost dat sa vad!
Te felicit din suflet si-ti multumesc! - anitabdesign
Draga Rona:) Eu iti multumesc pentu cuvintele frumoase! Chiar am simtit bucurie lacrand pe aceasta tema:)
27.01.2012, 15:20:37 - user4039
www.breslo.ro/Product/guler-concurs-Iarna---Moda-si-Vestimentatie_535352
27.01.2012, 20:01:23
Pam pam. Iată şi al doilea produs înscris în concurs. Sper să vă încălzească :D - forHOPE
Felicitari fetelor pentru minunatele creatii!! Voi realiza o galerie cu produsele inscrise pana acum in concurs insa nu stiu cum sa fac sa tina mai mult de 3 zile...(nu de alta dar vreau sa le usurez nitel munca organizatorilor si sa vedem minunatiile laolalta :D)
27.01.2012, 21:42:01 - forHOPE
Gata este galeria insa mentionez faptul ca ultimele 3 produsee nu participa la concurs. Le-am pus in galerie deoarece 3 produse care erau inscrie in concurs, nu sunt disponibile sau nu exista.
27.01.2012, 21:55:27 - EllasPlace
Hello!
28.01.2012, 18:07:07
Acesta este al doilea meu produs inscris in concurs. Sper sa va placa :)
www.breslo.ro/Product/Fulguor_536002 - blanitza
Fetele, ne rasfatati cu piese care mai de care mai reusite, mama, eu am spus ca sectiunea Moda va fi cea mai spectaculoasa, Anita, e de vis Mireasa-Iarna, iar gulerasul e supercalifragi..., cu alte cuvinte e absolut beton, draga Oni!!!
28.01.2012, 18:25:43
Draga Ella, m-ai cucerit definitiv cu setuletul, este atat de dragalas ca daca Iarna ar avea o fetita, sigur aceste piese si le-ar dori pt ea, bravooo!!!
In alta ordine de idei, draga mea Ella, te rog ffff mult sa nu te superi pe mine, insa prima piesa pe care-ai inscris-o, functional este de iarna - fular, insa totusi culorile ffff vii n-o situeaza in conditiile pe care noi le-am precizat initial - interpretarea estetica a Iernii, asadar esti invitata mea la creatie, si iarta-ma, te rog, dar... Cu siguranta ai vazut si tu piesele inscrise care se incadreaza perfect in tema.... - EllasPlace
Draga Blanitza, nu ma supar deloc. Am timp berechet pana pe 10 sa fac altceva :D
28.01.2012, 20:29:21
Ma bucur ca iti plac lucrusoarele pentru bebe.
O noapte faina! - blanitza
Ooo, ce ma bucur, draga Ella, ca nu te-ai suparat pe mine, sau pe concursul nostru, si ne mai aduci o frumusete crosetata, sau cum vrei tu!!! Plus ca la ce maiestrie ai, eu tare ma mir ca nu-ti face cu ochiul si zona Bijuterie, mai ales ca tare, tare sunt in trend bijuteriile cu elemente crosetate, inele, fulgi, dantele si cate si mai cate, eu ma-nnebunesc dupa ele, si mi-am proprus explicit ca acestui format nou de bijuterie sa-i acord musai din timpul meu in acest an, cu ajutorul bunului Dumnezeu...
29.01.2012, 12:44:49 - aigile
Nu pot sa cred ca m-am intors la andrele (si inca din alea circulare!) si la randuri fata-dos, de care credeam ca am uitat cu totul!!!Singurul motiv este ca mi-ar placea sa duc mai departe ce m-a-nvatat bunica mea iubita (si nu numai, fiindca-mi amintesc cu mare placere de orele de 'Lucru Manual', dupa care am tot ramas si cu invataturi, si cu lucrusoare mesterite cu drag!). Si cand sa fie mai mare cheful de 'andrelit', decat cand vuieste viscolul afara, mai sa rupa usi si geamuri, cand nu se-nghesuie treburile, ca s-a sfarsit sirul de sarbatori, si... poate mai 'cade' si cablul, ca altfel e mereu ceva de vazut intr-un ecran!?...
31.01.2012, 12:59:48
Ei, bine, norocul a facut sa mai am ceva resturi de fire si, cu toate ca griul asta nu m-a prea incantat, abia apoi am citit comentariile cu privire la 'tonuri' mai ... iernatice, asa ca... a fost sa fie! Titlul se refera la faptul ca 'burlanul' era pentru mine, dar tot probandu-l pe 'domnisoara-model', a ajuns 'pentru cine se nimereste', nu pentru cine era pregatit! Tocmai de aceea m-am gandit sa-l mai inveselesc putin cu aplicatiile de margele, si acum ma 'razboiesc' cu fiica-mea, ca nu-l mai da jos de pe cap!...
Problema cu timpul care parca s-a scurtat nu e chiar o gluma, si nu ma gandesc sa repet in curand experienta cu andrelele! Ne-am obisnuit cu satisfactii imediate, goagalu' ci-ca ne-ar fi 'resetat' si memoria, asa ca nu e de mirare ca papusile si webkinz-ii fiica-mii sunt mai 'imbracati' decat ea in lucrusoare croite/crosetate de mine! Chiar m-am gandit sa deschid cat de curand o asemenea categorie in magazin...
www.breslo.ro/Product/Baba-iarna-intra-n-sat---Burlan-tricotat-concurs-IARNAAAA---moda-si-vestimentatie-rezervat_538455 - carmenn
Buna! Te felicit....in primul rand ca nu ti-ai uitat bunica....si eu imi amintesc cu drag de orele de lucru manual...iar bunica mea are 100 de ani si 3 luni si este la mine ...inca....
31.01.2012, 13:39:53 - aigile
WOW!Sa-i dea Dumnezeu sanatate!!!Si voua putere si dragoste, sa va bucurati de aceasta partasie!
31.01.2012, 14:51:48
Bunica mea a fost un om foarte daruit intr-ale mestesugurilor, iar faptul ca m-a invatat una-alta mi s-a parut ceva asa de natural (deh, nu aveam TV in vacantele din Sibiu!...), incat nu am pretuit 'comoara' pe care mi-a transmis-o decat cand izvorul ei a secat... Cel mai dureros a fost ca a suferit de Alzheimer cu mult timp inainte de a muri, si nu voi uita niciodata ca prima ei durere adevarata a fost cand nu a mai putut urmari un model crosetat!... Pe cat de dureroasa e amintirea acestei perioade tragice, pe atat de luminoasa e icoana mainilor ei harnice si binecuvantate... - EllasPlace
Buna seara!
31.01.2012, 19:36:48
Carmenn, Dumnezeu să o binecuvânteze pe bunica ta. Bunica mea are 93 jumate şi îi multumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi în care pot să o mai văd şi să o îmbrăţişez.
Aigile, iubesc oamenii care îşi iubesc bunicii! Hugs >:D<
Blanitzo, am revenit din nou cu o propunere. Ultima! :P
O noapte faina, faina de tot!
www.breslo.ro/Product/Snowballs_538861 - gemsgems
Cat de tare e caciulaaaaa! :D
31.01.2012, 19:48:38 - blanitza
Fetelor dragi, ma rupeti, ma rupeti in 2 cu imaginatia si fantezia voastra creatoare - ne-ati adus caciulite atat de frumoase ca mi-au dat si lacrimile cum au mesterit manutele voastre, si amintirile+tema v-au inspirat ATAT DE FRUMOS!!!! Bravoo va spun din toata inima, mi-ati inseninat la propriu o seara trista - mama e cam bolnava, o gripa rebela cu tuse, voiam s-o inveselesc un pic, si-i ziceam ca doar junghiu-i mai lipseste, asa ca s-a capatat si c-un junghi in coaste - EU - de care nu scapa, daca maine nu e la doctor...
01.02.2012, 00:38:08 - EllasPlace
gemsgems, multumesc! :D
01.02.2012, 09:32:02
Blanitzo, sanatate multa mamei tale!
Rasfat-o cu un ceai foarte fierbinte de pătlagină şi cimbrişor în părţi egale, cu miere şi o felie de lămâie. E incredibil de gustos şi ajută foarte mult.
Eu pe mama mea numai pe sus o pot duce la doctor... :(
Vă îmbrăţişez,
ella - RonaBijoux
Lasati-ma si pe mine sa va imbratisez virtual bunicile si mamele, si sa va "invidiez" cu drag ca le aveti!
01.02.2012, 14:03:30
Ella - este o bucurie caciula!
Cand ma uit la lucrarile voastre, ma intreb ce caut eu pe aici!! Da' nici nu plec!
Ne apropiem de ultima saptamana - sunt "precisa" ca vor fi niste lovituri finale uimitoare! - Jewelswithlove
Frumos,frumos!!!Si burlanul Ligiei,si caciula Ellei,numai bune sa indulceasca frigul de afara!
01.02.2012, 17:50:35
Eu nu ma pot lauda cu bunici,doi dintre ei au murit inainte de a ma naste eu,iar pe ceilalti doi i-am vazut de cateva ori pana au plecat si ei:( Dar,il am pe tata-socru,care are 84 de ani si o rabdare de chinez batran!Daca mestereste el ceva,poti fi sigur ca te va tine mult timp...spre deosebire de scumpul meu sot care e exact invers-viceversa-pe de-a-ndoaselea,daca mestereste ceva,ma tine 3 minute:)))) - carmenn
Sa-ti traiasca scumpul de bunic....eu am doar o bunica,atat, pe restul nu i-am cunoscut....ii iubesc pe toti bunicii din lume....doar pentru ca-s buni si blajini...si sa nu-i uitam niciodata...
01.02.2012, 17:56:47 - Gheorghitza
Ella, te-a sfatuit excelent.
01.02.2012, 19:57:27
Eu as mai recomanda sa cumperi
de la Farmacie si un Sirop de Patlagina.
Natural, calmant si excelent expewctorant.
Batranii mai aveau obicei sa faca un ceai de ceapa
si sa faca o frectie cu Carmol sau Diana... - cattie
Bunica mea are 84 ani si desi merge cu viteza de melc obosit,inca se tine si ma ajuta cum poate(locuieste cu mine).Desi ies scantei cateodata,ca amandoua suntem capoase (ea berbec-eu taur),o iubesc ca pe ochii din cap :)
01.02.2012, 21:52:13 - cattie
Eu de fapt intrasem aici cu alt gand....pentru concurs :)))
01.02.2012, 21:53:36
Debutanta in moda si vestimentatie se prezinta la raport :)
www.breslo.ro/Product/Snowie-rezervat_539830 - Gheorghitza
Cattie, felicitari...
01.02.2012, 22:00:44
Deci nu disparusesi degeaba!
Munca muilta si migaloasa...
Felicitari inca odat si bafta mare la concurs! - cattie
Multumesc :)
01.02.2012, 22:03:22 - forHOPE
Buna seara dragilor,
01.02.2012, 22:53:13
In sfarsit am terminat si eu al doilea produs...greu a mai fost...noroc ca am avut o profesoara buna (mama) care m-a indrumat si m-a ajutat si a stat cu gura pe mine ;)) oricum ii multumesc dar...ma las de meserie...acestea au fost primele si ultimele pulovere tricotate de mine. Gata!
www.breslo.ro/Product/Iarna-este-ROSIE-D_539846
Pulovere am, acum sunt gata de sanius :D...poate gasesc pe drum si o sanie :-p - EllasPlace
Cattie, să-ţi trăiască bunicuţa şi să te bucuri cât mai mult de ea.
01.02.2012, 23:04:08
Fularul croşetat de tine e minunat.
Rona, Jewelswithlove, multumesc tare frumos! :)
O noapte linistita! - Gheorghitza
forHOPE,
01.02.2012, 23:16:14
Se pare ca ai devenit experta.
Acum, ca ti-ai aratat talentul, ai putea sa treci la comenzi.
Pana la urma te lasi de bijuterii...
Minunat !
Mie mi-ai trimis pupicul? - RonaBijoux
Cattie, un debut cu dreptul! Chiar frumos!
02.02.2012, 00:35:28
Diana - vorba lu' Gheorghita, cum adica sa te lasi? Se vede cu ochiul liber ca ai potential - asa ca da-i inainte! Daca primele doua sunt niste reusite, oare cum vor arata urmatoarele? Nu esti curioasa? - blanitza
Fetele, fetele, CE FRUMUSETI DELICATE, albe ca zapada ori rosii ca focul, va invidiez rabdarea si inspiratia, BRAVOOOOO, Cattie si Diana, minunat, minunat...
02.02.2012, 01:29:19
Rona scumpa, si eu sunt "precisa" ca un ceas elvetian ca aici va fi un festin de eleganta hibernala, un deliciu si-o adevarata Gala a Modei Breslo, intru zi de zi si nu ma mai satur privind si admirand fantezia creatoare si harnicia voastra, albinutelor!!! - carmenn
Felicitari Diana...foarte frumos pulover ai tricotat....
02.02.2012, 10:32:36 - forHOPE
*George, de unde atata experta...sa o vezi pe mami ce face...eu sunt mic copil...Nu ma las eu de bijuteriile mele sa trec la tricotaje...never...
02.02.2012, 11:06:38
*Rona, multumesc frumos pentru minunatele cuvinte. Insa pentru o vreme ma las de tricotat...neesita nervi de fier iar ai mei sunt cam scurtcircuitati...;))
*Gabi si carmenn, multumim pentru aprecieri :-* - carla69
Diana,ai lucrat nu gluma,e superb !!!
02.02.2012, 12:02:48 - forHOPE
Multumesc frumos carla!!:-*
02.02.2012, 17:36:46 - soso07
Asa frumuseti ce-mi vazura ochii ... Cred ca si la "primavara" se vor aduna la fel de multe si frumoase lucrusoare.
02.02.2012, 18:13:24
Diana, trebuie sa tricotezi si floricele, fluturasi :)
Cattie, foarte finuti fulgii tai. Ai mei sunt mai "bulgarosi". De maine ma reapuc de ei ... sa-i termin. Nu se ridica la inaltimea celor vazute pe aici, dar daca tot am inceput ... Asa e cand vrei sa prinzi "sapte dintr-o lovitura". - cattie
Multumesc pentru aprecieri.
02.02.2012, 19:25:08
Soso,eu deja am inceput sa exersez pentru Primavara...nu stiu daca mai am timp sa fac ceva pentru iarna(incerc,dar.....),asa ca ma pregatesc pentru ce va urma. - soso07
Cred ca te si inspira vremea :) Tot pe dos ... vremea, nu lucrul :)))
03.02.2012, 10:00:23 - RonaBijoux
Eu imi amintesc bine iernile din anii '70, si le asociez sonor si olfactiv.
03.02.2012, 12:05:51
Ma trezeam cu zgomotul lopetii de lemn infipte in zapada, iar aerul mirosea a fum de carbuni. Aveam o curte mare si pana la poarta mergeam printr-un tunel ca un labirint, zapada era mult mai inalta decat mine. Iar derdelusuuuul... In clasa I, preafrumosul meu ghiozdan de carton presat si lacuit s-a inmuiat sub fund, m-am dat pe el pana am ajuns cu cartile in zapada.
Cel mai tare ne era teama de gemenii de la colt, doi baieti mai razboinici care-si scoteau manusile de lana legate cu ata, si ne altoiau pe spinare cu ele ude si grele. Bonus - niste zapada bagata in san sau dupa ceafa.
Asa ca poate nu-i tocmai pe dos... nu mai avem noi rabdare sa ne bucuram, suntem coplesiti de ganduri multe si grele si nu mai luam lucrurile asa cum sunt, simple.