Forum: Concursuri CONCURS TEMATIC ANOTIMPURI - IARNAAAA......(Sectiunea Bijuterie)
- fairdealing
va multumesc din suflet,la toti,sunteti tare incurajatori,ma bucur sa fac parte din aceasta comunitate,ma simt k intr-o familie mare!
22.01.2012, 09:26:46 - fairdealing
Diana draga,iti amintesti,cand ai primit acel colier de la mine k mi-ai propus ceva?si pe acela l-am lucrat cu mare drag,dar de atunci incepusem,asa cum ti-am zis sa lucrez ceva pe alb,sa semene cu anotimpul iarna-tu esti din Covasna-cred k si acolo cand ninge e frumos(lasand deoparte dezavantajele:frig,alunecus,haine multe)
22.01.2012, 09:30:46 - PixAlia
Buna seara! Ma inscriu si eu in concurs:
22.01.2012, 18:23:04
www.breslo.ro/Product/Iarna-in-noapte---set-participa-la-concursul-Iarnaaaa-de-pe-forum_531287
Mult spor si succes tuturor participantilor! - Jewelswithlove
Originala si interesanta viziune!
22.01.2012, 19:26:09 - PixAlia
Multumesc!
22.01.2012, 21:43:42 - blanitza
Minunate piese au aparut in concurs, ne-au adus pe aripile iernii craiese si fulgi de nea, sclipire si mister - un colier ce aduna in el tot argintul si stralucirea de gheata, pt a reda intr-o forma estetica la superlativ anotimpul - multumesc din inima Fair - si-un set enigmatic si seducator, ce ne prezinta aceeasi tema in forme si concept modern - multumesc frumos, Pixalia!!!
22.01.2012, 22:30:52
Superbe creatii, si iata cum stacheta concursului nostru se ridica din ce in ce mai sus, spre inaltimi stralucitor-albastre cu sclipiri diamantine, acolo-n palate de clestar, unde numai Craiasa Ghetii si Luceafarul sunt... - PixAlia
Ce frumos scrii, blanitza! Ne-ai dus in lumea povestilor. Mersi mult!
22.01.2012, 23:00:08 - fairdealing
multumesc blanitza,aprecierile tale scrise intr-un limbaj poetic concorda cu avatarul tau de domnita romantica si visatoare din alte timpuri(imi plac filmele vechi,cu femei frumoase in rochii lungi si bijuterii deosebite. Va doresc la toti sa aveti o saptamana buna,plina de inspiratii si sanatate!
23.01.2012, 10:47:46 - carmenn
Buna ziua! Felicitari Blanitza...si celorlalti concurenti...frumoase lucrari....
23.01.2012, 11:42:33 - gemsgems
Am terminat si eu! :D Am folosit tehnici noi, materiale noi; sunt recunoscatoare pentru aceste concursuri-provocari! www.breslo.ro/Product/Set-Freya---participa-la-CONCURS-TEMATIC-ANOTIMPURI---IARNAAAASectiunea-Bijuterie_531845
23.01.2012, 13:46:34 - Jewelswithlove
Si eu iubesc concursurile din acelasi motiv,GG,fiindca ma obliga sa gandesc altfel decat as face-o fara provocarea unei anumite teme!
23.01.2012, 15:42:01
Ai folosit tehnici noi,materiale noi si ti-a iesit ceva superb!Felicitari! - blanitza
Gem, ne-ai adus o creatie DE VIS, romantica si feminina, doamne, ce frumuseti va ies din maini si la ce chinuri veti supune inimile noastre, cand va fi sa votam....
23.01.2012, 17:44:58
Va multumesc si eu din suflet pentru cuvintele frumoase, chiar simt aceste concursuri de iarna ca o purificare a sufletului si mintii, si cu siguranta si voi simtiti asta, pentru ca altfel nu ne-ati aduce piese ANGELICE, cu-adevarat!!! - carla69
Gata,nu ma mai omor cu lucrul si creatia.Eu imi storc creierii la colier sa fac ce n-am mai facut si voi trantiti asa minuni ca......multumesc ca existati!
23.01.2012, 19:23:46 - forHOPE
gemsgems, FELICITARI din inima pentru minunata dvs creatie!!! Este senzationala!!!! Bravo!!!
23.01.2012, 19:30:37 - gemsgems
Va multumesc mult pentru cuvintele voastre frumoase! Mi-au luminat dimineata asta mohorata. :)
24.01.2012, 09:41:12
Diana, fara dvs, te rog. :P Suntem de-o seama. :D - Gheorghitza
blanitzo,
24.01.2012, 16:23:46
nici macar in gand sa nu regreti ca te-ai angajat pentru
organizarea acestui concurs.
Indiferent care va fi rezultatul final, multe, foarte multe creatii
de pana acum, ar putea concura in strainatate fara rezerve.
Breslo... TRAIESTE
si nu oricum !
Felicitari din toata inima fetelor.
Santeti nu numai artisti deoasebiti dar si niste oameni minunati. - Gheorghitza
forHOPE,
24.01.2012, 16:36:52
dat fiind ca in afara poreclei "Printesa de Ciocolata"
ti se spune si "Craiasa Zapezii" mai vino si tu pe aici,
pe taramul de basm al creatiei... - aigile
(Eram aproape sa renunt la participare - mi-am facut ceva 'proiecte' si am 'purces' la desfasurarea 'ostilitatilor'... Doar ca mi-au trebuit ceva supliniri de materiale, si-am tot asteptat sa-mi 'onoreze' comenzile vechii mei colaboratori... Ba, chiar i-am 'bombardat' cu depese, neobisnuita cu asa intarzieri, si nerabdatoare sa incep lucrul! Si-apoi am vazut cum incep sa mi se-nroseasca paginile, de parca un spiridus se ambitiona sa-mi golesca de sub nas TOATE stocurile din care 'poftisem' cate ceva! Mai, sa fie, am mai intalnit 'adversitati', da' chiar asa?! Apoi, intr-un tarziu s-a risipit 'misterul', odata cu multele locuri goale de unde, de curand, nimicuri dulci imi faceau cu ochiul... Hmm, ma bate gandul unui 'topic':"...DE CE-AI PLECAT? DE CE-AI MAI FI RAMAS?", acum, ca au trecut armistitiile sarbatorilor, cum se invocase pe-atunci... Sau e destula 'zavera' pe-afara, in aceasta 'iarna a vrajbei noastre'?...)
24.01.2012, 21:23:12
Pe masura ce imbatranesc imi place iarna tot mai putin... Nu ma mai pot bucura de albul ei, pentru ca mi se pare prea mare pretul pentru scurta iluzie de alb curat, ce ascunde 'gunoiul' sub covorul de nea, urmata de o mizerie si mai crunta!Dar tot ma intorc cu drag la povestile si iernile copilariei, cand nametii ne strajuiau drumul spre scoala cu lunile (de Bucuresti vorbesc!), fara urme de noroi (sau de... caini), cu aripi de ingeri tavalite pana la... pneumonie, si zapada 'savurata' pe post de inghetata! ACELEI Ierni - Craiese ii dedic un gand, ca un nasuc de copil lipit de gheata unei ferestre spre o lume de basm alb-stralucitor!
www.breslo.ro/Product/Now-in-the-Winter-of-Our-Discontent---Set---colier-si-cercei-Concurs-IARNAAAAA_532001 - Jewelswithlove
Superbe gandurile ,splendida creatia!Parca imi vine sa merg in varful picioarelor ca sa nu tulbur frumusetea momentului!
24.01.2012, 21:37:25 - carla69
Aigile,frumos ai scris,m-ai trimis cu gandul la ..acele ierni...
24.01.2012, 21:46:27 - fairdealing
draga carla69,acum m-am uitat prin magazinul tau,ai niste lucruri crosetate si tricotate fff.frumoase,deci poti sa faci”minuni”
24.01.2012, 21:56:59 - carla69
Multumesc de aprecieri,incerc
24.01.2012, 22:02:05 - Gheorghitza
Cred ca fata asta (Carla) inca nu ne-a aratat tot ce poate...
24.01.2012, 22:03:05 - Gheorghitza
Carla,
26.01.2012, 13:26:14
eu tot astept... macar cu prezentza.
Inteleg ca o tii din sarbatoare in sarbatoare...
Normal ca n-ai timp de creatii. Dar trec ele, serbarile, nu? - forHOPE
Ligia scumpa, FELICITARI din inima pentru minunata creatie!!! Bravo!!!
26.01.2012, 14:07:22
George, trec mai rar caci sunt in lucru cu a 2-a bijuterie si cu al 2-lea produs de la sectiunea "Moda si vestimentatie..." :) - carla69
Gheorghita,vin sa stii,creatia mea se apropie de final la sectiunea asta,dar am si servici,nu e rau,imi place dar eu as vrea sa fac lucru de mana,...in plus azi nu ma simt prea bine,cred ca ma bag in pat,iau o pauza,destul cu drumurile si cu munca.
26.01.2012, 15:01:08
Ma incurajezi tot timpul si iti multumesc pentru asta - ClestisorulVesel
Buna ziua tuturor!
26.01.2012, 15:56:44
Sa stiti ca sunt extrem de emotionata, este prima data cand scriu pe Forum si, la indemnul Gabitzei-Blanitzei, prima data cand voi participa la un concurs. Ma voi inscrie si eu, insa maine, astazi nu sunt gata cu pozele.
Va multumesc ca ma acceptati in comunitatea voastra (adica asa sper...:P) si mai ales tie, Gabitza, pentru toate incurajarile tale (eficiente:D). Tie ti-am dedicat acest set, cu mare drag (cu siguranta recunosti o buna parte din furniturile ce compun bijuurile)!
www.breslo.ro/Product/Chipuri-indragostite_534216
Maine revin cu participarea mea la concurs!
P.S. Scuze ca ti-am postat aici dedicatia, Gabi, dar n-am gasit loc mai nimerit...
Numai bine pentru toata lumea! - Gheorghitza
carla,
26.01.2012, 16:30:37
multa sanatate... fara asta, din pacate si inspiratia si bunavointza
nu mai primeaza. Stiu ca ai drumuri multe... dar poate tocmai astea
te-au si facut sa fi mai hotarata si puternica.
Sanatate iti doresc din toata inima!
Asa cum le doresc tuturor celor carora sanatatea le joaca feste. - Buburuzacughetute
Hop si eu pe aici cu casutele mele:
26.01.2012, 20:23:53
www.breslo.ro/Product/Caldura-casei_534360
Tare frig e afara acum si asa imi plac casutele cu zapada pe acoperis! - ClestisorulVesel
Tare dulci sunt casutele tale inzapezite, Buburuzacughetute!:) Mult succes in concurs!
26.01.2012, 20:28:54 - Buburuzacughetute
Multumesc frumos!
26.01.2012, 20:57:45 - Jewelswithlove
Bun venit,Clestisorule!!!M-am uitat prin magazinul tau si ai creatii fff elegante!Mult succes!
26.01.2012, 21:36:53
Alexandra,sunt superbe casutele!!!
Nu vrei tu sa faci si mama casutelor si s-o aduci la "arta plastica si decoratiuni"???:))) - Buburuzacughetute
@jewelswithlove, stii cum e cand ti se aprinde beculetul? :)) Mi-ai propus si paac beculetul s-a aprins. Acum sper sa reusesc sa ma ocup si de casuta mama si sa o fac cum imi doresc si promit ca vin cu ea acolo:D
26.01.2012, 21:57:18 - ClestisorulVesel
Multumesc din suflet pentru apreciere, Jewelswithlove! Si eu ti-am admirat creatiile, atat de elaborate unele dintre ele! Iar setul din concurs este de vis! Mult succes si tie!
26.01.2012, 22:08:44 - blanitza
Ce minunatii noi mi-au vazut ochisorii, de nici nu stiu la care sa ma uit mai intai - da' parca tot iubirea iti fura inima prima, asadar, draga Mirela-Clestisor esti O SCUMPAAAA, setul tau este atat de gingas si de sugestiv incat dedicatia lui ma onoreaza din adancul inimii mele, ai fost atat de ingenioasa in realizarea pandantului, de-am tooot stat si m-am uitat - BRAVOOO!!!! Ai gasit un design absolut superb pentru margelele-fetisoare patrate, foarte frumos!!! Si de-abia astept si creatia pe care ne-o aduci la concursul nostru!! Ma bucura tare ca ne faci placerea sa debutezi in concursurile nostre de pe forum, pentru ca in acest spatiu avem frumusete, inspiratie, libertate si schimb creativ de impresii si sentimente, de-altfel te invit in mod special si-n topicul nostru traditional "La o cafea..."
27.01.2012, 01:45:45
Draga Ligia, ne-ai adus frumusetea si stralucirea de cristal a Craiesei Iarna intr-un format atat de elegant - PERLE - incat sufletelul meu sensibil a tresarit de emotie!!!! Da, I must confess - sunt dependenta de perle, le strang cu scumpatate(vb lui Caragiale), am o cutiuta speciala pentru ele, le simt si le cred Regine ale Feminitatii, asadar setul tau este o mare bucurie pentru mine, si-ti multumesc pentru ca ni l-ai oferit!!!
Draga Alexandra-Buburuza, casutele tale sunt un adevarat deliciu hibernal, cred ca este cea mai dulcica piesa inscrisa in concurs, si-ti multumesc pentru ca ti-ai gasit timp si inspiratie sa ne bucuri in ajun de iarna si nameti - in sfarsit, a nins si-n Ploiesti, si dac-o tine asa, se duce zapada pana la streasina casutelor tale!!!!
Delicatete, frumusete, idei novatoare, iata de ce tema Iarna este binecuvantata prin fiecare creatie noua pe care o vedem, si va multumesc tuturor, doamneeee, ce nebunie va fi la votare!!! - ClestisorulVesel
Draga Gabitza, m-ai coplesit cu laudele si mi s-au inmuiat genunchii de emotie...Multumesc din suflet pentru generozitatea aprecierilor si a inimii tale!
27.01.2012, 10:20:15
Acesta este debutul meu in oricare concurs ever: este ceva simplu si...alb, exact cum percep eu iarna:
www.breslo.ro/Product/FLORI-DE-GHEATA--participa-la-concurul-Anotimpuri-Iarna-de-pe-Forumul-Breslo_534748
Pupici la toata lumea! - Buburuzacughetute
Gabi, si la mine a venit in sfarsit zapada si este la fel de multa ca in Ploiesti. Multumesc frumos pentru aprecieri si pentru cuvintele frumoase si ma bucur enorm ca va plac casutele.
27.01.2012, 11:08:04 - soso07
Si mie mi-ar place sa fac o casuta mama (3D) :) Eu zic multe (si vreau la fel de multe), dar sa-mi gasesc timp e mai greu ...
27.01.2012, 11:20:00 - Buburuzacughetute
Casuta mama (checked) dar nu si 3D. Hmmm...mi-ai mai dat o idee, dar sa vedem cum stau cu timpul. Ma omoara sesiunea asta..
27.01.2012, 11:51:33 - soso07
Da, ar fi frumoasa 3D (umpluta cu ceva la mijloc). Sa aibe patru fatade :)
27.01.2012, 12:06:36
Bafta la examene !!! - Buburuzacughetute
M-am foarte prins. Sa fie ca tare am nevoie!
27.01.2012, 12:09:01 - Gheorghitza
Cum arata clestisorul vesel?
27.01.2012, 16:44:09 - GradinaSecreta
Bine v-am regasit! Ce de piese minunate! Acum avem si sursa de inspiratie disponibila prin observatie directa :). Ai avut dreptate, Gabi! Si daca tot am vazut iarna in toata splendoarea si fiorosenia ei, va propun si eu o iarna de demult. Iata si a doua creatie cu care ma inscriu in acest concurs: www.breslo.ro/Product/Iarn-de-demult_535262.
27.01.2012, 18:23:30 - ClestisorulVesel
Gheorghitza, ti-as raspunde cu drag, dar nu sunt sigura ca am inteles intrebarea!????!!:P
27.01.2012, 18:27:00 - ClestisorulVesel
Gabi, imi place mult colierul tau si povestea minunata care il insoteste! E foarte romantic si reusit! Felicitari!
27.01.2012, 18:33:52 - Gheorghitza
Nickname-ul tau este incitant...
27.01.2012, 18:34:04
Ma gandeam, cum ar arata un clestisor vesel...
(ma duce gandul la "pestisorul de aur" care iti rezolva trei dorinte...
Ma gandeam cum o arata un clestisor vesel...
Si oare cum arati tu, cea care ti-ai pus un asa nume original magazinului tau.
Simti tu o mare bucurie cand prinzi clestele in mana si te apuci de margelit?
Lamurete-ma te rog... - ClestisorulVesel
Hihihi, Gheorhitza, sa stii ca am ras copios:D In realitate, lucrurile sunt mult mai simple si mai logice:) Am intrat in handmade pictand clestisori de lemn in 1000 de culori si modele, apoi alte obiecte de lemn si abia apoi bijuuri. Cand pictam clestisori, nici nu mi-a trecut prin cap ca altadata voi ajunge sa fac si altceva...ei, bine, neprevazutul s-a intamplat:) Si, chiar daca numele (nickname-ul, cum ii spui tu) este acum putin limitativ, nu am renuntat (cel putin nu inca) la el.
27.01.2012, 19:31:12
Daca esti atat de incitat, te invit pe blogul meu, unde vei putea privi sute de modele de clestisori veseli pictati de mine:)
Iata: www.clestisorulvesel.ro
P.S. Poza mea de profil exact asta infatiseaza:))) - Gheorghitza
Poza de profil te infatiseaza...
27.01.2012, 20:19:17
Iarta-mi nepriceperea, daca ai sti cat m-am uitat la poza din profil
si n-am putut sa ma dumiresc. Singurul lucru care mi-a aparut in minte
a fost sa ma gandesc la o tipa goala, pusa pe sotii,
care are desenate niste flori multicolore
pe obraji, sani, spate, maini, pulpe... glezne...
Floricele mici, mari, cu petale mai putine sau mai multe...
iar nasul, sfarcurile si degetele,
prinse in niste carlige vesele si inflorate
care fixeaza rufele la uscat pe o sarma.
Sper sa nu te supere sinceritatea gandurilor...
Asta am vazut eu privind poza la care ai facut referire. - ClestisorulVesel
Nici pomeneala de suparare, desi o astfel de imagine despre mine este cu totul si cu totul inedita:) Insa iti admir imaginatia debordanta, ea iti permite sa fii un om fericit...
27.01.2012, 20:42:40 - Gheorghitza
Si nu mai rade, ca am vazut printre lucrarile expuse
27.01.2012, 20:48:50
pe blogul tau UN PESTISOR DE AUR
(Tu, i-ai spus -ma rog- DE CRISTAL)
Asa ca n-am fost departe cu imaginatia
atunci cand ti-am spus despre pestisorul de aur.
:)))) Lasand gluma la o parte, am vazut lucruri frumoase acolo.
Multumesc.
Bafta cu "clestisorii veseli" !