Forum: Concursuri CONCURS TEMATIC ANOTIMPURI - IARNAAAA....(Sectiunea Arta Plastica si Decoratiuni)

• carla69
    carla69

Bulgarasii..Gata!I-am pus

01.02.2012, 18:45:34
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

I-am vazut!Sunt frumosi si hibernali:)

01.02.2012, 19:27:02
  • carla69
    carla69

Multumesc.Numai astia i-am "vazut",n-am avut liniste pana nu i-am facut..si sunt muuulti

01.02.2012, 19:29:06
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Da' la mine nu mai vine nimeni???Avem 15 lucrari superbe,dar as fi vrut sa vad mai multi creatori si aici! Mai sunt 9 zile!!

02.02.2012, 10:06:32
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce gândesc un optimist şi un pesimist despre criza economică mondială?
    Optimistul:
    -Vai, vom ajunge cu toţii să cerşim..
    Pesimistul:
    – De la cine?!?

02.02.2012, 10:10:57
  • carmenn
    carmenn

bun...

02.02.2012, 18:27:57
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mai sunt 8 zile!!!Numar zilele,daca nu numar creatii...Totusi,nu mi-am pierdut speranta ca vor mai aparea si aici ceva minunatii!!Nu-i asa????

03.02.2012, 11:29:23
  • soso07
    soso07

Cu siguranta ! Trebuie sa gasis o zi din cele 8 ramase sa mai mesteresc ceva, cat de mic ... Sa fie cel putin 16 lucrari pentru o galerie frumoasa :)

03.02.2012, 12:17:55
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Jewelswithlove, nu te mai plangeee... Uite ca m-ai provocat si am sosit:
    www.breslo.ro/Product/Casuta-mama_541364
    Un tablouas- pernuta pentru ace cu casuta mamaaa

03.02.2012, 12:32:57
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ba ma plang,Alexandra,ca stiu o vorba:"Copilul care nu plange,nu primeste de mancare!":))) Asa ca,ma plang ca sa mai adun in concurs creatii superbe!!!
    Si,ma bucur ca ai adus casuta-mama,fiindca e frumoasa foc!!!Parca ar fi din turta dulce!

Sorina,sunt sigura c-o sa vii cu ceva ce va rupe gura targului!

03.02.2012, 13:15:17
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Da, copilul care nu plange nu primeste de mancare :). Asa ca, poftim, draga Jewels, inca o piesa in concurs! Mi-am luat inima in dinti si am incercat sa fac primul obiect decorativ. Nu stiu cum vi se pare voua, dar eu m-am indragostit de cutie. Si ca urmare, o voi opri pentru mine, fiindca are valoare sentimentala.

03.02.2012, 15:22:38
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Ups! Am uitat linkul: www.breslo.ro/Product/Cutie-Iarn-de-demult_541524.

03.02.2012, 15:23:04
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

E grozava cutia!!!!Sunt bucuroasa,am 17 produse pana acum!!
    Si,o sa ma plang in fiecare zi pana pe 10 februarie :)))) daca aduceti asa niste lucruri pline de frumusete,de nostalgii sau de bucurii,de tot ce ne defineste ca oameni!!!

03.02.2012, 16:52:35
  • soso07
    soso07

Cam greu sa mai rupi gura targului dupa ce am vazut cutia de mai sus. Tocmai ce am facut ieri o declaratie de dragoste unui cufar la concursul Breslo :)) Cutia lui GabyS mi-ar deveni amant(a) :)))

03.02.2012, 20:01:07
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Multumesc, fetelor! Soso, foarte tare, m-ai facut sa rad :))!

03.02.2012, 20:04:28
  • soso07
    soso07

Pe mine m-a amuzat concursul Breslo cu declaratii de dragoste facute unor obiecte handmade. Si ca sa fie ideea mai haioasa am incercat pe un cufar :)) Acum ma gandeam ce i-as fi putut spune cutiei tale :))) Dar nu vreau sa te tradeze, asa ca stau in banca mea !

03.02.2012, 20:09:50
  • blanitza
    blanitza

Uau, CE FRUMUSEEEETI, Silvia scumpa, chiar nu mai ai motiv sa spui ca n-ai ce, n-ai cum, n-ai cu cine, n-ai de ce... Acuma ai, si din belsug, ai frumusete, eleganta, delicatete, amintiri, parfum, joc si jucarie, minunate creatii - m-am topit ca neaua in fata casutei-mama, si mi-am revenit in alte timpuri, stilate si elegante, alaturi de cutiuta de iarna, Gabi scumpa si Alexandra, absolut superbe cele doua piese, imi bucura sufletul tare, tare, tare.... Sunt in inima mea, asadar... In My Heart...

03.02.2012, 20:49:33
  • carmenn
    carmenn

daaaaaaaaa.....si eu m-am indragostit de ceva ,,muzical" pentru fiica mea....le-am trimis niste ,,biletele" de amor muzicale....sa vedem....

03.02.2012, 21:07:23
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Am numai frumuseti una si una aici,Gabi,e drept,dar eu tot o sa ma plang inca 8 zile:)))),ca tare as vrea sa vad ceva sculpturi,fie in lemn,fie lumanari,fie in ce-o fi numai sa aduca un omagiu anotimpului alb...

03.02.2012, 23:47:38
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Ma bucur ca va place casuta mama! Se potriveste in peisajul de afara...
    Multumesc fetelooor!

04.02.2012, 00:16:29
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Daaaa,au aparut si copaceii!!!!Multumesc,Sorina,ca ai adus in concurs primul copacel,e f frumos si chiar pare batut de vant!

Mai sunt 6 zile!!!!!!

05.02.2012, 15:28:02
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Pentru că am prins dragul decoraţiunilor cu şerveţel şi pentru că peisajul de afară e o sursă de inspiraţie inepuizabilă, mă înscriu cu o a doua creaţie în această secţiune: www.breslo.ro/Product/Cutie-Noapte-de-vis_543509.

05.02.2012, 15:39:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Vazand cutia ta,Gaby,mi-a venit sa cant o colinda,pe cuvant,de m-a intrebat sotul meu daca m-am uitat in ultimul timp in calendar:)))E fantastic de reusita!
    Ei,da,asa mai merge!

05.02.2012, 18:20:33
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Haha, si eu m-am trezit azi cantand un colind, Jewels, in timp ce procesam fotografiile si scriam textul :)). Ma bucur ca iti place si multumesc pentru aprecieri!

05.02.2012, 21:28:54
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna dimineata,lume harnica si priceputa!Am intrat in ultima de concurs!Mai sunt 5 zile in care sper sa mai vedem creatii superbe si inspirate!

Sa aveti o saptamana minunata si rodnica!

06.02.2012, 07:49:48
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Frumoase "Flori de Gheata"
    Ochii ni-i rasfatza
    Fiti binevenite flori
    Din a dragostei fiori...

06.02.2012, 15:38:28
  • blanitza
    blanitza

Ce piese, fetelor, CE PIESE, m-ati rapus si ma plec in fata inspiratiei voastre ce rodeste atat de fecund si estetic!!!! Gabita - regina cutiutelor, si Lali-Floricica, superbe creatii ne-ati adus in concurs, ma incitati de nu mai pot, si tare-as lucra si eu o cutiuta cu floricele!!!!

06.02.2012, 17:33:01
  • blanitza
    blanitza

Sorina draga, copacelul tau mi-a inseninat iarna asta cumplita din Ploiesti, o minune de piesa, delicata si sugestiva, felicitari pentru inspiratie si design!!!

06.02.2012, 17:34:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

iata ca am inceput saptamana cu dreptul si cu o lucrare extrem de delicata si de sensibila!Multumim,Lali,pt florile de gheata!

Gabi,la cutii cu tine!Adevarul e ca,dupa ce vezi cutiile celeilalte talentate Gabi,chiar iti vine sa mesteresti cutii!Asta daca stii...ca daca nu stii,cum e si cazul meu,te multumesti cu admiratul!Si,iti amintesti ca ai o lista cu "as vrea sa invat",in care se afla si tehnica decupajului...

06.02.2012, 19:33:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce delicate sunt ornamentele,Sorina!Na,colinda am cantat,daca ma mai apuc si de impodobit bradul,in mod sigur o sa-mi sochez sotul:)))

07.02.2012, 00:17:03
  • LaliDesign
    LaliDesign

Multumesc pentru aprecieri Gheorghitza, Blanitza si Jewelswithlove! >:D

07.02.2012, 08:24:22
  • mitirona
    mitirona

Colindand prin magazinele virtuale,am vazut multe cutii si cufere,dar cele realizate de GabyS sunt deosebite.Parca au asa o poveste,de iarna fireste.

07.02.2012, 23:09:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ai dreptate,mitirona,Gaby creeaza deosebit!
    Nu degeaba m-am apucat eu de cantat colinde dupa ce-am vazut cutia realizata de dansa,ci tocmai fiindca amandoua au aer de sarbatoare,de tihna si de bucurie!

07.02.2012, 23:32:15
  • Gheorghitza
    Gheorghitza

Felicitari mitrioana dar ti-as spune cateva ganduri.
    (strict personale)
    Sigur ca da, jocurile de societate sant excelente
    mai ales Iarna, cum spui tu.
    Poate era bine sa tii cont mai mult de tema concursului
    si cred ca daca suportul de baza il faceai alb cu motive
    florale de iarna era mult mai aproape de tema.
    In Rebus, cand o definitie este prea vaga sau nu contine
    elemnte suficiente care sa te conduca spre cuvantul titlu,
    primeste denumirea de "Definitie trasa la tema"

Excelenta lucrarea ta dar, personal as spune ca este putin
    "trasa" la tema noastra IARNA.
    Avand in vedere ca este o lucrare de debut (si foarte frumoasa)
    eu iti zic :
    Bine ai venit in randul cratorilor Handmade !
    ...si mult succes mai departe.

09.02.2012, 18:03:30
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

In sfarsit am ajuns si eu aici!
    Mitirona,exact ce ti-a scris Gheorghita vroiam si eu sa-ti spun:daca cineva vede fata de masa,absolut remarcabila,dar nu are cum citi ce ai scris tu in descriere,se poate gandi la vacanta,la concediu,la prieteni,dar nu la iarna!
    Gheorghita,care e taticul de fapt si de drept al concursului tematic,ti-a dat unda verde,asa ca,daca si Gabi-blanitza e de acord,lucrarea ta va participa la concurs!

09.02.2012, 21:31:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Iata ca ne apropiem cu pasi repezi si de ultima zi in care mai puteti inscrie creatiile voastre in concurs!Sincera sa fiu,ma asteptam la mai mult interes din partea breslasilor pentru aceasta sectiune,dar ma bucur ca primeaza calitatea si nu cantitatea.Mi-ar fi placut sa vad ceva sculpturi,ceva tablouri pictate,ceva portelan,ceramica,mozaic...
    Mai este o zi,poate mai apare ceva!

09.02.2012, 22:00:03
  • blanitza
    blanitza

Draga Mitirona, dupa cum s-a precizat si anterior referitor la tema, mi-e teama ca piesa pe care ai inscris-o aici nu merge, asadar poate vii cu altceva, inscrierile se incheie pe 10 februarie, ora 24...
    N-as vrea sa te superi pe noi, insa acest concurs a avut o lunga perioada de timp, au fost mai multe creatii foarte frumoase, ca si a ta, insa nu se inscriau in tema, si cu multa parere de rau, am spus-o creatorilor, si ne-au adus alte creatii in concurs explicit conectate la tema...

10.02.2012, 01:28:46
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mitirona,ai timp pana la miezul noptii sa faci ceva cu alb,cu gri,cu bleu,ceva care sa te duca automat cu gandul la iarna,la frig,la zapada....Te rooooog,ar fi pacat sa nu participi cu altceva!
    Si,sa nu fii suparata pe noi,dar regulile sunt clare si au mai fost descalificate cateva produse din aceesi cauza iar breslasii respectivi chiar au venit (nu toti) cu altceva!

10.02.2012, 11:36:05
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Si,pentru ca ne apropiem de finalul inscrierilor,postez lista debutantilor "dibuiti"de mine .O precizare:toate cele 3 sectiuni sunt parte integranta a unui singur concurs,asa ca,debutanti sunt cei care au participat pt prima data la un concurs forumist,indiferent de sectiune! Eu postez lista debutantilor de la sectiunea "Arta..."
    Daca nu va regasiti in lista sau va regasiti numele dar nu sunteti debutant,aruncati o rosie sau un ou stricat spre mine:)) si remediez greseala!
    E posibil sa mai si incurc borcanele daca viroza o sa preia conducerea:)))...

Debutanti:
    www.breslo.ro/Shop/carmenn
    www.breslo.ro/Shop/cuzepangabi
    www.breslo.ro/Shop/crisanda
    www.breslo.ro/Shop/camelia.handmade
    www.breslo.ro/Shop/sorinabogdan

10.02.2012, 11:41:37
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ce simpatice suuunt,Sorina!!Mi-ai facut,realmente,o mare bucurie pe final de inscrieri!

Mai sunt 6 ore!

10.02.2012, 17:58:51
  • soso07
    soso07

Trebuia ceva cu "Dragobete" de final :)

10.02.2012, 18:04:50
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Asa e!Trebuia!:)

10.02.2012, 18:51:01
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Mai sunt 3 ore!
    Eu sunt ceasul:)))

10.02.2012, 20:52:19
  • carla69
    carla69

Ce dragute decoratiuni,Sorina!Eu n-am avut timp sa fac nimic pentru sectiunea asta si imi pare rau.

10.02.2012, 21:13:02
  • soso07
    soso07

Multumesc, Carla ! Trebuie sa mai fac o "pereche" :) Au avut succes.

10.02.2012, 21:21:15