Forum: Concursuri Concurs – “RECLAMA, sufletul comertului”

• soso07
    soso07

Nicole, ai adus in concurs o creatie de vis ... Un colier demn de o regina ! Si foarte potrivit si cu anotimpul in care tocmai am intrat :) Felicitari si BAFTA !!!

01.12.2012, 13:14:42
  • forHOPE
    forHOPE

Nicole, intr-adevar este superb colierul. Felicitari!!

Sorinutza, multumim din inima pentru prelungire. Tocmai m-am apucat de treaba. Sigur voi termina pana marti. :) Am intrat asa intr-o criza, am atatea proiecte si nici nu stiu ce sa termin mai intai si de ce sa ma apuc apoi...nu am timp nici sa mor...uffffff.....

01.12.2012, 13:39:30
  • soso07
    soso07

Nu-mi povesti, Diana, ca am niste dureri de cap ... pentru ca nu stiu de ce sa ma apuc mai intai. Cred ca mai bine dorm :))

01.12.2012, 14:46:41
  • corainadori
    corainadori

Buna fete si baieti! Tocmai am terminat cu festivitatile din oras, am servit bunataturi ca de ziua noastra si ...cand s-a lasat linistea prin casa, am profitat ca sa-mi postez repede si a doua lucrare in concurs:
    www.breslo.ro/Product/PULOVER-POVESTE-DE-IARNA-pentru-copii-PARTICIPA-LA-CONCURS-RECLAMA-SUFLETUL-COMERTULUI_766966
    La multi ani Romania! La multi ani romani!

01.12.2012, 17:00:19
  • aigile
    aigile

Sa fi citit si eu ieri, nu-mi mai rupeam azi degetele, dand zor (noroc ca ZIUA ROMANIEI nu-i cu... cruce rosie!). Oricum nu puteam profita de 'prelungiri', ca e ziua fetitei mele, asa ca... ma retrag in... bucatarie!
    Spor la treaba si succes tuturor! Si, inca o data, sa traiti multi ani, si sa fiti o binecuvantare pentru tara asta!

www.breslo.ro/Product/ROMANTIC--sounds-INCREDIBLE---Set-cordon-bratara-si-cercei-Concurs-Reclama---sufletul-comertului_767002

01.12.2012, 17:05:53
  • soso07
    soso07

O poveste de iarna si una romantica ... Fetelor, ma plimbati prin copilarie si tinerete (nu ca as fi prea in varsta pentru a trai aceste povesti minunate :)) Va multumesc pentru creatiile voastre aduse in concurs si va urez BAFTA !!!
    Ligia, si eu ascultam Radio ROMANTIC pana au bagat alt post pe frecventa lui ... La multi ani fetitei tale !!! Si petrecere frumoasa :)

01.12.2012, 18:07:32
  • aigile
    aigile

Multumesc, soso! - o sa petrecem, ca in povesti, vreo trei zile:cu prietenii de la biserica, apoi cu colegii si cu restul prietenilor!(asta pentru ca nu avem cum si unde sa-i aducem pe toti impreuna...) Ii multumesc lui Dumnezeu pentru PRIETENA mea de 13 ani - o calatorie ca o nesfarsita aventura a cunoasterii, pentru care am o recunostinta dincolo de ceea ce se poate pune in vorbe! Va doresc - si imi doresc - sa ne bucuram de copiii nostri si de copiii lor, poate singurul rost adevarat al trecerii prin lume...

01.12.2012, 21:01:20
  • blanitza
    blanitza

Maaama, mama, ce frumuseti am vazut in concurs, una mai mandra ca alta, si-nca de ziua noastra, a romanilor, si-a ROMANCELOR talentate, de numa', numa'... BRAVOOO!!!
    Sorinuta, ce bine ca ai prelungit putin perioada de inscriere, tare-as vrea sa vin si eu cu ceva, mmmm, la asa eleganta si inspiratie, imi face cu ochiul un design de mai multa vreme, si poate-l termin, ca ultimele piese-n dantele mi-au dat idei...

01.12.2012, 21:10:19
  • soso07
    soso07

Asteptam :)

01.12.2012, 23:16:32
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Multumesc pentru complimente. Am lucrat colierul intr-o perioada foarte incarcata la nivel psihic, cu mult stres, in care mi-am ars multi neuroni si care va culmina pe 7 decembrie. Lucrul la acest colier m-a linistit de fiecare data :)

02.12.2012, 18:44:12
  • soso07
    soso07

Sa-ti aduca noroc pe 7 decembrie, Nicole !!!

02.12.2012, 19:46:54
  • Dichisshop
    Dichisshop

pentru inspiratie ;))

Un tip tanar se duce la un supermarket sa se angajeze.
    Managerul il intreaba: "Ai ceva experienta in vanzari?"
    Tanarul raspunde: "Da, am fost comis voiajor."
    Managerul, placându-i tânărul, ii spune:
    "Bine, ești angajat! Începi de mâine iar la sfârșitul programului am sa vin sa vad cum te-ai descurcat in prima zi."
    A doua zi se prezintă omul la treaba, isi vede de ale lui, iar la
    sfârșitul programului vine managerul si il întreabă:
    "Ei, cate vânzări ai facut astăzi?"
    "Una." Răspunde tânărul.
    Managerul: "Cum una? Media de vânzări pe angajat la noi
    este de 20-30 pe zi! De cât ai vândut?"
    Tânărul: "De 101.237,64 dolari."
    Managerul: "101.237,64 dolari ?!?!? Da' ce i-ai vândut?"
    "Mai întâi i-am vândut un cârlig mic de pescuit.
    După aia i-am vândut unul de dimensiune medie.
    După aia i-am vândut o lanseta. Pe urma l-am întrebat unde merge sa pescuiască și mi-a spus ca pe coasta, asa ca i-am spus ca-i trebuie o barca, asa ca am fost la raionul de specialitate și i-am vândut șalupa aia cu doua motoare. Pentru ca mi-a zis ca Honda e prea mica ca sa remorcheze șalupa, l-am dus la raionul auto și i-am vândut un Jeep Grand Cherokee.
    Manageru', stupefiat: "Cum, a intrat un tip sa cumpere un cârlig mic de pescuit și tu i-ai vândut o șalupa și un 4X4 ?!?!?!"
    Tânărul răspunde: "Aaa, nu. Tipu' a intrat sa cumpere un pachet de tampoane pentru nevasta-sa, iar eu i-am spus ca dacă tot urmează un weekend nenorocit fără sex, ar fi mai bine sa se ducă la pescuit!

l-am gasit din greseala in timp ce ma gandeam cu ce sa particip eu la concursul asta :-?? oricum vreau sa particip cu premii. Sper sa am timp sa le si postez.. by the way, cum se face? Postez produsul in magazin si pun link-ul aici? premii pt clienti avem voie sa punem?

03.12.2012, 00:02:05
  • AlexidaHandmade
    AlexidaHandmade

Super banc!...:)))

03.12.2012, 00:17:02
  • NaturaArt
    NaturaArt

Vreau sa ofer si un premiu - 20 de lei de cheltuiala la mine in magazin - unei persoane pe care o voi alege eu. Imi face placere, in continuare, sa premiez cate o persoana la alegerea mea, deoarece eu sunt un pic altfel si, in general, ma trezesc ca imi plac si apreciez lucruri care nu le plac neaparat tuturor, si care n-au legatura nici cu marimea, nici cu tehnica de lucru, nici cu complexitatea produsului, ba dimpotriva de multe ori... :) Asa ca, draga Soso, voi alege, la sfarsitul concursului, destinatarul premiului meu, si ti-l voi comunica, pentru a putea sa-l anunti impreuna cu celelalte premii. :) Multumesc!
    Cu drag, Laura

03.12.2012, 09:59:22
  • soso07
    soso07

Chiar super tipul cu vanzarile :)) Ar trebui sa-l angajam si noi :)))
    Alexx, asa se procedeaza, pui la tine in magazin si apoi aici :) Multumim si inspiratie !!!
    Si pentru premiul tau, Laura - Natura, multumiri! Astept sa vad cine va fi norocoasa :)

03.12.2012, 10:56:03
  • soso07
    soso07

Nu uitati ca astazi este ultima zi de inscriere ! Spor !!!

04.12.2012, 11:26:44
  • Dichisshop
    Dichisshop

pana la orele 24:00? poate reusesc si eu pana la urma :)

04.12.2012, 11:50:41
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Aceasta prelungire a venit perfectt!! Ieri am terminat si azi Soarele si-a aratat coltii in toata splendoarea ca sa pot poza !!yeyy!! cum termin de montat si editat va si impartasesc ce am lucrat.
    Pupici si spor !

04.12.2012, 11:54:15
  • soso07
    soso07

Pana la orele 24 !
    Asteptam sa vedem la ce si-a aratat soarele coltii :)

04.12.2012, 12:32:48
  • carla69
    carla69

Nu mi-a trecut deloc prin gand sa particip,totusi,din intamplare ,vazand ca pana deseara e inscrierea si tocmai am terminat acest colier pe comanda,m-am gandit sa-mi fac ....un pic de reclama
    www.breslo.ro/Product/Colier-Abundenta-participa-la-concursul-Reclama--sufletul-comertului-disponibil-la-comanda_769489

04.12.2012, 13:05:35
  • carmenn
    carmenn

frumi...tu ne aduci primavara mai repede...:)

04.12.2012, 13:12:51
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Gata vin si eu cu ceva pentru dragele mele amatoare de jocuri video (in masura timpului disponibil)si lecturi fantasy
    www.breslo.ro/Product/Set-Emerald-Forest-Elf_769502
    XOXO , Nico

04.12.2012, 13:18:10
  • carmenn
    carmenn

frumosi si interesanti cerceii tai...cum stau pe ureche...nu-mi inchipui ...:)))

04.12.2012, 13:31:42
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Multumesc draga mea . Au un fel de agatatoare dupa lobul urechii , de aceea am si specificat ca nu necesita gaura ..in astfel de momente mi-as fi dorit sa fie mai multe casute pentru fotografii :))).. Te pup

04.12.2012, 13:38:02
  • soso07
    soso07

Sa fie liliac ... sa fie lavanda ? Parfum de primavara ... vara. Sa fie cu noroc, Carla !!!
    Si daca tot am intrat in luna decembrie, o poveste cu spiridusi este tocmai potrivita ! Multumim, Nico, pentru ca ne porti pe taramuri fermecate :) Bafta iti doresc si tie !!!

04.12.2012, 14:31:21
  • forHOPE
    forHOPE

Ma inscriu si eu repejor cu al doilea produs:

www.breslo.ro/Product/Billie-Jean_769761

Multumesc soso pentru prelungire!!!:-*

04.12.2012, 17:27:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

ha-ha-ha......iar raman ultima....mai am putin si vin si eu....

04.12.2012, 18:01:45
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Wow! forHOPE, e super tabloul tau !

04.12.2012, 18:09:37
  • forHOPE
    forHOPE

Nicole, multumesc din inima! Rcunosc, sunt fan inrait Michael Jackson iar acum 2 ani parca, am fost norocoasa castigatoare a unui concurs de la Happy Hour si am avut onoarea de a fi invitata acolo in platou pt a-l vedea pe viu pe Earnest Valentino, sosia oficiala a lui Michael. A fost ceva de vis... Acum am facut la repezeala pozele (caci ma regatesc deoarece vineri se deschide targul de Craciun la mine in oras si trebuie sa ma pregatesc si eu cu produse) insa promit ca imediat ce am o fereastra libera, le voi schimba nitel :-p

04.12.2012, 18:20:39
  • forHOPE
    forHOPE

Si mi-am mai amintit o intamplare interesanta...acum cativa ani eram la aeroport in Israel, trebuia sa asteptam pe cineva. Eu eram "deghizata" in Michael Jackson. Lumea din aeroport se uita la mine, unii imi faceau poze cu telefonul iar la un moment dat venise paza la mine. Ma gandeam in sinea mea: "Am pus-o!" Insa domnii au fost foarte draguti, vroiau doar sa le arat cativa pasi de dans. :)

04.12.2012, 18:23:44
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

Al doilea produs :
    www.breslo.ro/Product/Semn-de-Carte-Instigare-la-cultura_769803
    Revin maine si cu un premiu :)
    King of Pop!!! Felicitari forHope, foarte frumos !

04.12.2012, 18:24:21
  • Dichisshop
    Dichisshop

Foarte interesanta si motivanta reclama!

04.12.2012, 18:35:36
  • Dichisshop
    Dichisshop

Sper ca am inteles bine cerintele din regulament :) Eu am ales sa fac un poster prin care sa-mi fac reclama.. nu stiu daca va functiona, dar incerc :) www.breslo.ro/Product/Talisman---Ochiul-Sufletului_769848

acesta este produsul cu care particip .. si imi strang pumnii, petru ca toate lucrarile din concurs sunt una i una :)

voi reveni si cu un premiu :)

04.12.2012, 18:57:13
  • forHOPE
    forHOPE

eluneara, multumesc frumos:-* si felicitari si dvs pentru minunatul semn!!

04.12.2012, 19:04:03
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Greu, greu, dar nu puteam sa lipsesc :)!
    www.breslo.ro/Product/Cutie-Cltorie-nostalgic_769859.

04.12.2012, 19:07:44
  • soso07
    soso07

Cata diversitate pe final :) Ne intalnim cu Michael Jackson pe aeroport, Eluneara ne instiga la cultura, Alexx ne plimba pe cararile nebanuite ale sufletului, iar Gaby ne rascoleste amintirile ... Ce va mai fi, vom afla :)
    Eu astept pana la miezul noptii !

04.12.2012, 20:27:33
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Am sosit si eu!Multumesc ,Sorina,pt prelungire fiindca am putut si eu sa realizez ceva,desi fusesem convinsa ca n-o sa aduc nimic aici.Dar am adus si,chiar daca pozele sunt cum sunt,facute la 9 seara,am pus atata dragoste in acest set,incat sper sa treaca o farama din ea si dincolo de monitor si sa va incalzeasca o secunda inimile!
    In numele Iubirii creat,in numele Iubirii adus....
    www.breslo.ro/Product/Set-In-numele-Iubirii----chockercercei-si-inel_770019

04.12.2012, 21:36:51
  • Dichisshop
    Dichisshop

Am adus si premiul pentru un client care voteaza in concurs www.breslo.ro/Product/Colier-flori-Denim_770049 sper sa va placa cat de cat..

04.12.2012, 22:25:50
  • soso07
    soso07

Silvia, cat ma bucur ca ai reusit sa vii ! Si cu ce creatie ... mie mi-a mers direct la inimioara !!! In numele iubirii pentru frumos, iti multumesc si iti urez BAFTA !!!

Alexx, cu siguranta o clienta va fi extrem de fericita sa primeasca acest minunat colier !!!

Stiu ca mai sunt si eu datoare cu niste premii, dar cat va tine votarea sper sa ma adun si sa reusesc sa onorez :) Banuiam ca imi va fi greu, dar perioada sarbatorilor este minunata si merita tot efortul !!!

04.12.2012, 22:45:25
  • carla69
    carla69

Silvia,minunat!!!
    N-am reeusit sa vad toate creatiile dar le voi vedea cand va fi gata lista de votare.
    Am reusit sa-mi zugravesc si bucataria!!!!Yes!

04.12.2012, 23:00:55
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

Pe ultima jumatate de ora am reusit sa vin si cu a doua lucrare
    www.breslo.ro/Product/Colier-Cuferele-Fermecate---din-lant-bronz-pandantive-cheite-si-inima-perle-si-margele-colorate_770126
    Sper sa reusesc sa fac si poze mai bune, inca imi da bataie de cap acest aspect!

04.12.2012, 23:29:59
  • soso07
    soso07

Si iata cum o tema relativ banala a reusit sa aduca la lumina cele mai frumoase visuri, povesti, creatii inspirate pe care ne va fi greu sa le clasificam in vreun fel. Vom alege cu inima, asta e clar. Dar nu acesta era scopul ?

Un final ce ne deschide sufletul cu cheitele fermecate, ne face sa privim din alt unghi magia intunericului, urmand ca a doua zi sa descoperim o padure incantatoare in lumina soarelui !

Multumesc celor care s-au prins in acest joc :)
    Mai pe lumina voi alcatui si lista cu creatiile inscrise pentru a fi admirate si votate !
    Va doresc o noapte linistita !!!

05.12.2012, 00:10:54
  • eluneara.bijoux
    eluneara.bijoux

"Veniti, intrati,
    Intrati si cumparati
    Avem di tăti !"
    www.breslo.ro/Treasury/view/RECLAMA---sufletul-comertului_32847
    www.breslo.ro/Treasury/view/RECLAMA---sufletul-comertului-II_32849

Dupa zicala "Cine se scoala de dimineata face Galerii la cafea :)".
    Ehhhhh?! Ce parere aveti?

05.12.2012, 08:51:21
  • soso07
    soso07

Ce parere sa mai am ? Mi-ai facut o mare bucurie !!!!!!!!!!!!!!!!
    Multumesc mult :) Imediat fac si topicul de votare.

05.12.2012, 10:10:09
  • NicoleCeaMov
    NicoleCeaMov

soso07, parca ai avut gura (tasta) aurita, intr-adevar mi-a purtat noroc
    azi mi-am sustinut teza de doctorat si totul a mers foarte bine :)
    chiar ma bucur!

07.12.2012, 18:41:13
  • GradinaSecreta
    GradinaSecreta

Felicitari, dr. Nicole :)!

07.12.2012, 18:54:37
  • mielena
    mielena

Sun si eu curioasa ca o baba care croseteaza: care a fost tema de cercetare Nicole? :)

07.12.2012, 20:55:36
  • carmenn
    carmenn

:)...bataitza...auzi la ea...adica eu sunt baba....daca mai si crosetez...:))

07.12.2012, 21:32:25
  • mielena
    mielena

Nuuu, Carmen! Io crosetam si eram cu un ochi pe forum...si curioasa ca o baba, tot io-s! :)

07.12.2012, 21:42:47