Forum: Concursuri CONCURS: "DE LA SUFLET LA SUFLET CREATOR"
- banana
Cu acest produs voi lansa si colectia noua de accesorii modelate. E o colectie speciala, cu produse unicate, realizata cu multa rabdare si sper eu imaginatie.
23.10.2010, 20:21:11
Acum e vorba de o brosa cu un fluture pe care il dedic unei persoane pe care eu o consider o artista in adevaratul sens al cuvantului.
www.breslo.ro/Shop/allyingraphicland
Eu nu stiu sa pictez marunt (ok ...nu stiu sa pictez), dar stiu sa modelez marunt :P Ally sper ca iti va placea:
www.breslo.ro/Product/Be-free-brosa-unicata_229774 - kiti
O noua dedicatie pentru www.breslo.ro/Profile/artemiza-design o noua brose din pietre Gava www.breslo.ro/Product/brose-SMILE_229791
23.10.2010, 21:06:39 - artemiza.design
Iti multumesc frumos pentru dedicatie, Kiti, ma bucur ca e realizata din pietre Gava, care, asa cum ti-am spus, ma fascineaza, sau, mai bine zis, ma fascineaza cum le pui tu in valoare.
23.10.2010, 21:38:02 - kiti
Artemiza si ele m-au fascinat cand le-am vazut insirate de-a lungul malului, atat de frumos slefuite si atat de colorate (si datorita faptului ca erau ude culoarea iesea in evidenta), incat m-am apucat sa le adun cu gandul la bijuteriile care vor iesi.
23.10.2010, 21:56:22
Si o ultima dedicatie www.breslo.ro/Product/brose-ABSTRACT_229807 pentru www.breslo.ro/Shop/forHOPE .Diana, iti admir nu numai creatiile dat si puterea de-a lupta , tenacitatea si optimismul tau.Te imbratisez si-ti doresc insanatosire si o viata normala. - Jewelswithlove
www.breslo.ro/Treasury/view/Sa-admiramsa-cantarimsa-votam_4973
23.10.2010, 22:04:48
Lista cu primele produse e din nou la vedere:)) ...ca sa puteti vedea mai bine cine si ce a creat:)) - lizzzzziye
Cadourile pe care le-am creat simbolizeaza admiratia pe care o am vizavi de ceea ce creaza cu manutele lor
23.10.2010, 23:30:34 - bijouxdemonange
Pentru ca mie imi plac foarte mult ideile voastre si pentru ca va respect si mai mult, vom prelungi concursul cu inca o saptamana aproape, respectiv pana vineri seara la ora 21:00. Dupa aceasta ora voi intocmi lista cu produsele participante si dedicatiile si vom avea 2 zile de votare (respectiv sambata si duminica). Ce spuneti? E ok asa? au daca aveti alta idee, sunt deschisa :)
23.10.2010, 23:39:32
Imi pare nespus de rau ca saptamana asta am fost foarte putin activa, din pacate mi-au facut o surpriza sefii si am stat mai mult la munca decat acasa :( si inca mai am vreo 2 zile. Dar ma linistesc si ma adun, cel putin pt 3 zile consecutiv saptamana ce vine, cand voi recupera ce am pierdut (se pare ca multe minunatii ce trebuie analizate mai indeaproape) :)
Acum va las, sunt franta :(
Spor la creat si succes in toate va doresc! Va pup!
Cu drag,
Andra - serbani.bijoux
Scumpa copila Andra, iti multumesc mult pt prelungire concurs.
23.10.2010, 23:58:51
Ma impresioneasa foarte tare denumirea magazinului tau-
BIJOUX DE MON ANGEL... Sa ai multe bucurii!!! - lizzzzziye
www.breslo.ro/Product/Mustard-and-cream-Pentru-Hana_229594 acesta este postarea pentru Hana
24.10.2010, 00:36:12 - bijouxdemonange
Multumesc Ana! Bucurie doresc si eu tuturor!
24.10.2010, 01:41:56
Numele... e o lumina puternica in negura din jur! Pana la urma o va risipi,sunt sigura! Trebuie doar rabdare si un suflet deschis! - blanitza
Draga Andra, si eu iti multumesc pt ca ai prelungit concursul, ar fi fost mare pacat sa nu vedem cat mai multe frumuseti, si sa nu ne bucuram ochii si sufletele! Mai am in lucru cateva piese prin care vreau sa-mi exprim admiratia pentru talentul si inspiratia catorva creatoare de pe Breslo, si iata, acum, datorita prelungirii termenului, voi reusi!!! Multumesc, cu drag, Gabi
24.10.2010, 19:16:20 - blanitza
Colierul "Give me time" - dedicat creatoarei si omului de suflet Cristina Cristea
24.10.2010, 19:47:06
www.breslo.ro/Product/Colier-Give-me-time---Concurs-Breslo_230280 - lucashop
Eu as avea atatea de facut,dar din cauza timpului meu limitat ma pot limita doar la cercei..desi mi-as dori sa fac mai multe.....si pt mai multi care m-au inspirat...si inseninat..pana atunci am reusit sa termin cateva din dedicatii...
26.10.2010, 00:07:26
pt CRISTINA CRISTEA....o fata pe care sper sa o cunosc candva...
www.breslo.ro/Product/Cercei-ELEGANCE-OF-PEARLS-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-CRISTINA-CRISTEA_230791
pt GYSTEFANIA.iti iubesc toate creatiile...
www.breslo.ro/Product/Cercei-LIKE-A-VIOLET-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-GYSTEFANIA_230797
pt DIANA.accesorii.bijuterii-o mare luptatoare cum rar am cunoscut..
www.breslo.ro/Product/Cercei-BLESS-YOU-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-DIANA-ACCESORIIBIJUTERII_230806
pt UCRINA-foarte speciale creatiile tale
www.breslo.ro/Product/Cercei-MORNING-DEW-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-UCRINA_230829
pt LADY A-as vrea si eu o rochie cu crinolina....inca sunt in lumea povestilor,datorita lui Luca
www.breslo.ro/Product/Set-FOREST-QUEEN-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-LADY-A_230841
-pt IOANA-Mon Tresor-frumoasele tale bijuterii si mai ales accesorii m-au inspirat foarte mult..
www.breslo.ro/Product/Cercei-AUTUMN-FALL-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-IOANAMON-TRESOR_230872
-pt CRISTINAMASLINA-mersi mult pt accesorii,am vazut cu alti ochi bronzul si cuprul...
www.breslo.ro/Product/Cercei-MISTLETOE-CONCURS-DE-LA-SUFLET-LA-SUFLET-CREATOR-CRISTINAMASLINA_230880
..si as mai avea multe de facut...... - blanitza
Superbe bijuterii, Ligia! x0
26.10.2010, 01:01:14 - lucashop
Multumesc mult!!!!
26.10.2010, 10:44:51 - LadyA
multumesc Ligia :)e un set pe care zana din mine l-ar purta cu mare drag :)
26.10.2010, 12:27:28 - ucrina
lucashop este o surpriza foarte surpriza, multumesc pentru dedicaĊ£ie, sunt minunati cerceii, imi place albastru, imi plac cristalele, ce mai pe gustul meu. ma plec in fata gestului tau!!! :)))
26.10.2010, 13:21:28 - de.dimineata
Pentru punctG :) Cu drag si multa admiratie: www.breslo.ro/Product/Mica-poseta--PunctG_231109
26.10.2010, 14:03:21 - punctG
Heyy :)) e frumusica foc!!! Multumim mult :)
26.10.2010, 14:25:33 - forHOPE
deManacuPenelopa si kiti, va multumesc din suflet pentru dedicatiile dvs!!! Stiu ca sunt sincere, pline de caldura, lumina si iubire; de la suflet la suflet de creator. Multumesc!!!
26.10.2010, 15:53:02 - Rostogol
Daca tot s-a amanat predarea: www.breslo.ro/Product/Cercei-Dantelati_231113 , inspirati de www.breslo.ro/Shop/allyingraphicland. ;)
26.10.2010, 22:38:44 - bijouxdemonange
@ Blanitza: cu mare placere! Ingenioasa ideea!
26.10.2010, 23:25:17
@ Ligia, superbi toti cercelusii si colierul! Imi plac toti pentru ca fiecare mi s-ar potrivi in diverse ipostaze :)
@ de. dimineata: chiar reusita! Si chiar te duce cu gandul la creatiile PunctG :)
Chiar ma bucur ca sunt atatea persoane care va inspira si care va sunt aproape intr-un fel sau altul! E atat de frumos sa faci cadouri, cele mai simple - zambetul, o vorba calda, admiratia sincera- sunt si cele mai valoroase si mai frumoase! Felicitari ca aveti un suflet atat de mare ! - gystefania
Ligia iti multumesc mult!!! Ma simt onorata!!! Sunt superbi cercelusii, imi place tot la ei. Tu chiar ma cunosti!
27.10.2010, 00:34:41
Dodo, esti o draguta! Ai o inima mare !Ma bucur enorm ca ne-am intalnit, chiar si daca doar aici pe Breslo! - dodo
multumesc mult si cu mare drag.imi plac mult listele si produsele alaturate.
27.10.2010, 09:26:25 - gioielli
Un magazin,un punct,doi creatori complecsi:Gabriela si Tiberiu...
27.10.2010, 13:50:26
www.breslo.ro/Profile/punctG
Cinci stele pentru creatiile lor...
www.breslo.ro/Product/cu-admiratie_231634 - gioielli
Scuze!!!
27.10.2010, 13:52:30
www.breslo.ro/Shop/punctG - Loulou
Am o intrebare.
27.10.2010, 16:09:01
Mi-ar placea sa dedic o bijuterie, unei persoane care a avut un magazin superb aici.
In acest moment, magazinul este gol... sta asa de multa vreme si prin asta spune o poveste trista.
Nu o sa va spun povestea, pentru ca nu o cunosc, dar o intuiesc.
Pentru mine, acest magazin si in special persoana din spatele lui, a insemnat enorm.
Datorita creatiilor ei, eu mi-am dorit sa-mi cumpar sarma... apoi si altele, datorita ei am ajuns acum, sa fac si bijuterii de care sa fiu multumita, sau chiar mandra.
Cum spuneam la inceput, magaziunul este gol, dar exista un feedback, din care va puteti face o idee despre ce lucra. Ei doresc sa-i dedic o bijuterie, intrebarea este... POT?
E ok Andra, sa dedic ceva, amintirii unui magazin?
Sunt convinsa ca multi dintre voi v-o amintiti, cei cu state mai vechi aici, i-ati admirat creatiile cu siguranta, pentru ca nu puteau trece neobservate.
Magazinul se numeste "Noram" si nu apare in cautari, dar va dau eu link:
www.breslo.ro/Profile/noram - bijouxdemonange
Si eu mi-o amintesc pe noram, ii admir creatiile si atmosfera in care si le prezenta! imi amintesc ca pe langa imaginatia ei, finetea lucrarilor, farmecul aparte, ma fascinau descierile starilor, atmosfera in care intrai in momentul in care paseai printre "minunile" ei. Cred ca pot spune ca este una dintre persoanele care m-au inspirat inca de la inceput!
27.10.2010, 16:32:56
Si intr-adevar cred ca merita sa ii fie dedicat ceva, mai ales cand stiu ca nu sunt singura pe care a inspirat-o!
Cand am specificat ca artistul admirat sa fie membru Breslo, am facut-o doar pentru a pastra totusi concursul in interiorul Breslo, sunt multi alti artisti care nu au si nu au avut niciodata magazin aici. Dar un membru care este clar ca a avut magazin aici, deci a facut la un moment dat parte din comunitate, cred ca se incadreaza in interiorul regulilor (cred ca si de asta nu am specificat ca magazinul sa fie activ... sunt n si n motive pentru care un artist isi poate intrerupe activitatea aici, nu am vrut sa fie nici asta un impediment in a-i aprecia).
In concluzie, Loulou, e ok sa ii dedici o creatie a ta! - punctG
Multumim mult @Gioielli, ca te gandesti la noi asa de frumos :) cred ca merita sa continuam in cazul asta :))
27.10.2010, 19:10:16 - gioielli
Merita!!!...si numai pentru bucuria pe care o oferiti unor persoane care se bucura atunci cand
27.10.2010, 19:39:11
postati noi lucrari...si oricum nu cred sa va opriti prea curand,se simte ca va place ceea ce faceti. - punctG
:-*
27.10.2010, 23:17:27 - bijouxdemonange
Fetelor, am realizat cateva colaje cu creatiile voastre si le-am publicat pe blog-ul personal! Sper sa va placa si astept si alte lucrari pana maine seara, pentru a mai realiza cateva astfel de compozitii!
28.10.2010, 14:12:45
http://bijouxdemonange.blogspot.com/2010/10/cu-admiratie.html - deManacuPenelopa
Andra, foarte frumos multumim pentru munca organizatorica si cuvintele frumoase:)
28.10.2010, 14:48:58 - forHOPE
Nu stiu daca inca mai e concursul, insa eu as vrea sa ii dedic aceasta "creatie" lui LadyA ( www.breslo.ro/Shop/LadyA
28.10.2010, 16:01:37
) sa ii spun ca o admir si ca impartasim aceeasi "iubire" pentru camee. Imi place eleganta, finetea si gingasia care ne-o transmite prin bijuteriile create. Felicitari!
Produsul meu pentru dansa este:
www.breslo.ro/Product/Colier-Lady-D_232289 - bijouxdemonange
Bine-ai venit Diana! Este foarte frumos colierul tau!
28.10.2010, 16:56:30
Inca nu s-a terminat inscrierea, dar oricine e binevenit chiar si dupa aceea :) - Loulou
www.breslo.ro/Product/Set-bratara-si-cercei-pe-baze-crosetate-cu-aplicatii-de-coral-cristale-perle-de-cultura_232306
28.10.2010, 17:26:51
Povestirea am facut-o ieri, astazi vin doar cu setul :) - funksbyraloo
Uf! In sfarsit am reusit si eu.
28.10.2010, 17:46:50
Iata: www.breslo.ro/Product/funkStelute_232313
Dedicate Monicai Alexandru ( www.breslo.ro/Shop/MonicaAlexandru ) pentru ca tot uitandu-ma si admirandu-i decoratiunile atat de grozave si originale, mi-am amintit ca obisnuiam sa fac niste stelute cand eram copil, numai ca le faceam din celofan, dupa un tutorial dintr-o revista. Ani la randul am incercat sa-mi amintesc tehnica si am reusit sa imi amintesc acum cateva zile.
Sper sa va placa :-D - bijouxdemonange
Minunat setul Loulou!
28.10.2010, 18:14:30
Raloo, superbe! Nu ne inveti si pe noi cum se fac? Chiar mi-ar placea sa invat sa fac asa ceva, arata super! Si ar decora foarte frumos casa de sarbatori! - Rostogol
:D Sweeeeeeet
28.10.2010, 18:36:09 - handMADEina
Dedicate si eu ornamentele acestea:
28.10.2010, 18:54:10
www.breslo.ro/Product/Mar-Golden_232307
creatoarei care sta in spatele (oare de ce se spune asa, mai corect era in fatza :)) magazinului www.breslo.ro/Shop/Adriana
Tot ce vad acolo mi se pare plin de delicatete, as putea spune ca ma relaxeaza orice vizita in acest magazin. - funksbyraloo
Ba da, chiar aveam de gand sa fac un tutorial :-)
28.10.2010, 19:03:05
O sa dureze ceva pana reusesc sa il fac, dar e promis :-) - bijouxdemonange
Super Raloo! multumesc si abia astept, cand ai tu timp!
28.10.2010, 19:06:01
Ina, foarte dulce marutul tau! Ca de altfel toate merele pufoase, chiar acum mananc unul...acrisor :)) - DeianeiraJewellery
Lulutza bratara este extraordinara si sunt convinsa ca noram va fi bucuroasa sa vada ca ii este dedicata. Felicitari!
28.10.2010, 20:58:58 - blanitza
Dedic acest colier www.breslo.ro/Product/Colier-Cleopatra---Concurs-Breslo---Dedicatie-Kiti_232591 neobositei cautatoare de frumos Kiti www.breslo.ro/Shop/kiti
29.10.2010, 02:44:31 - delakoka
Iti multumesc Jewelswithlove pentru corectarea dedicatiei mele de mai sus.Nu am intrat demult pe forum si abia acum am vazut ajutorul tau. Nu era linkul gresit ci scrisesem fara pauza si astfel se modifica linkul. Am observat tirziu si n-am mai putut modifica. Multumiri inca odata.
29.10.2010, 07:15:11 - kiti
Multumesc Gabi,
29.10.2010, 07:28:02
Multumesc Delakoka ,pentru dedicatiile voastre.Nu prea ma pricep la cuvinte mestesugite, dar apreciez gestul vostru care m-a emotionat. - lucashop
O alta dedicatie este pt punct G.....superb este tot ce iese din mainile voastre...ARTA e la ea acasa!!!!!
29.10.2010, 08:42:00
www.breslo.ro/Product/Set-YELLOW-BELLS-pt-concurs-DEDICAT-PUNCT-G_232614
...si nu in ultimul rand o dedicatie pt Elena-lulubiju-....inspiratia mea dintr-o vara la Sibiu unde am descoperit fimo...multumesc,
www.breslo.ro/Product/Set-FLOWERS-pt-concurs-DEDICAT-ELENEI-LULUBIJU_232611
.... - punctG
Multumim frumos @lucashop, sper sa reusim sa terminam si noi in timp util ce ne-am propus pentru acest concurs
29.10.2010, 08:58:01 - bijouxdemonange
Foarte frumoase! Blanitza, colierul tau are un farmec deosebit, potrivit pentru o regina!
29.10.2010, 10:59:24
Ligia, superbe florile tale! Flori pentru flori :)
PunctG, Si eu sper sa terminati in timp util, chiar mi-ar placea sa participati si voi! Va admir sincer :)
Si celelalte care inca n-au reusit sa termin, va tin pumnii sa terminati pana diseara! - forHOPE
Mai am cateva dedicatii...de fapt, as avea o groaza insa timpul nu prea imi permite...imi cer scuze fata de colegele mele breslase pe care nu le-am mentionat si carora nu le-am dedicat inca nimic insa sa stiti ca eu va admir pe toate, pe fiecare in parte, toate produsele sunt SUPERBE caci sunt facute cu dragoste, din tot sufletul si ce poate iesi mai minunat decat ceva facut din toata inima?
29.10.2010, 13:32:17
www.breslo.ro/Product/Colier-Big-Christmas_230193 pentru kiti ( www.breslo.ro/Shop/kiti )
www.breslo.ro/Product/Colier-pentru-mireasa_229297 pentru blanitza www.breslo.ro/Shop/blanitza
www.breslo.ro/Product/Colier-The-Dead-Sea_214393 pentru JewelsWithLove
www.breslo.ro/Shop/Jewelswithlove
www.breslo.ro/Product/Bratara-Sweet-India_229355 pentru bijouxdemonange
www.breslo.ro/Shop/bijouxdemonange