Forum: Concursuri CONCURS--------"CULOAREA MUZICII"------------------
- arima
buna dimineata tuturor!
10.06.2011, 08:29:10
Felicitari pentru bijuurile inscrise in concurs(si nu numai). sunt superbe!
Eu sar peste acest concurs. poate voi participa la urmatorul. am fost boicotata de propriile mele ustensile de lucru, motiv pentru care nu cred ca voi termina la timp(inclusiv reactivarea magazinului).
Asadar va urez succes tuturor si poate ne concuram la concursurile viitoare - artemiza.design
Mneata, la toti hartistii! Sunt pe linie moarta desi, ieri, cand am facut plata, scria ca mai am doo zile de trait. Sper sa ma resusciteze in timp util, sa pot urca pe podium, sa pot primi felicitarile si florile dumneavoastra, sa pot susura cu gratie, din varful buzelor, "oh, multumesc,...dar au fost altii mult mai buni, care meritau sa fie in locul meu! ", batand sfios din gene in fata flashurilor si a camerelor,.....
10.06.2011, 09:30:31
Hai, lasati prostiile,...la treaba!!! Pentru toti somnorosii: http://www.youtube.com/watch?v=nSvSxoO6Sgo&feature=related - Live
Bună dimineaţaaaaaa!!!!!
10.06.2011, 09:55:33
Sunt destul de trează, acum, deci cred că pot emite şi ceva coerent.:))
Găbitza ca Blănitza, dacă stau să mă gândesc bine, Ploieştiul e la o azvârlitură de băţ de mine. Nu cred că mai ştiu de câte ori mi-am propus, cu soţul meu, să tragem o fugă până acolo. Nu, nu am reuşit!:)) Da'ţi dai seama că, imediat ce aş şti că ajung prin zonă, ţi-aş şi da de veste! De-o cafea, de-o biscuită...
Mă enervezi, Andra, cu brăţările alea ale tale şi cu cerceii (:D) şi cu...toate alea! Serios vorbind, zic că e interesant programul propus (ăla cu "nicio masă fără peşte, nicio zi fără ceva făcut")! Tu eşti omul proiectelor măreţe. Care se şi fac. Cred, totuşi, că la tine o fi ascendentul mai puternic. Şi la Silvia e la fel, că ea zice că cică nu e deloc superficială. Băăă, voi nu esteţi Gemene!!! Faceţi zodia de râs şi daţi exemplu prost!:))
Las', Arima, că nu au intrat concursurile în sac!:)
Hartemizo, dă unde z'seşi matale că eşti? Din Sibiu? De n-oi trece io prin Sibiu şi de nu m-oi opri pă centru' vechi şi de n-oi urla "Hartemizoooooo, ieşi, faraoanco, să te văz la ochi(nu de melc)!"...ai să vezi tu! Are să te ştie tot oraşul şi-ncă vreo 3 comune haşezate pe lângă! :P - aidaalex
Bine v-am regasit!
10.06.2011, 11:27:33
Felicitari pentru toate bijuteriile inscrise in concurs
Ma inscriu si eu in concurs cu un colier
www.breslo.ro/Product/Colier--REZERVAT--pentru-CONCURS-CULOAREA-MUZICII_382604
http://www.youtube.com/watch?v=JysW6eI5_TU
Melodia aceasta m-a inspirat - lucashop
Hello again....
10.06.2011, 11:56:33
Pentru mine muzica are o infinitate de culori care vin in valuri serpuitoare...,asa ca nu ma pot opri la ceva anume...
www.breslo.ro/Product/Set-bratari-pietre-semipretioase-My-music-colour_382634 - bijouxdemonange
Arima: succes si tie!!! Lasa ca e timp de concursuri!!
10.06.2011, 12:08:33
Artemizo: esti geniala!!! Tu tre sa treci mai des pe-aici ;;)
@ Cristina: M-ai facut sa rad de nici nu-ti poti inchipui :)))
Am sunat-o acum pe mama sa aflu ora nasterii si cica am ascendentul in taur ;;)
Superficiala nu sunt, ca al naibii le simt pe toate de parca ar fi lipite de mine :D oricum, eu daca observ ceva la mine ce nu tocmai imi place, fac ceva in privinta asta : il omor !deci nu superficial deloc, nu stau la discutii :))))
Din cate stiu eu gemenii sunt de doua feluri, suntem cam impartiti in doua categorii. Era si de-asteptat, cum sa fie toti gemenii la fel, cand nici ei intre ei nu sunt la fel? :))))) Se pare ca la fiecare domina unul, e mai greu de aflat care, dar asta-i alta problema :D
Ahh si am mai citit chiar acum ca zodia influenteaza in primi 25 de ani, intre 26-29 de ani au influenta atat zodia cat si ascendentul si dupa 30 de ani domina ascendentul Acum, nu stiu cat de sigura e treaba asta, ca n-am aprofundat problema :-? Eu am citit destulde despre zodii, dar nu-mi amintesc de chestia asta... Poate am omis-o, cine stie?
Aida: foarte frumos colierul!!! Si melodia este superba!!
Va pup, sa aveti o zi superba!!! Eu....azi am mult de treaba!! - bijouxdemonange
lucashopȘ frumoase bratarelele!!
10.06.2011, 12:09:23 - Live
Dă ce să râzi, mânca-ţi-aş?! :D La mine domină geamănul ăla care e nebun cu capu'. La orice vârstă. La orice vârstă domină sau la orice vârstă e nebun cu capu'? Da!:D :))
10.06.2011, 12:22:36
Mămică, zi-mi şi mie cum se află ascendentul ăla! Io-s născută la 7:30, dis'dă dimineaţă (cred că nu mi-a plăcut ora, de nici acum nu o pot prinde trează:D; trează eu, nu ora). da' cică are importanţă şi unde te-ai născut. Nefiind făcută prin cezariană, poci spune că m-am născut fix în...:)) Bucureşti, Sector 1, bre! La ce p...mă-sii v-aţi gândit?:D :)) Scuzaţi, am uitat că-s o doamnă!
Da, cu ascendent în Taur, se poate accepta faptul că...nu eşti Geamănă.:P Io, dacă văz la mine ceva ce-mi place, păstrez. Am păstrat cred că de vreo 2 ori, la viaţa mea.:)) Alea de nu-mi plac sunt atât de multe, încât ar trebui să facă mama alta, ca să schimb.:)) Ia să intru io să văz ce ascendentul meu!
Aida, io sunt la un pas de a mă apuca să-ncerc să croşetez cu mărgele! Habar nu am cum, dar...aşa nu se mai poate!:))
Brăţările sunt foarte miştoace purtate toate deodată, Ligia! Cred că tot fac eu o brăţară pe sârmă cu memorie, în care fiecare spiră să fie de-un fel. - Live
Ia uite cum calculăm ascendentul!!!! http://www.eastrolog.ro/ascendent/ascendent-calculat.php Cică ascendent în Rac. Furadan scrie pe mine...
10.06.2011, 12:25:13 - lucashop
l-am calculat si eu..sunt geamana cu ascendent in capricorn cica...nu stiu exact ce repercursiuni are:)))
10.06.2011, 12:30:46 - Live
E simplu: te faci Eminescu!:))
10.06.2011, 12:32:42 - carla69
Si anul nasterii?Adica zodiacul chinezesc cand se ia in considerare?Ascendentul nu-l stiu sigur,parca e berbec.Deci sunt geamana si cocos
10.06.2011, 12:40:50 - arima
fetelor, stiu ca nu au intrat in sac, doar ca promisesem ca ma inscriu :))))
10.06.2011, 12:49:49 - bijouxdemonange
:))
10.06.2011, 12:56:13
Cristina, acolo mi-am clculat si eu ascendentul :p
zodiacul chinezesc se ia in considerare tot timpul carla :D
Eu sunt...sobolan :p - Live
N-are treabă chinezescul, aici, Carla! Intră pe linkul dat de mine şi ai să vezi că dai data completă a naşterii şi ora! Calculează singur progrămelul de pe site-ul indicat.
10.06.2011, 12:56:41
Arima, fi-vei iertată!:) - bijouxdemonange
Va pup, eu chiar plec acum, ca e tarziu!!
10.06.2011, 12:57:32 - bijouxdemonange
da, pai chinezescul e doar un alt punct de vedere :p nu are treaba cu cel european, dar il completeaza :))
10.06.2011, 12:58:15 - Live
Tigrul Geamăn mai aduce...Heroes Del Silencio o dată.:)) I think I'm in love!!! :))
10.06.2011, 13:11:28
www.breslo.ro/Product/Intre-doua-Pamanturi-CONCURS-CULOAREA-MUZICII_382678
Care nu mai pot io dupE iei, care este...mai ales iel: http://www.youtube.com/watch?v=-KVgUnPJVlY&feature=related - BianinasSmilingCrochet2009
Salut, intru si eu in concurs cu urmatoarele creatii, inspirata fiind de muzica Alexandrinei Hristov pe care o ador...iata si melodia mea preferata:
10.06.2011, 14:38:51
http://www.youtube.com/watch?v=vp-9axzmJZg&feature=related
www.breslo.ro/Product/Summer-Follie--participa-la-concurs-Forum_382702
www.breslo.ro/Product/Pink-Femina---participa-la-concurs-Forum_382709
www.breslo.ro/Product/Delicatete---participa-la-concurs-Forum_382711
O zi frumoasa sa aveti!:)
Bianca - de.dimineata
www.breslo.ro/Product/Puterea-margelelor-colier_382717
10.06.2011, 15:14:13
Un colier pentru un slogan si-o melodie: http://www.youtube.com/watch?v=kzj_1FHU804&feature=related
Power to the people! :) - carla69
Live,mersi de link,am ascendent in varsator si-mi place.
10.06.2011, 18:03:00 - Live
:)) Geamănă, cu ascendent în Vărsător?:)) Hehe, şi te prind ai tăi vreodată pe pământ sau se descurcă, atunci când au nevoie de tine, doar cu plasa de fluturi sau cu altceva cu care te pot pescui din aer?:D :)) Nu cred că se poate găsi o combinaţie "mai de aer" decât asta. Şi...bănuiesc că teribil de intuitivă (ca să nu spun paranormală, deşi cam aşa aş fi spus).
10.06.2011, 20:09:29 - Jewelswithlove
Ce-mi place ca a fost asa o activitate in topic azi!!!!Sunteti grozave,care mai de care,si cu zodiile,si cu ascendentul, dialogul a fost de-a dreptul spumos...In plus,au aparut si niste creatii superbe:bratari care se cer purtate in lume,si ale Andrei,si ale Ligiei,si cea a Cristinei,colierul lui Didi e superb,la fel de delicat si de diafan e si cel al Aidei,iar Bianca are 3 coliere minunate!!!!Eu am reusit doar sa postez lucrarile noi in lista nr 5,in rest,nimic,ca am avut probleme cu netul...A,sa nu radeti,dar mama mea nu stie ora exacta la care m-a nascut,asa ca nu-mi stiu ascendentul (sunt nascuta la 7 luni,in regim de urgenta,asa ca amintirile mamei sunt cam neclare)...Parc-o si aud pe Cristina brodand fantezist pe marginea noii informatii:))))))))
10.06.2011, 21:55:34 - serbani.bijoux
acum mai putin de 1 minutserbani.bijoux a scris
10.06.2011, 22:31:16
Fetelor, ce harnice sunteti!!!
Ce placut este acest locusor breslaresc!
Andra si Silvia, va admir prezenta plina de duh in Culorile Muzicii!!! Va descurcati de minune cu vorbe de incurajare, aprecieri.
Andra, ne vii si ca sursa de inspiratie pt a ne valorifica activismul handmadistic!!! vorbindu-ne despre Maretul tau plan pe care il ilustrezi cu creatii de mare clasa.
Silvia, multumim pt punerea in ordine a premiilor.
Sa aveti o seara placuta, fete dragi!
PS multumesc pt caldura vorbelor ... - Jewelswithlove
Eh,draga Anicika,daca tot ne lauzi atata,hai sa nu ma fac de rusine si sa aduc in concurs un colier extrem de drag mie si o melodie pe care o iubesc atat in varianta originala,al carei link il postez,cat si in varianta mai noua,cantata de Ville Valo.
10.06.2011, 23:06:03
Melodia cantata de Demis Roussos http://youtu.be/2_jOc6zu1Kc
si setul " Hera" www.breslo.ro/Product/Set-colier-si-cercei-Hera_382987 - Buburuzacughetute
Declara incheiata sesiune, cu bine...foarte bine chiar:D si ma bucur pentru ca urmeaza 3 luni de mesterit :X
10.06.2011, 23:09:41
Si pentru ca nu puteam sa lipsesc de aici, voi participa cu o pereche de bete pentru par si nu atat cu ele cat cu povestea lor:
De pe portativul magic al pianului, au fugit toate notele muzicale! Daca le descoperiti voi, va rog sa le determinati sa vina acasa, inapoi in carticica lor, deoarece mamica lor, cheia sol, a ramas singura sa aiba grija de batranul portativ.
Portativul este unul special, lucrat cu drag din margele de nisip, alb si negru, pe o baza de plastic. Se utilizeaza in zilele calduroase de vara pentru a strange parul intr-un coc usor. Se recomanda folosirea cu indemanare pentru a nu le rupe, dar si cu indrazneala pentru a te face remarcata.
Decorul este alcatuit, asa cum v-am obisnuit din nasturi (pian, cheia sol), si dintr-o brosa din organza cu nasture de plastic unde este infatisata toata familia PORTATIV.
iata si betele:
www.breslo.ro/Product/Bete-pentru-par_383000
si melodia care m-a inspirat
Katie Melua- Spider's Web
http://www.youtube.com/watch?v=0I24bjFj-IM&feature=related - Jewelswithlove
Si iata si lista cu nr 6....
10.06.2011, 23:36:38
www.breslo.ro/Treasury/view/Muzica-si-bijuterii-pt-bucuria-sufletelor--6_10223 - serbani.bijoux
Jewelus, meriti toate laudele pt somptuosul colier, drept ca nu i l-as incredinta Herei care e cam rea si razbunatoare...
11.06.2011, 00:55:42
Buburuzacugherute, dulci si migalite instrumente ai adus! Felicitari pt bijuterii dar si pt succesele la examene! Vacanta cu multe bucurii sa ai!
Multumim, Silvy, pt galerie! - serbani.bijoux
As dori sa va anunt ca bratara mea Sfatul pasarelelor dedicata Blanitzei a facut pui acum doua zile: un inel si 2 cercelusi.
11.06.2011, 01:00:21
O viitoare stanculita pe care a poposit unica si efemera floare a micului print si doua flori cu ghirlande roz pt intampinarea oaspetilor... - serbani.bijoux
www.breslo.ro/Product/Bratara-Clinchetul-Clopoteiilor-amorezati-PARTICIPA-CONCURS-CULOAREA-MUZICII-Dedicatie-speciala-Andra--Mon-Angel_383025
11.06.2011, 01:05:10
Clopotei cristalini si diafani in cantul sau suav soptesc vorbe de alint pt o copila deosebita- Andra. - Buburuzacughetute
multumeeesc serbani:d tare bine e in vacanta
11.06.2011, 01:11:26 - bijouxdemonange
Buna seara !!!
11.06.2011, 01:41:33
Cristina: Superba bratara! MA bucur ca ai reusit sa o termini! Stiu cum e cand n-ai timp nici sa insiri 2 margele!
Ahh si place melodia!!
Bianinas: foarte frumoase!!! Se potrivesc perfect cu stilul muzical al Alexandrinei
Didi: I'm inlooooooooove!! :p
Silvia: eu nu rad!! Mie mi-au trebuit cativa ani ca sa aflu ora la care m-am nascut... ca nu mai stia exact :D Si eu am fost cam scoasa cu forta afara :)))) Mama mi-a zis ca eu de fapt mai trebuia sa stau pe-acolo (nu mi-ar fi parut rau neaparat, ca era asa de bine :)) ) dar doctorul nu si nu ca vezi dom'le am intarziat de fapt :))) (Bine in intarziere sunt de fel, si asta pt ca fac atat de multe lucruri odata incat mi-e greu sa le termin la timp, acuma nu stiu daca avea doctorul dreptate sau faptul ca ma prind mai repede ca altii de unele treburi ii da dreptate mamei :))) )
Anushka: te imbratisez!! Eu incerc cat pot sa fiu de ajutor chiar si cand sunt sarcastica sper sa ajute! Pe mine de multe ori chiar sarcasmul ma ajuta !
Duhul blandetii nu prea il stapanesc ce-i drept, sunt foarte impulsiva si foarte pasionala, dar sunt in lupta stransa cu ratiunea! :p
Toti trecem prin momente dificile la un moment dat, unii le simtim mai puternic, altii mai putin. Uneori spunem ce avem pe suflet, dar de cele mai multe ori le inchidem in suflet sperand ca vor fi mai suor de suportat! Chiar si asa, fara sa ne dorim asta, cuvintele noastre lasa sa se vada umbrele ce ne apasa, in mod subtil, aproape insesizabil la o prima vedere! Si in acele clipe, avem nevoie mai mult decat oricand de iubire!! Pentru ca ea este combustibilul vietii! Si de multe ori nici nu e nevoie sa stii despre ce e vorba, trebuie doar sa ai sufletul deschis si atunci inimile isi intind aripile si se ating, mangaindu-se!!
Eu iti multumesc din suflet pentru bratara dedicata mie!! Este fina si delicata si vesnic indragostita...de dragoste! :p Imi place mult!!!!
In alta ordine de idei, este super daca va impulsionez la depasire de limite!! Eu chiar asta incerc sa fac: sa-mi depasesc limitele autoimpuse!! In ultimii doi ani... m-am jucat! Acum e timpul de treburi serioase!! Si cum mereu eram suparata ca uneori nu ma atingeam de margele cu zilele chiar saptamanile, acum m-am hotarat sa fac ceva in privinta asta! Cu atat mai mult cu cat eu imi doresc ca intr-o zi aceasta sa devina activitatea de baza! Trebuie sa-mi stiu exact potentialul si sa aflu ce se intampla daca sunt activa!
Silvia: e superb colierul !!!! Chiar imi place mult!!!
Anushka: Hera, chiar asa rea si razbunatoare, e si tare mandra, ca un paun :p Si trebuie "periata" nu?
Buburuzoo: wow ce bete minunate!!! Daca as avea parul lung as fi tare mandra sa port asa ceva!! Dar nu prevad prea curand sa mai am parul lung! Deja a crescut pana la umeri si nu prea il mai suport... de fiecare data cand trec pe langa salon am impulsul de a intra... dar imi zic sa mai astept un pic ca nu-mi sta rau:p
Felicitari pt succesele de la examen si vacanta placuta!! - carla69
Live,asa o explicatie ca a ta n-am primit pana acum,dar in sfarsit inteleg multe.
11.06.2011, 08:58:44
Magazinul meu a fost suspendat chiar acum,vezi ca sunt in aer,am amanat plata pana la sfarsit desi ma anunta zilnic ca mai am 7,6,5,...pe la 4 am platit si eu.Tocmai acum cand se termina concursul,nu-i bai ca sunt atatea minunatii inscrise - Live
Permiteţi să vă salut! Vă salut!
11.06.2011, 12:07:29
Bine-ai sosit în vacanţă, Bubu!:) Şi...interesante foc beţele acelea!
Harnică mi-eşti, Silvioară! Ziceam de liste, acum. Da' era să uit de colierul ăla care mă face...să fiu mândră că-s născută-n aceeaşi zodie cu neşte "oame" cu mâini de aur, că esteţi vreo câteva p-aci!
Ani, superbă brăţara!
Dragă Silvia, ce...muma zmeilor vrei să brodez despre matale, care te-ai grăbit să vii pe lume? Faptul că mama ta nu are amintiri prea clare mă pune pe gânduri, da' nu-mi permit să zic ce-mi trece prin capul ăsta cu "buba". Acu'...din câte ştiu, la stabilirea caracteristicilor zodiacale are importanţă data naşterii, nu data la care ar fi trebuit să te naşti, căci te influenţează ce era pe cer când ai ieşit tu din... Când ai ieşit tu. A, poate ştie mama ta măcar cu aproximaţie. Eu ştiam de 7:30. Da' şi cu 7:25, tot ascendentul ăla iese. Poate îmi amintesc s-o pun la treabă pe verişoara care vine la mine diseară. E pasionată de astrologie şi aş putea s-o folosesc puţin, mă gândesc...
Andra, nu vrei să ştii de câte ori mi-am făcut planuri precum astea ale tale, pe sistemul "Am să...am să...am să..." Încă mai am în pod cutiile cu planuri.:D :)) La mine e mai bine să nu fac planul, că atunci fac treaba. Planul vine ca o constrângere, iar mie constrângerile îmi vin precum nucile-n perete.
Am început aseară să "colieresc" cu cuarţul ăla fumuriu de l-am luat cu tine. Mă rog...erai cu mine, că de luat, l-am luat cu bani.:D So...curaţul ăla fumuriu, mărgelşe de sticlă fumurii (era o brăţară cu aşa ceva, printre alea multe cu mărgele de sticlă), cristale negre de 2 dimensiuni(tot atunci le-am luat) şi biconice acrilice fumurii. Pe ace de bronz. Arată interesant combinaţia, după umila mea părere. Poate-l pun la concurs, când l-oi termina. Şi-i fac şi nişte cercei, mă gândesc. Şi eventual o brăţărică. Nu ştiu de ce gândesc cu "taste tari", dar...
Ai înţeles ceva din tembelismele alea, Carla???!!! Mă uimeşti!:)) :P Gemenii şi Vărsătorul sunt cele mai aeriene zodii, dar şi printre cele mai preocupate de paranormal şi înzestrate cu nişte...calităţi în acest sens. Asta din câte ştiu eu. Nu-s expertă. Da's paranormală.:D Sau par anormală. :))
Ai tot amânat? Eşti Geamănă de-a mea, atunci!:)) Pt mine se inventează minutul d edupă al 12-lea ceas, ca să ajung şi eu.:)) - kiti
Buna fetelor, pe ultima suta de metri am venit si eu cu priectul meu pt acest concurs pe care nu credeam sa-l mai fac.Am avut doua saptamani cam agitate si inca n-am terminat.Proiectul initial era conceput altfel, pe sarma cu memorie cinci siruri,margele mici de onix cu trandafir de coral, bla bla bla....Il incepusem si asa dar era mult mai complicat si am abandonat.Ieri dupa o intalnire foarta vesela si relaxanta cu fostele mele colege de liceu, mi-am adus aminte de oda bucuriei si brusc mi-a aparut in minte proiectul in fimo si m-am pus pe lucru si a iesit ce vedeti.Chiar daca e altceva decat ideea initiala ma bucur totusi ca l-am facut.Sper sa am timp sa citesc ce-ati mai scris si sa vad ce-ati mai postat.
11.06.2011, 12:36:11
www.breslo.ro/Product/colier-ODE-TO-JOY_383229
http://www.youtube.com/watch?v=Wod-MudLNPA&feature=related - BohemianSin
si ultimul:
11.06.2011, 13:24:01
www.breslo.ro/Product/Esarfacolier-Forestfalls_383262
inspirat din:
http://www.youtube.com/watch?v=Rk_sAHh9s08 - Jewelswithlove
Va salut din mers:))))Cristina,mama,cum nu ma lasi tu sa-mi fac treaba linistita.....No,mama draga,"esplicatia"cu venitul mai repede pe lume a persoanei proprii si inconfundabile,era ca sa se inteleaga de ce nu stie mama mea ora la care m-am nascut....(nu ma fa sa zic mai multe,ca n-are rost)...chiar daca,personal,nu inteleg cum vine asta...dar sa trecem...Clar,sunt nascuta pe 1 iunie...dupa-masa...(ca masa era ocupata...)...E tot ce-am scos de la a mea mama....
11.06.2011, 14:54:34
Sunt geaman cu ascendent in...ceva...
Anicika,te puuuup,multumesc pt complimente,la fel si tie,Andra!Nu stiu cat de mandra ar fi Hera,dar eu sigur sunt....Pur si simplu m-am indragostit de spirale....
Era planificat pt concurs inca un colier dar nu stiu daca pana diseara reusesc sa termin....Si era exact pt o melodie extrem de draga mie...Acest proiect se coace de vreo 4 luni...tot cautam ceva care sa se potriveasca proiectiei mele mentale...In cele din urma am gasit,doar ca fiind atat de migalos si timpul fiind asa cum e,nu cred ca termin...Ramane de vazut....
Anicika,iubesc bratara !!!!!
Kiti,jos palaria!!!!
Cristina,una din obsesiile mele,sanatoase sau nu,e aceea de a plati orice factura,orice obligatie baneasca,imediat cum o primesc...Asa am facut de cand ma stiu...
Eugenia,imi place teribil esarfocolierul tau!!!! - Buburuzacughetute
Fetelor, va multumesc pentru aprecieri:X eu sunt foarte incantata de rezultat si abia astept sa mai lucrez cu margelutele pentru ca le-am cam abandonat saracele si sa mai fac si alte culori.
11.06.2011, 15:53:52
E frumos in vacanta, cand stii ca nu ai deloc obligatii si poti mesteri in voie.
Si ca tot ati mai iscat o discutie despre zodii, eu sunt pesti cu ascendent in varsator. Nu stiu cum se manifesta asta, stiu doar ca sensibilitatea caracteristica pestilor se manifesta foaaaarte tare. - serbani.bijoux
Kiti, e superba Oda bucuriei!
11.06.2011, 16:53:47
Bohemian, admirabila respiratia Verdelui!
Buburuzacuvacanta, spor la distractie! - blanitza
Minunate, minunate si muzicale creatii, nici nu stii cum, dar ti se lipesc de suflet, de cum le vezi, bravoo!!!!
11.06.2011, 17:08:17
Azi am fost si sunt intr-o dispozitie boema 100%, care mai mult ca sigur ca de la Charles Aznavour mi se trage, cu-a lui "La Boheme".
Aici este "La Bohema" lui
http://www.youtube.com/watch?v=dOKJCi7Tx4s&feature=related
iar aici, a mea - Setul "la Boheme"
www.breslo.ro/Product/Setul-La-Boheme---Concurs-Breslo_383399 - Nisina
Ce muzica sublima , ce lucruri minunate , ce maini de aur !
11.06.2011, 18:43:56
" La Boheme " imi da fiori...
Am facut si eu niste margele fiindca asta imi place sa fac cel mai mult . Nu sunt lipsita de modestie , dar arata mult mai bine in realitate.Impartasesc bucuria creatiei cu voi si va multumesc pt. muzica minunata !
www.breslo.ro/Product/Colier-ARABESQUE_383318 - Jewelswithlove
Gabi,e adorabil setul tau!!!!Iar margelele Liviei sunt ceva ce as purta oricand!
11.06.2011, 19:56:52
Foarte frumoase toate!!!!!! - BijouxBlackDiamond
Am intrat asa pe fuga sa vedem ce s-a mai intamplat pe aici si sa intrebam daca vom avea gazda dupa 12 noaptea cand incepe votarea...? Pentru ca in noaptea asta incepe nu? Noi nu am avut timp sa citim tot ce s-a scris de cand nu am mai intrat, dar nu cred sa fi observat gazda pe aici...Intrebam din pura curiozitate pentru ca nu stim cum o sa decurga finalul concursului fara „stapan”! Chindeaaaaaaa ne e dor de tine si speram ca esti bine(cred ca vorbim in numele tuturor)!!! In ceea ce priveste creatiile inscrise toate dar absolut toate sunt superbeeee! Votarea va fi extrem de grea. Mai grea decat la ultimul concurs la care am participat...Va pupam pe toate si va uram multa multa bafta. O sa mai intram asa pe fuga sa vedem dak ne-a raspuns cineva si dak se stie ceva de gazda...
11.06.2011, 20:15:45 - Jewelswithlove
Nu stiu ce va fi dupa aceasta ora....Pt orice eventualitate,eu am pregatit listele cu produsele inscrise in concurs,doar ca nu vreau sa ma erijez in gazda,ca nu e cazul!Pana la 12 mai este....
11.06.2011, 20:45:08 - inamona
Buna, pe ultimii metri am reusit sa postez si eu proiectul meu pentru acest concurs.
11.06.2011, 20:54:30
www.breslo.ro/Product/SET-SA-FIM-DIN-NOU-COPII-PENTRU-CONCURSUL-CULOAREA-MUZICII-------httpwwwbresloroForumCONCURS--------CULOAREA-MUZICII------------------topic4345_383477
O incercare de rememorare a copilariei pierdute si regasite, existam atata timp cat nu incetam sa fim copii.
Un set pentru o printesa , sau pentru copilul din tine.
Muzica de inspiratie : melodia Mihaelei Runceanu : "Sa fim copii"
http://www.youtube.com/watch?v=5ywI71sI8io&playnext=1&list=PLAE8E16071C396E5E
SA FIM COPII PENTRU INCA O ZI
PE CAI MEREU
IAR SA NE ROTIM
SA FIM COPII PENTRU INCA-O ZI
IN LUMEA LOR
FERICITI VOM FI
HAI DIN CAND IN CAND SA NE OPRIM SI DE NOI COPII SA NE-AMINTIM........
Ne aduce aminte daca am uitat cumva, ca in adancul sufletului suntem, practic, niste copii.
(LEMN PICTAT MANUAL CULORI ACRILICE, LACUIT) - serbani.bijoux
Cata diversitate pe ultima suta!!!
11.06.2011, 21:02:16
Gabi, Blanitza, ne-ai adus Parisul cu charmul sau deosebit.
Nisina ne-a trimis la cele 1001 de nopti,
iar Inamona ne-a amintit intrun mod atat de dulce si poetico- cromatic de copilul din noi.
Felicitari, fetelor!
Succes tuturor! - LadyA
Bijuteria mea www.breslo.ro/Product/Fairy-Treasure_383486
11.06.2011, 21:14:52
si melodia care m-a inspirat http://www.youtube.com/watch?v=_-KoZ8Vg_KQ - Jewelswithlove
Frumos set,inamona,mi-am amintit cu drag de povesti,copilarie si zane!!!
11.06.2011, 21:15:12 - Jewelswithlove
WOW,lady Adela,acum chiar suntem in tinutul zanelor!Un sfarsit de concurs splendid!!!
11.06.2011, 21:20:28
Pana la 12 mai este,cred ca vor mai fi minunatii inscrise!
Pt mine a devenit clar de pe la 5 pm ca nu am cum termina in timp util ce vroiam si,decat sa gresesc si sa dau peste cap ceva,am renuntat...Next time... - Jewelswithlove
Toate creatiile noi sunt cuprinse in lista cu nr 6 din galerii....
11.06.2011, 21:36:33