Forum: Concursuri CONCURS--------"CULOAREA MUZICII"------------------

• Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Asa e,Gabi,avem nevoie sa radem,avem nevoie sa zambim,ca sa trecem mai usor prin si peste greutati si stres!O sa treaca si luna asta,si o sa te poti bucura apoi de o perioada mai linistita si in care vei putea crea mai multe frumuseti!!!Iar Beatles-ii...nu cred ca sunt multe persoane carora sa nu le placa muzica lor!!!Si,ca o istorioara hazlie,cu ceva ani in urma am avut un motan pe care il poreclisem "Submarinul galben"(era galben,fireste)...pentru ca,atunci cand avea in fata castronelul cu lapte,isi baga capul cu totul in lapte si fornaia acolo pret de cateva secunde bune...Asta era damblaua lui...

Kiti,eu am un fix cu muzica peruana...In fiecare an,vine la noi in oras o trupa de peruani si canta in fiecare zi in parcul orasului...Stau si-i ascult cu orele...Si,da,ai dreptate...instrumentele lor suna altfel...Personal,cred ca e legatura pe care nu au pierdut-o cu natura,cu pamantul,cu trecutul lor...
    Ma bucur ca sunt "vinovata" de o viitoare creatie de-a ta:)))

Andra,sunt convinsa ca o sa inveti si o sa fie bine,dar,nu cred ca o sa reusesti sa stai prea mult timp departe de forumuri si discutii..:))

Intr-adevar,@metalcrafty,nu e frumos ce e frumos,e frumos ce-mi place mie...si e bine ca e asa,altfel,am fi o turma uniforma de ascultatori ai unui singur gen de muzica...Cerceii sunt ff frumosi!!!

Delia,e superba geanta!Iar muzica de care spui ca-ti place,e muzica ce place marii majoritati:ba vesela si antrenanta,ba melancolica sau trista,ba puternica si datatoare de energie...

Si,ca sa incepem ziua in aceeasi nota vesela...

In mijlocul desertului un om canta dumnezeieste din vioara. Un leu se apropie, ii da tarcoale cantaretului si se aseaza la cativa pasi de el miscandu-si capul in ritmul muzicii. Mai vin doi lei si se aseaza si ei langa cantaret... Dupa inca ceva timp ,vine un al patrulea leu care il mananca pe cântaretul nostru. Pe o craca, in apropiere,doi vulturi fac conversatie:
    - Ti-am spus eu ca daca vine surdul s-a zis cu muzica...

24.05.2011, 01:26:54
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

:))))))))))) bun bancul :)))))))))

E clar ca prea departe nu pot sta... dar mi-am propus ca macar sa nu ma mai intind la povesti :D Ceea ce e greu...dar daca incep a scrie ceva mai mult...ma ridic repede si imi gasesc de treaba :p

Pup

24.05.2011, 02:01:28
  • kiti
    kiti

Neata, va scrisesem mai mult dar din gresala am inchis si am pierdut mesajul. Nu mai am timp sa-l refac dar va trimit o melodie antrenanta si pasii de dans aferenti poate va maninca talpile si vreti sa-i incercati

H:arhivaMuzicaSWEETBOXYouTube - Sweet Box-Dont Push Me(Live).htm

H:arhivaMuzicaYouTube - LINE DANCE - Don't Push Me.htm

O zi buna in continuare si ne citim diseara.

24.05.2011, 07:22:20
  • kiti
    kiti

Si inca unul care-mi place desi nu e asa vioi.

H:arhivaMuzicaSWEETBOXYouTube - Sweetbox (Jade Valerie) - Life Is Cool Live In Seoul 2005.htm

Silvia si mie imi pac cantecele peruane si intr-o zi am cumparat un CD de la un grup care canta pe strada.Am plecat, pupici .

24.05.2011, 07:34:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna-dimineata!!!!A inceput antrenant,cu atata muzica buna!!!!
    Superb,Kiti!!!!!
    Emil Cioran a spus,atat de frumos:
    "Daca nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica."

24.05.2011, 08:30:05
  • simona.florentina
    simona.florentina

ma inscriu si eu in concurs cu o creatie inspirata de o voce divina:
    www.breslo.ro/Product/cheia-sol-participa-la-concursul---culoarea-muzicii_372584
    http://www.youtube.com/watch?v=XdAZxeIHqJ0

24.05.2011, 13:53:08
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Foarte frumoasa cheia ta,Simona!!!iar vocea Invei chiar e divina!!!Pansament pt suflet intr-o zi cu ploaie torentiala si grindina....

24.05.2011, 15:44:26
  • NicArt
    NicArt

Si iata am gasit ceva profund http://www.youtube.com/watch?v=109BAqtgO1E care poate traduce prin muzica ideea mea de tacere :))

24.05.2011, 23:55:48
  • NicArt
    NicArt

Aceasta este si creatia mea pentru acest concurs.
    www.breslo.ro/Product/BRATARA-SIMFONIA-TACERII-pentru-CONCURS_372889

24.05.2011, 23:57:36
  • kiti
    kiti

Neata fetelor sunt in intarziere dat tot imi beau cafeaua cu voi si aascult ANANAU. Silvia e vinovata ca l-a postat , eu sunt vinovata ca mi-a placut asa mult si in fiecare dimineata plec de acasa fredonandu-l. Ieri am avut o zi groaznica pt ca cea mica a mea trebuia sa vina din India si mersul avioanelor prin Kiev sunt horror.Cand ne-am interesat la Otopeni de sosire ne-au anuntat ca are 1,30 h intarziere , apoi mai tarziu cineva mi-a spus ca aterizase la 16,10 in loc de 15,30, ata mi-a spus sotului ca nici nu decolase de la Kiev Cand am mai sunat eu mi-a spus cineva ca face escala la Budapesta si soseste probabil la 18.Cert este ca in loc sa ajunga la 15,30 a ajuns la 18,30 deoarece au facut un ocol pana la Budapesta sa incarce si de acolo ceva alatori suspendand cursa Kiev-Budapesta din lipsa de pasageri.Cert este ca a ajuns cu bine.Am plecat. mai vorbim diseara.

25.05.2011, 07:58:18
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Buna-dimineata!
    Nico,esti fenomenala,e superba bratara (si nu spun asta pt ca ador trandafirii),o simfonie a frumosului!!!!!!Iar videoclipul m-a atins cum nu se poate mai adanc...poezia e minunata,muzica sublima,iar rezultatul inaltator!!!Multumesc!

Kiti,bine ca s-a terminat cu bine aventura!
    Imi pare bine ca am mai "imbolnavit" pe cineva cu ANANAU...ca mai am "victime"...:)))

25.05.2011, 08:49:34
  • NicArt
    NicArt

Buna Silvia! ma bucur ca-ti place ce am postat mai sus si ma mai bucur ca exista astfel de idei care ma pun la treaba:)))
    Multumesc si pentru aprecieri insa nu as fi creat ultimele ,,frumuseti" din magazinul meu daca nu ar fi fost concursurile acestea.
    Undeva in fiinta mea inca mai raspund la provocari :)). bine ca provocarile sunt creative....intr-un sens placut ...zic....

25.05.2011, 09:20:15
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Ai dreptate,Nico,aceste concursuri sunt adevarate provocari!De aceea le iubesc si eu,fiindca ma obliga sa caut,sa gasesc si sa pun in practica idei pe care,daca nu ar fi fost acel concurs,mai mult ca sigur nu le-as fi avut!

25.05.2011, 09:34:18
  • kiti
    kiti

25.05.2011 kiti a scris
    O Doamne ce de litere mancate.Am scris in mare viteza primul ,mesaj ca aseara am stat la povesti si m-am culcat f tarziu iar dimineata abia am facut ochi. Si eu sunt incantata de ananau si fiica mea mi-a povestit de tot ce a trait si a vazut in aproape trei saptamani prin India si Nepal ceva ce se aseamana cu cele vazute in videoclip. Mi-a povestit ce bijuterii si accesorii specifice a vazut si toate din materiale naturale lucrate manual.Printre altele mi-a adus niste margele naturale ca niste nuci in miniatura ca material de lucru si niste margelute de coral de 1-2 mm muuuulte siruri intercalate cu doua tuburi de os sculptat pe care insa le pastrez pt mine ca-s tare frumoase.Ea le luase pt margelutele de coral drept furnituri dar nu ma indur.
    Miniart f. frumoasa bratara.Baza spiralata este pe metal? Caut si eu pt un proiect o lama metalica nici f dura (pt a o putea rasuci ) dar nici f moale.Ceva in genul sarmei cu memorie dar lata gen lama.Ma poate ajuta cineva ?

25.05.2011, 11:59:51
  • NicArt
    NicArt

bratara este exclusiv din fire de bumbac atat baza ei cat si florile :) dupa ce impregnez firele de bumbac cu ,,substanta minune" ele devin dure si maleabile in acelasi timp totul tine doar de timpul de prelucrare dupa care devin rigide. pe interiorul spiralei am inserat doar un fir de sarma argintata de 1mm diametru pentru o mai buna sustinere cand bratara este fixata pe antebrat :)). celelalte bratari din magazin nu au nici o sustinere in afara de firele de ata prelucrateatat ca baza cat si ca decor.

25.05.2011, 12:25:31
  • NicArt
    NicArt

Pot sa-ti spun totusi ca obiectele sunt foarte rezintente chiar daca par delicate mai sunt si usor de purtat si confortabile
    Experimentez tehnica asta de aproximativ 2ani si inca nu i-am gasit nici un cusur si crede-ma ca sunt fooooarte pretentioasa :)).

25.05.2011, 12:30:51
  • kiti
    kiti

Multumesc pt raspuns.Nu intreb mai mult, felicitari pt descoperirea ta pt ca ies lucruri minunate.

25.05.2011, 16:03:22
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Anicika,ce bucurie sa te vad din nou aici!!!!!Si,ca de obicei,cu ceva in inconfundabilul tau stil,adica FRUMOS!!!!

25.05.2011, 17:28:46
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Multumesc mult, Jeweluş.

25.05.2011, 18:15:07
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

www.breslo.ro/Product/Bratara-Sfatul-pasarelelor-Triluri-pt-Blanitza-REZERVAT-CONCURS-CULORILE-MUZICII_373347

Candva, cu foarte multi ani in urma la orele de geografie eram fascinati de o poveste despre mii de pasari care in drumurile sale prin vazduhuri fac un popas pe niste stanci abrupte, vaduvite de verdeata, locul lor preferat pt a-si uimpartasi impresii, pt a se intrece la triluire...
    Si stancile au fost numite Sfatul pasarilor...

In bratara creata de mine sunt prezente stancile intunacate dar langa ele si-au facut aparitia altele in culoarea ce da trendul in vara 2011, stanci mari, si mici care urmeaza sa se inalte pt a putea gazdui pasaretul. Au aparut si margarete, si trandafiri spre bucuria zburatoarelor...
    Dedic aceasta bratara unui om deosebit, un om care stie sa se bucure de Frumos, un om care traieste cu nesat clipa primita in dar de la Divinitate- Gabriela Badea, Blanitza, pasarelele din magazinul careia de pe Breslo au facut ca stancile si florile sa fie inundate de triluri minunate.
    Multumesc, scumpa Blanitza.

25.05.2011, 18:33:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

:)))Ah,ce-as vrea sa vad fata Gabrielei cand vede dedicatia!!!!

25.05.2011, 19:10:30
  • blanitza
    blanitza

ANA MEA DRAGA si Anuska mia, CE DOR MI-A FOST DE TINE!!!!!!!
    Doaaaaamneeee, iubita mea, ce surpriza extraordinara mi-ai putut face - ai venit la concurs sa ne incanti sufletele si ochii, iar minunata bratara cu pasaruici, mi-ai dedicat-o!!!! Esti grozava, draga, draga mea, si Silvia, ai dreptate intrutotul - mi s-au lipit ochii de monitor, cand am vazut, Ana noastra e O SCUMPAA!!!!

25.05.2011, 22:51:06
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Iata noua noastra creatie inspirata din melodia "Dirty Diana a lui Michael Jackson".
    Linkul creatiei:
    www.breslo.ro/Product/Dirty-Diana-Embellishment-ChainUNICAT---Concurs-Culoarea-Muzicii_373604

Si linkul melodiei:
    http://www.youtube.com/watch?v=HC0RwiOpQns

Michael a declarat ca melodia a fost creata avand-o ca muza pe printesa inimilor si intr-un concert la care aceasta era prezenta a scos-o din repertoriu de teama ca lady Diana sa nu se simta jignita...
    Speram sa va placa!:)

26.05.2011, 01:26:10
  • bijouxdemonange
    bijouxdemonange

Buna dimineata !!

Va salut de la o cana de ceai (nu negru, ci de plante :D) Am trecut cu bine de prima zi de dieta hihi Am dormit bine :p M-am trezit de dimineata (pe la ora 9 si ceva) Iar acum o iau din loc, ca am de rezolvat diverse!
    Iar ieri dimineata am fost si in Doraly cu prietena noastra Cristina si a fost super!! Ne-am lua margelute, abia am ajuns acasa ca banii parca nu atarnau asa greu la dus :))) plus caldura si alte alea (cum ar fi lipsa mea de cofeina :)) )

Kiti: super piesele!! Ce peripetii au fost, bine ca s-a terminat cu bine!! Si sunt invidioasa pe minunatiile ce le-ai primit! :p Sa le porti (folosesti) cu mare drag!!!

Silvia: Mda, frumos mai graia Cioran :)

Simona: superba cheia ta sol!!! Bravo!!! Si Inva chiar are voce divina!!!

Nico: fenomenala noua ta creatie!!! M-ai lasat cu gura cascata inca de ieri!!! (Dar ieri n-avea cine sa comunice :D)

Ana: cat ma bucur sa te revad!!! Superb atat inelul cat si bratara!!!! Bratara, cu povestea ce o insoteste, este perfecta! Dar nu mai prejos de inel, al carui poveste este emotionanta si plina de dor si dragoste!

Gabi: si eu as fi vrut sa-ti vad fata :p

Diamond: sunt superbe accesoriile pt pantofi, imi plac la nebunie!!!! Si merg de minune cu pantofii cu care le-ai pozat!!

Va pup si va las, azi iar am o zi plina!!

26.05.2011, 11:09:41
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Multumim enorm pentru aprecieri bijouxdemonange!!!Noi de mult planuim ceva de genul acesta si urmeaza mult mai multe creatii bazate exclusiv pe lanturi, cel putin daca ne permite timpul speram ca in vara asta sa modernizam un pic magazinul.Aveam foarte multe emotii deoarece am iesit putin din aria noastra de confort si nu stiam daca asa ceva va prinde bine la public...Dar acum ne-am linistit! :)

26.05.2011, 14:05:45
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Revenind la concurs am decis sa inscriem acum si cea de-a treia noastra creatie si intrare in concurs, deoarece nu stim cand vom mai avea timp sa intram(anul acesta dam licenta si nici nu mai stim de capul nostru)...
    Iata si linkul creatiei:

www.breslo.ro/Product/Bratara-Island-ParadiseUNICAT---Concurs-Culoarea-Muzicii_373817

Si iata si linkul melodiei care ne-a inspirat in crearea bratarii:

http://www.youtube.com/watch?v=cOrc37wNUqU

Ne-am gandit ca avand in vedere canicula care se pare ca deja si-a cam intrat in drepturi, ar fi cazul sa avem si niste accesorii care sa ne duca cu gandul spre vacanta, mare, soare si relaxare si de ce nu sa ne racoreasca un pic macar asa metaforic vorbind cu gandul la insulele greciei de exemplu...Enjoy! Va pupam

26.05.2011, 14:15:41
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Pentru cine nu intra pe linkul melodiei este vorba despre Mr. President - Coco Jambo...Ne e dooooor de muzica de atunci!!!! :(((((((

26.05.2011, 14:21:00
  • jinarlavinia
    jinarlavinia

buna fetelor, m-am hotarat sa particip si eu la concurs, nu de alta dar sunt dependenta de muzica :)) produsul inscris in concurs l-am creeat pe muzica celor de la the cat empire ca mi-a revenit dorul sa-i ascult
    www.breslo.ro/Product/rezervat-concurs--set-truse-de-machiaj_373825

26.05.2011, 14:35:51
  • jinarlavinia
    jinarlavinia

din fericire saptamana aceasta am avut liber , asa ca mi-am pus mainile la treaba .

www.breslo.ro/Product/participa-la-concurs-culoarea-muzici_373840
    acest set a fost creeat pe muzica lui alejandro sanz, pur si simplu ador videoclipul asta

http://www.youtube.com/watch?v=LfQrm1S4K-I

26.05.2011, 15:16:10
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

Salutari de dupa-masa (nu,eu sunt la birou,nu dupa masa...),azi am stat mai mult pe-afara ca a fost o zi extraordinara!Dupa multe zile cu grindina si ploi torentiale,azi a fost ceva grozav!!Ador sa lucrez afara,stand pe bancuta mea favorita,la umbra unui malin batran!De obicei,mainile lucreaza iar gandurile bantuie pe te miri unde,si asa a fost si azi...Haladuind eu prin amintiri,am gasit o poezie ce mi-e draga de muuuulti ani,si,chiar daca nu sunt sigura ca o mai stiu corect,o scriu si aici:

"Sa poti sa crezi cand unii te insala-
    Sa te ridici cand altii te doboara-
    Sa poti pastra ce altii vor s-alunge-
    Sa razi, chiar daca sufletul tau plange-
    Si cald tu sa ramai chiar dac-afara ninge-
    ACEASTA ESTE ARTA DE-A INVINGE!"

Anicika,imi place la nebunie cum ma alinti:Jewelus:))))

Andra,ma bucur ca te-ai inatlnit cu Cristina si ati petrecut un timp impreuna!
    In privinta dietei,ce a fost mai greu a trecut:)),adica prima zi....de-acum o sa fie floare la ureche!

BBD,ati venit cu creatii ff frumoase si povesti nemaipomenite!Recunosc ca am iubit-o nespus pe printesa si am plans ca un copil cand am auzit de accident...Ce ati facut voi,imi pare si elegant,si rebel,parca e o declaratie de independenta...Iar bratara...hmmm...m-am zgait ca celebrul vitel la celebra poarta la bratara ca sa inteleg cam cum,pe unde si in ce fel vin firele...E grozava!

Lavinia,ce bine ca ai avut timp!!!Trusele sunt atat de chic,iar setul elegant la superlativ!!!

Iar muzica,prin diversitate de stiluri si genuri,dar prin unitate in frumusete,imbie la reverie !

26.05.2011, 17:47:35
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Sarumana mult pentru aprecieri JW!!!Suntem imbujorate! :p
    Legat de creatii avand in vedere faptul ca ne-am dedicat viata muzicii de toate formele, stilurile si genurile probabil ca tot ea muzica a si reusit ca de fiecare data sa scoata ce e mai bun din noi!Muzica a dat nastere "lui Bijoux Black Diamond" si tot muzica ii da aripi sa pluteasca si sa continue sa existe...Credem ca ar fi o idee buna ca de acum incolo sa cream numai pe muzica.Ar fi ceva inspirat si poate ca o sa incercam o vreme sa facem numai asa...Inca odata iti multumim si te pupam dulce!Chiar ne era dor de tine!!! :*

26.05.2011, 18:48:13
  • serbani.bijoux
    serbani.bijoux

Va multumesc pt caldura vorbelor.

26.05.2011, 19:58:41
  • pieseornamentale
    pieseornamentale

Buna dragele de voi, buna SILVIA ,buna MONICA,ANDRA,buna LIVE,buna GAZDEI acestui concurs ,buna DELIA si buna tuturor doamnelor de aici . Cu chiu cu vai am mai intrat si eu sa vad ce mai lucrati si dupa cum vad nu glumiti , faceti numai minunatii.Eu am inceput ceva dragut sa fac ,dar nu prea cred ca voi reusi sa duc la final.SILVIA DRAGA, poezia ta e tare frumoasa si e tare adevarata.

26.05.2011, 20:56:10
  • blanitza
    blanitza

Fetelor, fetelor, ce frumuseti, dragele mele, pantofii accesorizati sunt absolut bestiali, cred ca vor fi un hit de vara, ca sa folosesc un termen din zona muzicii, piesele superbe, Coco Jambo nici nu stiu de cand n-am mai ascultat-o si va multumesc, BBB, ca mi-ati readus-o in memorie, si bratara este minunata, chiar IN TREND sunteti, fetele - BRAVOO!!!!
    Eeee, am sa schimb un pic linia, prin bijuteria pe care vreau sa v-o prezint, cat si prin piesa muzicala ce m-a inspirat si mi-a servit de fundal - Ameno--Era - poate vi-i mai amintiti...
    Iata colierul "Fleur de Lys"
    www.breslo.ro/Product/Colier-Fleur-de-Lys---Concurs-Breslo_374059
    si piesa ce mi l-a inspirat
    http://www.youtube.com/watch?v=RkZkekS8NQU&feature=related

26.05.2011, 21:10:52
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

BBD,si mie mi-era dor sa va "aud" si sa vad ce ati mai creat cu verva voastra caracteristica!Eu cred,sincer,ca n-as putea trai fara muzica;daca nu o aud o cant,daca nu pot canta tare,o cant in gand si tot cant...Ce saraci am fi fara muzica!!!!!

Ana,unde esti????

Nely,te salut si eu,alaturi de celelalte fete...Da,s-a lucrat mult si frumos!Eh,tu ai inceput ceva frumos si nu stii daca o sa termini,dar eu nici macar nu am inceput,fiindca am fost prinsa cu multe alte indeletniciri...

Gaaaabi,esti sigura ca n-ai o sora uitata,pierduta,nestiuta,pe undeva prin Bucovina?????Ca prea avem aceleasi gusturi...Dupa ce mi-ai descoperit musicalul "Notre Dame de Paris" il ascult continuu...ai mei spun ca am dat in obsesie:))...stiu deja versurile la 7 dintre cantece...boala curata,nu alta...."Danse mon Esmeralda" m-a facut sa plang la prima auditie,si ma rascoleste de fiecare data cand il ascult(adica la vreo 5-10 minute o data:)))..
    Iar "Ameno" e alta melodie de suflet pt mine,pe care o cant din toate puterile,cu tot sufletul si toata trairea...Si el e in playlistul zilnic...si "Divano" ...si..gata,tac,ca scriu pana maine....

26.05.2011, 22:10:52
  • Buburuzacughetute
    Buburuzacughetute

Ameno e si printre preferatele mele, insa vreau sa va arat o melodie care cirucula prin 94-95 si pe care o tin minte, desi avem 5 ani pentru ca tata imi punea clipul pe video. Va amintiti?

http://www.youtube.com/watch?v=VfuPuLcAmL8&feature=related
    si mai sunt multe..

26.05.2011, 22:42:28
  • Live
    Live

Bună searaaaaa!
    Aplaud creaţiile nou-înscrise! Dar...nu cu multă forţă, deoarece...n-am. :)) Dorm pe mine. Aproape la propriu.
    Mă dor nişte oase. Nu, nu cred că poate fi de la cele foarte multe kilograme cărate ieri, la venirea din Doraly!:D Vaaai, când am ajuns în faţa pavilioanelor, mi-am sunat soţul şi i-am spus că-s la Poarta Raiului!:)) Să mai fi avut încă pe atât bani şi tot ar mai fi trebuit. Na, lasă omu' care lucrează cu mărgele şi accesorii în magazin cu aşa ceva!:))
    Am cumpărat şi aparat foto, deci am cu ce să îmi fac poze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Am luat un Fuji cu cameră de 12 MP, cu card de 2 G şi o husă. 299 lei.
    Mâine cred că reuşesc să postez parte din furniturile pe care am de gând să le pun în vânzare, din ceea ce am achiziţionat în Doraly. Sigur de tot vor fi tortiţe de bronz, zale argintii de două dimensiuni (6 mm şi 10 mm, am impresia), încuietori tip carabină şi cu filet, argintii şi unele şi celelalte. Ar mai fi nişte mărgele de sticlă rotunde, de 8 mm, plus unele faţetate şi ceva mărgele sferice de 8 mm de turcoaz, ochi de tigru, cuarţ fumuriu, blue goldstone. A, şi sârmă cu memorie pentru brăţări! Pe asta m-am decis că o dau cu 0,05 spira. A, şi ar mai fi punguţe drăguţe! Cred că pot pune şi nişte lanţ de bronz şi argintiu(un model simplu, dar frumos).
    Andra, ceasul cu bufniţă merge după cum are el chef!:( Şi...are prost chef. Cred că-i scot bateria, dacă pot, şi-l pun pe post de pandantiv, cu ceas nefuncţional. Îmi pare rău, deoarece pe acela îl luasem pt mama şi ea-l plăcuse mult.

Mă duc să dorm acum, cred. Ne-om vedea dimineaţă la cafea.:)

26.05.2011, 23:28:43
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Tot din motive ce tin de timp si program ne-am grabit si iata ca putem posta si cea de-a patra creatie pentru acest concurs.Speram sa reusim sa o terminam si pe cea de-a cincea care este "in lucru"...
    Iata linkul creatiei:

www.breslo.ro/Product/Love-Bites-Embellishment-ChainsUNICAT---Concurs-Culoarea-Muzicii_374202

Si piesa care ne-a inspirat in crearea produsului:

http://www.youtube.com/watch?v=MQSkIFhuli0

Def Leppard - Love Bites
    Si din nou...ne este atat...atat de dor de muzica din vremurile acelea...
    OLDIES - GOLDIES!!!!!!!!!!!!

27.05.2011, 01:12:38
  • kiti
    kiti

Ce activitate intensa si ce lucruri frumoase si interesante ati postat!
    Silvia am terminat si eu setul inspirat de Ananau de care-ti vorbeam si pe care l-am numit chiar asa ANANAU.De fapt inspiratia brusca mi-a venit in timp ce ma uitam la videoclip si am vazut cerceii fluiericiului ( in colaj).
    Imi place cantecul asta si l-as asculta toate ziua.In birou, desi am casti (ca sa nu-mi deranjez sotul cand ascult muzica) tot se mai aude ceva si azi am fost intrebata de consoarta daca nu mai am si alta muzica de o pun tot pe asta.
    Acum va prezint setul

www.breslo.ro/Product/set-ANANAU_374201

cantecul si videoclipul incriminat

http://www.youtube.com/watch?v=sZYpGocxxfo&NR=1

si merg la culcare ca de doua zile sunt restantiera la somn.Noapte buna.

27.05.2011, 01:17:13
  • Jewelswithlove
    Jewelswithlove

BBD,e ff frumoasa si bratara de glezna,sunt superbi si pantofii,e nemaipomenita si melodia...Abia astept sa vad ce e la nr 5!

Kiti,de cand ai spus ca te-a inspirat melodia Ananau,am asteptat cu nerabdare sa vad ce ai creat!!De-acuma ma pot aseza si eu in pat:)),ca am vazut minunatia de set!!!E atat de "de acolo","acolo" fiind locurile acelea minunate din America de Sud...Eh,daca te consoleaza cu ceva,:))))si ai mei reactioneaza la fel in privinta obsesiilor mele muzicale...Ananau si muzica peruana,in general,e poveste veche...i-am imbolnavit pe toti...Noutatea,la mine,e musicalul "Notre Dame..."...Acum,dialogurile membrilor familiei,referitoare la mine,decurg cam asa:"Ce face mami?" "Tu ce crezi?????" "Clar...Asculta Notre Dame...."

27.05.2011, 01:46:51
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Fetelor as dori sa particip si eu la concurs cu un colier . Sper sa va placa :)
    www.breslo.ro/Product/Colier-choker-perle-si-cristale-swarovski_374219

27.05.2011, 08:21:55
  • cinderellabijou
    cinderellabijou

Buna dimineata!
    Particip si eu la concurs cu urmatoarea creatie:
    www.breslo.ro/Product/Cercei-argint-margele-coral-si-cristale-rosii--Pentru-concurs-culoarea-muzicii_374246
    Melodia care m-a inspirat: http://www.youtube.com/watch?v=Vt2YIpZWBqA

O zi buna tuturor!!

27.05.2011, 10:01:01
  • Knappar
    Knappar

Buna fetelor, desi sunt noua pe breslo nu am putut sa nu particip la acest concurs minunat .Mai jos va timit si eu linck-ul produsului pe care doresc sa il inscriu in concurs.

www.breslo.ro/Product/Cercei-cu-surub_373753

Melodia care m-a inspirat este
    http://www.youtube.com/watch?v=jBEYyHGbwto&feature=related

27.05.2011, 11:10:18
  • BijouxBlackDiamond
    BijouxBlackDiamond

Iata intr-un final si cea de-a cincea creatie BBD pentru acest concurs, la care am cam lucrat toata noaptea pentru a reusi sa o terminam azi, deoarece este cam "ultima strigare" pentru noi cu scoala si toate cele pana pe cel putin 30 iunie...Poate doar sa mai intram asa cu un coment mic si fuguta iar la treaba! :P
    Deci...iata si un sneak peak din ce va urma in vara aceasta in ceea ce priveste niole colectii BBD. Cam pe stilul acesta vom incerca sa mergem. Speram sa ne si iasa...
    Iata linkul creatiei:

www.breslo.ro/Product/Back-To-The-80s-Embellishment-ChainUNICAT---Concurs-Culoarea-Muzicii_374271

Si...linkul melodiei care ne-a inspirat:

http://www.youtube.com/watch?v=kw5s3CB_1pE

Este vorba despre Aqua - Back To The 80's, melodie ce a fost lansata in anul 2009 desi cand o ascultam am putea sa juram ca a fost eliberata undeva prin anii 90 in perioada de glorie a trupei.
    Speram sa va placa ultima noastra intrare in concurs pentru ca aici chiar am iesit din sfera noastra de confort cum nu credeam ca o vom face prea curand...
    Va pupam dulce si multa bafta tuturor fetelor si creatiilor!

27.05.2011, 11:26:12
  • kiti
    kiti

Wow, BBD super epoletii.Desi la varsta mea nu ma mai preocupa astfel de accesorii trebuie sa recunosc ca imi plac tare mult si pe o silueta ca cea a manechinului vin chiar foarte bine. Felicitari si spor la lucru in continuare.

Andrada bine ai revenit.Nu te-am mai vazut de mult prin concursuri sau ma insel? Oricum, bratara este superba nu are cum sa nu ne placa.

Cenusereaso, f.frumosi cercei. Te asteptam si cu alte creatii.

27.05.2011, 12:12:43
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Bine v-am regasit. Da, nu am mai participat de ceva vreme. Si.... bratara este de fapt colier :)

27.05.2011, 12:34:46
  • dianac2
    dianac2

A doua propunere, un set:colier si cercei, dulce, diafan, elegant si suav:

www.breslo.ro/Product/Set-Cirese-dulci---concurs_374453

http://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg

27.05.2011, 14:33:49
  • kiti
    kiti

Asa e Andrada, scuze, eram la servici si nu am citit si textul iar modelul fiind drept am crezut ca este bratara.Dar si colier fiind este la fel de frumos ca tot ceea ce am vazut in magazinul tau.

27.05.2011, 14:53:54
  • DeianeiraJewellery
    DeianeiraJewellery

Nicio problema si multumesc pentru aprecieri
    Pup

27.05.2011, 17:33:30