Forum: Concursuri CONCURS " COSITE DE FITZE"
- dodo
Anca toata admiratia pentru maratonul pe care l-ai parcurs si castigat.
14.11.2010, 10:53:46
Felicitari premiantelor, multumesc pentru voturile primite si nu in ultimul rand spun ca mi-au placut multe din produsele create special pentru concursul de impodobit cosite.
Aglaia astept cu nerabdare noul concurs ce se anunta provocator.. - lanca
WOW, loulou, andrada & G, saru'mina! da' mai saru'mina lu' Mihaela, caci ea mi-a gindit si faurit minunatia de cercei. io, ce pot sa zic? ca sint magulita de dar si ca ma obliga, mai ales ca fetele ma considera foarte activa pe site :) abia astept sa pun cerceii in urechi ca sa-mi aduca inspiratie pe forum :P
14.11.2010, 11:11:27
spuneam intr-o postare de ieri ca lumea breslo m-a facut cea mai fericita prin participare intensa si de calitate la concursul organizat de mine, ca ceea ce am achizitionat reprezinta o investitie pretioasa care imi bucura inima. ei bine, gestul organizatorilor de a ma premia si pe mine, si inca cu un asemenea premiu de exceptie, m-a impresionat pina la lacrimi.
va pup mult, ramin datoare si sper sa va cunosc personal, sa va pot multumi si cu ochii.
felicitari, iarasi, pentru organizarea unui concurs superb, si spun asta nu pentru ca mi-am adjudecat un premiu, ci pentru ca m-a tinut cu sufletul la gura la vreme de mare criza de timp si munca de munca :P - Loulou
Dodo, multumim pentru liste, pentru implicarea de care dai dovada de fiecare data!
14.11.2010, 11:22:02
Am dorit sa-ti acordam un premiu, dar cum nici unul nu se potrivea gusturilor tale, mi-am propus ca pe viitor, fara termen, la un concurs..... sa pun un premiu dedicat. :) nu spun ce, sper sa fie o surpriza placuta!
lanca draga, acum sa te vedem cum zbarnai pe forum ! :))
Sunt tare frumosi si pretiosi cercelusii Mihaeleli, sa-i porti cu drag si sa te gandesti la ea, dar si la noi.
Concursul tau ne-a facut pe toti sa ne simtim bine, a fost minunat gandit si organizat !
Ei, floaredesuflet a spus ca se va ocupa de organizarea unei intalniri... s-o vedem al treaba, asa poate ajungem sa ne cunoastem. Tare mi-ar placea :) - Loulou
A, am uitat sa va spun, sunt putin suparata, Artadora nu are gauri in urechi!!!!!!!!!! si nici nu vrea sa-si faca !!!!!!!!!!! si a primit cercelusi...
14.11.2010, 11:24:41
:) dar a zis ca-i transforma in altceva!
Acum ma intreb cati barbati sunt intre clientii ce au castigat podoabe de dama :)) - elooka
Am urmarit si am participat mai la toate concursurile, dar acesta a fost deosebit, antrenant (s-a vazut ca unde sunt mai multi , puterea creste ;) ).
14.11.2010, 11:47:59
Felicitari organizatorilor, participantilor si clientilor, care au intregit atmosfera. In special, alinuta este deosebit gestul ei, eu chiar nu am crezut ca va comanda, am avut o surpriza placuta dimineata cand am vazut ca a vorbit serios.Multumesc.
Loulou, felicitari duble , pt ca ai fost initiatoarea acestei idei de concurs , ai implicat multi breslasi (prin invitatiile pe care le-ai trimis) si atmosfera creata in acest topic.Esti o persoana deosebita :*.
Acum astept urmatorul concurs ;). - lanca
draga Loulou, am sa port cerceii Mihaelei, prin urmare am sa va am aproape si in inima, si la urechi :) ceea ce inseamna ca, de cite ori ma uit in oglinda, vad numai fete frumoase alaturi de mine :)
14.11.2010, 12:12:00
si, DAAAAAA, as dori sa se organizeze un meeting al creatorilor de handmade, ma ofer si eu sa fac una-alta, organizatorice, sa string bani de-un premiiu, ceva :P imi doresc mult sa cunosc oamenii care stau in spatele lucrarilor care ma vrajesc.
pup iar, SUCCESURI :D in toate, inclusiv in noul concurs !! - Loulou
:) Elooka iti multumim!
14.11.2010, 12:19:39
Si eu astept cu nerabdare urmatoarea tema, sper sa am timp sa pregatesc ceva, cu toate ca sunt depasita de propria-mi viata, cu pregatirile acestei editii si trebuie s-o ajung din urma... cat mai repede :) - serbani.bijoux
Felicitari orgaizatoarelor pt deschidere si iscusinta de a intretine prin blandete si profesionalism o atmosfera atat de placuta incat au reusit sa motiveze un numar impresionant de participanti sa vina cu creatii la acest elegant concurs.
14.11.2010, 12:41:01
Felicitari castigatoarelor!
Felicitari participantelor pt implicarea generoasa prin creatii si comentarii! - lycurycy18
foarte frumos concursul , felicitari castigatorilor si organizatorilor!
14.11.2010, 13:38:10 - alinuta
Buna fetelor,
14.11.2010, 14:13:05
vad ca este destul de animat forumul...
Elooka,sa stii ca mai am un produs de la tine...o farfurie "Purple bouquet". Sta mandra toata pe un suport la bucatarie. Am vazut-o impreuna cu Mihaela in magazinul tau. - Artadora
Paracioasa mica scumpa (Loulou) de ce m-ai parat ca n-am gauri ? :P nu mi-as face nici daca ati vota toate pro gauri ! :)))
14.11.2010, 14:49:48
Eu sunt necajita c-o sa-ti stric creatia (doar cerceii)...dar am s-o stric cu grija ! ai sa vezi dupa "stricaciunea" :* Bratara am s-o port cu drag si-ti multumesc frumos pentru cadou.
Felicitari organizatoarelor, dar si participantelor !
Astept noua tema ! Cred pana la urma o sa-mi activez magazinul, sa particip si eu alaturi de voi, nu numai cai votant si clienta. - Loulou
:)) uite o idee super! sa votam daca Artadora trebuie sa se gaureasca, sau nu!
14.11.2010, 15:01:56
Cine a vazut-o pe Aglaia?
Hmmm, cred ca este la bucatarie, coace tema cea noua :))
Eu inca am doua premii "neridicate"... daca se comanda astazi, cred ca pot marca ziua cu cele mai multe comenzi pe Breslo :)) - punctG
Wow, ce de treaba ati avut :)) noi nu am avut nici semnal la telefoane... felicitari tuturor :)) acum ne-am intors
14.11.2010, 15:21:38 - elooka
Alinuta....m-ai speriat un pic....eu imi cunosc toti clientii...zic in mintea mea...cand a venit la mine in magazin...apoi ai zis de farfuria Purple bouquet....dar a fost Mihaela cu comanda....uffff... m-am linistit acum...Atunci, ma bucur si m-ai mult ca bentita va ajunge la tine...sigur o sa fac senzatie ;).
14.11.2010, 15:55:11 - mady68
Lumi,sa-i porti sanatoasa sa sclipesti cu ei sa te vada si ultimul student din fundul salii
14.11.2010, 16:10:22 - DeianeiraJewellery
Pai o farfuriuta a fost pentru Anca si una pentru mine.
14.11.2010, 16:12:25 - elooka
Chiar m-am mirat atunci ca vrei doua identice ;))...ma gandeam ca poate le folosesti la o cina romantica in doi ;)
14.11.2010, 17:42:57 - lanca
madyyyyyy, esti o figura!!!
14.11.2010, 19:56:12 - aglaia
hop si eu, cer scuze de absenta, avui o zi pliiinaaa :D
14.11.2010, 23:12:35
o, ce premiu frumos imi oferiti, voi fi tare mandra sa port o bratara creata de andradacristina! multumesc!
cred ca am copt si tema, voi reveni :p - blanitza
Felicitari din suflet tuturor - creatori Breslo, organizatoare/organizatori si dragii nostri cumparatori!!! Concursurile tematice de-aici devin din ce in ce mai frumoase, cu-adevarat opere de arta, asemeni creatiilor participante! Ma bucura intens ca spatiul si forumul Breslo se dezvolta, devine o comunitate in adevaratul inteles al cuvantului, si de-o fi sa fie si vreo intalnire face-to-face, eu sunt prima, dupa cum am spus si mai-nainte, Prahova te primeste CU DRAG, BRESLO!!! x0
14.11.2010, 23:23:28 - bijouxdemonange
Buna si felicitari castigatorilor!! Din pacate am ratat complet editia asta, am avut ghinionul de mi se stria pc-ul chiar vineri dupa-amiaza (si nici nu stiu inca ce are, nu am avut timp sa ma ocup de asta..:( dar sper sa fie reparabil) si nu am reusit nici sa ma inscriu si eu nici sa votez! Sunt tare necajita, ca aveam multe planuri, si saptamana asta sunt si prinsa la job si la scoala, nu stiu cum voi reusi sa ma ocup si de el.
15.11.2010, 00:44:35
Oricum, mi-au placut multe dintre creatiile intrate in concurs si mai ales chiar creatii realizate de castigatoare! Asa ca nu pot decat sa ma bucur pentru voi! Si abia astept noua tema, sper ca de data asta sa reusesc sa particip cu mai mult decat cateva replici :p
O saptamana minunata si productiva va doresc!
Cu drag,
Andra - deManacuPenelopa
Foarte frumos concurs, felicitari tuturor: castigatorilor, ca au fost cei mai buni, organizatorilor dedicati si generosi, precum si tuturor participantilor care s-au intrecut in maiestrie!
15.11.2010, 17:09:36 - AtelierMikaela
O editie ce s-a derulat impecabil, cu o atmosfera calda intretinuta de organizatoare si participanti.
16.11.2010, 12:55:47
Felicitari tuturor!!! - Artadora
Loulou, cadoul a ajuns intact, iti multumesc si fii linistita ca nu atentez la frumusetea de cercei, ce sunt incheiati asa de bime, pe langa frumusetea margelelor.
16.11.2010, 17:21:52
http://ro.netlog.com/Artadora/photo/photoid=15328574#photos
Prefer sa pun cercei bradului de Craciun decat sa ii stric...ca de gaurit urechi nu poate fii vorba :D